מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריוןא17/02/2010
דילגתם עלי, אז הינה שוב:
1.האם שני זקיקים שהתפתחו לגודל 16 ממ יכולים להשיג הריון או קטנים מדי?- טעות טכנאית אולטרסאונד שחשבה שציסטה בגודל 23 ממ זה זקיק ובגלל זה הזרקתי את האוביטרל מוקדם מדי. יש סיכוי שיתפחו עדיין למרות השפעת האוביטרל?(10 שעות מאז שהזרקתי).
2. אם בחודש שעבר לקחתי איקקלומין 2 כדורים ליום והחודש הזרקתי גונאל אף, האם לדעתך צריך לתת לגוף - שחלות לנוח קצת ולעשות הפסקה בחודש הבא או שאין בעיה להמשיך עם הטיפולים?
3. יש לי ציסטה במרקם סמיך בשחלה שמאלית בגודל 31X40 ולכן לפי המעקב שעשיתי הבנתי שהזקיקים מתפתחים בשחלה הימנית ולא מפתחים בשמאלית. האם לדעתך כדאי לנתח ולהוציא את הציסטה כדי לשפר את הסיכויים להשגת הריון? מה הסיכונים בניתוח כזה? האם שוב אחרי הניתוח עלולה לצוץ עוד ציסטה? ומה משך זמן ההחלמה כדי להמשיך בטיפול?- אני בת 37, עם פרופיל הורמונלי תקין וצילום רחם תקין.
סליחה על אריכות הדברים.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגנו כי זה ממש ארוךךךךךךךך
פרופ' אלכס סימון17/02/20101. יתכן ביוץ
2. אין צורך לנוח
3. היית באמת וממש מסכימה לעבור ניתוח עם יעוץ דרך הפורום?
החלטה כבדת משקל כזו לא הייתי מעיז לייעץ בכתב דרך הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאמודאגת17/02/2010
ביום ה-29 למחזור האחרון (זמן ביוץ לא ידוע) - בטא 163
ביום ה-31 למחזור בטא - 235
האם הערך לא היה אמור להכפיל את עצמו?
האם התוצאות תקינות או נמוכות מידי ואם-כן, מה זה אומר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניראה תקין - המשך מעקב
פרופ' אלכס סימון17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהמיטל17/02/2010
האם יש צורך להגיע להחזרה עם שלפוחית מלאה?
האם יש דברים שצריך להתכונן לפני החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' אלכס סימון17/02/2010אם מחזירים תחת הנחית על קול אז צריך שלפוחית מלאה. בכל מקרה עדיף לשאול את הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת חום הפרשה חומה וכאבים בחזהנירית17/02/2010
שלום רב,
כבר 3-4 ימים שיש לי כחום (מדדתי רק בערב והיה בין 37.1 ל-37.5), כאבים בחזה (רק בצד אחד) והפרשה חומה שרק מכתימה - אני היום כ-11-12 יום אחרי ביוץ.
(גם לפני כשבוע וחצי היו לי כאבים באותו צד של החזה...)
האם זה סימן למחזור או שיכול להיות גם משהו חיובי (היריון)?
תודה!
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לדעת
פרופ' אלכס סימון17/02/2010ממתינים לאיחור ומבצעים בדיקה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל ייתכן שאחרי הפרשה חומה
נירית17/02/2010של מס' ימים עדיין יהיה היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- e2מקווה לטוב17/02/2010
שלום,
אני לפני IVF מחרתיים ום חמישי שאיבה, נצפו 6 זקיקים של 17 ממ
מה משמעות ערכי הE2 , 600
מה היא הרמה התקינה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום e2
פרופ' אלכס סימון17/02/20101. חסרים היחידות של שלך, של e2
2. 6 זקיקים עם רמה 600 אולי נמוך. תלוי ביחידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לשם זיהוי ביוץס17/02/2010
שלום,
רציתי לשאול האם איתור ביוץ לצורך הזרעה צריך להיעשות ע"י אולטרסאונד זקיקים + בדיקות דם? הרופא המטפל שלי אמר לי שאין צורך בבדיקת דם, אך חברותיי שעברו הזרעות אמרו לי כי כן נשלחו לבדיקות דם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה של הרופא
פרופ' אלכס סימון17/02/2010ניתן בהחלט ללא בדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח כריתת שרירניםיעל17/02/2010
שלום רב,
לפני 8 שבועות עברתי ניתוח לכריתת שרירנים (בפתיחת בטן). הוציאו לי 2 שרירנים גדולים ועוד 4 קטנים. לא היתה חדירה לחלל הרחם. לא הייתי בהריון בעבר. שאלותי:
1) מתי לדעתכם ניתן להחזיר עוברים מוקפאים?
2) האם הרחם יכול לקלוט הריון של תאומים?
3) לאחרונה, לעיתים קרובות אני מרגישה את הרחם מכווץ וקשה- מה פשר התופעה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גישות שונות
פרופ' אלכס סימון17/02/2010לאור גישות שונות לאחר ניתוח הוצאת שרירנים עדיף להתייעץ עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי גישתכם?
יעל18/02/2010שלום פרופ'
אני מסכימה שיש דעות וגישות. על כן שאלתי לדעתכם. אשמח אם בכל אופן תענו לאור גישתכם ונסיונכם.
כמו כן, אודה לכם על התייחסותכם לעניין הרגשת הכיווץ ברחם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסותכם
יעל18/02/2010שלום רב
שאלתי 3 שאלות. אני מקווה שתענו לפחות על חלקן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגישתי
פרופ' אלכס סימון18/02/2010להמתין 6 חודשים עד לטיפול הבא
ההתכווצויות מעידות שעדיין אין הבראה מלאה של הצלקות ברחם וספיגה של החוטים שהיו בשימוש
הריון בהחלט יכול לשאת תאומים אולם לא מוצדק לאתגר את הרחם המנותח למתוח עצמו להריון תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל18/02/2010שלום פרופ' אלכס סימון
תודה רבה על התייחסותך והבעת דעתך.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש שאלה בנושא
נס19/02/2010שלום פרופ סימון,
אני עברתי ניתטוח להסרת מיומה בפתיחת בטן בדיוק לפני שנה. אני אחרי הזרעה. יתכן מצב ויהיה הריון מרובה עוברים. מה הסיכון? - או כפי שאמרת "מאתגרת את הרחם. האם תמליץ לעשות דילול לאחד?
תודה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת מיומה והריון
פרופ' אלכס סימון19/02/2010ההמלצה הראשונית היא לעשות מאמץ להרות. אם בכל זאת נקלטו שניים, אין המלצה לבצע שילול לאחד אלא להמשיך לעקוב אחר התפתחות ההריון. נכון, הרחם "מאותגר" אולם אין זה אומר שלא יעמוד בכך. פשוט עוקבים ופותרים את הבעיות אם בכלל מתפתחות, אחת לאחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמתנה לבטא אחרי IVFקשתולי17/02/2010
שלום רב, בת 32 ללא ילדים. הפלה טבעית ברקע לפני שנה וחצי.
אני אחרי מספר רב של הזרעות שכשלו והחודש ניסינו IVF
150 גונאל כל יום וצטרוטייד. התגובה הייתה טובה - נשאבו 6 והופרו 5 כולם יפים, הוחזרו שניים
אני לוקחת אנדומטרין ואספורטם פעמיים ביום בהמלצת הרופא.
עד אתמול (כשבוע לאחר ההחזרה) חשתי כאבים בחזה, גודש נוראי, בחילות קוצר נשימה ובכללי הרה. משלשום נעלמו הכאבים והחזה חזר להיות רך מאוד....ההרגשה היא כמו רגיל- שבוע לפני מחזור- האם זה אומר שאין הריון? יכול להיות שזה בגלל הכדורים? כי אותם אני עדיין לוקחת.. אז מה קרה שהחזה רך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אומר כלום
פרופ' אלכס סימון17/02/2010צריך להמתין עוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט ממחזור מוקפאים מלפני שנתייםדניאלה17/02/2010
היום הוחזר לי בלסטוציסט בדרגה 3-4 לפני ההחזרה,הבלסט' הוא ממחזור מוקפאים מלפני שנתיים IVF שהביא ללידתו של בני הבכור,שאר העוברים לא שרדו,ע"פ דברי הרופא סיכויי ההשרשה טובים מאוד כי ההחזרה עברה בקלות והרירית היתה בגודל של מעל 12 מ"מ,
מה הסיכויי של בלסטוציסט בדרגה כזאת?
האם העובדה שקמתי כ10 דקות לאחר ההחזרה יכולה להשפיע על ההשתרשות?
האם החזרה של בלסטוציסט ולא עובר מעלה את הסיכויים להריון?
הרופא הבטיח לי הריון,האם הוא לא "רותם את העגלה לפני הסוסים" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספרים ראליים
פרופ' אלכס סימון17/02/2010החזרת בלסטוציסט לאחר הקפאה סיכויי הריון 40-50% . סיכוי רגיל 25%. אם כן בהחלט שיפרת את הסיכוי. אבל לאמר 100% ניראה לי שהעגלה לפני הסוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאלה18/02/2010ומה לגבי הקימה לאחר ההחזרה,האם זה משנה?
הנוהל של ביה"ח הוא לחכות חצי שעה ,אני קמתי אחרי 10 דקות בערך...נאמר לי שזה לא משנה אך אני עדיין חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריגניל ואורביטרלקאר17/02/2010
מה ההבדל בניהם אם בטיפול אחד נותנים אורביטרל ובטיפול אחר נותנים פרגניל האם זה אותה מטרה או רק חומר שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה מטרה ואותו חומר
פרופ' אלכס סימון17/02/2010שניהם HCG (ההרומון שמופרש בהריון)
האוביטרל מיוצר באופן סינטטי ומוזרק תת עורית
הפרגניל מופק משתן נשים בהריון ומוזרק לתוך השריר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות מ GONAL F ?גליה17/02/2010
התחלתי לקחת הורמון גונל פ.
כמות של 187
התחלתי לפני יומיים... ומשום מה אני עייפה יותר. האם זה נפשי או פיזי?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתכן תופעת לואי לתרופה
פרופ' אלכס סימון17/02/2010אולם מתרגלים בדרך כלל והמצב חולף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקההדס17/02/2010
ב20.1 עברתי טיפול IVF ,לאחר בדיקת רופא הוא ראה שיש שק הריון אך ללא דופק,
וביקש שאעשה בדיקת דם פרוגרסטון בתאריך ה- 14.2
תוצאות הבדיקה : 40 <
רציתי לדעת מה תוצאות הבדיקות אומרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
הדס17/02/2010אני מאוד לחוצה ורוצה לדעת מה התוצאות אומרות..מישהו יכול לענות לי בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדס
ד''ר דוד ישי17/02/2010לא אמרת מתי הועברו העוברים ולכן אני לא יודע מה גיל ההריון . רמת הפרוגסטרון נמוכה למה שצפוי בהריון , ואם גיל ההריון הוא כזה שבו צריך כב לראות עובר עם דופק ורואים רק שק ריק , זה יכול להעיד על הריון לא תקין. כמובן שצריך להמשיך ולעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
הדס18/02/2010ביצעתי את ההזרעה ב- 20 לינואר,
ביום ראשון כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שזה שבוע שלישי ורק בשבוע הרביעי(תחילית שבוע הבא ,הוא אמור לראות דופק)
זה עדיין אומר שזה לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדס
ד''ר דוד ישי18/02/2010אם כך , הגיוני שלא נראה דופק. צריך אולי להעלות את מינון הפרוגסטרון שאת מקבלת לתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הדס18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחסון התרופות-שאלהלילך17/02/2010
שלום. האם זה נכון שאחסון התרופות בשימוש יומיומי בטמפרטורת החדר היא תקינה? האם זה בסדר להחזיק את הצנטרוטייד והגונל F בטמפרטורת החדר ולא במקרר כאשר השימוש הוא יומיומי? אשמח לתשובה כי אני לוקחת איתי לעבודה בתיק. תודה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה שאלה גם לגבי דקפפטיל?
לילך17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בטמפ' חדר
פרופ' אלכס סימון17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ההחזרהקאר17/02/2010
סוף סוף הרופא היה מרוצה אתמול והוחלט על שאיבה מחר יום חמישי בבוקר אך לא הבנתי למה הוא החליט רק ביום ראשון שתהייה החזרה האם זה אינו מאוחר בפעם שעברה היתה החזרה פחות יום מהו הטווח ימים שניתן לעשות החזרה מיום השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפיתן
ד''ר דוד ישי17/02/2010אפשר להחזיר עוברים , עם תוצאות טובות , גם ביום 3 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זקיקים ...מיה17/02/2010
שלום,
אין לי מושג איך מתחילים , "זה הפורום הראשון שלי".. אז ככה..אני בת 30 וחודש ..
יש לי בן מקסים בן שנתיים וחצי , שנכנסתי "תיק תק" להיריון , במרץ שנה שעברה נכנסתי שוב להיריון, אך הפלתי בשבוע ה9
מאז אני מנסה להיכנס להיריון אך ללא הצלחה, המחזור לי זז בכמה ימים במשך 4 חודשים קיבלתי בתאריך 26 לאותו חודש
וכעת בחודשיים האחרונים קיבלתי את המחזור ב2 לאותו חודש, החודש נגשתי לרופא והוא הפנה אותי לעשות בדיקת זקיקים
נכון להיום , ה"זקיקים שלי" בגודל 13 ונקראתי לסור לאחות שוב ביום ראשון, להמשך בדיקה, ואולי אני יקבל זקירה לחיסוק הביוץ
מישהו יכול לפרט לי יותר על בדיקת הזקיקים ומה צפוי לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיה
ד''ר דוד ישי17/02/2010הרעיון הוא לעקוב אחר הזקיק עד שהוא מגיע לגודל שמעיד על בשלותו ( 17-18 מ"מ ומעלה ) . ניתן לקבל מידע נוסף ע"י בדיקת רמת ההורמונים בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)