מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מתוך יאושנטלי12/02/2009
רופא יקר אחרי כישלון של שני הזרעות ומעבר להזרעות עם זריקות כמה מחזורים אפשר לעשות והאם אני צריכה לעשות הפסקה עכשיו עד להתחלת הטיפול החדש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי13/02/2009אם ההזרעות היו על מחזור טבעי אין צורך בהמתנה.
בד"כ נהוג לעשות לפחות 3 מחזורים של זריקות + הזרעה לפני מעבר לשלב הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות לפני שאיבהדורית12/02/2009
לרופאים שלום, אני מקוררת מאוד חזק עם טיפול במוקסיפן, סירופ וטיפות אוזניים. עד אתמול היה חום. אני אמורה לעבור שאיבה שבוע הבא , שאלותי הן: א. האם אמורה להיות בעיה אם זה לא יחלוף או רק במקרה ויהיה חום?? ב. האם כל התרופות אינן פוגעות באיכות הביציות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
ד''ר דוד ישי13/02/2009התרופות אינן פוגעות בטיפול.
אני מניח שאם תהיי מאד חולה עם חום גבוה , תהיה בעיה להרדים אותך . אבל סביר להניח שעד אז תחלימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזורחסויה12/02/2009
שלום לכולם אני אחרי טיפול ivf שכלל גונל f אוביטרל צטרוטייד בתאריך 26/12/08 קיבלתי מחזור שערך בערך עד 07/01/09 עדיין לא עשיתי בדיקה הריון אם אני בהריון או לא ,עדיין לא קיבלתי יכול להיות שאני בהריון ואם לא למה לא קיבלתי יש לי בחילות וסחרחורות אודה על התשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי13/02/2009יתכן מאד שאת בהריון. תעשי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיעאיריס12/02/2009
לצוות הרופאים המקסים! אני לאחר טיפול הפריה לפני חודשיים מחזור אחרון 17.12.08. וטרם קיבלתי מחזור יש לי כאבים בבטן באזור הרחם יש לציון שאני לא בהריון אף פעם לא היה מצב שלא קיבלתח מחזור יש לי כאבים בחזה שאלתי האם זה מהשיאבה או כתצואה מהזריקת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי13/02/2009יש כנראה שיבוש הורמונלי . יתכן עם ציסטה שחתית. את צריכה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם פרוגסטרוןאריאלה12/02/2009
שלום האם ניתן לשאול כיצד ייתכן שמקבלים מחזור יחד עם לקיחת פרוגסטרון ? מה גורם להופעת המחזור מלבד הירידה בפרוגסטרון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: החזרה היתה ב 1.2
ליאת12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אושר
ד''ר דוד ישי13/02/2009השאלה כללית מדי. תני יותר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 18 ,13 ים לאחר החזרת מוקפאיםמורן12/02/2009
נכון שזה לא מבשר טובות? או שבכל זאת זה בסדר? לא יודעת כרגע רמת פרוגסטרון. יש תקווה שלהריון תקין?אני אשתגע עד יום ראשון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: היום הוא ה-12 להחזרה
ליאת12/02/2009והפרוגסטרון 45 . אסטרדיול 2030
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להרים ידיים
טלי12/02/2009כפי שאני יודעת החל מ-20 זה נחשב סביר. העיקר שתהיה הכפלה ..... אם את כ"כ במתח , יש לי הצעה תעשי מחר בדיקת דם נוספת אם התוצאה תהיה 30 (בהנחה שיום שבת זה אמור היה להיות 40 ...אבל אין בדיקות דם בשבת) אז את בכיוון טוב, זה מה שאני הייתי עושה במקומך!!!!! אני לא הייתי מחזיקה מעמד עד יום א', דרך אגב זו הפרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד "הארה " בשבילך
טלי12/02/2009הבנתי שהוספת אח"כ שההחזרה הייתה ב-1.2 ובכן את לא ספרת נכון , את יום ההחזרה סופרים כאפס ורק אח"כ מתחילים לספור 12 יום, את היית צריכה למעשה לעשות את בדיקת הדם מחר ולא היום. חביבתי , הכל בסדר, את עשית בדיקה ביום ה-11 ולא 12 ,כל יום הוא קריטי. תסבירי בקופה שעשית טעות , תבקשי בדיקת בטא נוספת על הבוקר......... ובבקשה , בבקשה , בבקשה...תעדכני אותי מאחת שעתה 5 הפריות (עכשיו אני בהריון שבוע 9 ) חקרה את הנושא מכל כיוון, קראה כל מאמר קיים בעברית ובאנגלית ומנסה לעזור לבנות עד שיקבלו תשובה מהרופא!!!! בהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
הילה12/02/2009התרגשתי מאוד מהתמיכה שלך פה, זה כל כך עוזר שיש מישהי שחוותה את אותו הדבר ואני בטוחה שהכמה מילים שלך אליה תצליח לעודד אותה והלוואי שמחר הבטא שלה תהיה טובה. אני אחרי IVF ראשון שלא הצליח לצערי, היה קשה (מי כמוך יודעת) אבל עברנו את החלק הקשה ואנחנו לפני החזרת מוקפאים שב"ה הפעם יקלטו, מנסים להיות אופטימיים. בהצלחה בהמשך ההריון, שימשיך תקין ושיהיה קל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זהו החזרה של מוקפאים
ליאת13/02/2009החזרה שלישית , אחרי שבפעם ראשונה ההריון הפסיק להתפתח ונפל בשבוע 6 , ובפעם השניה היה בטא 5 שלא התפתח . לכן אני כ"כ לחוצה .. נקווה לטוב ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מישהי
ד''ר דוד ישי13/02/2009למרות הבטא הנמוך , יש עדיין סיכוי שההריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה וסת לא מגיעהתותית12/02/2009
שלום רב אני אחרי החזרה מוקפאים שלא הצליח וסת אחרונה ב-04.01.09 ועד היום 12.02.09 הוסת לא הגיע ממה יכול לנבוע הדבר האם בגלל התמיכה שלקחתי אחרי ההחזרה (2 כדור אסטרופם+2 נרות 200 מ"ג 2 ביום )לא שהיא סדירה בדר"כ אבל הפעם זה יותר מדיי. אני לפני התחלה של פרוט' ארוך אך הדבר מתעכב עקב אי הופעת המחזור מה אתם מציעים לעשות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי13/02/2009אם עברו שבועיים לאחר החזרת העוברים ואת ללא תמיכה ובדיקת ההריון שלילית ועדיין אין וסת , יש בעיה ואת צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
תותית15/02/2009אבל אני כבר אחרי החזרה שכשלה וסת אחרונה הייתה ב-04.01.09 ועד היום 15.02.09 לא הגיעה שוב האם כתוצה מההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי15/02/2009כנראה שלא הבנתי נכון. יש אפשרות שאלה ההורמונים , אם קבלת דקפפטיל 3.75 לדיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי דקא.
תותית16/02/2009כהכנה להחזרה קיבלתי 2 אסטרופם וכשהרירית הייתה מוכנה כ-3 ימים לפני ההחזרה בנוסף קיבלתי גם אנדומטרין פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי16/02/2009אם כך אין קשר להורמונים. זה כנראה סתם שיבוש הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזר?יפית12/02/2009
שלום רב בת 33, אחרי 3 הריונות. 1 הפריה חוץ גופית 1 הריון ספונטאני. הריון 3 היה מחוץ לרחם ונאלצו לכרות לי חצוצרה. מאז ההריון ה- 3 מנסה להרות למעלה משנה. מחזור אחרון 22.1.09. ביוץ משוער על פי ערכות ביוץ 5.2.09. הבוקר קמתי והחל דימום שבשלב זה הוא חום בלבד. האם יתכן שזה השרשה? מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון בייתית שתוכל להיות אמינה לגבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי13/02/2009הבדיקה אמינה מ 14 יום לאחר הביוץ. אבל , מאחר שאין לדעת באמת מתי היה הביוץ האחרון , לא ניתן להגיד מתי בדיקת ההריון אמינה. אבל עקרונית , תמיד כשיש דימום לא רגיל חשוב לעשות בדיקת דם להריון , כדי לשלול הריונות לא תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםליאת12/02/2009
בוקר טוב, ביום רביעי הייתה לי שאיבה ומחר (יום שישי) ההחזרה בע"ה. לכמה תאים בעובר יש לצפות? מה מינימום התאים שצריך שיהיו, כדי לבצע חלון עוברי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מיכל12/02/2009ב"ה שיהיה בהצלחה , תהיי רגועה ושלווה , הכל יהיה בסדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהרופא יענה לך
הילה12/02/2009כיוון שהתאים אמורים להכפיל את עצמם אחרי 3 ימים אמורים להיות בני 8 תאים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעצם מחזירים לך אחרי יומיים אז 4
הילה12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי13/02/2009ב 48 שעות אמורים להיות 2-4 תאים.
מה זה חלון עוברי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים מצביעים על דיכוילימונית12/02/2009
ד"ר ישי/קול שלום רב, לא היו איתי אתמול בקשר מהמחלקה לאחר בדיקת הדם, ורציתי לדעת האם הערכים מצביעים על דיכוי? פרוטוקול ארוך. ו.א. ב-6/1. הבדיקות נלקחו אתמול (11/2), ביום ה-16 לדקאפפטיל 0.1 מ"ל ליום. שעת ההזרקה 6:30 בבוקר. צריכה להתחיל מחר במנוגון. 11.6- 1.1 IU/L 1.9 LH 2 1500- 0 pmol/L E2-SENS תוצאה ב ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 5.6 PROGESTERONE 4 1500- 60-קטן מ pmol/L 131 ESTRADIOL (E2) SENS. פירוט הערות 1) 3-5 בנשים לימים 2) ערכי יחוס נסיוניים. 3) 21 בנשים ערכים ליום 4) ערכי יחוס נסיוניים. האם זה מראה על דיכוי, או שהערכים גבוהים מדיי? האם כדאי בעקבות כך להתחיל מחר במנוגון? האם ייתכן והערכים ישתנו בעקבות השעות שעברו מאתמול והמשך הדיכוי היום? המשך יום נעים, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי13/02/2009יש דיכוי. אפשר להתחיל בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ואנטיביוטיקהנטלי12/02/2009
שלום, התחלתי את השימוש באיקקלומין לפני יומיים למשך חמישה ימים ובמקביל חליתי בדלקת במערכת הנשימה המצריכה אנטיביוטיקה , האם ניתן לקחת במקביל? תודה מראש, נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי13/02/2009למיטב ידיעתי אין בעיה לקחת איקקלומין ואנטיביוטיקה במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהדנה12/02/2009
שלום! אני מטופלת בפיורגון 75 3 ימים , אתמול רמת הורמונים שלי הייתה אסטרדיול 1900 כמעט ובמעקב זקיקים אמרו שגודל של זקיקים מקסימום 11 ובכל אופן לפי הורמונים ראו משהו לא בסדר וביקשו ממני להגיע היום לבדוק שוב. היום בבוקר במעקב זקיקים היא ראתה זקיק בגודל 16 מ"מ . איך זה יכול להיות? האם יכול להיות שהיא לא ראתה את הזקיק? ואם כן היום יום חמישי מתי אפשר לדעתך לעשות הזרעה? אני פוחדת להיות ביום שישי שבת ולפספס פתאום ביוץ. מה עושים במקרים כאלו? ומאיזה גודל של זקיק אפשר לעשות הזרעה? הזקיק שלי מוביל 1 ולא הרבה גדולים רק אחד 16 מ"מ האם זה אומר שיש פחות סיכוי להיכנס להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דנה12/02/2009שכחתי לציין שאתמול אסטרדיול היה 1900 והיום אחרי בדיקת דם יצא 3800 מה זה אומר זה מפחיד אותי מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי13/02/2009אם למרות הטיפול יהיה רק זקיק בשל אחד, הסיכוי להריון לא יהיה גדול יותר מאשר מחזור טבעי.
עלית הרמה של האסטרדיול מעידה שיש די הרבה זקיקים שמתפתחים ומפרישים אני מניח שאם תחכי מספיק יתפתחו עוד זקיקים לגודל טוב . ללא מעקב הורמונלי , לא ניתן לחזות מתי בדיוק יהיה הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגרסטרוןשושה12/02/2009
שלום, אני בתחילת הריון ראשון לאחר IVF. בטא שלישית 709.9 תמיכה: גסטון פעם ביומיים פרוגינובנ 2 כדורים ביום קרינון כל בוקר רמת הפרוגרסטרון 47.9 האם הרמה לא הנמוכה ביחס לשלב זה? מה אמורה להיות רמת הפרוגרסטרון בשלב זה? תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שושה
ד''ר דוד ישי13/02/2009הרמה אכן מעט נמוכה. אני מציע ( אם הדבר לא יגרום לך לסבל רב ) להעלות את מינון הגסטון לפעם ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא תקינה?ורד12/02/2009
שלום רב, יום רביעי שעבר- בטא 28 יום רביעי שאחרי (אתמול)- בטא 564 האם העלייה תקינה? לא גבוה מדי או שבסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי13/02/2009העליה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל והזרעהשחר11/02/2009
מטופלת החודש עם גונל. אתמול (יום 12) במעקב זקיקים:בימין, זקיק 18, בשמאל 15, 16. רירית 8. היום בעשר בבוקר אוביטרל, ומחר בערב ההזרעה. אתמול לא יכולתי לעשות בדיקות דם (שבתון), האם כדאי מחר להמשיך לעשות מעקב זקיקים? האם אין מצב שבייצתי אתמול בלילה, בוקר? ומתי לכל המאוחר ניתן לבצע את ההזרעה מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר שלום
פרופ' שחר קול12/02/2009לוח הזמנים נראה טוב.
אין צורך במעקב זקיקים.
ההזרעה - אפשר גם בערב, כ- 36 שעות לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)