מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פולציסטיות ותנגודת אינסוליןמיכל רוט10/06/2009
שלום רב.
אני בת 30+ 3 ילדים והריון אחד שכשל-הפלה בוששת שבוע 14 ללא דופק.
בעברי מעולם לא היה לי מחזור סדיר אבל נקלטתי.
ההריון האחרון שהסתיים בגרידה היה שונה- היתה לי אקנה שנמשכת עד עכשיו, שיעור וכד' (תופעות של איחור) הפצעים נתנו לי הרגשה שמשהו כאן לא בסדר ובשבוע 14 בגלל דימום גיליתי כי אין כבר יותר דופק.
א. האם ייתכן קשר אפשרי בין ההפלה לחוסר איזון הורמונלי?
מאז ההפלה, לפני כשלושה חודשים לא קיבלתי באופן עצמוני רק פעם אחת עם פרימולט נור. מאז אני מחכה לקבל מחזור... (כמעט חודשיים)
ב. קראתי על דיאטה מיוחדת לשחלות פוליצסטיות שיש לה השפעה מיטיבה על הביוץ. ניסיתי והורדתי סוכרים, רזיתי 6-7 ק"ג ועדיין שקט בגזרה, לא קיבלתי.
אני רוצה להרות שוב. אני לא יכולה לקבל טיפול תרופתי לפצעים (אולי אני בהריון???- בדקתי- התשובה שלילית) אני סובלת אסטתית ואני לא רוצה גלולות. (פעם נטלתי, לפני נישואי וזה שיפר לי את מצב העור-פלאים...) מה אני עוד יכולה וצריכה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי10/06/2009א. קרוב לודאי שלא. בשלב שהגעת אליו העובר מיצר את ההורמונים לעצמו .
ב. תלוי מה המשקל ההתחלתי שלך. תלוי כמה זמן את בעניין הדיאטה. לעיתים זה לוקח זמן רב ( אפילו עד שנה ) לעיתים למרות הכל הוסת לא הופך להיות סדיר
ג. לצערי לא ניתן לטפל הורמונלית בפצעים ולנסות להרות באותו זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל רוט10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון יורד מהרצריכה עזרה10/06/2009
שלום, יש לי בעיה שהפרוגסטרון יורד מהר מדי תוך 10 ימים ולא של פרוגסטרון נמוך (92 שבוע אחרי הביוץ) ממתי מומלץ לקחת אנדומטרין? גם מיום הביוץ או שרק משבוע אחרי הביוץ? אני מעוניינת בכמה שפחות הורמונים אבל מבינה שיורד אצלי מהר מדי וגם יש לי ביוץ מאוחר בי"מ 20 . מה מומלץ לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי10/06/2009אם מחליטים לתת תמיכה עם פרוגסטרון , מומלץ לעשות את זה מיד לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום פעם שנייה אחרי טיפול כושלמעיין09/06/2009
שלום רב ,
לאחר טיפול של הזרעה שלא צלח וכלל איקקלומין ואורביטול הגיע מחזור . ולאחר 11 יום שוב דימום ( כמו של מחזור ) בניגוב . הגיוני? מדוע זה קרה לדעתכם ?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום פעם שנייה אחרי טיפול כושל
ד''ר יעקב לברון09/06/2009אין טעם לברר את הסיבה. כי אין לתופעה השלכות על המחזורים הבאים. לרוב אי יציבות בחלקים של הרירית להשפעות ההורמונליות של השחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטו' וטיפול נוסףשירה09/06/2009
שלום רב רופאים יקרים
מה הסיכוי ל-3 בלוסטוציסטים מהקפאה לעומת 3 טריים?
האוכל לבקש טיפול מלא בנוסף, שמא הבלוסטו' לא יהיו טובים להחזרה. וזאת על מנת לא לבזבז חודש המתנה.
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטו' וטיפול נוסף
ד''ר יעקב לברון09/06/2009בד"כ הקופות לא מאשרות טיפול חדש כאשר יש מוקפאים. בלי קשר לזה תמיד עדיף למצות את כל הסיכויים של טיפול נתון כי ההכנה היא הרבה יותר פשוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלות לאחר החזרת עובריםשני09/06/2009
ערב טוב,
האם ישנה בעייתיות לשחות בבריכה (שחיה לא מאומצת) ולהכנס לים המלח בימים הסמוכים להחזרת עוברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלות לאחר החזרת עוברים
ד''ר יעקב לברון09/06/2009לא רצוי לעשות זאת לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי גרידהנלי09/06/2009
שלום,
עברתי גרידה לפני שבועיים אחרי שציטוטק לא עזר הפסיק דופק בשבוע 8.
זה הייתה הפלה ראשונה שלי.
אנחנו רוצאים להכנס שוב להריון ושמענו מס' המלצות, חלק אמרו לחכות 3 חודשים, חלקם אמרו לחכות למחוזר ראשון וחלקם אמרו לא לחכות כלל ולנסות ישר ללא מזחור.
רציתי לקדעת מה ההמלצה בנושא הזה, והאם ניתן לנסות ישר ללא מחזור? האם יש סיכוי שבגלל זה תהיה הפלה נוספת כי הרירית עברה גרידה רק לפני שבועיים? הרופא בבדיקה לפני שבוע אמר שהכל נקי ברחם והכל יצא.
אשמח לתשגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי גרידה
ד''ר יעקב לברון09/06/2009בעבר היה מחקר שהראה שסטטיסטית יש יותר סיכוי להפלה כאשר ההריון הושג סמוך להפלה קודמת. אין להמלצה זו בסיס אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנלי
עידית10/06/2009אני עברתי גרידה לפני חודשיים וממה שנאמר לי וממה שקראתי הרוב אומרים שעדיף לא להכנס להריון לפני קבלת מחזור אחרי הגרידה ושאין בעיה להכנס מיד אחרי המחזור הראשון שרואים שהרחם נקי משאריות ההריון.
חשוב שתוודאי שהמחזור אכן מחזור כי אני קיבלתי 26 יום אחרי הגרידה ואז כביכול ניסינו אבל 17 יום אחרי המחזור קיבלתי שוב וקצת יותר מסיבי ובאולטראסאונד הכל היה תקין אז נאמר לי שיכול להיות שה"מחזור" הראשון לא היה מחזור אלא דימומים לא סדירים שהיו ללא ביוץ ושזה טבעי אחרי גרידה כך שחשוב שתוודאי שזה אכן מחזור.
אחרי המחזור השני שהיה באמת מחזור לפי מה שאמרו לי בבדיקה עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות כדי לוודא שהרחם חוזר לפעילות תקינה ואכן היה ביוץ וגם הרגשתי אותו כך שמקווה שהנסיון הצליח ומאחלת לך גם שתעברי את התקופה הזו עד המחזור ועד שמנסים שוב ושוכחים ממה שקרה כמה שיותר מהר... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה דחופההההtelisi09/06/2009
אני סיימתי טיפול הפריה לפני שבועיים בערך הטיפול היה שקיבלתי ב24.2 דקא במינון של 3.75 ובהמשך גונל לאחר השאיבה לא הוחזרו עוברים ומיד התחלנו טיפול למוקפאים 2 מחזורים ברציפות עם אםטרופם ולחר מכן עם אוורל השאלה שלי היא : אני כבר שבוע ימים מרגישה דברים שלא הרגשתי בעבר בלילה בא לי קוצר נשימה רעידות ברגלים ופנים שנרדמות לי פסכולוגית חושבת שזה התקף חרדה ואני מטופלת כרגע בלוריוון להרגעה נוסף לזה אני מרגישה תחושות של דיכאון בא לי פתאום לבכות והכל נראה לי לא טוב האם ישנה אפשרות שזה קשור למשהו הורמונלי כי בחיים לא סבלתי מתופעות כאלה אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה דחופהההה
ד''ר יעקב לברון09/06/2009הדקפפטיל בהחלט יכול לגרום לשינויים במצב הרוח כמו שאת מתארת במיוחד בנשים שיש להן נטיה לכך. כאשר התרופה תתפנה לחלוטין מן הגוף ההשפעה הזו גם תחלוף זה יכול לקחת עד 3 חודשים. רצוי להמנע מתרופה זו בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור לברון דחוףףףף
telisi10/06/2009אפילו שקיבלתי את הדקא ב24.2 ההשפעה יכולה להיות בגוף ולגבי הרדמות מידי פעם של חלק מן הפנים האם יכול להיות השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מופשרגילי09/06/2009
שלום רב,
היום הוחזר לי עובר 1 מופשר בן 4 ימים במחזור טבעי (ביום ה- 18 למחזור).
מתי ניתן לבצע בדיקת הריון? אמרו לי להמתין 12 יום, אך לפי החישוב שלי, בתאריך זה כבר אמור להגיע המחזור החודשי במידה שההחזרה נכשלה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עובר מופשר
ד''ר יעקב לברון09/06/2009את יכולה לעשות את הבדיקה אחרי 11 יום מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מופשרגילי09/06/2009
שלום רב,
היום הוחזר לי עובר 1 מופשר בן 4 ימים במחזור טבעי (ביום ה- 18 למחזור).
מתי ניתן לבצע בדיקת הריון? אמרו לי להמתין 12 יום, אך לפי החישוב שלי, בתאריך זה כבר אמור להגיע המחזור החודשי במידה שההחזרה נכשלה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום ה - 28 למחזור.
פרופ' שחר קול10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיותחסוי09/06/2009
הייתי רוצה להבין נכון את מה שהרופא שלי אמר לי:
האם נכון הדבר בעלות שחלות פוליצטיות איכות ביציות פחות טובות.?
אלפי תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליצסטיות
ד''ר יעקב לברון09/06/2009לא. פשוט קשה יותר לעשות גרוי שחלתי אופטימלי בלי להסתכן בתגובה מוגזמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציה והנצה - השפעותרווית09/06/2009
היי ,
שמי רווית, בת 33. לאחר 7 טיפולי IVF הצלחתי ונכנסתי להריון של תאומים.
בכל הטיפולים בוצע מיקרומניפולציה ( מאחר ושאבו זרעים מהאשך של בעלי). בטיפול השביעי והאחרון ביצעו גם הנצה ( HATCHING ) בשלושת העוברים שהוחזרו.
שאלתי :
1. האם עצם ביצוע מיקרומניפולציה וגם ההנצה יכולים לגרום לבעייה של מומים בעוברים ?
2. האם בשל פעולות אלו אני צריכה לעשות בדיקת מי שפיר ? ( לפי דעתך)
3. האם מחקרים מצביעים על השפעות כרומוזומליות כתוצאה מפעולות של מיקרומניפולציה והנצה?
אשמח ליעוצכם,
רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרומניפולציה והנצה - השפעות
ד''ר יעקב לברון09/06/2009התשובה לכל השאלות שלך היא שללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים והזרעה- דחוףמימי09/06/2009
שלום
אני בת 40.6 בחודש שעבר עשיתי הזרעה ראשונה עם זריקת אוביטרל ביום ה- 10 למחזור והזרעה יומיים לאחר הזריקה. במעקב זקיקים ביום ה- 11 ניצפו 3 זקיקים בשחלה הימנית בגודל 21 , 20, 17 מ"מ כל אחד. ובשחלה השמאלית נצפו מספר זקיקים קטניםועובי רירית הרחם 8 מ"מ. בדיקת דם - E2 יצאה 1890 ו- progesterone 4.8 , ההזרעה נכשלה.
ב- 2/6 קיבלתי שוב מחזור והייתי אמורה להתחיל לקבל זריקות bravelle ביום ה- 6 למח' US זקיקים לאחר זריקה 1 של ההורמונים - עובי רירית הרחם 6.4 מ"מ , בשחלה הימינית 2 זקיקים 21 ו- 20 מ"מ ובשחלה השמאלית
13 מ"מ ומספר זקיקים קטנים בשתי השחלות בבדיקת הדם E2 526 ו- proges' 3.6. נאמר לי שיש לי צ'סטות שבדיעבד התברר כזקיקים בלבד ושזה שאריות מהחודש הקודם ושכדאי לי לקחת גלולות חודש לנקות ואז להתחיל שוב מעקב.
היום ביצעתי שוב בדיקות וב- US עובי רירית 6 מ"מ בשחלה הימנית 22 ו-19 מ"מ זקיקים ובשחלה השמאלית - 14 ו- 13 מ"מ, בבדיקת הדם E2 383 IPROGE' 3.6.
אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי ואמר שאין שום בעיה ושאפשר לעשות הזרעה. היום רופא הפריון אמר לי שוב שלא כדאי לי שזה לא יצליח ולקחת גלולות חודש. ואז אוכל להתחיל בטיפול הורמונלי.
מלפני כחצי שנה עוד לפני שהתחלתי בכלל את כל התהליך הזה היה לי אותו הדבר מקרה של צ'יסטות כ- 9 ימים לאחר המחזר ואח"כ הם הפכו לזקיקים.
שאלתי היא - מה באמת עלי לעשות יום ה' זה היום ה- 10 למחזור . אף פעם לא לקחתי גלולות ולא בא לי להתחיל איתם זה הורמונים וגם ככה הגוף שלי מייצר זקיקים באופן טבעי.
האינטואציה לי אומרת לעשות הזרעה בלי הורמונים ובלי אוביטרל כי גם עם האוביטרל זה לא הצליח , והאם באמת עלי לחכות חודש כמו שאמרו לי בפעם הקודמת לא היו לי זקיקים בשחלה השמאלית, זאת אומרת שהם חדשים ולא משהו שהיה קודם.
תודה וסליחה על אורך ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים והזרעה- דחוף
ד''ר יעקב לברון09/06/2009חשוב שתמצאי רופא שאת סומכת עליו במקום לחפש פתרונות באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהחסוי09/06/2009
1. האם ייתכן שלאחר 12 יום מההזרעה (זריקות) יהיו כאבים כמו שמקבלים מחזור ובכל זאת יהיה
הריון?
2. שמעתי שלפעמים יש הריון ובכל זאת יש דימום לאחר 12 יום מהביוץ, מה זה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובתכם בבקשה
חסוי10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
ד''ר דוד ישי10/06/20091. בהחלט ייתכן
2. נכון. אנחנו מניחים שזה קשור בתהליך השרשת העובר ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה 3 שכשלהיפית09/06/2009
אני אחרי 3 הזרעות לאחר שגילינו שלבעלי יש זרע קצת חלש הרופא אמר לי שאם אני לא יקלט החודש נעשה צילום רחם והיום גם קיבלתי מחזור השאלה שלי היא אחרי הזרעות עם איקקלומין איזה טיפול בד"כ בא אחריו כי אני מאוד מפחדת להגיע ל- ivf כי קראתי שבטיפול הזה יש הרבה סכנות ואני כבר מיואשת אנחנו נשואים כבר שנה ו-3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ' שחר קול09/06/2009לרוב - על בסיס גירוי שחלות עם זריקות והזרעה תוך רחמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון והפלהשרון09/06/2009
שלום, היתה לי גרידה בשבוע 8 אחרי שנצפה דופק אבל לא היו לי דימומים או "סימנים מקדימים". הרופא בודק אצלי אפשרות של פרוגסטרון נמוך ושל רירית דקה ורציתי לדעת- אם הפרוגסטרון נמוך וגורם לנשירת הרירית (או שהרירית אכן הייתה דקה) אז לא היה אמור להיות לי דימומים או שזה לא מחייב? כי אני קוראת על בנות שהיו להן דימומים ולא לא היה כלום.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול09/06/2009אני מבין שהיתה גרידה לאחר שהדופק נעלם??
מצב זה אינו קשור לרמת הפרוגסטרון או לעובי הרירית.
לרוב, קשור לעובר שאינו תקין גנטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)