מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאים שלום!ביבי15/03/2010
מהי בדיקת קרישיות?ואיך היא נקראת בלועזית?מהם הערכים בגדר הנורמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישות יתר
פרופ' אלכס סימון15/03/2010מדובר בסדרת בדיקות ולא רק אחת.
הבעיה נקראת thrombophilia* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול שנכשלאיריס15/03/2010
אני אחרי ivf שני שנכשל ביום של הבטא השלילךית כמובן שהפסקתי את האוטורגסטן והתחילו דימומים קלים שנפסקו אחרי יומיים וזה לא אופייני לי שאני בדכ עם דימומים חזקים כי אני גם עם אנדומטריוזיס בינונית אחרי יומיים התחילו שוב דימומים קלים עם יציאה של גוש אחד יש לציין שאני מאותו יום של הבטא סובלת בכל הגוף עם גלי חום חזקים כאבי ראש כבדות בעיניים התעוררות בלילה עם הזעות כל מיני תופעות של כאילו דיכוי יש לציין שבטיפול האחרון קבלתי דקאפפטיל למשך חודש וחצי לפני ההורמונים המונוגן של 4 אמפולות וכמובן אוטורגסטן לתמיכה האם זה בגלל הטיפול והדיכוי הארוך כל התופעות הללו כמה זמן זה אמור לעבור האם רק במחזור הבא והאם עד אז ימשיכו כל מיני דימומים כאלה . וכמה זמן עלי לחכות לטיפול הבא והאם עלי לעשות הפסקה גדולה יותר בגלל התופעות הללו האם כל זה מעיד על כך שרמת ההומונים לא מאוזנת בגלל כל התרופות ההורמונךיות שלקחתי אני פשוט לא מרגישה טוב אפילו תופעות של בכי וחרדה אני מרגישה אז אנא אשמח מאד לתשובות מכם הרופאים והמון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לואי
פרופ' אלכס סימון15/03/2010ככל הנראה קשור לדקפפטיל שקיבלת. דווחי לרופא שלך על התופעות. בצעי על קול ובדיקות הורמונאליות על מנת לראות אם עדיין קיים דיכוי שחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
קאר15/03/2010כמה זמן אמורות התופעות הללו להסתיים האם עד מחזור אחד או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד לביוץ עצמי
פרופ' אלכס סימון15/03/2010או מתן אסטרוגן בגלולות. באופ עצמי עד חודשיים מתחילת הטיפול עם דקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראפלזמה והפריהדינה15/03/2010
שלום רב!
האם אוראפלזמה יכולה להשפיע על כניסה להריון? אנחנו מנסים להרות כבר 5 שנים, הייתה לי ציסטה בשחלה שמאלית, עברתי ניתוח להוצאה. כמו כן המחזור שלי לא סדיר.
אנחנו צריכים להתחיל טיפול ב IVF האם אוראפלזמה יכולה לפגוע בתוצאות ההפריה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
פרופ' אלכס סימון15/03/2010נהוג לטל אנטיביוטית לפני טיפול הפריה במידה ונמצא חידק בזרע או בהפרשות מהנרתיק. הבעיה היא שבתרבית באינקובטור, לא רק העובר יגדל אלא גם החידק. זיהום חידקי בצלוחית בו העובר עובר תרבית אינו רצוי ואף מפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןרינת14/03/2010
אחרי החזרת מוקפאים. בטא שלילית. איחור של שבוע במחזור, אולי מהתמיכה...
הפרוגסטרון שבועיים מהבטא = 15, נאמר לי שזה גבוה ולכן התעכב מתןזריקות הורמונים לקראת שאיבה.
מה יכולות להיות הסיבות של הפרוג' הגבוה? כשאתחיל עם הזריקות, האם האיבה היא בערך (מדגישה את ה"בערך") שבועיים מקבלת המחזור או מקבלת ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוסרת מידע מבולבל
פרופ' אלכס סימון15/03/2010כדאי לתת מידע בהתיחס לוסת ולא לבטא. פרוגסטרון 15 מעיד שהיה ביוץ. בדקי שוב בדיקה להריון בדם שמא היתה השרשה מאוחרת ומדובר בהריון בכל זאת. אם יש הריון צריך להוציא מכלל חשבון הריון חוץ רחמי.
השאיבה בערך שבועיים מתחילת ההורמונים. אינך יכולה להתחיל בהם עד שלא תבררי מה עם הפרוגסטרון הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שאלה..
רינת15/03/2010איך יכול להיות שהיה ביוץ? אני לוקחת דקפפטיל כבר משבוע אחרי ההחזרה (BB) ??
הפרוג' 15 היה ביום ה-7 למחזור.
נעשתה שוב בדיקת בטא - שלילי.
מה יכולות להיות הסיבות? הבטא הראשונה - שהיתה 14 יום אחרי ההחזרה היתה גבולית ואז ירדה. האם יכול להיות קשר?
תודה מראש וסליחה על הבלבול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל שבוע לאחר החזרה????
פרופ' אלכס סימון15/03/2010או שאת עדיין מבלבלת סוגי טיפול או שאת ממש טועה. מי לוקח דקפפטיל שבוע לאחר החזרה????
הרי ממתינים שבועיים לאחר ההחזרה לודא אם יש הריון!!
מה שניראה לך מאוד ברור, למסתכל מהצד, את מוסרת חלקי פרטים ללא תאריכים.
מציע לך להתקשר ליחידה בה את מטופלת לעשות סדר בבדיקות ובתוצאות.
מתי היה מחזור? מה פתאום דקפפטיל שבוע אחרי ההחזרה? מתי היתה החזרה? מתי בוצעו בדיקות ביטא? מה פתאום בטא יום אחרי ההחזרה? את מבינה כמה שאלות יש לנו אליך בנידע המבולבל שאת מוסרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור ואין הריון....דנה14/03/2010
שלום רב,
יש לי ילדה נפלאה בת 2.
מזה 10 חודשים מנסה להרות ללא הצלחה.
ב- 22.1 וסת אחרונה
כשבועיים לאחר מכן ביצעתי צילום רחם (פירוט תוצאות למטה) שבעקבותיו היה לי דימום לסירוגין במשך כשבוע וחצי.
בתחילת הדימום נבדקתי במיון ואמרו לי שהכל תקין.
כשבוע וחצי לאחר שהפסיק הדימום בעקבות האיחור במחזור נבדקתי שוב אצל רופאת נשים ושוב אמרו לי שהכל תקין. כמו כן עשיתי בדיקת דם להריון ונמצא שלילי.
לפני חמישה ימים שוב עשיתי בדיקת הריון ביתית ושוב יצא שלילי.
מאז ה- 22.1 לא קיבלתי מחזור (אם לא מחשיבים את הדימום שהיה לי אחרי הבדיקה).
עד אותה בדיקה, במשך כל חיי, המחזור שלי תמיד היה סדיר לחלוטין!
מה דעתכם? אני מאוד מודאגת ומוטרדת מהמצב. מה עלי לעשות???
תוצאות צילום הרחם:
.רחם במבנה תקין
מילוי הומוגני של חלל הרחם
מעבר ופיזור משני הצדדים
מימין קיימת התרחבות סקולרית של החצוצרה המתפוגגת בהזרקה סלקטיבית של חומר הניגוד לפתח החצוצרה.
דניאל - גניקולוג מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחזור
פרופ' אלכס סימון15/03/2010כדאי לבדוק היכן את במחזור זה על ידי בגיקת על קול והורמונים. כך ניתן יהיה להבין היכן את ומתי תקבלי וסת ואם היה בכלל ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת
דנה15/03/2010עברתי US ובדיקות דם הורמונליות שיצאו לקינים לחלוטין.
מהו השלב הבא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקינים?
פרופ' אלכס סימון15/03/2010מה פירוש תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - יישר כוחפרופ' סימון14/03/2010
תודה על הכיסוי בזמן שהותנו בכנס בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן חן. תודה על התרומה המשמעותית שלך
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותדנה14/03/2010
אנא לעזרתכם, אני בשבוע 7 וכבר כמה ימים שיש לי הפרשות חומות, נצפה דופק בשבוע 6 והבדיקה הבאה שלי ביום שלישי הקרוב,
לעזרתכם הדחוף אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
דנה14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר- דחוףגנית14/03/2010
שלום רב,
אשמח אם ניתן יהיה לענות לי לפניה מהבוקר בעניין החזרת עובר.
כמו כן מאז ההחזרה אני סובלת מעצירות קשה. לקחתי אתמול והיום כדור נ עצירות של אלטמן (טבעי כמובן) שעדיין לא משפיע עלי.
האם התופענ מוכרת?
האם עלול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שעניתי קודם
ד''ר דוד ישי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שדופק משבוע שש...
דנה14/03/2010התשובה ניתנה גם לגבי תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה14/03/2010
שלום,
שבועיים מהשאיבה בטא-209,יומיים אחרי בטא-504
אני יודעת שכשהבטא עוברת את ה1000 אפשר לראות שק הריון,
אם יש תאומים מאיזה בטא ניתן לראות את השקים?אותו כנ"ל לגבי הדופק
האסטרוגן שלי 3270 בשלב זה האם תקין?האם מעיד על תאומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי14/03/2010אי אפשר להסיק מרמת הבטא על מס' העוברים.
תאומים ניתן לראות מ 2000 בטא.
דופק משבוע 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שמשבוע 6...
דנה14/03/2010התשובה גם לגבי תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שחר קול דחוף ביותרשיר14/03/2010
היום 12 יום מהחזרת עוברים מוקפאים שני עוברים.בדיקת שתן 2 פסים כהים.ובדיקת בטא 390 מה זה אומר?יום שלישי בטא באסף הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר מזל טוב , את בהיריון
לי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן דר שחר קול
שיר15/03/2010הלוואי זה יהי נס לא עלתי בדעתי שה יצליח ממוקפאים.אין מצב שביום שלישי בבית החולים יעשולי בטא ויודיעו לי שזה שלילי.ולי הבדיקה שלהם שונה מהקופת חןלים?מה אתה אומר?זה יכול להעיד על שני עוברים או מוקדם לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר הריון
פרופ' אלכס סימון15/03/2010נכון, אין מצב שיאמרו משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות -רופאים בבקשה תענדנית14/03/2010
במצב מאוזן ה fsh צריך להיות יותר גבוה מה lh?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד ישי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהרווית14/03/2010
אם כן, אני לאחר IVF ראשון שנכשל(בדיקת דם שלילית). קיבלתי מחזור ביום 10 להחזרה שנמשך 3 ימים(הקדים בכחמישה ימים מהמחזור הסדיר).
כחודש לאחר ההחזרה החלו להופיע הפרשות חומות שנמשכות עד היום(מעל לשבועיים), הרופא המטפל עשה בדיקת אולטרסאונד(חיצוני, אני סובלת מווגיניסמוס וזו גם הסיבה שהופנינו להפריה חוץ גופית) וגילה שיש לי בשחלה ימנית כנראה ציסטה שהיא תוצאה של הטיפול שאמורה להיעלם עם המחזור הבא ועוד משהו שנראה לו זקיק שיכול להיות שלא נשאב.
הרופא המליץ להמתין עוד שבוע. השבוע עבר ההפרשות ממשיכות ואפילו היום היה דימום קל.
קבעתי שוב תור לרופא המטפל אלא שעד אז, בבקשה, קצת חוות דעת מקצועית, מה זה יכול להיות והאם זה אומר שטיפול IVF שני יתעכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רווית
ד''ר דוד ישי14/03/2010יתכן. כל זמן יש ציסטה עדיף לא להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בזרעבלה14/03/2010
בעלי יש לו בעייה בזרע- בבדיקה רגילה לא נמצא כלל זרע חי בסירכוז מהיר נמצא קצת זרע חי
יש סיכוי טוב בהפרייה חוץ גופית שהזרע יספיק?
או שהוא(בעלי) יצטרך לעבור ניתוח להוצאת זרע מהאשכים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בלה
ד''ר דוד ישי14/03/2010צריך זרע אחד חי על כל ביצית שנשאבת. כנראה שזה יספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדנית14/03/2010
שלום רב,
אנחנו זוג בשנות ה30 אחרי טיפול IVF ראשון. ההחזרה של עובר אחד נעשתה לפני שבוע בדיוק (יום א'). במהלך הטיפול והזריקות לא היו תופעות לוואי או סבל שעליו שמעתי בעיקר מאחרות. הבעיה היתה אחרי השאיבה ובעיקר אחרי ההחזרה. אני סובלת מנפיחות בבטן, עצירות ועליה במשקל (שאני מניחה מהצטברות נוזלים).
השאלות שלי נוגעות למס אלמנטים -
1. האם נורמאלי ומתי עלי לפנות לבירור מעמיק יותר?
2. אם קיים בשלב זה גירוי יתר שחלתי, מה ניתן לעשות וכיצד ניתן לפתור את זה?
3. האם הגירוי או הסימנים הללו מעידים על הריון או חוסר הריון?
4. בחרתי להחזיר עובר אחר (באיכות טובה מאוד) ואני מעט בלחץ שעשיתי טעות. אין לי סימנים להשתרשות או להריון למעט כאב עמום בחזה ויתר התסמינים שציינתי קודם לכן. האם יתכן כי לא הושג הריון בפעם הזו והאם גירוי יתר עשוי להשפיע על התוצאה?
5. את בדיקת ההריון עלי לבצע ביום שישי הקרוב (12 יום אחרי ההחזרה), האם ניתן להקדין ביום (ליום חמישי) או שלא יהיה אמין/מוקדם מדי?
6. על מנת לפתור את בעיית העצירות, נטלתי 2 כדורים טבעיים של אלטמן, האם עשוי לפגוע במקרה ויש הריון?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת..
דנית14/03/2010מתי מגיע או אמור להגיע מחזור אחרי החזרת עוברים שלא נקלטה?
האם העובדה שטרם קיבלתי ווסת מעודדת? שבוע אחרי החזרת עובר אחד כאמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנית
ד''ר דוד ישי14/03/2010לפי התיאור שלך כדאי שתפני כבר לבדיקה כדי לשלול גירוי יתר.הסימנים לא מעידים על הריון או שוללים אותו. אין סימנים להשרשה. לא ניתן לבדוק יום לפני. זה מוקדם מדי. הכדורים לטיפול בעצירות לא פוגעים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- שאלה נוספת
גנית14/03/2010במקרה של גירוי יתר, האם עשוי להזיק להריון?
כיצד ניתן לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גנית
ד''ר דוד ישי15/03/2010התופעה מזיקה לאישה ולא בעובר. הריון מחמיר אותה. יש טיפולים שונים , תלוי בחומרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- שאלה נוספת
כיצד ניתן לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- שאלה נוספת
כיצד ניתן לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלפאי14/03/2010
לפני מחזור IVF חדש התבקשתי לעשות פיפל ביום ה 21.
האם הנ"ל לא יכול לפגוע בהיריון ספונטני אם יש (עדיין אופטימית..)
מה מקובח לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פאי
ד''ר דוד ישי14/03/2010יתכן . אבל אם הגעת לפיפל , כנראה שהסיכויים שהפעולה אולי תשפר את הסיכויים להצלחת טיפול גדולים מהסיכויים שאת תהרי באופן טבעי והפעולה תפגע בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פיפל
פאי14/03/2010אז האם ניתן לעשות פיפל לפני הביוץ ואז אין חשש שיפגע בהיריון צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ד''ר דוד ישי15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)