מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פורים שמח, זקוקה לעזרה.מאיה28/02/2010
אני נמצאת בתהליך של טיפול הזרעה עם גונאל הזרעה שלישית.
הרירית שלי תמיד מגיעה ל 10,9 החודש משהו מוזר ביום חמישי הרירית הייתה 7 וזקיקים 10,11
והיום יום ראשון הרירית 6 וזקיקים 17,16 ועוד
איך היא ירדה?למה?בחיים לא היה לי דבר כזה
מה עושים?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיגיע רופא
מאיה28/02/2010הפרש קטן וזה רק הפרש במדידה שלא תמיד מעיד על הפרש בפועל. למשל אם המדידה בוצעה על ידי מכשיר אחר או אפילו במקום אחר ברחם.
הזקיקים גדלו ובטח יש לך אולטרסאונד נוסף בעוד כמה ימים שיכלול גם מדידה נוספת של הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאיה
מאיה28/02/2010לא נראה לי שתהיה עוד מדידה כי תמיד שזקיק הגיע ל 17
אמרו לי לקחת אוביטרל ולבוא עוד יומיים
אבל נראה לי שאת צודקת זאת הייתה טכנאית אחרת ונראה לי גם מכשור שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה
פרופ' מרתה דירנפלד28/02/2010כדאי אולי לבדוק שוב לפני הביוץ אז ההורמונים בשיא
בכל מקרה אם לא עברת פעולה ניתוחית ברחם בין הטיפול הקודם והנוכחי אין סיבה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרתה
מאיה28/02/2010ראשית תודה,
ההזרעה השנייה השאירה לי ציסטות אז לקחתי שבועיים גלולות
יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון של ivfאיריס28/02/2010
מה הסיכויים של הריון עם טיפול של ivf להתפתחות תקינה כהריון רגיל יחסית להריון שהושג באופן ספונטני האם אחרי שרואים בטא תקינה והכפלה ראשונה של הבטא עדיין יחסית להריון ספונטני יש יותר סיכון לחוסר התפתחות ואולי הריון כימי או הפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
קאר28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי דומה כהיריון רגיל.
פרופ' שחר קול28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהחסוי.27/02/2010
האם מותר לצבוע שיער בתקופת הטיפולים , בזמן ההזרקות וכמה ימים לפני שאיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעההההההקרן27/02/2010
ערב טוב ושבוע טוב
עשיתי הזרעה ביום שני ואחרי יום הרגשתי כאבים בשדיים והיום הוא יום השישי אחרי ההזרעה עדיין מרגישה בכאבים בשדיים ונפיחות גם רציתי לשאול ברשותך למה זה וכמה זמן זה יימשך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור להזרעה
פרופ' אלכס סימון27/02/2010קשור לרמת ההורמונים לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגןאפרת27/02/2010
אסטרוגן צריך להיות גבוה לפני ביוץ ואחרי ביוץ נמוך או או הפוך תודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבוה לפני , יורד אחרי.
פרופ' שחר קול27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא27/02/2010
כמה זמן בממוצע אחרי ניתוח אנסקופי להסרת ציסטה מהשחלה אפשר לנסות להכנס להריון? מהו זמן ההחלמה של השחלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש - חודשיים
פרופ' שחר קול27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליגניהמישהי27/02/2010
היי,
1. האם שימוש יומיומי קבוע לאורך שנים בתכשיר ליגיניה פרוטקטיב בעל רמת חומציות p.h. 5 (שהוא סבון נוזלי לשטיפה חיצונית אינטימי לנשים ) עלול לפגוע בפיריון או בטיפול כניסה להריון?
2. תמיד מחזור סדיר וקבוע. לאחר טיפול הורמונלי כבד של חודשים, הולכים על טיבעי.
יום 36 למחזור, אין זקיקים, רירית- 4.7 אסט'-קטן מ 200, פרוג' - 3.2 .
הרחם נרדם? מתי יגדלו הזקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהי שלום
פרופ' שחר קול27/02/20101. לא, אך השימוש אינו מומלץ ע"י רופאי נשים העוסקים בזיהומי עריה ונרתיק.
2. הרחם אינו יוצר זקיקים אלא השחלות. יש לברר רמת FSH ו- LH, שכן ההורמונים לא מתאימים ליום 36 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי תמיכהאפרת27/02/2010
שלום בת 28 עושה הפרייה רביעית פרוטוקול חדש מנופור 3 ביום +דקסמטזון 0.5 מ"ג 2 ביום. ביום חמישי 25.2 עשיתי שאיבה והרופא אמר לי להוריד את המינון של הדקסמטזון ל1 ביום + פעמיים אנדומטרין מיום שישי עד ליום ראשון החזרת עוברים . בהפריות הקודמות שלי הייתי לוקחת קרינון8% 1 ביום לפני אנדומטרין. היום אני לוקחת את האנדומטרין מיום שישי 2 ביום יש לי הפרשות חומות וגם כאב לי ברחם או בשחלות התקבציות . שלקחתי קרינון לא היה לי תופעה כזאת הרגשתי טוב פשוט כל טיפול חדש הרופאים הציעו את האנדומטרין ואמרתי להם שאני לוקחת קרינון אז הם אמרו לי שאני המשיך עם הקרינון אבל החודש עשיתי פרוטוקול חדש ואמרתי אולי זה יהיה חיובי אם אקח גם תמיכה אחרת .
1 רציתי לשאול האם אני יכולה לקחת קרינון במקום אנדומטרין לשנות תמיכה ? בתודה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול27/02/2010לא ממש עקרוני, שכן סוג התמיכה לא ישפיע על סיכויי ההיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להעלות מינון איקקלומין או זריקותמורן27/02/2010
שלום
שאלתי דומה לשאלה הקודמת
בעלת שחלות פוליציסטיות. מחזור ראשון של איקקלומין, שני כדורים ביום (כל כדור 50 מג)- לא היו זקיקים. מחזור שני - 3 כדורים ביום- לא היו זקיקים.
הרופא המליץ לעבור לזריקות גונל F + השבחה והזרעה (זרע תקין)
עלי להגיע להחלטה בימים הקרובים
האם כדאי לבקש מהרופא להעלות את המינון של האיקקלומין או לעבור לזריקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול27/02/2010אם את רזה - זריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אם היא רזה - זריקות?
עדי27/02/2010אני קיבלתי זריקות ואני ממש לא רזה. אני שמנמנה, אז זה לא טוב? האם יש סכנה שהזריקות "הולכות לאיבוד" בתוך השומן שלי? בגלל זה כתבת רק אם היא רזה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
טלי27/02/2010בגלל שאם אישה רזה ומינונים כמו 150 מ"ג לא משפיעים עוברים הלאה- לזריקות.
אם אישה לא רזה- מעלים מינון של איקקלומי , כי כמה שאני יודעת הוא תלוי משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רזה...
מורן27/02/2010ד"ר קול תודה על תשובתך
אני לא רזה, סובלת מעודף משקל של לפחות 15 קילו
האם במצב כזה אתה ממליץ להעלות מינון של איקקלומין?
מהם הסיכונים הנוספים בזריקות שלא קיימים באיקקלומין?
תודה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול בבקשה תענה לי
דנה28/02/2010ד"ר קול תודה על תשובתך
אני לא רזה, סובלת מעודף משקל של לפחות 15 קילו
האם במצב כזה אתה ממליץ להעלות מינון של איקקלומין? (מ 3 כדורים ביום ליותר)
מהם הסיכונים הנוספים בזריקות שלא קיימים באיקקלומין?
כבר קניתי את הזריקה גונל F ועכשיו אני לחוצה שאולי הכנסת הורמונים מיותרים לגוף וסיכון להריון רב עוברים מיותר במצב זה
מה לעשות? בבקשה תסייע לי להגיע להחלטה
תודה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/02/2010אפשר לנסות מינון של 200 מ"ג, אולי יצליח להשיג ביוץ, לפני שעוברים לזריקות.
בנוסף, אפשר לשקול להוסיף מטפורמין (גלוקופאג').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהנירה27/02/2010
שלום
החודש עשיתי הזרעה IUI, עם אוביטרל 36 שעות לפני.
לאחר 13 יום קיבלתי מחזור ובבדיקת הדם ביום ה- 15 אחרי הפרוגסטרון היה 9.3 .
ממה יכול לנבוע ערך שכזה? האם זה יפריע להזרעה החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נירה27/02/2010הכוונה שביום ה- 3 למחזור הפרוגסטרון היה 9.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול27/02/2010אולי על רקע "תמיכה" שקיבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין או זריקותטלי27/02/2010
רוצה להתייעץ לגבי המשך טיפול. בת 29 בעלת PCO, אחרי 3 טיפולי באיקקלומין (חודש ראשון 50 מ"ג ללא גרימת ביוץ, חודש שני 100 מ"ג ללא ביוץ ודימום ביום 20 למחזור, חודש שלישי עם 100 מ"ג: איקקלומין-זקיק אחד מוביל שבייץ, אך ללא השגת הריון).
קיבלתי הפניה למומחה פוריות , יש לי תור בחודש הבא. החודש קיבלתי מחזור ועלי להחליט איזה טיפול להתחיל עד התור? האים לקחת 150 מ"ג איקקלומין או לחכות לתור ולהתחיל עם זריקות?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 150 איקקלומין
פרופ' שחר קול27/02/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישיתגל27/02/2010
שלום רב,
בבדיקת דם ביום חמישי E2-996, פרוגסטרון- 1.1 זקיק בשחלה ימנית 23*25.וסת סדירה כל 43 ימים. לאחר הפלה מוקדמת בהזרעה לפני חודש וחצי.ביקשתי לבצע את הבדיקות ביום רביעי אך האחות אמרה לי להגיע ביום חמישי.
ביום חמישי לאחר התוצאות הנ"ל בהוראת הרופא הזרקתי אוביטרל בשעה 12 בצהריים. הכוונת יחסים בליל חמישי. הזרעה בוצעה ביום שישי.- זרע לאחר השבחה 90% .היום שבת אוביטרל נוסף, וממחר תמיכה של קרינון.
רופאים יקרים,
האם נשמע לכם שפספסתי את הביוץ בגלל שהבדיקות בוצעו ביום חמישי, או שעדיין קיים סיכוי לטיפול?
האם העובדה שנקלטתי להריון לפני חודש וחצי משפרת את הסיכויים להכנס להריון בעזרת הזרעה?
תודה מראש על התשובות.
שבת שלום
גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון טוב. אין קשר לחודש קודם
פרופ' אלכס סימון27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- iui במקום ivfלי27/02/2010
רופאים יקרים בוקר טוב,
בתחילת הטיפולים עשיתי שני מחזורי iui שמהם לא הצליח להיות היריון ואז עברתי לטיפולי ivf. הצלחתי להיקלט פעמיים ב- ivf אחד מהטיפול והשני מהחזרת מוקפאים אך שני ההיריון הסתיימו בהפלה בשבועות מוקדמים, אחר כך אחרי ההפלה השנייה נקלטתי ספונטני וגם ההיריון לא החזיק ובסופו הייתה שוב הפלה.
הייתי רוצה לדעת מה אחוזי הצלחה בטיפולי iui ומה אחוזי הצלחה ב- ivf ??? שאלה נוספת שהייתי רוצה לדעת האם אתם חושבים שיש לי סיכוי להקלט ב- iui להיריון? כי הטיפולים ב- ivf שאני עוברת מאוד קשים לי כי תמיד מסתיימים בגירוי יתר אפילו שאני מקבלת את המינימום הורמונים (הגוף מגיב מאוד מהר להורמונים). אם הצלחתי להיקלט ספונטני להיריון זה אומר שטיפולי iui עלולים להצליח במצב שלי? גם כל מחזור טיפולים הוא יותר מהיר ב- iui ולא צריך לחכות הרבה זמן בן טיפול לטיפול.
אציין שאני בת 36. אודה לתשובתכם כי אני כבר מתוסכלת מכל הטיפולים האילו ולא רוצה להפסיק שלא להתייאש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום
פרופ' שחר קול27/02/2010ניתן למנוע באופן מוחלט גירוי יתר ע"י ביוץ עם דקפפטיל במקום אוביטרל.
כיוון שהושג הריון ספונטאני, יש בהחלט סיכוי טוב להשיג הריון ב - IUI.
סיכויי ההצלחה ב - IVF טובים יותר בהשוואה ל - IUI (כ - 30% מול 15% בהתאמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
אפרת27/02/2010הפלות חוזרות קראתי בגוגל על המסטיק התימני אומרים שהוא טוב לנשים עם בעיות במחזור ועם בעיית אסטרוגן והפלות ועם בעיית רירית רחם וגם שאלתי קרוב משפחה שהוא תימני על המסטיק התימני והוא אמר לי שאישתו לקח את זה בהריון והיום יש להם 3 ילדים . אני אחרי 4 הפריות ללא הצלחה החודש התחלתי פרוטוקול חדש + מסטיק תימני טיבעי לא בכמוסות ולא בטיפות טיבעי זה כמו סוכריה קשה זה עולה בערך 10 יחידות 20 שקלים אפשר לקנות את זה בראש העין אצל תבליני בדיחי הוא מביא את זה מתימן לוקחים את זה 2-3 ימים מיום המחזור אני מרגישה טוב ויש לי 6 עוברים ואני עדיין לוקחת את זה עד לבדיקת הריון אמרתי אם יצא שלילי ואני לא מקבלת מחזור אני מפסיקה עם המסטיק אבל אני מאמינה שיהיה בשורות טובות ומחר אני בהחזרה בהצלחה
נ.ב כי האדם הוא עץ השדה הכל בא מהטבע אפילו ההורמונים שאנחנו לוקחות מה יש להפסיד בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה ובהצלחההההההההה
לי01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני אמורה לעשות ?ש.26/02/2010
שקיעת הדם שלי ... 45
CRP שלי 12 ...
מה אני אמורה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלום
פרופ' אלכס סימון27/02/2010שקיעת הדם יש לה משמעות בקונטקס של בעיה מלווה ולא סתם כבדיקה. תבררי עם מי ששלח אותך לבדיקה, מדוע עשה זאת ומה הוא מסיק מהבדיקה. לדעתי בדיקות עודפות סתם מלחיצות ללא צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור על זריקת דיקפפטילמונה26/02/2010
לד'ר שחר קול שלום
אני מטופלת בבית חולים אלישע חיפה לתרומת ביצית
עשיתי מעקב בדקות דם באלישע , כך שאמרו לי שאני מבייצית כל חודש ,
אמרו לי שאתה תהיה הרופא המטפל שלי ,
אני הבנתי שאני יעשה ההחזרה בחודש 4 ,עכשוי ביום ראשון הקרוב אני צריכה להזריק דיקפפטיל 3.75
ולעשות בדקת דם ביום 26.3 שאלתי האם יש השפעו לוואה קשות מהזרקה ומה כדי לטפל ?
מה היה המלצה שלך ,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לד'ר שחר קול
מונה26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
פרופ' שחר קול27/02/2010תופעות הלוואי הן מינוריות, שכן עם השגת דיכוי בלוטת יותרת המוח תתחילי לקבל אסטרופם, כך שלא תסבלי מסתמיני בלות לא נעימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מונה27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)