מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר החזרהליליאן25/02/2010
שלום,
ב-17 לחודש הוחזרו שני עוברים טריים, התמיכה שאני מקבלת היא 3 אנדומטרין ביום וגסטון 50 אחת ליומיים, היום הופיע דימום קל, האם ייתכן וזה מחזור? למרות התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, בינתיים עבר עוד יום
ליליאן26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן
פרופ' שחר קול27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי הזרעהנאווה25/02/2010
שלום,
ביצעתי בדיקת בטא 14 יום לאחר הזרעה, והתוצאה היא 67, האם מדובר בהיריון ? או בשארית אוביטרל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' אלכס סימון25/02/2010בתנאי שאוביטרל היה לפני שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא25/02/2010
מה מידת ההשפעה של ציסטה דרמואידית בגודל 30X40 באחד השחלות (זרימת דם תקינה, CA125 - תקין) על הפוריות ונסיונות להכנס להריון במידה ויתר הנתונים תקינים- פרופיל הורמונלי, צילום רחם תקין ואין בעית זרע. הציסטה קיימת כבר כמה שנים. האם עם הציסטה אפשר להכנס להריון בהקדם או שהציסטה מקטינה את הסיכויים? מעל שנה וחצי אני מנסה להרות באופן טבעי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמואיד
פרופ' אלכס סימון25/02/2010בגודל כזה היא עלולה להפריע. לפחות מהצד בו היא נמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור סימון - שאלה נוספתאתי25/02/2010
בדרך להזרעה מספר 8 !!!
מבצעת בהר הצופים (תרומת זרע)
מחר מתחילה פיוריגון
מה קורה במצב שצריך הזרעה בשבת?? שזה יהיה היום ה 13??
שואלת כ זה עולה לי המון כסף שאין לי ,.. ואז אם אומרים לי למשל לעשות ביום א' שזה היום ה 14 אולי זה מאוחר מדי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון הזרעה
פרופ' אלכס סימון25/02/2010אם הביוץ ביום שבת אזי: הזרעה בשישי טובה כמו גם הזרעה ביום ראשול. הדבר נובע מחיות ביצית של 24 שעות ושל הזרע לפחות 24 שעות או אף יותר.
לכן החשבון פשוט. כל הזרעה תופסת ביוץ לאורך שלשה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הזרעהדרור25/02/2010
שלום
אישתי ואני עוברים טיפול השבחה והזרעה בפעם הראשונה
אישתי לקחה מיום ראשון במשך ארבעה ימים (החל מהיום הרביעי למחזור) זריקות גונל אף, 75 יחידות ועשתה בדיקת דם וזקיקים
בבדיקת הזקיקים יצא שבצד הימני יש 7 זקיקים. 2 בגודל 18 ו-5 בגודל 14
בבדיקת דם יצא
Estradiol=1446
Progesterone=0.5
הרופא אמר לנו לקחת עוד זריקת גונל 75 יחידות ביום חמישי, וזריקת גונל אחת במינון 37.5 יחידות ביום שישי
ביום שבת ב-23:00 היא צריכה לקחת את זריקת האוביטרל וביום שני בשעה 18:00 ההזרעה (כמובן השבחה לפני כן)
השאלות שלי הן:
1. לפי החישוב שלי יוצא הזרעה אחרי כ-43 שעות אחרי זריקת האוביטרל. האם תקין?
2. יוצא הזרעה ביום ה-12 למחזור. האם הגיוני?
3. האם הזקיקים (בהתאם לבדיקות שלמעלה) יהיו בגודל המתאים בזמן זה?
4. כמה זמן לפני ההזרעה צריך לעשות את ההשבחה?
אשמח לעוד המלצות
תודה
דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
דרור25/02/2010שלום, אשמח מאוד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה
דרור26/02/2010הרופא אמר לנו לעשות את ההזרעה בשעה 18:00 ברחובות ואת ההשבחה בשעה 12:00 באשקלון. משמע אני יסתובב עם החומר 6 שעות בין ערים (אין לי אפילו מושג איך נותנים את זה)
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דרור
פרופ' אלכס סימון26/02/2010א. איננו מתערבים בטיפול של הרופא המטפל. אבקש לא לבחון את הרופא המטפל שלכם דרכנו
ב. הזרעה אחת טובה לכסות 3 ימים. נניח בוצעה ביום שני. היא תכסה ביוץ של יום ראשון, של יום שני (ההזרעה) ושל יום שלישי.
ג. ההזרקות נעזות לפי גודל הזקיקים ולא לפי יום המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + עוד שאלה
דרור26/02/2010תודה רבה פרופ'
שאלה - ההזרעה נעשית בשעה 18:00 וההפניה להשבחה שקיבלתי בקופה היא לאשקלון שם סוגרים ב-12:00, משמע אני יסתובב 6 שעות עם ההשבחה. האם כדאי לחפש מקום אחר שסוגר יותר מאוחר ובכך לקצר את הזמן בין ההשבחה להזרעה? במידה ולא נמצא מקום כזה, מהי המלצתך?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט צריך למצוא מקום אחר להשבחה
פרופ' אלכס סימון26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הזמן המומלץ
דרור27/02/2010על מנת שאני אבחר את המקום הנכון להשבחה (קרבה למקום ההזרעה מבחינת מיקום פיסי, וזמן ההשבחה):
מהו פרק הזמן בו הזרע לאחר השבחה מתחיל להפגע, ומהו פרק הזמן בו הזרע נפגם לגמרי?
האם העובדה שנסתובב עם החומר בין ערים גם פוגעת בחומר?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדרור- תזמון השבחה
מאיה27/02/2010מניסיון אישי אנחנו הולכים להשבחה במכון פוריות פרטי שיש לו הסכם עם קופת החולים. מקבלים התחייבות מהקופה ולא משלמים או משלמים ומקבלים החזר (תלוי באיזו קופה אתה) והמכון מקבל עד עשר בלילה וגם בשישי שבת אם צריך.
אנחנו קובעים תור לשעה לפני ההזרעה, זה לוקח שם בערך חצי שעה ומשם נוסעים להזרעה.
יש הרבה מכונים עם זמינות כזו כך ששווה לבדוק את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לפגיעה
דרור27/02/2010תודה מאיה, ננסה את האפשרות (על אף שאני בלאומית והאפשרויות שם לא משהו....)
כמו כן ברור לי שעדיף כמה שיותר מהר וקורב
בכל אופן כדי לבחור את המקום הנכון הייתי מעוניין לדעת מהו הזמן בו הזרע נפגע או כבר לא תקין?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן אופטימלי לפני ואחרי השבחה
מאיה27/02/2010את המידע הזה צריך לקבל מרופא מומחה...
הם נכנסים די הרבה אז אני מקווה שתקבל את התשובה בזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון פוריות (להשבחת זרע) בלאומית
מאיה27/02/2010בדקתי עכשיו ושלושת המכונים שאנחנו בקשר איתם עובדים גם עם לאומית כך שלא נראה לי שאמורה להיות לכם בעיה למצוא מכון שהוא גם בהסדר וגם גמיש בשעות העבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' סימון - בדיקת בטא - המשךנירית25/02/2010
שלום פרופ',
ביום 23.2.10 עשיתי בדיקת בטא שתוצאתה הייתה 427.
בדיקה נוספת מהיום (25.2.10) יצאה 1572.
העלייה הזו לא גבוהה מידיי? או שכל זמן שהנתון מכפיל את עצמו ויותר זה בסדר?
אודה לתשובתך המהירה,
נירית!
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודבר נוסף
נירית25/02/2010הוסת האחרונה החלה ביום 18.1.10; ביוץ ביום 5.2.10.
תוצאות בדיקות נוספות מהיום: פרוגסטרון - 64.1 E-2 - 1062.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר בצעי על קול בשבוע הבא
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי...
לי25/02/2010אני חושבת שעם עלייה כזאת אולי יש מצב לתאומים?!?! בכל מקרה מזל טוב ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות ואלכוהולמורן25/02/2010
שלום רב
אני לקראת טיפול ראשון בגונל F. מתחילה פרוברה לזירוז הווסת
האם מותר לשתות אלכוהול במהלך נטילת הפרוברה והזרקת הגונל?
בשילוב איזה משני הורמונים אלה חמורה יותר השפעת האלכוהול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשתות אלכוהול
פרופ' אלכס סימון25/02/2010אם הכוונה פעם בשבוע כוס יין משובח ולא בקבוק וודקה כל יום, אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארינת25/02/2010
מה אומרת בטא 26 אחרי החזרת מוקפאים - מה ערכי הבטא שאמרוים להיות להריון תקין וכמה צריך להיות אחרי יומיים בבדיקת דם חוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים לאחר החזרה זה נמוך
פרופ' אלכס סימון25/02/2010הרמה נמוכה. צריך לעקב היות ותתכן השרשה מאוחרת של העוברים המוחזרים והכל מתפתח מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרה-מודאגתליליאן25/02/2010
מייד עם שובי הביתה מהחזרת 2 עוברים טריים נתקפתי בסדרת התכווצויות בבטן התחתונה בעוצמה שנשימתי נעתקה. ייתכן בדיעבד שזה היה גזים כי מייד אחרי זה הלכתי לשירותים (סליחה על הירידה לפרטים), ונאלצתי ללחוץ.
האם ההתכווצויות והלחיצות בזמן כה סמוך להחזרה עללולים להשפיע על קליטתם? האם הם עלולים להיפלט החוצה?
מודאגת
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
פרופ' אלכס סימון25/02/2010העוברים בשום מקרה לא יפלטו החוצה והם מוגנים היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהריון וכמות הבטאקרינה רויזמן25/02/2010
שלום
היום הודיעו לי שיש לי כמות בטא של 377.5 לאחר החזרת שלושה עוברים טריים.
רציתי לדעת האם ניתן עפ"י הבטא הזו לדעת את כמות העוברים שנקלטו?
האם אפשר לקיים יחסי מין עכשיו?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לדעת עד בדיקת על קול
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןרינת25/02/2010
קיבלתי בטא גבולית ונתנו לי לקחת גסטון - מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון
פרופ' אלכס סימון25/02/2010הרופא מבקש להוסיף תמיכה בפרוגסטרון ולכן קיבלת גסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלונות בכניסה להריוןאלה25/02/2010
שלום,
אני בת 26 ומנסה להיכנס להריון מזה כחצי שנה. בסיום נטילת הגלולות לא הופיע ביוץ ולכן נלקחו 3 מחזורי איקקלומין. החודש לא נטלתי איקקלומין ובכל זאת התרחש ביוץ (מעקב זקיקים). בכל חודש אני ובעלי (בן 35) מקיימים יחסים סביב מועד הביוץ (מתזומן ע"י אוביטרל). ברור הורמונלי של LH ן-FSH תקין ובצילום רחם תקין פרט לרחם קשתי. מה יכולה להיות הסיבה לכישלונות? אני ממש מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלונות?
פרופ' אלכס סימון25/02/2010הגדרה של בעיה נעשית אם לאחר שנה, כן 12 חודשים, של נסיון להרות ללא הצלחה. אי ההצלחה עד כה עדיין בטווח הסטטיסטי. מה עם הזרע?. צריך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tאחרי החזרהנלחצתי25/02/2010
אני בסיבוב IVF ראשון. עשיתי שאיבה של 15 ביציות ביום שלישי, כולם היו בשלות ועשובה מחדירים את הזרע לביצית. למחרת הודיעו לי ש- 10 הופרו ולבוא ביום חמישי להחזרה. בחמישי אמרו לי שאמנם כולם שרדו אך שהן לא ברמה הכי גבוהה(A) החזירו לי שניים בני 4-5 תאים וברמה B-עם שברים. הרופא אמר שאין לי מה לדאוג ושזה לא אומר כלום אבל נלחצתי מאוד בכל זאת. התוצאות הראשוניות היו כל כך טובות ואני מתקשה להבין מה לא הצליח בשלב שאחרי.
מה הם הסיכויים שהעוברים יקלטו ושאכנס להריון?
מה יכולה להיות סיבה לתוצאה שכזו?
אני בת 27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש בסדר
פרופ' אלכס סימון25/02/2010זה טיבו של טיפול IVF. לא כל הביציות מופרות, לא כל העוברים באיכות מצויינת. אולם אכות B היא טובה מאוד ומניבה לא מעט הצלחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור בהול בבקשהרווית25/02/2010
שלום ד"ר
היום נתבשרתי כי ה-IVF הראשון שעברתי לא צלח(שאבו 3 ביציות אחת הופרתה, החזרת עובר אחד).
אני בת 29 נשואה 4 שנים ללא ילדים. הסיבה שבגינה התחלתי IVF הנה בשל ווגיניסמוס קשה ממנו אני סובלת וטיפולים כגון פיזיוטראפיה, מרחיבים וכיו"ב לא צלחו(יש לי בעיה בקיום יחסי מין). אני מודעת לבעיה שלי ומקווה שתיפטר בעתיד אלא בשל הסטרס הנפשי הכולל כמיהה לילד כל האפשרויות לטיפול בבעיה לא עוזרים וכרגע ובהמלצת הרופא המטפל(שהינו גם רופא בכיר במחלקה להפרייה חוץ גופית ברמב"ם) פניתי לIVF.
הבעיה היא כזו: קיבלתי אישור לIVF אחד אשר נוצל ולא נקלט הריון והאחות בבית חולים מסרה לי שאני צריכה לפנות למחלקה בווסת הבאה לצורך קביעת פרוטוקול והחודש הזה מנוחה.
למיטב ידיעתי כל טיפול IVF מצריך בהתחייבות חדשה. איך אשיג התחייבות שכזו אם היה לי אישור ל-IVF אחד שנוצל?
האם זה אומר שאצטרך לשלם הון תועפות עבור טיפול נוסף בחודש הבא? (עברתי את הטיפול ברמב"ם). הצלחתי לקבוע תור לרופא המטפל רק לעוד שבועיים ובבית החולים ביקשו ממני להתקשר שבוע הבא ולדבר עם המזכירה. בבקשה עזרה.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF במדינתנו
פרופ' אלכס סימון25/02/2010אין מקום לדאגה. בארץ תוכלי לבצע טיפולי הפריה תוך כיסוי של קופת חולים עד להולדת שני ילדים. אחר כך לילד השלישי הרביעי והחמישי הביטוחים המשלימים ישלימו את העבודה. אומנם כן, את צריכה להתקשר למזכירה ולהתחיל את הליך השגת ההתחיבות לטיפול מחדש כפי שעשית בטיפול הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ני
למונית25/02/2010ג'ני שלום,
היחידה בה את מטופלת אמורה להגיש אותך לועדה של קופ"ח החולים שלך המאשרת את הטיפולים. כך לפחות זה בכללית (ואני מניחה שגם בקופות האחרות). כל אישור הוא לטיפול אחד, וכל פעם שנכשל טיפול צריך אישור מחדש, לכן כדאי תמיד לנסות לקבוע תור מיד בהיוודע על כישלון הטיפול, כדי להספיק לטפל בעניין הזה תוך כדי החודש הפסקה.
לאחר שאת מקבלת את אישור הועדה את מוציאה בעזרתו טופס 17.
בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ני
למונית25/02/2010ג'ני שלום,
היחידה בה את מטופלת אמורה להגיש אותך לועדה של קופ"ח החולים שלך המאשרת את הטיפולים. כך לפחות זה בכללית (ואני מניחה שגם בקופות האחרות). כל אישור הוא לטיפול אחד, וכל פעם שנכשל טיפול צריך אישור מחדש, לכן כדאי תמיד לנסות לקבוע תור מיד בהיוודע על כישלון הטיפול, כדי להספיק לטפל בעניין הזה תוך כדי החודש הפסקה.
לאחר שאת מקבלת את אישור הועדה את מוציאה בעזרתו טופס 17.
בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
רווית28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלייעל25/02/2010
שלום רב
אני בת 43. היום זה היום הראשון למחזור שלי. באיזה יום למחזור עדיף לבדוק FSH וכו'?
האם מחר או ביום ראשון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לעשות את הבדיקה?
יעל25/02/2010חשוב לי לדעת, במיוחד אם מחר עלי לעשות את הבדיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי שביום 3-5
נירית25/02/2010כלומר לא מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום 3-4 לוסת
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)