מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי טיפול שהופסקרז26/02/2010
שלום
בשבוע שעבר הופסק לי טיפול אחרי שבוע סטימולציה (פיוריגון 200 יח' חמישה ימים ועוד יומיים מנוגון 2.5 אמפולות + 1 צטרטייד) בגלל שבייצתי מהר מדיי.
מאז ההפסקה יש לי גודש בחזה (כואב ממש) שמתחזק מיום ליום.
האם זה נורמאלי? הרי ההורמונים אמורים לצנוח..
אשמח לחוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הסברת מדוע הופסק
פרופ' אלכס סימון26/02/2010אם הופסק על רגע תגובת יתר, הרי שאת חשה אותה עתה עם הורמונים גבוהים
אם הופסק כי בייצת - אלו תופעות נורמאליות אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיעת דם חריגהמיכל26/02/2010
אני נמצאת בטיפולי פוריות מזה חצי שנה, 3 הזרעות ו 3 IVF. בשתי בדיקות הדם האחרונות יצא לי שקיעת דם 22 שזה חריג. מישהו אמר לי שאולי זה כתוצאה מהטיפול ההורמונלי. האמנם יש קשר? כבר קבעתי תור לגסטרו, כי אני פוחדת ממחלות גרועות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה 22 אינה חריגה
פרופ' אלכס סימון26/02/2010נובעת מטיפול ועליה בהורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל גבוה פוגע בסיכוי להיכנס להריוןמיכל26/02/2010
שלום
ראיתי כתבה שנכתב בה שלבעלות משקל גבוה יש פחות סיכוי להיכנס להריון. מדוע? מה הקשר? על מה משפיע המשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל גבוה
פרופ' אלכס סימון26/02/2010קשור לאי סדירות במחזור, ביוץ לא סדיר ולעיתים חוסר ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר צילום רחםטל26/02/2010
בוקר טוב,
ב-24.2 עשיתי צילום רחם ומייד לאחר הצילום הבחנתי בנקודה קטנה של דם על התחבושת, מה שהבנתי שיכול להיות לאחר צילום.
אתמול לא היה כלום והיום בבוקר פתאום הופיע דם, והפעם לא נקודה.....
האם מצב זה יכול להיות לאחר צילום או שזה כבר משהו אחר????
יצ לציין שאת הצילום ביצעתי ביום ה-12 למחזור. (מחזור שלא היה רגיל, אלא מועט... וגם בא באיחור של חודשיים לאחר אוביטרל שכנראה שיבש שם משהו...)
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום בעיקבות הצילום
פרופ' אלכס סימון26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נהוג לשלם השתתפות.......ביבי26/02/2010
האם באמת נהוג בכל ivf שנכשל לשלם השתתפות עצמית של מאות שקלים? ובנוסף תרופות ?כל מ
חזור לפחות 2000 שקל? מטורף לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפה את עושה?
אירינה26/02/2010אני עושה בבני ציון
26 ש"ח התחייבות לIVF בקופת חולים
וקונה זריקות ב700 ש"ח זה להפריה זה תלוי בפרוטוקול
וברך 160 ש"ח לתמיחה לאחרי החזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
למונית26/02/2010לא יודעת איך זה בשאר הקופות. אני בכללית, ומטופלת בבית חולים של הכללית, ומדובר בטופס 17 המכסה את כל מעקב הזקיקים ובדיקות הדם, השאיבה וההחזרה. אני משתמשת בשירותי בנק הזרע, לכן אני משלמת על מנת זרע, וזה כולל כנראה גם את ההשבחה וההפריה, ואני מניחה שגם מי שמשתמשת בזרע בעלה משלמת תשלום נוסף על ההשבחה.
לגבי תרופות, הביטוח המשלים של קופת החולים נותן הנחה מאוד גדולה על חלק מהתרופות, אבל החזרים מקבלים רק על התרופות לגירוי הזקיקים (מנוגון, מנופור, גונל F וכו'). על שאר התרופות אין החזרים.
את צודקת שלמרות השתתפות המדינה בטיפולים מדובר עדיין בפרוייקט יקר מאוד, שלפעמים מצריך טיפולים רבים מאוד עד שמגיעים למטרה המיוחלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה ולימונית תודה אך.............
ביבי26/02/2010אני מטופלת במדיקל סנטר כל פרוטוקול השתתפות של 600 שקל אים מגיעה לשאיבה,באם לא רק 300,עים פרוטוקול ארוך הגונל ומנוגון והשאר למזור אחד לפחות 1500+-!ואת שאר התהליך הכללית משלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביבי - המשך
למונית26/02/2010ביבי שלום,
מדיקל סנטר זה בית חולים פרטי, לכן את משלמת תשלומים כאלה גבוהים. את יכולה לחסוך אותם אם תלכי לבתי חולים של הכללית, שם את מבוטחת, ואז באמת תשלמי בעיקר על התרופות, וכמובן על הכנת הזרע, או על תרומת זרע, שכוללת במחיר גם את ההשבחה, ומחירה משתנה מבית חולים אחד לאחר.
בהצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביבי- עלות תרופות
מאיה27/02/2010בהנחה ויש לך "מושלם" של קופת החולים, את אמורה לקבל הנחה של 80% בתרופות... גם כשהולכים לרופא או מרפאה פרטית הם יכולים להגיש עבורך את הבקשה דרך הקופה שלך או את יכולה להמיר את המרשמים שלהם אצל רופאת נשים בקופה.\שווה בדיקה כי נשמע שאת מוציאה המון כסף על התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרים על התרופות
י'27/02/2010האם מישהי יודעת אם בנוסף להנחה האוטומטית שהמושלם מוריד אנו זכאיות להחזרים נוספים? האם לאסוף קבלות ולשלוח? אם כן לאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרים על התרופות
מאיה27/02/2010מהמשולם מקבלים הנחה פעם אחת- כלומר כתוב בחשבונית שזה עם הנחה אז את לא יכולה לבקש החזר.
לאסוף קבלות זה רק אם יש לך ביטוח פרטי כלשהו ואז אפשר לבקש החזרים על החלק היחסי ששילמת אחרי ההנחה מהמושלם.
בכל אופן אם את רוצה לבדוק ישירות מול המושלם את יכולה להתקשר אליהם. אני התקשרתי ומה שכתבתי לך זה מה שהבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיה ,למונית וכל בנות שהגיבו
ביבי28/02/2010ובכן למחזור טיפול ל11 יום בערך 4 עטי גונל 900 כל עט 260 ש"חזה המחיר שיש 3 ילדים,מנוגון3 אמפולות ביום אוביטרל ואם צטרוטייד או נאסל זה סכום של כ 1500שח.והשתתפות עצמית לביהח פרטי 600 לא יקר? העיקר שיצליח!אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לכולכן...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת תשלום על תרופות?
ענת28/02/2010כשקנית את התרופות עם המשלים של הכללית קיבלתי כבר את כול ההנחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להחזר תרופות
למונית28/02/2010לכל הבנות שהגיבו כאן על החזרים, כדאי לדעת שלמרות הנחות המושלם, יש החזר על התרופה לגירוי זקיקים בלבד בקופ"ח, וזאת באמצאות טופס שנקרא "סיכום מחזור טיפול" (בכללית, לפחות) וממולא על ידי רופא היחידה, בו מציינים את סוג הטיפול, מספר העוברים, מספר העוברים שהוחזרו, האם היה היריון כימי/לא היה היריון/ יש היריון ועוד. את הטופס הזה מביאים לקופת החולים שלך, ושם מסדרים לך את הזיכוי, בהשתתפות 140 ש"ח על חשבונך. כלומר, שימו לב, תרופות לגירוי זקיקים הן למשל: מנוגון, מנופור, גונל F, פרגניל וכו', ולא מקבלים החזר על הדקאפפטיל ודומיו, לא על האוביטרל, ולא על הפרוגסטרון לתמיכה.
מקווה שאוכל להועיל בכך לשאר המטופלות.
בהצלחה לכולן,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עזרת מאוד
י'28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת היי
ביבי28/02/2010המחירים הם לאחר הנחה עצומה אך למונית טוענת שאפשר לקבל עוד החזרים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!! יש החזר נוסף על התרופה לגירוי
לימונית28/02/2010כמו שכתבתי, יש החזר נוסף (לפחות בכללית) על התרופה לגירוי זקיקים בלבד, בהשתתפות של 140 ש"ח על חשבון המטופלת. את ההחזר מקבלים באמצעות "טופס סיכום טיפול", כאמור, בו הרופא מציין את מספר ההפריות, מספר העוברים שנוצרו, מספר העוברים שהוחזרו/אם הוחזרו, כמות האמפולות לשימוש, האם לא היה היריון/היריון כימי/ סיבת הפסקה אחרת (גרידה, למשל) וכו'.
באמצעות הטופס הזה ניגשים לסניף קופת החולים אליו שייכים, ומקבלים, כאמור החזר, בהשתתפות עצמית של 140 ש"ח. אציין שוב, רק על התרופה לגירוי הזקיקים, לא על הזריקות לדיכוי, לא על התמיכה להיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהליליאן25/02/2010
שלום,
ב-17 לחודש הוחזרו שני עוברים טריים, התמיכה שאני מקבלת היא 3 אנדומטרין ביום וגסטון 50 אחת ליומיים, היום הופיע דימום קל, האם ייתכן וזה מחזור? למרות התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, בינתיים עבר עוד יום
ליליאן26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן
פרופ' שחר קול27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי הזרעהנאווה25/02/2010
שלום,
ביצעתי בדיקת בטא 14 יום לאחר הזרעה, והתוצאה היא 67, האם מדובר בהיריון ? או בשארית אוביטרל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' אלכס סימון25/02/2010בתנאי שאוביטרל היה לפני שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא25/02/2010
מה מידת ההשפעה של ציסטה דרמואידית בגודל 30X40 באחד השחלות (זרימת דם תקינה, CA125 - תקין) על הפוריות ונסיונות להכנס להריון במידה ויתר הנתונים תקינים- פרופיל הורמונלי, צילום רחם תקין ואין בעית זרע. הציסטה קיימת כבר כמה שנים. האם עם הציסטה אפשר להכנס להריון בהקדם או שהציסטה מקטינה את הסיכויים? מעל שנה וחצי אני מנסה להרות באופן טבעי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמואיד
פרופ' אלכס סימון25/02/2010בגודל כזה היא עלולה להפריע. לפחות מהצד בו היא נמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור סימון - שאלה נוספתאתי25/02/2010
בדרך להזרעה מספר 8 !!!
מבצעת בהר הצופים (תרומת זרע)
מחר מתחילה פיוריגון
מה קורה במצב שצריך הזרעה בשבת?? שזה יהיה היום ה 13??
שואלת כ זה עולה לי המון כסף שאין לי ,.. ואז אם אומרים לי למשל לעשות ביום א' שזה היום ה 14 אולי זה מאוחר מדי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון הזרעה
פרופ' אלכס סימון25/02/2010אם הביוץ ביום שבת אזי: הזרעה בשישי טובה כמו גם הזרעה ביום ראשול. הדבר נובע מחיות ביצית של 24 שעות ושל הזרע לפחות 24 שעות או אף יותר.
לכן החשבון פשוט. כל הזרעה תופסת ביוץ לאורך שלשה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הזרעהדרור25/02/2010
שלום
אישתי ואני עוברים טיפול השבחה והזרעה בפעם הראשונה
אישתי לקחה מיום ראשון במשך ארבעה ימים (החל מהיום הרביעי למחזור) זריקות גונל אף, 75 יחידות ועשתה בדיקת דם וזקיקים
בבדיקת הזקיקים יצא שבצד הימני יש 7 זקיקים. 2 בגודל 18 ו-5 בגודל 14
בבדיקת דם יצא
Estradiol=1446
Progesterone=0.5
הרופא אמר לנו לקחת עוד זריקת גונל 75 יחידות ביום חמישי, וזריקת גונל אחת במינון 37.5 יחידות ביום שישי
ביום שבת ב-23:00 היא צריכה לקחת את זריקת האוביטרל וביום שני בשעה 18:00 ההזרעה (כמובן השבחה לפני כן)
השאלות שלי הן:
1. לפי החישוב שלי יוצא הזרעה אחרי כ-43 שעות אחרי זריקת האוביטרל. האם תקין?
2. יוצא הזרעה ביום ה-12 למחזור. האם הגיוני?
3. האם הזקיקים (בהתאם לבדיקות שלמעלה) יהיו בגודל המתאים בזמן זה?
4. כמה זמן לפני ההזרעה צריך לעשות את ההשבחה?
אשמח לעוד המלצות
תודה
דרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
דרור25/02/2010שלום, אשמח מאוד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה
דרור26/02/2010הרופא אמר לנו לעשות את ההזרעה בשעה 18:00 ברחובות ואת ההשבחה בשעה 12:00 באשקלון. משמע אני יסתובב עם החומר 6 שעות בין ערים (אין לי אפילו מושג איך נותנים את זה)
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דרור
פרופ' אלכס סימון26/02/2010א. איננו מתערבים בטיפול של הרופא המטפל. אבקש לא לבחון את הרופא המטפל שלכם דרכנו
ב. הזרעה אחת טובה לכסות 3 ימים. נניח בוצעה ביום שני. היא תכסה ביוץ של יום ראשון, של יום שני (ההזרעה) ושל יום שלישי.
ג. ההזרקות נעזות לפי גודל הזקיקים ולא לפי יום המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + עוד שאלה
דרור26/02/2010תודה רבה פרופ'
שאלה - ההזרעה נעשית בשעה 18:00 וההפניה להשבחה שקיבלתי בקופה היא לאשקלון שם סוגרים ב-12:00, משמע אני יסתובב 6 שעות עם ההשבחה. האם כדאי לחפש מקום אחר שסוגר יותר מאוחר ובכך לקצר את הזמן בין ההשבחה להזרעה? במידה ולא נמצא מקום כזה, מהי המלצתך?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט צריך למצוא מקום אחר להשבחה
פרופ' אלכס סימון26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הזמן המומלץ
דרור27/02/2010על מנת שאני אבחר את המקום הנכון להשבחה (קרבה למקום ההזרעה מבחינת מיקום פיסי, וזמן ההשבחה):
מהו פרק הזמן בו הזרע לאחר השבחה מתחיל להפגע, ומהו פרק הזמן בו הזרע נפגם לגמרי?
האם העובדה שנסתובב עם החומר בין ערים גם פוגעת בחומר?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדרור- תזמון השבחה
מאיה27/02/2010מניסיון אישי אנחנו הולכים להשבחה במכון פוריות פרטי שיש לו הסכם עם קופת החולים. מקבלים התחייבות מהקופה ולא משלמים או משלמים ומקבלים החזר (תלוי באיזו קופה אתה) והמכון מקבל עד עשר בלילה וגם בשישי שבת אם צריך.
אנחנו קובעים תור לשעה לפני ההזרעה, זה לוקח שם בערך חצי שעה ומשם נוסעים להזרעה.
יש הרבה מכונים עם זמינות כזו כך ששווה לבדוק את העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לפגיעה
דרור27/02/2010תודה מאיה, ננסה את האפשרות (על אף שאני בלאומית והאפשרויות שם לא משהו....)
כמו כן ברור לי שעדיף כמה שיותר מהר וקורב
בכל אופן כדי לבחור את המקום הנכון הייתי מעוניין לדעת מהו הזמן בו הזרע נפגע או כבר לא תקין?
תודה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן אופטימלי לפני ואחרי השבחה
מאיה27/02/2010את המידע הזה צריך לקבל מרופא מומחה...
הם נכנסים די הרבה אז אני מקווה שתקבל את התשובה בזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון פוריות (להשבחת זרע) בלאומית
מאיה27/02/2010בדקתי עכשיו ושלושת המכונים שאנחנו בקשר איתם עובדים גם עם לאומית כך שלא נראה לי שאמורה להיות לכם בעיה למצוא מכון שהוא גם בהסדר וגם גמיש בשעות העבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' סימון - בדיקת בטא - המשךנירית25/02/2010
שלום פרופ',
ביום 23.2.10 עשיתי בדיקת בטא שתוצאתה הייתה 427.
בדיקה נוספת מהיום (25.2.10) יצאה 1572.
העלייה הזו לא גבוהה מידיי? או שכל זמן שהנתון מכפיל את עצמו ויותר זה בסדר?
אודה לתשובתך המהירה,
נירית!
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודבר נוסף
נירית25/02/2010הוסת האחרונה החלה ביום 18.1.10; ביוץ ביום 5.2.10.
תוצאות בדיקות נוספות מהיום: פרוגסטרון - 64.1 E-2 - 1062.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר בצעי על קול בשבוע הבא
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי...
לי25/02/2010אני חושבת שעם עלייה כזאת אולי יש מצב לתאומים?!?! בכל מקרה מזל טוב ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות ואלכוהולמורן25/02/2010
שלום רב
אני לקראת טיפול ראשון בגונל F. מתחילה פרוברה לזירוז הווסת
האם מותר לשתות אלכוהול במהלך נטילת הפרוברה והזרקת הגונל?
בשילוב איזה משני הורמונים אלה חמורה יותר השפעת האלכוהול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשתות אלכוהול
פרופ' אלכס סימון25/02/2010אם הכוונה פעם בשבוע כוס יין משובח ולא בקבוק וודקה כל יום, אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארינת25/02/2010
מה אומרת בטא 26 אחרי החזרת מוקפאים - מה ערכי הבטא שאמרוים להיות להריון תקין וכמה צריך להיות אחרי יומיים בבדיקת דם חוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים לאחר החזרה זה נמוך
פרופ' אלכס סימון25/02/2010הרמה נמוכה. צריך לעקב היות ותתכן השרשה מאוחרת של העוברים המוחזרים והכל מתפתח מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרה-מודאגתליליאן25/02/2010
מייד עם שובי הביתה מהחזרת 2 עוברים טריים נתקפתי בסדרת התכווצויות בבטן התחתונה בעוצמה שנשימתי נעתקה. ייתכן בדיעבד שזה היה גזים כי מייד אחרי זה הלכתי לשירותים (סליחה על הירידה לפרטים), ונאלצתי ללחוץ.
האם ההתכווצויות והלחיצות בזמן כה סמוך להחזרה עללולים להשפיע על קליטתם? האם הם עלולים להיפלט החוצה?
מודאגת
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
פרופ' אלכס סימון25/02/2010העוברים בשום מקרה לא יפלטו החוצה והם מוגנים היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהריון וכמות הבטאקרינה רויזמן25/02/2010
שלום
היום הודיעו לי שיש לי כמות בטא של 377.5 לאחר החזרת שלושה עוברים טריים.
רציתי לדעת האם ניתן עפ"י הבטא הזו לדעת את כמות העוברים שנקלטו?
האם אפשר לקיים יחסי מין עכשיו?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לדעת עד בדיקת על קול
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)