מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה הורמונליתאלה27/05/2009
שלום רב,
אני נמצאת ביום ה-10 להחזרת 2 עוברים ונוטלת כתמיכה 2 פרוגינובה ו-2 אנדומטרין ליום.
בטיפולי ההפריה הקודמים נטלתי כתמיכה ספריי סופרפקט והמחזור תמיד היה מגיע כ- 7 ימים לאחר ההחזרה.
שאלתי היא- האם העובדה שאני לוקחת תמיכה כרגע מעכבת את המחזור? האם אנדומטרין מעכב את קבלת הוסת או שיש סיכוי טוב להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין כנראה מעכב ...
עדי27/05/2009היי,
אני אחרי טיפול הורמנלי (ראשון) ותמיכה של אנדומטרין (פעמיים ביום במשך כשבועיים).קיבלתי הרגע מחזור ( יום 18 להזרעה).
המחזור שלי הכי סדיר שיש- תמיד 14 יום אחרי ביוץ. בדוק.
גם אני הייתי מאוד מודאגת לגבי אי קבלת המחזור ( בתא יצאה שלילית) כך שכנראה התמיכה היא זו שעיכבה. מרגע שהפסקתי לקחת - עברו 3 ימים וקיבלתי מחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה של אנדומטרין
אלה27/05/2009לפני ההפריות עברתי כמובן הזרעות ולקחתי גם אנדומטרין כתמיכה. את הוסת קיבלתי תוך כדי התמיכה (14 יום אחרי ההזרעה) ופה השאלה שלי- האם ניתן לקבל וסת עם תמיכה של אנדומטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחםעדי27/05/2009
שלום, עברתי גרידה וכתוצאה צוואר הרחם נחסם, פתחו לי אותו בהיסטרו אבחנתית וקיבלתי מחזור תקין אבל המחזור שאחריו היה דל כמו כשהיה לי שהצוואר היה חסום. הרופא אמר שאם הרירית צומחת יפה ונושרת זו אינדיקציה מספיק טובה שיש מעבר מספיק , כמובן גם לזרע שייכנס. האם זה נכון? האם אני צריכה לעשות עכשיו שוב היסטרו? בבדיקה ידנית אי אפשר למשש את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
פרופ' שחר קול27/05/2009בדיקה ידנית לא תיתן מידע נוסף.
אפשר לנסות לראות ב א.ס.
אכן, אם הרירית מתעבה היטב לא צפויה בעיה.
אפשר לנסות להחדיר קטטר של הזרעה לחלל הרחם כדי לוודא שתעלת הצוואר פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: מה הקשר בין הרירית לצוואר?
עדי27/05/2009הרופא אמר שבא"ס אי אפשר לראות צוואר,האם זה א"ס מיוחד? מי עושה את הפעולה עם הקטטר? אני מניחה שלא רופא נשים במכבי אז זה רק פרטי?אני מודאגת כי יכול להיות שאנחנו סתם עובדים כל חודש ובכלל הצוואר חסום:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/05/2009א.ס. נרתיקי פשוט מדגים היטב את תעלת צוואר הרחם.
החדרת קטטר הזרעה תוך רחמית היא פעולה פשוטה, המבוצעת ע"י כל רופא נשים.
אי פריון על רקע חסימה בצוואר - נדיר מאוד! קוטר ראש הזרע - 1 מיקרון! יכול לעבור בקלות פנימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך וחג שמח
עדי29/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ גופניאילנה27/05/2009
אני אחרי IVF שבוע 5 מחכה לU/S שני לראות דופק
ב - U.S ראשון ראו שק הריון ברחם ושק חלמון
האם עמידה של שעתיים על רגלים יכולה לגרום נזק להריון ?
אני אחרי הפלה בשבוע השמיני מכיוון שלא היה דופק לעובר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמור להופיע המחזור?עדי27/05/2009
בוקר טוב,
18 יום אחרי הזרעה ועדיין לא קיבלתי מחזור (בתא שלילית).
אחרי טיפול ראשון של איקקלומין ואסטרופם ותמיכה של אנדומטרין . כנראה הגוף לא רגיל...
מחזור סדיר לחלוטין מאז ומתמיד, מקבלת מחזור 14 יום במדויק אחרי הביוץ.
שאלתי: מתי אמור להופיע המחזור? הפסקתי תמיכה לפני 4 ימים (שקיבלתי בטא שלילית).
מה לעשות אם הוא לא מגיע כלל??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול27/05/2009יתכן והיה ביוץ מאוחר ולכן העיכוב. אם היה ביוץ, יגיע מחזור (או הריון...)
לדעתי, אין מקום לטיפול עם איקקלומין בנשים עם ביוץ סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהחנה26/05/2009
שלום,
אני לקראת שאיבה ביום חמישי.
עד כה הזרקתי 11 זריקות גונל תשעה זריקות במינון 350 ושתי זריקות במינון 200 .
אני בעלת FSH גבוה ועוד בתחילת בדיקות הדם ראו זאת.
מדוע עם כך עדיין רופאי אמר לי להמשיך להזריק גונל למרות שגופי לא מייצר בייציות?
מה מטרת הזריקות ?
שאלה שניה:
ביום ה' שאיבה וביום א' החזרה = כמה ימים הפריה יכולה /אמורה להישאר במעבדה לפני שמחזירים לרחם?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
חנה28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חנה
ד''ר דוד ישי28/05/2009אני מסכים איתך. אם השחלות שלך אינן מגיבות לטיפול, אין טעם בזריקות.
עוברים יכולים להשאר במעבדה עד יום 5 לחייהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון ו- E2הללויה26/05/2009
שלום,
רציתי לשאול איזה טווח ערכים צריכים להיות ביום ההזרעה, של פרוגסטרון ו- E2?
תודה שי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה לשאלה זו
הללויה27/05/2009תודה שי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי הורמונים ליום הזרעה
אלה27/05/2009הפרוגסטרון אמור להיות קטן מ-4 וה - E2 זה מאוד תלוי בתגובה של השחלות שלך- בגדול 700 יח' לכל זקיק. אני לפני הזרעות מגיעה ל-4000 עד 9000 כי יש לי תגובה מאוד חזקה אבל גם 1000 יחידות זה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות והמטומות - מנסה שובשואלת26/05/2009
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה אחרי החזרת 2 עוברים. אתמול עברתי הפלה נוספת אחרי החזרת 3 עובדים. בשני המקרים ראו באולטרסאונד המטומות ליד שק ההריון. בעבר, בגלל כאבים, נשלחתי לסי.טי וגילו כלי דם מורחבים באגן. האם יכול להיות קשר בין כלי הדם המורחבים הללו להמטומות? מה כדאי לעשות עכשיו (מתוכננת היסטרוסקופיה, אבל רוצה לדעת אם כדאי לעשות עוד בדיקות, שקשורות לכלי הדם. יש לציין שבדיקות הקרישיות שנשלחתי אליהן היו תקינות - מצ"ב התוצאות:
ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
- NEGATIVE ANTINUCLEAR Ab
5.0- 0.01 U/ml 4 A.B2 GLYCOPROTEI IgG
5.0- 0.01 U/ml 4 A.B2 GLYCOPROTEI IgM
1 - NEGATIVE ENA
30- 0.01 IU/ml 2 DNA (ds) Ab
7- 0.01 MPL u/ml 6 ANTI CARDIOLIPIN IgM
10.0- 0.01 APL-U/ml 2 ANTI CARDIOLIPIN IgA
10- 0.01 GPL 6 ANTI CARDIOLIPIN
APCR RATIO
109- 53 74 PROT-S ANTIGEN (FREE
- שלילי PTT(FSL)/PTT(FS)
1 3- 2 1.1 PT-INR
2 - % 87 PT %
39- 25 Sec 34.3 APTT-sec
140- 70 % 92 PROTEIN C ACTIVITY
125- 75 % 101 ANTITHROMBIN-III
אני יודעת שלא שלחו אותי לכל הבדיקות שעושים בדרך כלל כשבודקים קרישיות. האם יש טעם לבדוק עוד דברים או שברגע שהתוצאות האלה תקינות זה מעיד על תקינות כללית?
אשמח להכוונה ולעצה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לפחות לדעת למה
שואלת27/05/2009מתעלמים מהשאלה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליתשירן26/05/2009
אחרי שהחזרת העוברים נכשלה - ביטא שלילית
הפסקתי את התמיכה אסטרופם ואוטוגסטן כמה ימים אחרי אני אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת בשבילכם מאוד. מאוד . מאוד
לימור26/05/2009לאחר הפסקת אוטרוגסטן ואסטרופאם מקבלים לאחר 3-5 ימים . בהצלחה בהמשך - אל תתייאשי/ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירן
ד''ר דוד ישי26/05/2009לאחר כ 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי הזרעהחסוי26/05/2009
היום בוצעה הזרעה, רציתי לדעת כמה ימים אחרי ההזרעה אסור לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לקיים יחסי מין
טלטל27/05/2009אני נכנסתי להריון מהזרעה ויחסי מין לאחר ההזרעה (טפו טפו טפו)
וחוץ מזה מה רע בזה (:?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטלטל
נטליה27/05/2009היי באיזה מספר הזרעה נכנסת להריון? ואילו הורמונים הזרקת .. עשיתי הזרעה ראשונה עם ברוול (לבעלי ספירה נמוכה) ולצערי ההזרעה לא הצליחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
טלטל27/05/2009נכנסתי להריון בהזרעה ראשונה - ההריון נגמר בהריון כימי.
הזרעה שנייה שוב נכנסתי להריון טפו טפו טפו שבוע 7 תאומים. בלי עין רע .חוששת מאוד...
כמובן אחרי השבחה.
בהצלחה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקתי גונאל אף
טלטל27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטלטל
נטליה27/05/2009היי שוב, תודה רבה לך שענית אני שמחה בשבילך ..רציתי לדעת האם עשית את זה בהזרעה כפולה ?
והאם ידוע לך למה קיבלת גונאל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי
טלטל27/05/2009עשיתי הזרעה כפולה (יום אחרי יום )
נראה לי שגונאל הכי נוח (עט חד פעמי)
באיזה שלב את?
בכיף אני תמיד פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלטל
נטליה27/05/2009המון תודה על התייחסותך..אני למען האמת את ההזרעה הראשונה עברתי והרופא לא הציע לי "הזרעה כפולה" קראתי על זה במקרה פה בפורום... אגב צריך לתת שתי דגימות נפרדות ..בכל יום במשך היומיים? ולא רק שלא הציע יש מי שחושב שצריך לשכב 10-15 דק' עם רגליים מורמות מה שמשפר את הסיכוי להצלחה ולצערי גם את זה לא הציע לי... הוא נחשב לרופא מעולה ואף נמצא בפורום אבל אחרי ההזרעה הזאת קצת הטלתי בו ספק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי
טלטל27/05/2009כן הזרעה כפולה וכמובן השבחה כפולה (ואת הזרע חובה להחזיק בחום גוף) ועד שעה גג עד ההזרעה
וגם כמובן להיות עם הרגליים מורמות כ10 דקות לערך
אם תרצי אשמח לשוחח במייל
בהצלחה להזרעה מנצחת (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלטל...
נטליה27/05/2009במקרה שלי לא נאמר לי לא על הזרעה כפולה ולא על רגליים מורמות שכן התור בחוץ היה חשוב יותר מהצלחה של עוד איזה הזרעה.. קצת מתסכל.. שזה היחס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לדעתך צריך רופא פרטי כדי שזה
נטליה27/05/2009יצליח???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי אשמח לשמוע ממך...
נטליה27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה של בטא נמוכהמיקי26/05/2009
שלום ד"ר,
קודם כל תודה על התגובות המהירות (לעומת פורומים דומים).
היום הבטא הגיעה ל-119 כומובן שזה כבר הריון לכל דבר (ירדה האבן מהלב).
אבל איך אני מחשבת באיזה שבוע אני?
מחזור שלי היה ב-20/4, החזרה ב-10/5.
בטא ראשנה ב-21/5 - 10
בטא שניה ב-24/5 - 39
בטא היום - 119.
מתי לגשת לבדיקת U.S. ובאיזה שבוע אני?
ויש צורך בעוד בדיקת בטא, או שזה מספיק להגיד שבשלב זה ההריון מתקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקי
ד''ר דוד ישי26/05/2009אי צורך להמשיך במעקב אחר רמת הבטא.
גיל ההריון מחושב מ14 יום לפני השאיבה
זמן ביצוע האולטרסאונד משתנה מיחידה ליחידה, אצלנו זה בשבוע 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתה שאיבה
מיקי27/05/2009החזרו מוקפאים.
אז איך מחשבים הריון? לפי תאריך ההחזרה? או לפי תאריך המחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת 2 עובריםחנה26/05/2009
שלום,
2 שאלות לי :
1. לאחר החזרת עוברים כמה זמן עליי לקחת חופש מהעבודה?
(לא עובדת פיזי - פקידה).
2. לאחר אוביטרל היכן אמור להיות הביוץ? ברחם או במעבדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי26/05/2009זה משתנה מיחידה ליחידה. אצלנו זה 3 ימים.
הביוץ הוא תמיד בגוף האישה. במעבדה עושים את ההפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
חנה27/05/2009ראשית תודה לתשובתך,
*מה קורה במצב שהזרקתי אוביטרל וביום השאיבה אין ביוץ?
או לחילופין מה קורה שהיה ביוץ מוקדם ורק אחר כך יש שאיבה?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
חנה28/05/2009שלום,
ממתינה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חנה
ד''ר דוד ישי28/05/2009את השאיבה עושים 34-36 שעות לאחר האוביטרל. אם הביוץמקדים , הביציות נשפכות לאגן ולא ניתן לשאוב אותן. אם שואבים בזמן ואין ביציות , יש בעיה בשחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץלימור26/05/2009
שלום רב,
ביום 12.5.09 בדקתי בשעה 12 בצהריים ביוץ עם ערכה ביתית והראה 2 פסים חזקים (יום לפני עשיתי בדיקה והיה רק קו אחד), האם הביוץ היה באותו יום? או יום למחרת? אני שואלת כי כבר עברו 14 ימים מהבדיקה של הביוץ שעשיתי, האם לבצע בדיקת הריון או להמתין למחר כי הביוץ היה רק יום למחרת של הבדיקה ביוץ החיובית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי26/05/2009הביוץ הוא יום אחרי. חכי עוד יום עם הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר בטאrina26/05/2009
שלום דר,
לאחר שבוע החזרה התוצאה :
PRO 6060
E2 51
ביום ה-12
בטא- 317
E2 1916
PRO 51.2
מדוע יש נפילה באסטרודיול והפרגסרון בקושי מתקדם?
האם תמיכה של 3X3 אוטורגוסטן ו- 3 אסטרופם מספיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מתוקנת- להתעלם מהערכים הקודמים
rina26/05/2009
ערכים מתוקנים :
שבוע לאחר החזרה
PRO 51
E2 6060
12 יום להחזרה
PRO 51.2
E2 1916
אותן שאלות
1. מדוע האסטרדיול ירד משמעותית והפרוסטרון כמעט ללא תזוזה, האם יש משמעות לכך?
2. האם התמיכה מספיקה 3X3 אוטרוגסטון
תודה מראש
3 אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום rina
ד''ר דוד ישי26/05/2009הערכים של ההורמונים מצויינים ליום 12. ה E2 , עכשיו קשור להריון ולא לטיפול ולכן הוא נמוך יותר. הוא יעלה.הפרוגסטרון לא אמור לעלות באופן משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיחושי בטן בעת הפריהבתאל26/05/2009
כשבוע לפני המחזור הזרקתי דקפפטיל, המחזור הופיע אך במינון חלש מהרגיל, מחזור די חריג, הבדיקות דם ההורמונליות הראו שאני תחת דיכוי ורירית הרחם בזמן המחזור היתה 2.8 .
1. אלה הן עובדות שהמחזור מוזר ככל שהיה אך עדיין נחשב למחזור מן המניין?
בינתיים אני ביום ה12 למחזור ומקבלת מזה 5 ימים מונופור וגונל, בינתיים זקיקים קטנים ורירית הרחם התעבתה ל -8 , מה שקורה בעצם שיש לי כאבי טרום מחזור קלים המופעים מידי פעם(כאבים אותם אני מכירה שיש לי כמה ימים לפני שאני מקבלת, ודרך אגב לפני המחזור הנוכחי בו קיבלתי דקפפטיל לא היו לי שום טרום כאבים כאלה)
2. מה סיבת הכאבים האלה והאם לאור כל מה שתיארתי יש חשש שחלילה אקבל באמצע הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי26/05/2009התאריך של הוסת שמופיע לאחר תחילת טיפול עם דקפפטיל ועוצמתו אינם ממש רלוונטיים מבחינת הטיפול.
התחושה של לקראת וסת שכיחה ואינה מעידה דבר על הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהקטי26/05/2009
בתאריך 12/05/2009 התחלתי זריקות דקפפטיל והיום אני מתחילה להוסיף מונוגון (3 אמפולות)
היום ראיתי שהתחיל לי שתן בצבע כתום כתום האם זה קשור לזריקות או שאני ילך להבדק
והאם זה מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שתקבלי תשובה מהרופא
בתאל26/05/2009את שותה מספיק מים? חשוב לשתות ביום בזמן כל ההורמונים האלה משהו כמו 2 ליטר מים.. אולי זה גם יכול להשפיע?... מקווה שזה עוזר במשהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קטי
ד''ר דוד ישי26/05/2009זה לא קשור לטיפול. תשתי יותר , כמו שהוצע לך . ואם זה לא ישתנה , גשי לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)