מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' אלכס סימון - הבהרהאני22/02/2010
פניתי אליך בשאלה כזו:
ביום חמישי בעברתי הזרעה .
הרופא השתמש במרחיב והזריק את הזרע לאחר מכן הורה לי לשכבר כ10 דקות בכסא כאשר המרחיב עדיין בתוכי . הוא שחרר את ההברגה לפני כן והורה לי להחזיק ביד. אחרי 10 דק' הוצאתי וקמתי מהכסא.
האם זה תקין?
האם זה לא מאפשר לזרע לצאת החוצה?
במידה ונקלטים להרון אחרי כמה זמן מופעים סימנים הכי מוקדם?
ואתה ענית לי למרבה פליאתי - שההזרעה כנראה בוצעה מכוסית ולא ממעבדה.
אז זהו שלא - הזרע עבר השבחה במעבדה ואיתו הגעתי למרפאה לשם ביצוע הזרעה.
אז אם כך - האם ההזרעה בוצעה שלא כהלכה? מוטרדת בטירוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן אך חשוב
אני22/02/2010הרופא הזריק לי מתוך צינורית דקה וארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כן בוצעה הזרקה תוך רחמית.
פרופ' אלכס סימון22/02/2010יתכן וחלק מהזרע זלג החוצה מהרחם ועל כן נדרשת להשאיר את המכשיר ולהחזיקו. קורה לפעמים ולא נגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההפריות הנותרותקאר22/02/2010
שאיבה ביום חמישי האחרון ו15 ביציות שנשאבו ביום שישי בצהריים נאמר לי שמתוך ה15 היו רק 12 ביציות טובות והצליחו להפרות טוב 8 הפריות כמובן ששמחתי מאד וביום א אתמול הוחזרו 2 שהתחלקו ל8 תאים ונאמר לי שהם טובים מאד מצד שני לא היתה להם חד משמעית לגבי הנותרים נאמר לי שחלק התחלקו מהר וטוב וחלק פחות ורק ביום רביעי נדע מה עלה בגורלם האם ידוע לכם שיש הפריות שמתחלקות יותר לאט והם מוצלחות או שיש מצב שכולם לא יהיו טובים וזה מתוך 8 הנאמר לי שהפרו טוב אני דואגת כי לא הייתי רוצה אם ההחזרה של יום א לא תצליח לעבור עוד פעם הומונים וטיפולים זאת הפעם השניה ואני בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עלי
קאר22/02/2010סליחה אבל אני מאד במתח וחשוב לי מאד תשובתכם הרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחת שבתהליך
פרופ' אלכס סימון22/02/2010תמיד קיים פחת בתהליך הטיפולי . לא מכל זקיק משיגים ביצית, לא כל ביצית ראויה להפריה, לא כל ביצית שטופלה עם זרע באמת תופרה, לא כל ביצית מופרית מתפתחת לעובר ראוי. לעיתים הפחת הזה משמעותי ועיתים הוא מתון. מה שנאמר לך הוא שהחזירו את הטובים ואת הפחות טובים, אלו עם פחות תאים, המתקדמים לאט, אין היחידה רותה להקפיא סתם אלא אם העוברים יראו יכולת התפתחות טובה ויהיו ראויים להקפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד דבר ששכחתי לצייןליה אמא לאחת22/02/2010
הנתונים טובים.זרע טוב מאוד.אצלי הכל תקין.
שוב תודה,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על אחת כמה וכמה
ד''ר דוד ישי22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תקווה?ליה אמא לאחת22/02/2010
בוקר טוב לרופאים היקרים,
בת 43 אם לילדה בת שנתיים ו9חודשים הריון רגיל,טבעי ומהיר. שנתיים מנסה להרות.2 הריונות כימיים לפני פחות משנתיים.מטופלת אצל פרופ מצויין.3 הזרעות - לא צלחו.בסבב שני של ההפריה
הריון כימי.עכשיו סבב שלישי ומרגישה שזה לא הצליח. העוברים כדברי הרופא הסבב הזה ,(הוא לא נוטה להביע את דעתו בדרך כלל) אמר מצויינים ויפיפיים.אך הגיל...גיל..וגיל...
אני רוצה להרים ידיים.לא מבינה...עוברים טובים,בכל סבב מכניסיפ לי 3...אז אחד שלא ישרוד.
הממוצא הוא 8 ביציות והפריות בין 5-6 בכל סבב. מה יהיה?יש טעם להמשיך????וכל פעם מחדש להתאכזב? אולי אני סתפ מתעקשת ואין תקווה לאחת בת 43???
מצטערת על שפיכות הלב,אבל כנראה שבאמת נשבר לי.
תודה על העצות.
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי22/02/2010אין מה לעשות . לגיל יש משמעות רבה , במיוחד בגיל שבו את נמצאת . אבל , עם תגובה כמו שלך , אני חושב שעדיין לא הגיע הזמן להרים ידיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עם פרופ' סימוןהללויה21/02/2010
שלום לרופאים,
1. רציתי לשאול האם בתרופות ה- FSH (מנוגון , מנופור, גונל) למיניהם יש אסטרוגן? או האם בדקאפפטיל יש אסטרוגן?
2. אני מבקשת להתיעץ איתכם. בת 40.5. בגיל 39 התחלתי הזרעות מתורם. הסתבר כי יש לי שחלה שמאל שאינה מתפקדת כלל והיא קטנה מאוד מאוד, וגם חצוצרה שמאל חסומה. אני מבייצת רק משחלה ימין.
עברתי 6 הזרעות שלא צלחו. העבירו אותי ל- IVF.
לפני כשבעה חודשים עברתי IVF ראשון- פרוטוקול ארוך 375 גונל/מנוגון. היו לי 8 ביציות שמתוכן 6 הופרו יפים מאוד. הוחזרו 2 -לא הצליח. הוחזרו עוד 2 מוקפאים גם לא הצליח. בסבב השלישי של המוקפאים הם לא שרדו כלל.
עברתי לפרוטוקול קצר - עם 450 מנוגון. 6 ביציות ורק שני עוברים הופרו. לא הצליח.
עברתי טיפול נוסף - חזרנו לפרוטוקול ארוך בדיוק כמו הראשון. עברתי גם פיפל. 3 נשאבו הוחזרו 1 יפה ואחד פחות. לא הצליח.
הטיפול האחרון היה ארוך, היתה לי ציפיה לאור הפיפל והתשובה השלילית התישה אותי והפילה אותי לחלוטין. אני עייפה ולא מבינה את פשר השוני בין כמות הביציות בין שני הטיפולים- הראשון והאחרון.
אני מבקשת מכם עצה. מה לדעתכם עליי לעשות מכאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופות לא מכילות אסטרוגן
פרופ' אלכס סימון22/02/2010הפרוטוקול הקצר מתאים לך יותר כפי שמשת לב. התגובה ככלל מחייבת מינון גבוה של תרופות. צריך להמשיך ולנסות בפרוטוקול הקצר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותשירה21/02/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקת דם ביום החמישי של המחזור והתוצאות הן:
fsh=4.4
Lh=2.9
Estradiol=179
מה זה אומר לגבי הרזרבה השחלתית שלי? רצוי לציין שאני כמעט בת 38 ללא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי22/02/2010רמת ההורמונים טובה ומעידה בד"כ על רזרבה שחלתית טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצר או ארוךרחל21/02/2010
אני בת 41. התחלתי ביום הראשון של המחזור לקחת דקפפטיל ומהיום השלישי לקחתי חצי דקפפטיל עם מנופור. האם זה פרוטוקול ארוך או קצר ומה מטרת טיפול כזה? מתי צפוי להיות הביוץ והשאיבה? האם בגילי מומלץ פרוטוקול ארוך או קצר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחל
ד''ר דוד ישי22/02/2010זה פרוטוקול קצר. השאיבה צפויה לאחר 7-10 ימי זריקות של מנופור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני שאיבהאנה21/02/2010
שלום רב.
ביום שישי בערב הזרקתי אוביטרל לקראת שאיבה שנקבעה להיום בבוקר.
הבוקר, גיליתי דימום קל.
ברצוני לדעת מה יכולות להיות הסיבות לדימום לפני שאיבה, והאם יכול להיות שבגלל דימום קל יבטלו את ההחזרה החודש. האם הדימום בזמן הביוץ יכולה להצביע על בעיה רצינית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מימי
ד''ר דוד ישי22/02/2010בד"כ אין להפרשה קלה כזאת שום משמעות. צריך כמובן לעשות הערכת מצב לפני ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות, אשמח לתמיכתכן...אסנת21/02/2010
ביום חמישי האחרון עברתי החזרת עוברים (4), בסבב ivf מספר 5.
אני נורא בלחץ, ומתוחה מאד, אני מנסה להרגיע את עצמי, שהכל יהיה בסדר, ולא מצליחה כ"כ.
כבר הייתי בהריון מהטיפול הקודם, והוא נפסק בשבוע 9 כי לא היה דופק. אז, הרגשתי שאני בהריון,
אני מרגישה את הדברים האלה, תמיד ידעתי כשלא הייתי בהריון מהטיפולים...
ועכשיו, אני משתוקקת להרגיש בהריון, ולא מרגישה היום כלום.
אתמול, האמת הרגשתי. היום כבר לא. ואני נורא לחוצה שזה לא יצליח...
אוף, מה עושים??
האם אי פעם זה יצליח ואהיה אימא?
בנות, סליחה, אני מעיקה על כולן...בבקשה תחזקו אותי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את תהיי
דניאלה.י21/02/2010אם תהיי חזקה ולא תישברי ותמשיכי בתהליכים הכה קשים נפשית
את תצליחי
וגם כשנדמה לנו שאנו יודעים אם יש הריון אנו לא באמת יודעים
ומרב הכנה לנפילה הבאה, ההריון יכול רק להפתיע
היי חזקה היי נחושה ותהיי אמא
אובדן הריון הוא מאד קשה (לצערי מנסיון)
אבל יום אחד כל הכאב המצטבר ישכח כלא היה כשידייך תהיינה מלאות
ולגבי הסבב הזה: את בהריון כל עוד לא הוכח אחרת
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דניאלה! מילים חמות ומרגשות כ"כ
אסנת21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אביבית
mims21/02/2010רק כדי להרגיע אותך, אני אחרי IVF שלישי במספר, לאחר הראשון נקלט הריון אך גם אני עברתי הפלה. אני עכשיו 15 יום אחרי ההחזרה האחרונה (קפואים), ולמרות רמות B לא רעות אני עדיין לא מרגישה כלום (כלומר מרגישה מעולה) אז אל תדאגי, זה לא אומר שום דבר לגבי הצלחת הטיפול.
אני יודעת שמאד קשה להירגע ולשמור על אופטימיות, גם לי קשה, עדיין...
שיהיה לנו בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmims יקרה, תודה רבה!את מחזקת אותי!
אסנת21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר קריאה שנייה...
אסנת21/02/2010יקירתי,
הרגע קראתי את דברייך שוב, והבנתי שאת בהריון!!
איזה כיף! ב"ה.
הכל ימשיך כמו שצריך ויצליח.
עוד 8 חודשים תהיי' אימא בעז"ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית -תגובה
?22/02/2010אביבית שלום,
אל תדאגי , גם אם זה לא מצליח אין לך שום סיבה לוותר ולעלות על הסוס מחדש.
אני בטוחה שאת אישה חזקה ואת תצליחי להיות אימא
כשלא מוותרים על משהו בסופו של דבר מצליחים ! לא להתייאש. יהיה בסדר . תהיי אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומתוחהאסנת21/02/2010
שלום ד'ר,
החזרת 4 עובדים ביום חמישי האחרון, מחזור טיפול חמישי.
בטיפול הקודם היה הריון שנקטע בשבוע 9 כשלא היה דופק.
אני טיפוס מאד מחובר לעצמי, ובהריון הקודם חשתי פיזית שאני בהריון מאד מהר.
היום, אני לא חשה כלום, וכ"כ מחכה לחוש כדי לוודא שאני בהריון.
אני יודעת כמה זה לא מעיד על כלום, אך אני מאד בלחץ...
מה סיכויי ההצלחה של הטיפול?
האם אהיה אימא הפעם??
תודה וסליחה על הבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבית
ד''ר דוד ישי22/02/2010את יכולה להתעודד מזה שהיית בהריון. כמו שאמרת , לא ניתן ללמוד מהתחושות הסובייקטיביות כי גם אצל אותה אישה יש הבדלים בין הריון להריון. הסיכוי הוא כמו של כל מחזור טיפול של IVF . אני בטוח שתהיי אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יום 8 לאחר החזרהליטל21/02/2010
ערב טוב,
לאחר טיפול IVF 6 על רקע של בעיית זרע. הוחזרו 3 עוברים (2 מתוכם לאחר הנצה) לפני 8 ימים.
התמיכה שאני לוקחת היא 3 פעמים אנדומטרין ביום+ 1 פרוגינובה.
היום החלו כתמים חומים מהבוקר, בניגוב ומעט כהפרשה.
חוששת מתחילתו של דימום.
אציין שבטיפולים קודמים בהם נלקחה תמיכה של קרינון 1/2 אנדומטרין בלבד (ללא פרוגינובה) היה דימום מוקדם, שהחל רק מיום 10 לאחר ההחזרה. מהטיפול בו הוספה פרוגינובה ואנדומטרין נוסף, לא היו דימומים, אך גם לא היה הריון.
האם יש מה לעשות בשלב זה? האם מסמל על כשלון הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
ד''ר דוד ישי22/02/2010לא ניתן ללמוד מהדימום לכאן או לכאן. צריך להמתין בסבלנות לבדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה חומה כבר שבועהסקרנית21/02/2010
שלום,
הביוץ שלי היה ככל הנראה (לפי US + דם + ערכת ביוץ ביתית) ביום 5.2.10.
בשבוע האחרון יש לי חום 37.0-37.4, וכן הכתמה חומה מה-15.2.10 (התחיל בהכתמת תחתונית חומה-כהה ונמשך במשהו מאוד בהיר). ביום 15.2.10 ו-16.2.10 הייתה לי גם רגישות באחד השדיים.
לא קיבלתי וסת עדיין.
האם ייתכן שיש פה משהו חיובי?
האם ההכתמות / הפרשות מראות משהו? אולי על סיכון?
מחכה לתשובה!
סקרנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סקרנית
ד''ר דוד ישי22/02/2010לצערי מה שתיארת אינו שולל הריון ואינו מעיד על הריון. צריך לעשות בדיקת דם להריון בזמן המתאים כדי לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהויקי21/02/2010
שלום רב,
אחרי 3 הזרעות שכשלו נכנסתי להריון באופן טבעי.
זמן ביוץ לא ידוע.
ביום ה-29 למחזור האחרון - בטא 163
ביום ה-31 - 235
היום, יום 35 למחזור - בטא עדיין נמוכה - 253
אני מבינה שההריון לא תקין. האם יש עדיין סיכוי קלוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוך אך מחייב מעקב
פרופ' אלכס סימון21/02/2010העליה איטית וזה עלול להעדי על אי תקינות ההריון. אבל קראו דברים בעבר ולכן צריך להמשיך ולעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיואשת22/02/2010שוחחתי עם הרופא המטפל אשר אמר שאכן מדובר בהריון לא תקין
ושאעשה בדיקת בטא נוספת בעוד שבוע.
מהבוקר יש לי מעט כאבי בטן, דומים לכאבי מחזור בעיקר בצד שמאל.
לא כאבים חזקים אך מעט מציקים.
האם יש סיבה לדאגה?
מתי ואיך יודעים אם מדובר בהריון לא תקין או בהריון מחוץ לרחם?
אשמח לעצתך מה עליי לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיואשת22/02/2010עכשיו התחילו דימומים.
ההריון הסתיים באופן סופי, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לא תקין
פרופ' אלכס סימון22/02/2010המהלך לא הסתיים עדיין. צריך לעקוב אחר הבטא עד היותו שלילי. לא נשללה עדין אפשרות של הריון מחוץ לרחם. המשיכי לעקוב עם הרופא אחר הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך על העזרה
מיואשת22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ריקים?פרופ סימוןביבי21/02/2010
היום עברתי שאיבה לא הצליח הבנתי שלא היו ביציות
תזכורת קצרה!בת 44 פרוטקול 3 מנוגון ו 300 גונל לקראת הסוף צטרוטייד.
ביום שישי היו זקיקים בגודל 21 ו 19 והיתבקשתי בלילה להזריק אוביטרל
מה קרה?האם יתכן שהזקיקים היו ריקים?לחכות למחזור ואז להתחיל מחדש?אשמח אים תוכל להסביר לי מה קרה בתהליך זה והאם גם הבאים לא יצליחו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזקיקים לא ריקים
פרופ' אלכס סימון21/02/2010כבר הזכרתי כאן כי לא מכל זקיק משיגים ביצית. חלקן לא נשאב וחלקן מתפרק. על מנת להשיג 5 ביציות הרופא דוקר קרוב ל-8 זקיקים. כשדוקרים 1-2 ביציות הסיכוי להשיג ביציות יורד אם כי לא תמיד 100% כשלון כפי שקרה הפעם אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ריקים המשך פרופ סימון
ביבי21/02/2010תודה על תשובתך! בכל פעם אני מגלה דברים חדשים
האמת שלא ידעתי את אופן הפעילות של נסיון השאיבה!
ושוב שאלתי היא:איך כדאי להמשיך?האם נחוצה הפסקה?לאור כל הנתונים מה כדאי?
קראתי מאמר שאומר שלא בהכרח חייב פרוטוקול ארוך וניתן להשיג אותן תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול טיפול
פרופ' אלכס סימון22/02/2010אני מעדיף פרוטוקול קצר במקרים שלתגובה חלשה. לא כדאי להפסיק כי הזמן פועל נגדנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לפוריותמיכל21/02/2010
שלום
אני נמצאת כרגע בטיפולי הזרעות, רציתי לדעת האם טיפול בדיקור סיני יכול לשפר את איכות הזרע? ואם כן, לאחר כמה טיפולים תהיה תוצאה בשיפור הזרע? מנגד, האם יש אפשרות שזה יפגע בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקופונקטורה
פרופ' אלכס סימון21/02/2010לא מזיק. יש טוענים שזה עוזר. זו אינה רפואה קונבנציונאלית ולכן לא אוכל לחוות דעתי לחיוב. אני יודע שזה לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)