מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופן השפעת אוביטרלטלי01/03/2010
שלום.
אני רוצה להבין איך עובדת זריקת אוביטרל במידה והיא ניתנת כאשר יש זקיק מוביל בגודל 22 מ"מ?
ידוע שאוביטרל גורם לביוץ בעוד 36-40 שעות.
ידוע שזקיק בשל הוא זקיק של 18-24 מ"מ
השאלה האים אוביטרל מנטרל את ביוץ טבעי של זקיק 22 מ"מ (שלפי הגודל ביוץ אמור לקרות תוך זמן קצר, ולפני שיעברו 40 שעות)? או שהוא מעיט את קצב הגדילה של זקיק עד ביוץ? או שבגודל כזה של זקיק יש סיכוי שאוביטרל לא יכנס לפעולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' אלכס סימון01/03/2010לאוביטרל אין השפעה על ביוץ טבעי אם הוא החל. במקרה זה אוביטרל הוא תוספת והביוץ הטבעי יתרחש כפי שהגוף תכננן ללא תלות באוביטרל.
לדוגמא זקיק 22 מ"מ שהגוף "קבע שיבייץ בעוד 10 שעות, גם אם ינתן אוביטרל, הביוץ יהיה בעוד 10 שעות ללא השפעת אוביטרל. תביני עתה, מדוע למרות מתן אוביטרל לעיתים הרופא מכוון לקיום יחסים או הזרקה יום לאחר מתן אוביטרל ולא ממתין 36 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל דחוף
לאה26/06/2010אני מטופלת במנוגון ובצטרוטייד.
את ההוראה להזריק אוביטרל אני מקבלת טלפונית מהאחיות. עד עכשיו 4 הזרעות קבלתי הנחיה להזריק אחה"צ כאשר ההזרעה למחרת בבוקר.
האם אין סתירה? זה לא מוקדם מידי?
עד עכשיו לא היו הריונות כלל
אודה על תשובתכם המהירה . לפי חישובי ההזרעה תהיה ביום ג'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל דחוף
לאה26/06/2010אני מטופלת במנוגון ובצטרוטייד.
את ההוראה להזריק אוביטרל אני מקבלת טלפונית מהאחיות. עד עכשיו 4 הזרעות קבלתי הנחיה להזריק אחה"צ כאשר ההזרעה למחרת בבוקר.
האם אין סתירה? זה לא מוקדם מידי?
עד עכשיו לא היו הריונות כלל
אודה על תשובתכם המהירה . לפי חישובי ההזרעה תהיה ביום ג'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאנונימי01/03/2010
שלום
אני בעלת שחלות פוליציסטיות אך מחזור שלי די סדיר 34 יום
לבעלי בדיקות זרע תקינות חוץ ממורפולוגיה 5%
אנו בסידרה של טיפולים בחודש הראשון איקקלומין כדור ביום היה ביוץ אך לא היה הריון
בחודש השני איקקלומין 2 כדורים + פרוגינובה לא היה ביוץ זקיקים קטנים
הרופא החליט שכדאי להתחיל עם זריקות ואולי לעשות צילום רחם
ברצוני לדעת האם הרופא לא ממהר מדי להתחיל טיפולים אגרסיביים הרי בטיפול הראשון כן היה זקיק וכן היה ביוץ
ומה דעתכם למה בשלב זה כבר צריך לעשות צילום רחם ?
מחכה לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימי
ד''ר דוד ישי01/03/2010אם הרופא מתרשם שהתגובה לאיקקלומין אינה טובה , הגיוני לעלות שלב לזריקות. הצילום נועד לברר שהחצוצרות פתוחות והטיפולים שאת מקבלת אינם חסרי תוחלת. ביחוד לאור העובדה שאין הסבר ממשי לבעית הפוריות שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה?שאלתית01/03/2010
שלום רב!
17/2 - בטא 24
21/2 - בטא 279
ןלאחר שבוע(!!) 1/3 - בטא 8297
עלייה נורמלית או גבוהה מדיי? מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי על קול
פרופ' אלכס סימון01/03/2010אין בשלב זה משמעות לעליה של בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשרון01/03/2010
בתחילת שבוע 5 ערכי הבטא לא עלו משמעותית.
באמצע שבוע 4 - הבטא היתה 235
בתחילת שבוע 5 (אחרי 5 ימים) - הבטא היתה 253
הרופא המטפל אמר כי מדובר בהריון לא תקין ושאמשיך לעקוב אחר הבטא.
אכן כעבור יומיים החלו דימומים חזקים וכאבי בטן (קצת יותר ממחזור רגיל).
אתמול הבטא ירדה ל-47, הדימומים נחלשו, אך הם כמעט מפסיקים ומתחילים שוב.
הרופא המטפל שלי נמצא בחו"ל ואפילו לא הספקתי לעדכן אותו לגבי תחילת הדימומים.
מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ אני מאוד מודאגת.
אני יודעת שעברתי הפלה טבעית ושהבטא צריכה לרדת ולהיות שלילית.
השאלה שלי - האם להמתין שהדימומים ייפסקו ורק אז לעשות אולטראסאונד?
האם מצב זה לא יכול להוות איזשהו סיכון או סיבוך כשאף רופא לא ראה/ בדק אותי?
הרופא המטפל חוזר רק ביום ג' הבא
ניסיתי לקבוע תור לרופא נשים אחר, אך כל התורים הם לעוד חודש...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
שרון01/03/2010הדימומים החלו לפני 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרון
ד''ר דוד ישי01/03/2010בהריון כל כך צעיר , עם ערכים כאלה של בטא , אין בעיה של שארית חלקי הריון ברחם ולכן גם אין מה לראות באולטרסאונד. אבל חשוב מאד לעקוב אחר הבטא עד התאפסותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור ערכיםמקווה לטוב01/03/2010
שלום.
בתאריך 7.2 החזרת 2 עוברים.
בתאריך 19.2 בטא 66 - E2 1800
בתאריך 21.2 בטא 160 - E2 1920
(היום) בתאריך 1.3 בטא 5006 - 3298 E2
שאלתי היא , מדוע כמות האסטרדיול E2 כה גבוה? מדוע חלה עליה והאם יש לכך משמעות לגבי ההריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרבה בדיקות מרבה דאגה
פרופ' אלכס סימון01/03/2010הורמונים גבוהים מאפיינים את ההריון. בצעי על קול והפסיקי לבדוק הורמונים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עכשיו...חסויה01/03/2010
שלום רב,
בת 27 + 2 ילדים בעזרת איקא'.
לאחר 3 טיפולי איקא' ואוביטרל שלא צלחו. (הטיפול האחרון עם 4 כדורים ביום הביא לזקיק של 22 אך לא להריון...)
עברתי למומחה פריון ונשלחתי לצילום רחם. הצילום יצא תקין ב"ה.
כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שסיימנו עם כדורים.... ויכול להיות שלאחר הצילום נעבור לזריקות.
אשמח לדעת מה זה אומר ומה הפרוצדורה?? מאיזה יום למחזור אמורים להתחיל את הטיפול הזה??
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזריקות
פרופ' אלכס סימון01/03/2010אני מציע להשאיר משהו לרופא המטפל להסביר לך.
באופן עקרוני הזריקות יגרו את השחלות לייצר יותר מזקיק אחד. ממש כמו הכדורים אך ביתר יעילות. מתי לקבל את הזריקות, כמה , ואיך עוקבים - נשאיר לרופא המטפל להסביר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל י מ ו נ י תאתי01/03/2010
היי
אם הבנתי נכון,נכנסת להריון מתרומת זרע
אני רוצה לדעת כמה את משלמת, מעניין אותי..
אז אם בא לך אשמח לתשובה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
לימונית01/03/2010הבנת נכון, המחירים שונים מבית חולים אחד לאחר. במקום בו אני מטופלת מנת הזרע האחרונה עלתה לי 420 ש"ח, אבל אני יודעת שיש מקומות שהמחירים גבוהים בהרבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימונית
אתי01/03/2010אכן כן, חצי ממה שאני משלמת...
אחחחחחח... מחיר יקר... אבל שווה!
מקווה שיגיע במהרה (בדרך להזרעה מס' 8)
תודה לך , ובהצלחה גם לך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין וצרבתטל01/03/2010
שלום,
10 ימים לאחר החזרת עוברים. מחדירה נרות אנדומטרין מיום השאיבה.
התחלתי עם שניים וביקשו ממני לאחר שבוע לעלות לשלוש.
לאחר שהתחלתי להחדיר אנדומטרין חשתי ואני עדיין חשה בצרבות שבאות
והולכות. יש לציין שאני שותה הרבה ולרוב לא אוכלת אוכל שומני.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון גבוה
פרופ' אלכס סימון01/03/2010רמת פרוגסטרון גבוה יכולה לגרום לצרבת. ממליץ להשתמש במג'יל או מאאלוקס להקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אוטורוגסטן 200קאר01/03/2010
האם בגלל שאני מקבלת את הנרות הללו שאני מבינה שיש בזה הורמונים אני מרגישה מן כאב בחזה קצת בחילות ונפיחות וקושי של הבטן וגם קצת נמנתת האם זה אפייני למי שלוקח נרות אלו או שאולי זה סימנים של הריון יש לציין שאני 8 ימים אחרי החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור רק לאוטרו
פרופ' אלכס סימון01/03/2010העליה בכלל ההורמונים, בעיקר אסטראדיול מביאה לתחושות אלו. אין לכך סימן שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותקרן01/03/2010
שלום רב,
אני בהריון סופסוף.......לאחר מס' לא מבוטל של טיפולים ..לא קלים וכושלים..
אז תודה לאל...
רציתי לשאול שתי שאלות:
1. החזרת עוברים היתה ביום 4.2.10 - באיזה שבוע אני עכשו?
2. יש לי ביומיים האחרונים גרוד בגוף ואני לא יודעת למה לקשר אותו..
השאלה היא האם אני יכולה להשתמש בטיפות פניסטיל להרגעה?
תודה ויום נעים
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי תשובות
פרופ' אלכס סימון01/03/20101. החזרה ב-4/2 זה כמו וסת אחרון מחושב ל 20/1 . מכאן סופרים 40 שבועות הריון עד ללידה.
לפי החישוב שלי 3/3/10 את מסיימת 6 שבועות הריון
2. הגרד יתכן קשור לתמיכה שלך אם מדובר בגסטון. פני לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfרוני01/03/2010
אתמול אחה"צ בצעתי שאיבה ( 16:00 ) , נשאבו 6 ביציות.
בבוקר הודיעו לי , שכרגע אין הפריות.
זה לא מוקדם מדי? יש עדיין סיכוי להפריות?
(אם לילדה בת 3 , בשנה וחצי האחרונות טיפולים ושתי הפלות)
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות
פרופ' אלכס סימון01/03/2010היו אמורים לראות סימני הפריה. לעיתים היא מתרחשת מאוחר יותר ועל כן שווה להמתין למחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 18 יום אחרי החזרת עוברים מחזור טריקרן01/03/2010
שלום. עברתי הפרית מבחנה וביום ה13 בוצעה בדיקת דם ובטא 50.לאחר יומיים 75. מחר 19 יום לאחר החזרה אעשה שוב בדיקת דם. מתי אולטראסונד?ד? האם תקין?ן? יש לי כאבים קצת כמו מחזור?ר? האם להבדק? לוקחת אוטרוגסטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב זה רק מעקב
פרופ' אלכס סימון01/03/2010על קול יש טעם רק עם בטא 1500-2000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםסלונה01/03/2010
שלום
אני מתכננת להכנס להריון וכרגע אני נמצאת במעקב זקיקים (פעם ראשונה) ולא כל כך מבינה את התהליך.
אני 21 יום אחרי מחזור והזקיק המוביל שלי בגודל 14 מ"מ, לפני שבוע הוא היה 10 מ"מ.
המחזור שלי לא סדיר (שחלה פוליציסטית) ואני עוד מעט אמורה לקבל מחזור...
האם הזקיק ימשיך לגדול?
מה תהליך הזקיקים? עד מתי הם גדלים ואיך ביחס למחזור?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים
פרופ' אלכס סימון01/03/2010הזקיק עשוי להמשיך ולגדול ואם כך אינך אמורה לקבל וסת. מדוע לבלבל אותנו??? :)
אם המחזור לא סדיר כיצד את קובעת שאת צריכה לקבל? כל זמן שהזקיק יתפתח לקראת ביוץ, לא יהיה וסת. הוסת יגיע שבועיים לאחר הבביוץ ורק אם לא הרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחלל הרחםדנה01/03/2010
שלום, לי ולבעלי יש ילד בן 3. אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה - תוצאות כל הסדיקות תקינות, יש ביוץ טבעי כל חודש. אחרי 5 IUI בהם שלושה עם זריקות פיורגון, בתחילת החודש הנוכחי נצפו ציסטות בשחלות ועל כן לא התחלנו טיפול. באולטרסאונד ביום 4 למחזור נצפה בפעם הראשונה נוזל בחלל הרחם. מה משמעות תוצאה זו? אני כעת ביום ה14 למחזור ובדיקות ביוץ ביתיות טרם יצאו חיוביות (כאמור - עד היום לא היתה בעיה כזו) - האם יכול להיות קשר לנוזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה - תודה
דנה01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הורמונים!כואב!helpלירון28/02/2010
שלום,
אני בת 27 ,מטופלת סבב שני בפיוריגון (75 כל הזרקה) וקיבלתי אוביטרול ב- 21.2 ראשון שעבר.
יומיים אחרי הביוץ החלו להופיע לי תופעות מוזרות (חשוב לציין שבסבב הראשון של הטיפול לא הופיעו כלל) כמו כאבי פטמות ודקירות קלות ברחם.
היום אני 6 ימים אחרי ביוץ והפטמות עדיין מאוד כואבות, שאלותיי הן:י
1. האם התופעות שהופיעו הם כתוצאה מההורמונים שהזרקתי (פיוריגון) או מהאוביטרול?< זה נחשב נורמלי?
2. אם אכן זה תוצאה של הזריקות, מהו טווח הזמן שהן אמורות להיעלם? לפוג מהגוף? כבר עבר כמעט שבוע מאז ההזרקה האחרונה...
אודה לתשובה בהקדם!!!!!! פליז..
חג פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
דניאלה.ס01/03/2010יכולה לספר לך שמגירוי השחלות והגדלתן, יש את הדקירות הללו
והכאב בחזה נובע מכך שהאוביטרל מכיל את הורמון ההריון
בדרך כלל מתחיל לפוג אצלי לקראת הבטא
ולעיתים אם ההורמונים עולים עקב הריון זה יכול רק להחמיר
בכל מקרה נורמלי
אינשאללה בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אמן בשורות טובות
לירון01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אמן בשורות טובות
לירון01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמונים גבוהה
פרופ' אלכס סימון01/03/2010בגרימת ביוץ רמת ההורמונים לאחר ביוץ גבוה ביחס לביוץ ספונטני וזה מה שמביא לתחושות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות!
לירון01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)