מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות 12 יום אחרי החזרהעידית16/03/2010
לפני שבועיים ויום עברתי שאיבה ושלושה ימים אחרי החזרה של 3 עוברים.
לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ופעמיים ביום אסטרופם 2 מ"ג.
היום עשיתי בדיקת דם ואלו תוצאותיה:
אסטרדיול - 5908
פרוגסטרון - גדול מ-127
בטא - 508
הרופא הנחה אותי להמשיך עם 2 אנדומטרין ביום ולא לקחת יותר אסטרופם.
1. מדוע לא לקחת יותר אסטרופם?
2. האם 2 אנדומטרין מספיק? אני מפחדת שלא יספיק כי הוא הנחה אותי לעשות שוב בדיקת דם בעוד יומיים לוודא הכפלת בטא וזהו עד הUS הראשון בעוד שבועיים וחצי.
3. הבנתי שכנראה לפחות 2 עוברים נקלטו, האם ניתן לדעת לפני ה- US אם שניים או שלושה?
4. בכמה אמורה להכפיל את עצמה הבטא כל יומיים? פי 2 או 1.5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובתכם
עידית17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, מנסיון
TIMI17/03/2010הבטא מכפילה את עצמה כל 48-72 שעות לפעמים ההכפלה היא פי 2 ולפעמים פי 1.5 ושניהם תקינים.
אני אחרי החזרת 2 עוברים יום לפנייך וקיבלתי אנדומטרין 2 ביום מההתחלה. הכמות שהרופא אומר לקחת תלוייה בבדיקת הפרוגסטרון אז אל תדאגי לגבי זה.
שאלה: איך ידעת ששניים נקלטו? אני הייתה לי תטצאת בטא 433 ב 16.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתימי
עידית17/03/2010ממה קראתי באינטרנט אז בטא עד 100 זה בדרך כלל עובר אחד ומעל 100 ובטח 508 כמו שיצא לי :-) זה כנראה יותר מעובר אחד כך שאולי גם אצלך... למרות שאני עשיתי שאיבה ביום שני 1.3 והחזרה ביום חמישי 4.3 ובטא ב-16.3 שזה 12 יום מההחזרה אז אם השאיבה שלך יום לפני אז אולי הבטא שלך לא כל כך גבוהה...
כמה עוברים החזירו לך? טריים או מוקפאים?
את לוקחת עוד משהו חוץ מאנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עידית
TIMI18/03/2010הוחזרו לי 2 עוברים ואני לוקחת מיקרופירין ואנדומטרן.
יום א' יש לי אולטראסאטנד. מתי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתימי
עידית18/03/2010ביום א'? למה כל כך מוקדם? ניתן לראות דופק רק משבוע 6 בערך ... לי נאמר לבוא בעוד שבועיים אבל זה יוצא חוה"מ אז אעשה אחרי החג שאז אהיה בשבוע 7 וכמה ימים שזה גם הכי בטוח כי בשבוע 6 לא תמיד רואים דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידית
פרופ' אלכס סימון17/03/2010המשיכי באותו מינון בו הרית. אין צורך בשינוי תרופות. מעקב לפי הוראות הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי אסטרופם??? למה נאמר להפסיק?
עידית17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' אלכס סימון17/03/2010רמת אסטראדיול בדם כה גבוה שהתוספת של כדורים דרך הפה זניחה ומיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ורודה אחרי החזרהרונית16/03/2010
שלום רב!
בתאריך 9.3.10 עברתי החזרה של 4 עוברים בני 8 תאים ו - 6 תאים ,בחלקם בעזרת הנצה.
זהו טיפול מס' 7 לאחר ש הטיפולים הקודמים כשלו.
מאז אני נוטלת פרוגינובה פעמיים ביום ונרות אנדומטרין 3 פעמים ביום. ביום שבת והיום עם יציאת שאריות הנר לתחתון הופיע כתם אדום בהיר על התחתון. זה נראה כאילו הפרשת הנר היא בצבע ורוד חזק. שאלתי היא מה הסיבה שיכולה לגרום לכך והאם יש סיבה לדאגה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמה לאחר החזרה
רונית17/03/2010שלום רב!
בתאריך 9.3.10 עברתי החזרה של 4 עוברים בני 8 תאים ו - 6 תאים ,בחלקם בעזרת הנצה.
זהו טיפול מס' 7 לאחר ש הטיפולים הקודמים כשלו.
מאז אני נוטלת פרוגינובה פעמיים ביום ונרות אנדומטרין 3 פעמים ביום. ביום שבת ואתמול עם יציאת שאריות הנר לתחתון הופיע כתם אדום בהיר על התחתון. זה נראה כאילו הפרשת הנר נצבעה בצבע אדום בהיר. שאלתי היא מה הסיבה שיכולה לגרום לכך והאם יש סיבה לדאגה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
פרופ' שחר קול17/03/2010לא ניתן לדעת.
מציע להתמיד בטיפול התרופתי ולבצע בדיקת דם להיריון במועד שניקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בהמתנה לבטאשירה16/03/2010
שלום רב רופאים יקרים
ביום שישי עלי לבצע בדיקת בטא לאחר החזרת 4 עוברים טריים.
היום הבחנתי בטיפת דם קטנה על התחתונית ומעט בעת הניגוב.
מה פשר הדבר? שהפעם לא הצליח? אני בלחץץ.
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תגובתכם...
שירה17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא ניתן לאמר
פרופ' אלכס סימון17/03/2010הכתמה אינה מעידה על הצלחה או כשלון. הכתמה לעתים קיימת לפני וסת והכתמה לעיתים מתרחשת בגלל השרשת הריון. אנו מעדיפים כמובן את האפשרות השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני?אפרת16/03/2010
שלום רב . ביום ה 25.2 עשיתי שאיבה וביום א 28.2 עשיתי החזרה 3 עוברים ביום א 14.3 עשיתי בדיקת הריון ויצא 1050 והיום יום ג 16.3 יצא 2300 אמרו לי שביום א 28.3 אני צריכה לעשות אולטרסנד לבדוק דופק .
1 רציתי לדעת אם זה לא מוקדם לבדוק דופק ?
2 והאם השלושה ימים שהעוברים היו במעבדה הם כוללים את הימים של ההריון ?
3 והאם אני לא צריך לחשב שבועים מחזור כמו שכולם עושות ?
4 רציתי לדעת באיזה שבוע אני נכון להיום ?
5 שבוע מחשבים לפי שבעה ימים ? וכמה שבועות יש בחודש אם אני רוצה לדעת באיזה חודש אני ?
6 וביום א 28.3 יום בדיקת הדופק באיזה שבוע אני יהיה?
בתודה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובה
אפרת17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חישוב פשוט
פרופ' אלכס סימון17/03/2010החזרה ב-28/2 . מתקנים את תאריך הוסת האחרון ל-14/2 . ומכאן סופרים 40 שבועות הריון.
14.3 את 4 שבועות הריון
21.3 את 5 שבועות
מכאן שהיום, 17/3 את 4 שבועות הריון ועוד שלשה ימים. זה נקרא השבוע החמישי להריון.
בדיקות הבטא גבוהות למה שמצופה. על כן בדיקת על קול ב-28/3 (שבוע 6 לחישובנו) יראו מה מספר השקיות ברחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ואין הריוןסלונה16/03/2010
שלום
אני נמצאת 13 יום אחרי הזרעה. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית וקיבלתי תשובה שלילית.
המחזור שלי מאחר ב- 5 ימים (יש לי מחזור של 32 יום בממוצע והיום אני ביום ה-37).
האם קיים עדיין סיכוי שאני בהריון?
והאם להמתין או לעשות בדיקת דם לבדוק זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי16/03/2010הזמן הנכון לעשות את הבדיקה הוא 14 יום או יותר מיום ההזרעה . אז יש אפשרות שאת בהריון וכדאי לעשות את בדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
סלונה16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין נושא
נועם17/03/2010אני אמורה לעשות את הבדיקה בעוד 4 ימים והיום קבלתי מחזור,מה זה בעצם אומר?אני לוקחת אנדומטרין ולצערי,שכחתי כמה פעמים,האם זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעות של רופאיםקאר16/03/2010
אני מיואשת ואיני יודעת כבר מה נכון פה בפורום עי הרופאים נאמר לי שאנדומטריוזיס אינו פוגע באיכות הביציות ואינו מפריע להקלטות של הריון ורופא בכיר מנהל יחידת ivf מפורסמת שבה ביצעתי 2 טיפולים שנכשלו אומר לי שהסיבה כי אנדומטריוזיס אכן פוגע באיכות הביציות ולכן הטיפולים נכשלו וזאת כי בקשתי את החומר שלי להתיעצות נוספת אנא מה הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה עוד תוספת
קאר16/03/2010האם זה דבר שכל רופא ודעתו או שזה עובדות שכולם צריכים לתת אותם דיאגנוזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס ובעית זרעקאר16/03/2010
אני בת 26 עם אנדומטריוזיס בינונית ובעלי עם בעיית מורפולוגיה בזרע של 1 אחוז אחרי שתי הפריות שנכשלו וגם לא נשארו כל מוקפאים מכל הביצים שנשאבו פעם 10 וםעם 15 האם יש מצב שנתונים כאלה של שנינו לא יהייה ניתן להכנס להריון או שרק מצב שזה לוקח יותר זמן ממצב שרק לבן זוג אחד ישנה בעיה ולא לשניהם למה לפי דעתך עם נתומים אלו כל העוברים לא שרדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלות
קאר16/03/2010האם פרוטוקול שונה יכול לשנות משהו או שהכל על אותו עקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חנה
ד''ר דוד ישי16/03/2010מדובר בסכויים נמוכים יותר. והשאלה היא בעיקר של סבלנות והתמדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ישי
איריס17/03/2010הייתי רוצה לדעת יותר למה הכוונה פחות סיכויים האם בהרבה יותר כי פה בפורום נאמר עי הרופאים שאנדומטריוזיס אינו משפיע על הביציות וגם לא על הקליטה ולכן מה כן הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שדולגה לדר ישי
איריס18/03/2010ענית לי קודם שיש פחות סיכויים להריון כאשר ישנה בעיה של אנדומטריוזיס בינונית יחד עם בעיית מורפולוגיה של של 1 אחוז אשמח להסבר יותר מפורט האם הרבה פחות סיכויים או שלא כל כך משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס
ד''ר דוד ישי20/03/2010אני לא רוצה לדבר על מספרים , אבל אנדומטריוזיס יכול לגרום להדבקויות ולבעיה חסימתית ( שאינה רלוונטית אם את עושה טיפול IVF ) וכן לפגוע במידה כזו או אחרת באיכות הביציות ובסיכויי העובר להקלט ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון
חסוי20/03/2010האם זה תקיו שיש דימום (כתם חום בהיר) שהופיע אחרי שבוע ותחושות כמו לפני מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלולות לפני IVFרז16/03/2010
שלום
אני נוטלת גלולות בכדי לתזמן את הוסת לתחילת אפריל כדי להתחיל בטיפול נוסף של IVF.
אני עושה זאת חד פעמי, מאחר והמועד הטבעי של המחזור ייצא כשאהיה בחופשה, ולא רציתי להמתין זמן ארוך מדיי להתחיל בטיפול.
שאלתי היא האם היה ניתן לקחת גלולות שבועיים בלבד מהמועד הרצוי או שחפיסה שלמה של 21 גלולות עדיפה?
חישבתי לפי 21 גלולות ופתאום אני חושבת שאולי היה אפשר לקחת רק 14 יום, כדי לקבל וסת בזמן הרצוי.
אשמח לתשובתכם
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר 14 יום
ד''ר דוד ישי16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיגת אנדומטריןהילה16/03/2010
אני מקבלת כתמיכה אנדומטרין פעמיים ביום עד שבוע מההחזרה ומאותו יום ליתר בטחון 3 פעמים ביום..
אני יודעת שהדעות חלוקות בנוגע לשאלה אם יש צורך לשכב אחרי החדרת הטבליה או לא וליתר ביטחון בבוקר ובלילה מחדירה בשכיבה, בבוקר נשארת לשכב עוד 10 דקות ובלילה נשארת לשכב עד שקמה אחרי כמה שעות לשירותים באמצע הלילה ובעבודה שמה בישיבה כי אין לי ברירה.
למרות זאת יש לי כל הזמן הפרשות של החומר כמו קוטג' ולמרות ששוכבת בבוקר מיד איך שקמה יש לי הפרשות רבות של החומר ולעיתים במשך היום התחתונית ממש רטובה.
1. אם כל הטבליה נמסה ויוצאת כהפרשה אז מה נספג? במיוחד שאני מרגישה שהכל יוצא איך שאני קמה.
2. אני מחדירה את הטבליה עם המוליך הכי עמוק שיכולה ולאחר מכן מכניסה את האצבע הכי עמוק שיכולה לוודא שנכנס עמוק אבל אני מצליחה להרגיש את הטבליה עם הקצה של האצבע אז זה לא אומר שהטבליה לא נכנסה מספיק עמוק? האם החומר יכול להגיע למקום הנכון גם עם הוא לא מוחדר עד הסוף? היו פעמים בודדות שלא בצלחתי למצוא אותה כך שכנראה שיש מקום יותר עמוק בשבילה להכנס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/2010ההורמון נספג דרך דפנות הנרתיק והחומר ש"ממיס" את ההורמון כמובן לא נספג
זה כמו שבקפסולה של האנטיביוטיקה יש אבקה שנספגת והקפסולה שעשויה מפלסטיק לא נספגת אלא מופרשת בצואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה שהצליחהעדי16/03/2010
עשיתי החזרת עוברים ראשונה ב24/2 ההפריה הצליחה
אתמול עברתי אולטרסאונד ורואים 2 שקים.
אבל אני לא מצליחה להבין איך סופרים את השבועות
לפי מה שכתוב בשאלות הנוספות אני בשבוע 5.4
אבל זה לא הגיוני הביציות הופרו ב21/2 זאת אומרת שעכשיו הם בני 3.2 שבועות.
אז איך לחשב??????????
אתי אפשר לבדוק דופק לעוברים?
בבקשה תסבירו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/2010תמיד מוסיפים שבועיים מתאריך שאיבת הביציות
כמו לכל האוכלוסיה שם מחושב גיל ההריון לפי וסת אחרון ולא לפי היוץ שמתרחש כשבועיים אחרי הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי16/03/2010אז זאת אומרת שאני עכשיו בשבוע 5 אז מתי אפשר לבדוק דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מחכה לתשובה
עדי16/03/2010אים ההחזרה היתה ב24/2 האים אני באמת בשבוע 5.4 ומתי אפשר לבדוק דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
עדי16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור-לא נתקבלה תשובהסיגל16/03/2010
לא קיבלתי עדיין תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור
סיגל16/03/2010הודעה מיום 14.3 לא נתקבלה תשובה אבקש את חוות דעתכם אני מודאגתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/2010אם השאלה כבר לא מופיעה בדף אז העתיקי והדביקי ואז יש סיכוי יותר טוב שתקבלי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור-
סיגל17/03/2010"ר אלכס סימון
בהמשך להמלצתך בשל תשובה בדיקת דם שלילית (ב
1.3 לאחר שימוש ב2 אמפול מונגון)
עדיין לא קיבלתי ווסת עשיתי רופא נתן 10 כדורי דופסטון שתיתי כבר 8 ועדין לא הגיע
עשיתי בדיקת דם הבוקר ולהלן התוצאות
LH 6 E2 1260
PROGR3.9
BETA 3
לפי הבנתי כשזה היה שלילי זה היה מתחת ל3
ועכשיו זה 3
יכול להיות שזה הריון לא תקין
בכל אופן ששאלתי את האחות האם הדופסטון יכול לפגוע בהריון אם קיים היא אמרה שלא
אבקש את חוות דעתך מה קורה בתמונת מצב כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזה שנעלמה - לחוצצצצה...איילת16/03/2010
ביום שני לפני שבועיים ויום עברתי שאיבה ולאחר 3 ימים החזרה, מקבלת כתמיכה אנדומטרין פעמיים ביום ואסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום.
ביום חמישי האחרון (שבוע מההחזרה) היתה לי הפרשה חומה בבוקר שנעלמה אך בעקבות זאת עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה טובה: פרוגסטרון 104 ואסטרדיול 1638. מקצת אחרי ההחזרה יש לי רגישות בחזה (לא בפטמות) על כל כיווניו, היום עשיתי בדיקת בטא כשאתמול ושלשום אחה"צ עשיתי בדיקה בייתית כי לא יכולתי להתאפק ויצא חיובית אבל בזו של אתמול הקו היה הרבה יותר בהיר מהקו בזו של שלשום אבל אני מניחה שזה יכול לנבוע גם מזה שזו של חברה אחרת.
אתמול בלילה כשהלכתי לישון הרגישות בחזה עדיין היתה וחזקה והבוקר שקמתי היא נעלמה כלא היתה.
אני יודעת שעוד כמה שעות אדע תשובה וודאית אבל בינתיים אודה על תשובתך כי אני לחחחחחחחחחחוצה...
1. האם יתכן שבין לילה נעלמת הרגישות והאם זה מרמז על זה שאין הריון?
2. האם יתכן שהיה הריון כי ההורמונים היו גבוהים ביום חמישי והתמיכה לא נספגת טוב בימים האחרונים (הכל יוצא לי לתחתונית) וההורמונים יורדים וההריון מפסיק להתפתח ובעצם יפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/2010להסתמך רק על רגישות בשדיים שיכולה להשתנות מיום ליום זה ממש לא מדויק וכל האפשרויות אפשריות אז חבל לנחש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ראשונהמאי16/03/2010
יצאתי מהרופא קצת לא מבינה,
שבוע הבא מתחילים את ההפריה-קיבלתי מרשם ל2 מזרקים של גונאל 900,ודקא 0.1,ואוביטרל.
איך מתחיל הטיפול בעיקרון?.
עוד שאלה שנשאלת הוא דיבר איתי על חלוקה לתאים ושמנסים בהתחלה הפריה רגילה ובמידה ואין התפתחות מזריקים לתוך הביצית זה מה שנקרא מיקרומניפולציה.
האם ככה זה עובד קודם מנסים הפריות רגילות ואז שבודקים את התפתחותם ורואים שלא הופרה מזריקים זרע לביצית?מה משאירים זרע מוקפא וביצית בצד.
כי מקריאה באינטרנט הבנתי שישר מנסים להפרות חצי רגיל וחצי אקסי........תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/2010איני יכולה להסביר לך את ההוראות לטיפול עם התרופות שצינת כי המינון נקבע באופן אישי אבל אין לי ספק שאחות תסביר לך בדיוק איך לקחת את התרופות
לגבי IVF אם אין הפריה של ביציות בIVF יש לחזור מחדש על נטיפול ואז לבצע מראש מיקרומניפולציה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מחכה לתשובה-בבקשהדובדבן15/03/2010
שלום,
אני כבת 41 וחצי. FSH שלי הוא 20. ניסיתי 3 מחזורי IVF.
חשבתי כבר על תרומת ביצית במהלך התחקיר שערכתי בנושא, טופלתי בדרך של טיפול טבעי ללא הורמונים. באותו החודש ה- FSH ירד ל- 14 (די חריג) והופיעו 2 ביציות. 2 הביציות הופרו בצורה יפה (ללא מיקרו. (אחת הוכפלה פי 6. והשנייה פי 4) - למרות זאת הטיפול לא הניב הריון.
השאלה שלי היא האם למי שיש FSH גבוה ולמרות זאת באותו החודש יש ביצית (בטיפול טבעי) והביצית מופרת:
1) עדיין הסיכוי נמוך יותר להרות באופן יחסי לבחורה בעלת FSH נמוך יותר? או משלב זה הסיכוי זהה?
2) החודש מבדיקה שערכתי ה- FSH שלי הוא 20 שוב, האם יש טעם לערוך בדיקת דם - בכל מקרה אני ממשיכה בטיפול הטבעי ללא הורמונים?
אודה לך על תשובתך.
דובדבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דובדבן
פרופ' מרתה דירנפלד16/03/20101) עדיין הסיכוי נמוך יותר להרות באופן יחסי לבחורה בעלת FSH נמוך יותר? או משלב זה הסיכוי זהה? - לצערי הסיכוי נמוך יותר באופן משמעותי גם אם יש 8 ביציות
2) החודש מבדיקה שערכתי ה- FSH שלי הוא 20 שוב, האם יש טעם לערוך בדיקת דם - בכל מקרה אני ממשיכה בטיפול הטבעי ללא הורמונים? - זה לשיקולך אבל תרומת ביצית נותנת לך סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה רק צריך קצת אומץ להחליט על זה.מנסיוני אף אחת לא התחרטה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן?י'15/03/2010
שלום לרופאים.
אני בסבב מוקפאים ולוקחת פרוגינובה מזה 9 ימים. מרגישה מעין גירוי / גירוד פנימי בנרתיק. לא שורף בזמן מתן שתן ולא כואב או לוחץ רק מעין גירוי.
האם יכול להיות מהפרוגינובה או בכל זאת לבדוק דלקת בדרכי השתן?
אם אכן דלקת האם אפשר לטפל באנטיביוטיקה תוך כדי סבב מוקפאים מבלי להפסיק את הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד פנימי
פרופ' אלכס סימון15/03/2010א. המשיכי את התרופה פרוגינובה
ב. איני חושב שפרוגינובה גורמת לכך
ג. יתכן ומדובר בתהליך דלקתי קל של פטריה - נסי אגיסטן במריחה מקומיתץ ניתן לרכוש ללא מרשם.
ד. לפני טיפול באגיסטן בצעי תרבית שתן. אם כי אין אלו סימנים של דלקת בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)