מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותרוחמה13/02/2009
לרופאים שלום ב31 לדצמבר הוחזרו לרחמי 3 עוברים היום מתוך השלושה עובר אחד ניקלט ב5/2 בדיקת ההריון הראתה 6800 היום היינו אצל הרופא והוא טוען שאין דופק לעובר ולכן צריך להפסיק את ההריון שאלתי היא האם מחשבים את ההריון שלי 6 שבועות או כמו שאמר הרופא מוסיפים שבועיים מרגע חזרת העוברים?? ומתי אפשר לבדוק את דופק העובר ??בכמה שבועות אמורים לשמוע דופק?? בתודה מראש רוחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמיעת דופק
טלי13/02/2009דופק ניתן לשמוע בוודאות 4 וחצי שבועות מיום ההחזרה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוחמה
ד''ר דוד ישי13/02/2009כבר עניתי על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע ב. שתן?לירון13/02/2009
שלום, אוביטרל27.1 שאיבה 29.1 החזרה 1.2 היום 13.1 האם אפשר לבצע ב.ש תן? (יום א בטא קשה להתאפק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי13/02/2009בטא בשתן מאחר ביום-יומיים מהבטא בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לירון14/02/2009הבוקר עשיתי ב. הריון של YES OR NO ויצאו לי שני פסים האם הריון? האם בגלל אוביטרל או שעבר מספיק זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי14/02/2009הריון ועוד איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי! אתה עשית לי את ההחזרה בכר
לירון14/02/2009אלף תודות מקווה שהכל יתפתח בצורה תקינה. תודה על היחס , השרותיות האיכפתיות מהירות התגובה בפורום והזמינות בבי"ח (למרות שלא הייתי אצלך באופן פרטי)!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי שעשית את ההחזרה בכרמל...
לירון14/02/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי לירון
ד''ר דוד ישי14/02/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףקרולינה13/02/2009
היי, ד"ר ושבת שלום.. אני עברתי הזרעה ביום שלישי לפני שבוע וחצי. אמורה לעשות בדיקת בטא ב19/2.. אף פעם לא היה לי דבר כזה: אני כולי פצעים, כאילו חזרתי אחורה לגיל של בית ספר.. 1. האם יש קשר בין הזרקת גונאל אפ לבין הפריחה נוראית הזאת? חשוב לציין, שהפצעים האלו התחילו אצלי יום יומיים אחר ההזרעה ובימים האחורנים זה רק החמיר. 2. האם בהכרח מדובר בכישלון של הטיפול? או שרק הבטא תצביע על הצלחה או כישלון... 3. ועוד שאלה קצת מביכה: אם בזמן יחסים, אני מגיעה לאורגזמה, האם זה יכול להזיק להשרשה? האם כדאי להימנע מהנאה ביחסים כדי לעלות את הסיכויים של ההריון? 4. מה עדיף להזריק גונאל אפ או פיורוגן? רופא שלי נותן לי רק גונאל? האם כדאי לבקש פיורגן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרולינה
ד''ר דוד ישי13/02/2009יש קשר להורמונים .
אין קשר לפצעונים והצלחת הטיפול
לאורגזמה אין קשר
אין הבדל בין פיורגון וגונל F* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי צריך לקחת גסטון ואנדומטרין?טלי13/02/2009
דר' שלום אני בהריון שבוע 9+5 , עקב דימום מאסיבי בשבוע 7 (אשפוז בבי"ח 4 ימים ) הוחלט לתת לי זריקת גסטון יום כן יום לא , בנוסף לנרות אנדומטרין פעמיים ביום . הדימום היה כתוצאה מבעייה של השתרשות השילייה בדופן הרחם . אתמול עשיתי אולטסאונד,(אחרי הרבה אולטסאונד שעשיתי בשבועיים האחרונים ו הכל בסדר, העובר בגודל מתאים, יש דופק וההמטומה נעלמה (נספגה) . האם בשבוע 10 אפשר להפסיק כבר עם התמיכה? הרופא בקופת חולים אמר שכן , הפרופסור שלי בחו"ל ואני לא יודעת מה לעשות !!!! האם להפסיק? האם להמשיך? אם אני אמשיך האם יכול להיגרם נזק? לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת אינפורמציה לשאלה
טלי13/02/2009זהו הריון מהפרייה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טלי
ד''ר דוד ישי13/02/2009לדעתי אפשר. אבל התיעצי עם הרופא שלך . אין נזק בהמשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה יש גרף על פורית האישה בתלות בגבני13/02/2009
זה דבר חשוב מאוד לדעת שמשום מה אין נתונים עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בני
ד''ר דוד ישי13/02/2009יש המון נתונים. אנסה להעביר לכם גרף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שחר קול - דחוףג'וווווו13/02/2009
אתמול בשעה 20:00 הזרקתי אוביטרל מתי אמור להתחיל הביוץ ???ולמשך כמה זמן הביוץ " מחזיק" ????(כמה זמן הביצית ברת הפרייה) מתי התיזמון הכי טוב לקיים יחסים ? ובאיזה תדירות???? דחוףףףףף תשובה - לא רוצה לפספס ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לפספס
טלי13/02/2009היום הרופא לא עונה לשאלות משום מה ובאמת חבל שתפספסי , תספרי 36 שעות מרגע ההזרקה אז מתחיל הביוץ . לדעתי החל ממחר בשעה בשעה 12 בצהריים.............. אם את בקופת חולים כללית , תחייגי ל2700* ותבקשי יעוץ מאחות (הם עובדים גם בשבת במוקד) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטובה13/02/2009
אני בת 40 . לפני כחודשיים עברתי הזרעה ראשונה לאחר שכל הבדיקות המקדימות היו תקינות, וללא לקיחת הורמונים. כשבוע לאחר מכן פקד אותי התקף של כאבים עזים בבטן התחתונה (שמאל). מאז אני חווה את התופעות הבאות: כאב עמום באותה נקודה התקפים של כאב חד מדי פעם מחזור שנמשך 10 ימים עם התפרצויות של דימומים קשים הפרשות חומות וצהובות בין המחזורים נבדקתי מספר פעמים עי גינקולוג, עברתי US בטן, CT בטן, קולונוסקופיה ולא נתגלו כל ממצאים. האם יתכן קשר בין ההזרעה לבין התופעות הנ"ל? גם אם לא - לאיזה רופא מומלץ לגשת כדי לאבחן את הבעיה ולטפל בה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טובה
ד''ר דוד ישי13/02/2009לא סביר בעיני שיש קשר להזרעה. אני ממליץ שתבדקי שוב ע"י גינקולוג. לפי התאור נראה לי שזו הבעיה. תפני גם לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והזרעהשחר13/02/2009
שלום רופאים יקרים. אתמול יום חמישי עברתי הזרעה. לפני ההזרעה בבדיקה זקיק 19, 17, 18. אני חוששת שזה היה כבר אחרי ביוץ. כי בשלישי - במעקב: זקיק 18, 16, 15. בערב שלישי הזרקתי גונל 150, וברביעי בבוקר אוביטרל (כששאלתי את הרופא אם להזריק אוביטרל בשלישי בערב, הוא אמר שהזקיקים עדיין לא בשלים). ברביעי , ממש סמוך לאוביטרל , היו לי כאבי ביוץ ברורים, ובמשך היום ובחמישי נעלמו. איך זה יכול להיות שהזקיק גדל רק במעט במשך יומיים, והאם יש מצב שהיה ביוץ ברביעי לפני האוביטרל? והכל היה סתם. ואולי אולי - האם יש טעם לבצע עוד הזרעה היום? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי13/02/2009לאחר מתן האוביטרל הזקיק מפסיק לגדול.
כאבי הביוץ מקדימים בד"כ את הביוץ ביממה, אבל גם אם בייצת ביום רביעי ההזרעה ביום חמישי תקפה ויעילה. אם ביוץהיה ביום חמישי , יש טעם להזרעה ( או ליחסי מין ) גם היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות לאחר הזרעהעליזה13/02/2009
שלום ד"ר, אני עוברת היום הזרעה ראשונה. מחר אני רוצה לנסוע לטיול עם הליכה. אני בד"כ לא מטיילת אבל מתחשק לי לנקות את הראש מהלחץ... אני לא רוצה להקטין את הסיכויים שלי בשום אופן. האם זה יכול לפגוע בסיכויים להיקלטות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי13/02/2009תטיילי . זה לא פוגע בסיכויים , להפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםציפי13/02/2009
שלום, אני מטופלת פריון ונשלחתי לצילום רחם ולהלן התשובה- מילוי לא הומוגני של חלל הרחם פגמי מילוי כפוליפי בגוף הרחם בקרן ימין וקרן שמאל מעבר ופיזור משני הצדדים רחם במבנה תקין. מה זה אומר? שלחו אותי ביום ראשון להיסטרוסקופיה לצורך בירור אבל הרופא שלי לא שוחח עימי. לא ברור לי, האם יש לי פוליפים ברחם והאם נובע מהטיפולים ? ואם כן מה עושים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי13/02/2009פגם מילוי נגרם ע"י פוליפ או הדבקויות. הם אינם נגרמים ע"י הטיפול. יש סיכוי סביר , שלמרות הממצא , יהיה חלל הרחם תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי מחלה בעקבות שאיבהגלי12/02/2009
אני נמצאת ב IVF ראשון. רציתי לדעת כמה ימי מחלה יש בשלב השאיבה?ובהחזרה? האם יורד ממספר ימי המחלה השנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בטיפול IVF
הילה13/02/2009אני אחרי IVF ראשון שלצרי לא הצליח ולפני החזרה של מוקפאים. קראתי באינטרנט שמגיע 16 ימי מחלה לטיפול וממה שאני זוכרת הם לא מתוך ימי המחלה השנתיים. אני לקחתי מחלה רק ביום של השאיבה וביום של ההחזרה שיצא יום חמישי ואז ביום ראשון לקחתי עוד יום והפעם זה נופל על יום שלישי אז ליתר ביטחון אקח גם רביעי וחמישי. בעקרון אין צורך בכל ה-16 ימים ולא נעים מהעבודה לקחת סתם. אגב, לקחתי גם ביום של בדיקת הדם להריון כדי לא להיות בעבודה כשמקבלת את התוצאות וממליצה גם לך. כמובן שמאחלת לך תשובה חיובית אבל מנסיון עדיף לקבל את התשובה בבית ולא בעבודה. בהצלחה! אגב את יכול לחפש באינטרנט את החוק לגבי ימי המחלה ולדעת במדויק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלי
ד''ר דוד ישי13/02/2009נשים אינן הולכות לעבודה ביום שבין השאיבה להחזרה. אצלנו בכרמל אנחנו ממליצים על 3 ימי מנוחה לאחר ההחזרה . יוצא שהאישה בימי מחלה 5-6 ימים. אין לי מושג אם אלה מי מחלה מיוחדים או כאלה שמתקזזים מימי המחלה הרגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי -מחמאה מכל הלבגלי12/02/2009
אתמול -יום ד 11/2 בבי"ח כרמל באולטרסאונד, רציתי להחמיא על הלבביות שמעתי משהי מבקשת שאתה תבדוק אותה וחזרת... למרות שנראה שמאוד מיהרת כל הכבוד על האנושיות תמשיך כך... כל המטופלות שחיכו מאוד התפעלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי - מצטרפת
לימונית13/02/2009גלי שלום, אני ממש שמחה לראות כאן את תגובתך. ד"ר ישי הוא אדם מיוחד במינו, רופא שמשלב המון אנושיות עם הידע המקצועי שלו, ובהחלט מגיע לו שנודה לו על כך כל פעם מחדש. זה באמת נדיר לפגוש אדם כזה, ולא סתם התרגשת ממה שראית (הייתי נוכחת בסיטואציה). ולך ד"ר ישי - תודות על כל מה שאתה מעניק לנו. וזה המון דברים: שלווה ורוגע, אכפתיות, והתייחסות עניינית בהמון כבוד לכל שאלה ותהיה. שיהיה לך סוף שבוע נפלא. לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלי
ד''ר דוד ישי13/02/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהמאיה12/02/2009
אתמול החזרת מוקפאים (הוקפאו ביום השלישי) עם תמיכה. 1. מתי השרשה? 2. מתי בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי13/02/2009ההשרשה היא ביום 5-6 לחיי העובר. כלומר 2-3 ימים לאחר ההחזרה.
הבטא צריכה להיעשות 11-12 יום אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםרוחמה12/02/2009
לרופאים שלום ב31 לדצמבר הוחזרו לרחמי 3 עוברים היום מתוך השלושה עובר אחד ניקלט ב5/2 בדיקת ההריון הראתה 6800 היום היינו אצל הרופא והוא טוען שאין דופק לעובר ולכן צריך להפסיק את ההריון שאלתי היא האם מחשבים את ההריון שלי 6 שבועות או כמו שאמר הרופא מוסיפים שבועיים מרגע חזרת העוברים?? ומתי אפשר לבדוק את דופק העובר ??בכמה שבועות אמורים לשמוע דופק?? בתודה מראש רוחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוחמה
ד''ר דוד ישי13/02/2009את גיל ההריון מחשבים כשבועיים מלפני השאיבה ( או לפני ההחזרה אם מדובר בקפואים )
דופק אמורים לראות משבוע 5. אם אי דופק בשבוע 7-8 ההריון לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמטרידה אותיט.כ12/02/2009
אני נשואה חצי שנה ועדיין לא נקלטתי להריון, אני בת 21 ובריאה, לא ידוע לי על משהו לא תקין, זה מדאיג אותי כי חצי שנה עברה ועדיין אין הריון, מה יכולה להיות הסיבה לכך? ושאלה נוספת, הווסת שלי סדיר, כל 30-32 יום, איך אדע מתי יש לי ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ט.כ
ד''ר דוד ישי13/02/2009הביוץ במחזורים באורך שלך הם סביב היום ה 16-18 למחזור.
חצי שנה אינה מספיקה כדי לקבוע שיש בעית פוריות. המשיכי לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)