מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטות שונותרינת28/02/2010
השבוע קיבלתי תוצאת בטא 26 - אמרו לי שממש גבולי ואחרי יומיים - ירדה.
יש לי חברה שעשתה החזרה במקום אחר - היתה לה בטא 6 ואמרו לה חיובי -(למרות שבשלב מאוחר יותר לא ראו דופק)
גם מקריאה באינטרנט קראתי לכאן ולכאן
שאלתי - מדוע לי אמרו על בטא 26 גבולי ולה על 6 - חיובי? מדוע אין ערכים מוחלטים?
לא מובן לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
אלינור03/03/2010חשוב לי להבין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אמרו ...
פרופ' אלכס סימון03/03/2010שלך אומנם היה גבולי. כי הריון תקין ביום 14 לאחר החזרה, הבטא צריכה להיות בסביבות 100.
כל מה שמתחת ל-10 בעיני שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכיםמודאג28/02/2010
בתאריך 7.2 הוחזרו 2 עוברים.
19.2 - בטא 66
21.2 בטא 162
האם יש צורך בעוד בדיקת בטא? אני שואל מפני שהרופא שלנו אמר לנו שלא צריך עוד בדיקה והוא ישר הזמין אותנו לאולטראסאונד היום. שאלותיי אם כן הן:
1. האם אכן מספיקות רק שתי בדיקות? אין צורך בעוד אחת?
2. האם למרות שנצפתה עליה בבטא , יכולה לחול ירידה כעבור שבוע?
3. מה הרופא רוצה לבדוק באולטראסאונד אם מדובר בתאריך כה מוקדם? מה הוא בכלל יכול לבדוק? האן אםשר לראות דופק אם בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
TIMI28/02/2010בתאריך כל כך מוקדם אם הבטא היא מעל 1000 אפשר לראות שק הריון.
אם לא רואים שק הריון בודקים שוב כעבור כמה ימים.
דופק לא רואים עכשיו אלא כעבור כמה שבועות
מקווה שנתתי לך תשובה מספקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון צעיר
דניאלה.ס01/03/2010את אמורה להיות בשבוע 5
משמע רוצים לבדוק שיש שק הריון ברחם
עדיין לא רואים דופק רק אחרי שבוע 6 ולעיתים רק ב - 7
רב הרופאים הולכים על שלוש הכפלות של הבטא
אבל אין ספק שאצלך המגמה היתה של מעל הכפלה ולכן האופטימיות
יאללה להמשך משעמם ועגול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' אלכס סימון01/03/2010עליה יפה.
עבר מספיק זמן וניתן בעל קול לראות שקית הריון עתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די דחופהיעל28/02/2010
שלום רב,
עד אתמול לקחתי אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום, ומאתמול אני אמורה להזריק גם גונאל F.
בעיקרון, היום אני כבר לא אמורה לקחת את האסטרופם.
לא שמתי לב שנגמר לי החומר בגונאל ונותר לי רק 35 מ"ל במזרק. (אני אמורה להזריק 112.5 מ"ל.
מה לעשות?
האם לקחת הערב גם אסטרופם?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל- גונלF
מאיה28/02/2010אם את מהצפון אני יכולה לתת לך כי נשאר לי מהטיפול הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאיה
יעל28/02/2010תודה רבה לך מאיה יקרה,
אבל איני מהצפון.
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכיםמודאג28/02/2010
שלום.
בתאריך 7.2 הוחזרו 2 עוברים.
19.2 - בטא 66
21.2 בטא 162
שאלתי....אני אדם מאוד חששן ודואג....האם למיטב ידיעתך לפי נתונים אלו יכול להיות הריון כימי? או חלילה משהו אחר?
אני ממש מודאג ואודה לתשובתך.
חשוב לציין כי המחזור כבר מאחר ב-4 ימים..האם זה קשור לתקינות ההריון ולשלילת הריון (חס וחלילה) כימי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי טוב שהכל תקין.
פרופ' שחר קול28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג
בתאל28/02/2010רק שתדע כשהבטא תקינה אז כל יומיים היא מכפילה את עצמה, ובמיקרה שלכם זה בהחלט קורה כך שאתה בהחלט יכול להרגע, מאחלת לכם הצלחה גם בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנאווה28/02/2010
שלום,
עברתי הזרעה ב,10.02 קיבלתי אוביטרל ב8.2, ב24.2 בטא 67, בדיקה חוזרת ב28.2 445-
, האם מדובר בהיריון? ואם כן האם תקין עפ"י הערכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון, נראה תקין.
פרופ' שחר קול28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVFסבטלנה28/02/2010
לרופאים שלום!
אני נמצאת בטיפולי פוריות ע"י IVF. ביום שישי עברתי החזרת עוברים, באותו יום התקררתי ואני משתעלת מאוד חזק עד היום. האם זה יכול להעלות סיכוי לאי הצלחת ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סבטלנה28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרשי לי להוסיף
דניאלה.ס01/03/2010יש שטוענים, שכאשר את חולה (ללא חם גבוה כמובן אותו ניתן להוריד עם אקמול או אופטלגין)
והמערכת החיסונית ירודה, יש אפילו סיכויים שהגוף החלש לא "יתנגד" להשתרשות העןברים
והסיכויים להתעבר עולים
יאללה הלוואי וככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרוספר סימוןבתאל28/02/2010
ראשית חג פורים שמח לך ולכל הרופאים.
אני כחודשיים הפסקה מהטיפולים, החודש ביום ה8 למחזור התברר שיש לי שני זקיקים בגודל 20, 24 והרירית תלת פאזית 8.5 , לא עברתי בדיקות דם ומיהרנו לקיים יחסים, כשבוע וחצי לאחר מכן הייתה לי הפרשה וקריש דם קטן חד פעמי בניגוב בלבד ועוד יומיים בלבד של הפרשה חומה מועטה מאוד , יש לי תמיד כאבי טרום מחזור המומים ומדי פעם כאילו תחושת צריבה ברחם ובשדיים.
היום אני ביום ה24 למחזור וכשבועיים לערך מהביוץ, ברור שבדיקת הריון תפזר אור אך עד אז ברצוני לשאול היות ולא קרה לי בחיים דבר כזה אם הופיע אפילו הפרשה דמית או חומה זה תמיד היה סימן למחזור שאכן הגיע והפעם בכלל לא ב"ה.
האם מלבד דימום השתרשות יכולה להיות סיבה להפרשה כפי שתיארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתך פרופסור
בתאל28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתשובה וגם שאלת המשך
בתאל02/03/2010כאמור מבקשת לדעת על ההפרשה הדמית כשבוע וחצי לאחר הביוץ , ממה נובעת? במידה ואין זו השתרשות
היום בצהרים עשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא שלילי, (היום אני שבוע מאותה הפרשה דמית חד פעמית ) האם בדיקה בצהרים משנה את התמונה מאשר בבדיקה של הבוקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעי בדיקת דם
פרופ' אלכס סימון02/03/2010להשלמת התמונה: בטא , אסטראדיול, פרוגסטרון ועל קול יאמרו לך מה קה והיכן את במחזור החדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מוקדם
פרופ' אלכס סימון02/03/2010קרה ביוץ מוקדם. אפשר להרות עם ביוץ מוקדם. הדימום יכול להיות וסת קצר או דמם בהריון.
נכון בטא תפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ירדהאלינור28/02/2010
ביום 14 להחזרת מוקפאים - הייתה בטא 26
והורמונים 2041
39
ביום ה-17 להחזרה - הבטא ירדה....
מה זה אומר? שהיה הריון כימי או שלא היה בכלל? מה עשוים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה הריון כימי
פרופ' שחר קול28/02/2010יש לעקוב עד התאפסות הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםלי28/02/2010
בעלת מחזור סדיר של 27-28 יום, בתהליך הזרעות (בנק הזרע) במחזור ספונטני + אוביטרל
זו פעם שישית והערכים שונים ונמוכים ממה שהיו עד כה . נכון לזמן זה:
היום- יום ה 11- זקיק 16, רירית 3.8
אי- 487, פרו- 2.0
אני קצת לחוצה. מעולם לא היו לי ערכים כאלה ביום ה 11.
רירית תמיד מעל 6.9 וכן אי- מעל 700.
וכמובן שלקראת היום ה 14 , ערכים הרבה יותר גבוהים, כולל רירית של 8.5 וזקיק של 24.
מה קרה? האם יש סיבה לדאגה?
בשני מחזורי ההזרעה האחרונים לקחתי אוביטרל. האם לדעתכם זה יכול היה לגרום לירידה בערכים?
האם יתכן כי הביוץ פתאום לא יהיה סדיר?
אשמח לתשובותיכם בהקדם, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום
פרופ' שחר קול28/02/2010יתכן והביוץ יתאחר החודש. זה לא חריג.
לאוביטרל שנלקח לפני זמן כה רב אין כל השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעדרור28/02/2010
שלום
יש לי שאלת ייעוץ
יש לנו מחר הזרעה בשעה 18:00 ברחובות. מצאתי שני אופציות להשבחה:
1. השבחה בבאר שבע שמסתיימת ב-16:30, משמע אני יסתובב עם החומר כשעה וחצי מבאר שבע עד רחובות
2. השבחה ברשל"צ שמסתיימת ב-15:00, משמע אני יסתובב עם החומר כ-שלוש שעות מרשל"צ לרחובות
השאלה איזה אופציה עדיפה? האם עדיף פחות זמן מרגע ההשבחה, או פחות נסיעה
שאלה נוספת - יש מעבדות שאמרו לי שניתן לשמר את החומר מעל 5 שעות, ויש מעבדות שאמרו גג שעתיים-שלוש. האם הם משתמשים בחומרים שונים או פשוט הדעות שונות?
תודה
דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרור שלום
פרופ' שחר קול28/02/20101. מציע להקדים מועד הזרקת הזרע לרחם. אם אין אפשרות - לא ממש קריטי, כל זמן ששומרים הזרע בחום הגוף.
2. דעות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרור יקר
פרופ' אלכס סימון28/02/2010אתה מתיש את עצמך עם נושא ההזרעה הזו כבר יומיים ואני מבין אותך. ניראה לי כי קל יותר למצוא רופא שיזריק את הזרע בשעות סבירות ולא מאוחר אחר הצהרים כשכל המקומות להכנת זרע, עובדיהם מזמן בבית. ואל תשכח, שאם חס וחלילה עליך לחזור על הטיפול, כל ההתרוצצות מתחילה מחדש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהרינת28/02/2010
האם העובדה שהסיכוי להפסקת הריון מהפריה שנעשתה באמצעות מיקרומניפולציה גבוהה יותר מהפריה רגילה ב-IVF נובע מכך שבמיקרומניפולציה בוחרים את הזרע שמזריקים לביצית שהוא לא בהכרח טוב כפי שהוא נראה במיקרוסקופ ואילו בהפריה רגילה שמים תאי זרע עם הביצית ונותנים לטבע לעשות את שלו כלומר שהביצית בוחרת את הזרע הטוב יותר או שעצם הפעולה של החדרת הזרע לביצית גם אם הוא זרע טוב באמת הוא מה שמעלה את הסיכוי להתפתחות הריון לא תקין בהפריה באמצעות מיקרומניפולציה לעומת הפריה חוץ גופית רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול28/02/2010הסיכוי להריון תקין הוא דומה. השפעת המיקרומניפולציה היא שולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאק ואי פוריות לא מוסברתפאי28/02/2010
מטופלת ב IVF על רקע אי פוריות לא מוסברת ראשונית.
לאחרונה שמעתי שיש נשים שלא יודעות שחולות בצליאק (אין כל אינדיקציה מלבד קשיי פוריות). לי לא ידוע על כל מחלה אולם האם הנ"ל יתכן וכדאי לעשות בדיקה לשלול זאת או שאין כל סיבה שיהיה.
אם כן, מה הבדיקה שצריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה לשאלתי
פאי02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין בפוליציסטיות רזותבננית28/02/2010
שלום ד"ר שחר קול,
התשובה שלך למורן (בעלת שחלות פוליציסטיות, ללא תגובה לאיקקלומין, שאלה על מעבר לזריקות) שאם היא רזה אז כדאי לעבור לזריקות - סיקרנה אותי.
גם אני בעלת שחלות פוליציסטיות, וגם אני לא הגבתי לאיקקלומין. לאחר הנסיון הראשון (במינון מינימלי) הרופא שלי המליץ לעבור לזריקות (ללא לנסות מינון גבוה יותר של איקקלומין).
מכיוון שאני רזה, ובעקבות התשובה שלך למורן, תהיתי האם הסיבה לכך היא כי בפוליציסטיות רזות הסיכוי לתגובה לאיקקלומין הוא מראש נמוך יותר (בהשוואה לבעלות עודף משקל) ולכן נהוג לעבור מהר יותר לזריקות? אם זה אכן כך - מה ההגיון בכך שרזות מגיבות פחות טוב לאיקקלומין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין גם
בננית28/02/2010שאני בת 31 (32 עוד חודשיים), וזהו נסיון ראשון להכנס להריון (אין לי ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון תרופות
פרופ' שחר קול28/02/2010המינון חייב לקחת בחשבון את המשקל, שכן (באופן כללי) ריכוז התרופה בדם יורד ככל שהמשקל עולה. אברי המטרה של התרופה פועלים לפי ריכוזה בדם.
לכן יש מקום לנסות להעלות המינון ככל שהמשקל עולה.
באישה רזה אפשר להגיע למינון של 150 מ"ג, מעבר לכך - אין הרבה טעם.
בנוסף, אפשר לשקול הוספת מטפורמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןבננית28/02/2010
שלום רב,
מהו המינון המקובל של טבליות Provera 5mg עבור גרימת מחזור אצל פוליציסטית (שאין לה מחזור כלל)? האם זה 1 טבליה X פעמיים ביום למשך חמישה ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Provera
פרופ' מרתה דירנפלד28/02/2010כן בין 2-3 כדורים ל-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רמירב28/02/2010
עברתי החזרה ראשונה השבוע.
רירית יפה וןעובר באיכות גבוהה.
ועדיין לא היה הריון
רציתי לדעת האם אפשר למנות מהן הסיבות לכך שאין השתרשות למרות תנאים אידיאליים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
פרופ' מרתה דירנפלד28/02/2010גם בתנאים כביכול אידאלים אין 100% הצלחה לצערי
יש לעבור שלב שלב בתהליך הטיפול לבדוק מה האופציות ובכל מקרה אם יש תנאים אידאליים ואין מה לתקן או להוסיף על הטיפולים שקיבלת - את תכנסי להריון בסבירות גבוהה בטיפול הבא או שאחריו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)