מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזרערעות11/02/2009
שאלה לי בבקשה, אנחנו נזקקים לטיפולי IVF בשל בעיה קשה בזרע- זרעים בודדים בלבד, כנראה בעיה מורפולוגית. עד כה הושג אחוז נמוך יחסית של הפריות (עד 50%) ועוברים באיכות ביננונית. כמובן, הכל בוצע ב- ICSI. האם ישנה דרך לשפר איכות הזרע? האם ניתן לבקוד ולבודד את הזרעים האיכותיים יותר? בכל סבב, אנו משתמשים בשתי מנות זרע טריות, וכן ב-1-2 מוקפאות. מיואשת (כמעט) תודה על היעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי11/02/2009לצערי לא ניתן לשפר את הזרע. יש בבר אילן אדם בשם הרטוב שמשתמש במקרוסקופ בעל יכולת הגדלה גדולה , וטוען שהוא יכול לבחור את הזרעים טוב יותר במצבים קיצוניים כמו שלכם.
ואל תתיאשי. כל זמן שיש עוברים , יש סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותשירלי11/02/2009
רציתי לדעת האם צריך להזריק כל יום באותו מקום אני מזריקה בבטן התחתונה בצד שמאל. האם מותר להזריק בצד ימין? תודה שירלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
נטע11/02/2009מנסיון ניתן להזריק בבטן משני הצדדים של הפופיק, עדיף כל יום בצד אחר אבל לא קריטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירלי
ד''ר דוד ישי11/02/2009אפשר להזריק משני הצדדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירוג עובריםרעות11/02/2009
שלום, בסבב האחרון התקבלו 8 עוברים- רובם דורגו "B" כבר יש לי את התחושות המבשרות שלילי... לקראת החודש הבא רציתי להתייעץ: 1. מהם הסיכויים של עוברים שהוקפאו B" להשיג הריון? 2. אני שוקלת לוותר על המוקפאים ולהמשיך לסבב מלא נוסף, אולם הרופא שלי מתנגד. האם ניתן לעשות החזרה על בסיס טבעי, ואז ביום ה-21 להתחיל דקא? האם אין בעיה עם דקא שאמשיך לכשבוע, במידה ואכן יהיה הריון? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי11/02/2009הסיכוי של עוברים מוקפאים נמוך יותר משל טריים. אם הם באיכות פחות טובה , הסיכויים נמוכים אפילו יותר. אבל הם בהחלט קיימים . אני מכיר ילדים חמודים שהם תוצאה של עוברים כאלה. לכן אין הגיון לעבור טיפול נוסף בלי לתת להם את הצ'אנס שמגיע להם.
לא נהוג לתת דקפפטיל לפני שמקבלים תשובת בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר- בבקשה תפרט איך עושים זאת?שירלי11/02/2009
האם אפשר לתזמן את ההזרעה שלא תהיה בשבת? אני מטופלת בגונל אפ ואוביטרל תודה כן ד''ר שחר קול 10.02.09 12:25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
פרופ' שחר קול12/02/2009ע"י שימוש באנטגוניסטים כגון ציטרוטייד ואורגלוטרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין ואנטיביוטיקה דחוף!!1בתאל10/02/2009
אני אמורה בעוד יומיים להתחיל איקוקלומין כשלב ראשון לפני מונוגון בדרך לivf , לדאבוני התקררתי חזק ואני זקוקה לאנטיביוטיקה ושאלתי האם ניתן לשלב עם האיקוקלומין והאם זה לא יפגע חלילה בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול11/02/20091. אנטיביוטיקה אינה טיפול מקובל להתקררות חזקה.
2. אין השפעה שלילית על איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאירה 2810/02/2009
עד איזה שלב הבטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
אירה 2811/02/2009אם הRH שלי שלילי הריון ראשון אני צריכה לעשות זריקה? אנטי D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי שלום
פרופ' שחר קול11/02/2009עד ערכים של אלפים.
זריקת חיסון - בשבוע 28.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאושרתאמאני10/02/2009
קודם כל תודה מכל הלב . אנחנו כל כך מאושרים עד כי אני לא יכולה לתאר. בתינוקת המקסימה שלנו. אמאני המטופלת שלך מה עליי לעשות כדי להתחיל טיפול שני אני יודעת שזה מוקדם אבל אני רוצה לדעת אם אני צריכה אישור חדש ומאיפה מבקשים ואיזו בדיקות לעשות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאני שלום
פרופ' שחר קול11/02/2009שיהיה במזל!!
כן, יש צורך בקבלת אישור חדש למחזור IVF חדש.
יש למלא בקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון..בקי10/02/2009
היי, ד"ר. בהמשך לשאלתי הוקדמת: אני שבוע אחרי הזרעה תוך רחמית... האם קיים מצב שבו אני בהריון ואין לי שום תופעות לוואי? האם ישנם הריונות שבהם אין גודש בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקי
ד''ר דוד ישי11/02/2009בשלב כל כך מוקדם את לא אמורה להרגיש כלום. יש הריונות שאין בהם גודש בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם פרוגסטרוןאושר10/02/2009
שלום רב לאחר החזרת עוברים לפני 12 יום - מחר אמורה להיות בדיקת דם\ בדיקת שתן בתית ברגישות של 50 היום שלילית לוקחת פרוגסטרון אורטוגסטון 4 פעמים של 200 לנרתיק היום הופיע דימום די חזק האם ניתן לקבל מחזור עם פרוגסטרון ? מה גורם להופעת המחזור מלבד הירידה בפרוגסטרון ? האם קיית עוןד איזושהעא תיקווה ? :( תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר שלום
פרופ' שחר קול11/02/2009כנראה שלא הושג הריון.
וידוא - ע"י בדיקת דם בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעהשחר10/02/2009
שלום רופאים יקרים... אחרי שמונה ימים עם גונל, היום במעקב זקיקים: זקיק בימין 18, ובשמאל שניים 15 , 16. רירית 8. רק מחר אוכל לעשות בדיקת דם (שבתון...). ומחר אני אמורה להזריק אוביטרל, וביום חמישי הזרעה. שאלותיי : אם מחר אזריק בעשר בבוקר, מתי לעשות את ההזרעה ביום חמישי? באילו שעות? אחה"צ, לילה? ; האם הביוץ יכול להתרחש עוד היום וכך אפספס? האם האוביטרל "מקבע" את הביוץ? ואם יש טעם בכלל לעשות בדיקת דם מחר, עוד דקירה? ושאלה אחרונה ודי - האם גונל יכול לגרום לדלקת בשתן, אני פשוט כל הזמן רצה לשירותים, אני שותה הרבה, אבל כל עשר דקות זה קצת מוגזם. תודה גדולה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי. תודה
שחר11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזקיקים נעלמים לאחר הביוץ ב- US
עדי12/02/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שחר
ד''ר דוד ישי11/02/2009הגונל F לא גורם לזיהום בשתן ( מה שאינו שולל את האפשרות של זיהום )
הביוץ הוא כ 36 שעות מההזרקה. אבל אין הכרח לעשות את ההזרעה ממש בזמן הביוץ. אפשר לעשות את ההזרעה בטווח שבין 24 שעות לפני הביוץ ל 24 שעות אחרי.
הביוץ יכול להתרחש היום. אם הפיק הטבעי של ה LH התחיל , האוביטרל אינו משפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הפיק הטבעי?
שחר11/02/2009האם לעשות מחר בבוקר בדיקת דם ומעקב זקיקים שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שחר
ד''ר דוד ישי13/02/2009הפיק הוא העליה החדה ברמה של ה LH שגורמת ( באופן טבעי ) לביוץ. האוביטרל מחקה את הפיק הטבעי.
לאחר מתן אוביטרל , אין צורך לעשות בדיקת דם או אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים אנא קראוציפי לבני10/02/2009
לבן זוגי יש מחלה גנטית ועוד בעייות בריאות רוצים ילדים . המליצו לנו ייעוץ גנטי א. מה זה ייעוץ גנטי? ב. איפה מקבלים אותו? ג. האם בארץ יש דרך לקביעת מין היילוד מסיבות גנטיות והאם זה יקר? בתודה נ.ב לא קוראים לי ציפי לבני : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי10/02/2009יעוץ גנטי הוא יעוץ שנותן מומחה לגנטיקה ובו מדברים על הסיכוי של הופעת מחלות מסויימות וממליצים על בדיקות , במידה שישנן. יש יועצים גנטיים בכל קופה ומזמינים אליהם תור בדרך הרגילה דרך המוקד. במידה שנקבע שהדרך היחידה להמנע ממחלה מסויימת היא לקבוע את מין העובר , יש דרך והיא ממומנת ע"י הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקר - ש. שלא נענתהלימונית10/02/2009
ד"ר ישי היקר שלום, ביום ד' הקרוב (11/02) אני אמורה לבוא לבדוק את הדיכוי ולהתחיל במנוגון (להזכירך: פרוטוקול ארוך). עד היום, תמיד קיבלתי שלושה ימים ראשונים שתי אמפולות של מנוגון יותר משאר הימים. בפורטוקול החדש מצויין 5 אמפולות ליום למשך כל הימים, ללא שלושה ימים ראשונים מוגברים. האם ייתכן ומדובר בטעות? אם לא - מדוע בעצם זה שוּנה? בפרוטוקול הקודם (שבאופן חד פעמים היה פרוטוקול קצר) קיבלתי מינון גבוה בהרבה: שלושה ימים 7 אמפולות ליום ושאר הימים 6 אמפולות ליום - וזה הניב רק 5 ביציות - 2 הפריות ושני עוברים (לעומת 10 ביציות בטיפול אחד קודם לכן שנעשה בפרוטוקול ארוך). במקרה ולא מדובר בטעות, אני מבקשת לדעת מדוע בעצם הורד המינון (למרות התוצאה הלא כ"כ טובה בטיפול הקודם שהיה מוגבר יותר) ומדוע אין התחלה של ימים מוגברים? מה השתנה בנושא זה? בתודה מראש, והמשך יום נעים, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי10/02/2009ענית לעצמך. מאחר שהפרוטוקול הקצר הניב פחות ביציות ומאחר שלמינון הגבוה לא היתה תועלת , חזרנו לפרוטוקול הארוך ולמינון מעט נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לימונית10/02/2009ד"ר ישי שלום, לא קיבלתי תשובה לגביי הימים הראשונים, שבד"כ מוגברים מאשר שאר הימים. אשמח אם תוכל לענות לי על כך. בהמון תודות, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת
לימונית10/02/2009ד"ר ישי, בדקתי עכשיו את התוכנית בה הושגו 10 ביציות (2 טיפולים לאחור). היא כאמור היתה בפרוטוקול ארוך, אבל כמות המנוגון היתה 6 אמפולות ליום לשלושת הימים הראשונים, ו-4, אמפולות לשאר הימים האחרים. כל זאת, לעומת 5 אמפולות למשך כל הימים בתכנית הנוכחית. לפי מה שהבנתי עד היום, לימים הראשונים יש חשיבות רבה. הם אלה שקובעים כמה ביציות יתפתחו. האם זה נכון? אם כן, האם ניתן להגביר את הימים הראשונים בכל זאת? אני מבקשת את סליחתך על השאלה החוזרת הזו, אבל אני קצת מודאגת מזה. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הזרקהעירית10/02/2009
שלום רב... בחודש הבא בע"ה אתחיל טיפול IVF נוסף.. עד היום בכל טיפול הזרקתי את הזריקות בסביבות שבע שמונה בערב... האם ניתן להזריק גם בשעות הצהריים (בסביבות שתיים-שלוש) ? במידה וכן - באיזה שעה אני אצטרך להזריק אוויטרל לפני השאיבה ? תודה נ.ב - טיפול בגונל F + מונופור + צטרוטייד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עירית
ד''ר דוד ישי10/02/2009את יכולה להזריק בכל שעה ביום. אין לזה משמעות. האוביטרל אינו קשור. השעה שלו נקבעת בהתאם לשעת השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F ועליה במשקלשני10/02/2009
כבר 3 חודשים שאני מטופלת בגונל F במינון של 75 יחידות ובחודש השלישי 112 יחידות+ 75 יחידות לסירוגין. החודש, זה החודש הרביעי שהזרקתי גונל F במינון קבוע של 75 יחידות שבוע. בוצעה הזרעה. עליתי במשקל קילו וחצי ואני ממש לא שיניתי כלום בהרגלי התזונה שלי (כמו ב-3 החודשים הקודמים בהם לא עליתי כלל). 1) ממה נובעת העלייה במשקל החודש? 2) האם גונל F משמין, אפילו אם לא אוכלים יותר ממה שרגילים? כלומר האם התרופה עצמה גורמת להשמנה? 3) אני לא מרגישה שיש לי הצטברות נוזלים (אולי כן אבל איני מרגישה). במידה ויש צבירת נוזלים, מתי זה אמור לרדת, אם בכלל? 4) מהי דעתך המקצועית בעניין שלי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי10/02/2009ה גונל F אינו גורם להשמנה. אבל השינויים ההורמונליים שנגרמים בגללו יכולים לגרום לצבירת נוזלים ולעליה זמנית במשקל. העליה חולפת זמן קצר לאחר הפסקת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
פרופ' שחר קול10/02/2009גונל לא משמין.
העליה במשקל - יתכן על רקע צבירת נוזלים חולפת.
אם ייכשלו 4 מחזורי גירוי על בסיס גונל יש לשקול IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!!!נטלי10/02/2009
רופאים יקרים שאלה .. אם אני צריה לעשות ביום חמישי הקרוב בדיקת דם אחרי הזרעה ועשיתי אתמול יום שני בערב בדיקת הריון ביתית (שתן.) ויצא שלילי זה אומר שהתשובה דיי מדוייקת האם יש סיכוי שהתשובה לא נכונה אני אחרי 2 כדורים ביום וזריקה יופ לפני ההזרעה כלומר ביום רביעי לפני שבועים עשיתי זריקה אני ממש רוצה לקוות אך מוכנה לשמוע את האמת... מהידע והנסיון שלכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
פרופ' שחר קול10/02/2009חוזר ומדגיש בפעם המאה: בדיקת הריון ביתית אינה מיוצרת כדי לתת תשובה אמינה בטיפולי פריון.
השימוש בה זורע מבוכה, ומוסיף שאלות במקום לספק תשובות.
אנא!
הפסיקו!
לשאלתך: אם 14 יום לאחר ההזרעה לא יגיע מחזור - מציע לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)