מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בניתוח תוצאות בטא ופרוג'מיה30/12/2008
שבוע 6 הפרשה דמית. ב-US נצפה שק. דופק עדיין לא. בטא-774 iu/l פרוגסטרון 24.7 nmol/l עוד יומיים אמורה לעשות בטא עוקבת, אבל מבקשת עזרה בניתוח התוצאות נכון להיום למרות הבעיתיות... עכשיו התחיל דימום נוסף-הפעם כבר לא חום אלא אדום... האם להספיד את ההיריון או שיש עוד שביב תקווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008לא נראה מבטיח: בטא ופרוג - נמוכים מאוד מהצפוי בשב' 6 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת פרוג' בשלב כזה יכולה להציל???
מיה30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא.
פרופ' שחר קול31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם לקראת הזרעהלי30/12/2008
שלום לרופאים היקרים, אני לקראת הזרעה, התחלתי ביום חמישי שעבר Gonal F 75 והיום עשיתי בדיקות דם, אשמח לדעת את דעתכם על התוצאות ומתי להערכתכם תיערך ההזרעה: Estradiol 298.0 pmol/L Progesterone 0.3nmol/L LH 3.9 mIU/mL (קיבלתי מחזור בתאריך 22.12.08) תודה רבה לעבודת הקודש שאתם עושים. לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008כנראה רק בשבוע הבא. המידע חלקי שכן יש לדעת גודל זקיקים במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
לי31/12/2008תודה רבה על התגובה המהירה. בהמשך לתגובתך, נראה זקיק בצד שמאל בגודל 12. בנוסף שאלה דחופה, מיום חמישי שעבר אני מזריקה GF75 כולל את היום, ממחר הרופא ביקש שאזריק במשך 3 ימים כמות של 112. בדקתי מספר פעמים את המזרק והחיבור היחידי שיכולתי לעשות בכדי להגיע לכמות הזו - 75 + סימון של 37.5. האם ה- 0.5 הנוספים מהווים "סיכון" בהזרקה או "יותר מדי" למשך השלושה ימים הקורבים, שכן אין לי סימון אחר על המזרק המראה 112 בדיוק? תודה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
רחלי31/12/2008את צריכה לכון את הקו השחור בין 75 ל150 ואז זה נותן לך 112.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רחלי, יש קו אמצעי ללא מספר בין
לי31/12/2008ה- 75 ל- 150, האם את מתכוונת אליו? זה כנראה החצי מ-75 שזה - 37.5, נשמע הגיוני אבל האם זה לא משמעותי להזריק 0.5 יותר במשך 3 ימים? (איזה כיף שהפורום הזה קיים, תודה...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
לי31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף להיום בבקשה
לי01/01/2009ד"ר שלום, אני אודה לך על תשובה דחופה ביותר (כיון שההזרקה היא היום) לגבי המינון כפי שכתבתי בהודעה הקודמת. האם 0.5 מעל המינון המבוקש במשך 3 ימים הוא "מסוכן" או לא משמעותי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימון של 112 הוא בין 75 ל150
פרופ' שחר קול01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל f או איקקלומיןחסויה30/12/2008
איזה משניהם גורם להפרשה מרובה יותר של אסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי במינון, תלוי במטופלת
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונל/איקקלומין
חסויה30/12/2008כדור אחד של איקקלומין לעומת 75 גונל בת 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות לאחר ריבוי כשלונות?חסויה30/12/2008
שלום דוקטור ראשית עלי להודות לך על הפורום הנפלא! שאלה - אני כבר אחרי ivf שישי + 2 טיפולי מוקפאים, על רקע בעיית זרע. יש לציין כי תמיד יש עוברים אחרי icsi אך עדיין אין הריון כלל. תמיד בטא שלילית ולפעמים מחזור שמגיע לפני הזמן... יש לציין כי הפרוטוקול הוא תמיד גונל f ודקפפטיל 0.1 ולאחר ההחזרה נרות אוטרוגונטאן. אחרי ששיגעתי את הרופא שלי עשיתי היסטרוסקופיה ועשינו גם קריוטיפ, הכל יצא תקין. מה היית ממליץ לעשות בשלב זה? האם להמשיך לנסות כרגיל את אותו הטיפול? האם יש משמעות להחלפת רופא? האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לעשות ? האם כדאי לנסות ברטוב? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008יש מקום ליעוץ פרטני ומקיף על סמך כל המידע הקיים, ובעיקר המידע המעבדתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!tooti30/12/2008
לרופאים שלום! 13 יום אחרי החזרה, תמיכה 2 אנדומטרין +2 פרוגינובה (מחר בטא..) היום הופיעה הפרשה ורודה דמית בניגוב... זהו? הטיפול נכשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדע עד בדיקת בטא.
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
tooti30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב מוקפאים....?
tooti31/12/2008לרופאים שלום, אז התשובה של הבטא (ivf ראשון).. כמו שחשבתי לצערי שלילית.. נאמר לי לחכות לווסת ולהגיע ליח' להתחלת סבב מוקפאים..(ראשון..) האם תוכל להסביר לי איך מתנהל סבב מוקפאים? אני מניחה שלא צריך גירוי שחלתי (פיורגון) כי אין שאיבה אבל מה כן עושים? הטיפול שנכשל היה פרוט' ארוך (דקא 1.87 + פיורגון 150 )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמון תודה מראש!!!
tooti31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרה
פרופ' שחר קול31/12/2008הנטייה היום היא להחזיר לרחם מספר קטן של עוברים. מספר הביציות הממוצע במחזור שאיבה עומד כיום על 10 – 12. שיעור ההפריה הממוצע עומד על 60%-70% , כך שיש לצפות לכ – 7 עוברים ממחזור "טרי". אם מחזירים לרחם עובר או שניים נותרים עוברים לא מעטים להקפאה. תהליך ההקפאה מבוצע ע"י מכשיר מיוחד, מבוקר מחשב, המוריד את הטמפרטורה באופן הדרגתי, עד לטמפרטורה של C196 - . בתנאים אלו העוברים יכולים להישמר לעד. יכולתם ליצור הריון אינה נפגעת לאורך זמן, כך שעוברים שהיו קפואים לחודש או ל – 20 שנה הם בעלי פוטנציאל דומה ליצירת הריון. במחזור הפשרה "איבר המטרה" מבחינת הטיפול הוא הרחם, אין צורך בזריקות לגירוי השחלות, כך שהטיפול הופך לקל ופשוט יותר. אם המטופלת מבייצת באופן ספונטאני, ניתן לתזמן את החזרת העוברים לפי מועד הביוץ, ולהימנע ממתן תרופות כלשהן. החיסרון בגישה זו: חוסר שליטה על מועד ההחזרה, העלול ליפול דווקא על שבת או חג. בגישה אחרת מכינים את רירית הרחם לקליטת עוברים ע"י תרופות המכילות אסטרוגן (כגון: אסטרופם, פרוגינובה), ובהמשך מוסיפים תרופות המכילות פרוגסטרון (כגון: אוטרוגסטן, קרינון, אנדומטרין, גסטון) תוך שליטה מדויקת על המועד שיתאים לגיל העוברים ביום ההקפאה. גישה זו מאפשרת שליטה מלאה תוך גמישות מרבית על מועד החזרת העוברים, ללא פגיעה בסיכוי להשיג הריון. ביום שנקבע להחזרה מופשרים העוברים בתהליך די מהיר, עוברים הערכה מיקרוסקופית לגבי איכותם, ומוחזרים לרחם. לעיתים לא כל העוברים שהוקפאו שורדים את התהליך, ונמצאים ראויים להחזרה לרחם. לאחר ההחזרה יש להתמיד וליטול התרופות לפי ההוראות, שכן המקור היחיד לאסטרוגן ולפרוגסטרון (החיוניים להשתרשות העוברים, ולקיום ההיריון) הוא התרופות הניתנות. חוסר הקפדה על נטילת התרופות במינון ובמועדים הנדרשים עלול לחבל בסיכוי להשיג הריון. אם מושג הריון יש להתמיד בנטילת התרופות למשך 7 שבועות מיום החזרת העוברים, תוך ביצוע מעקב של בדיקות דם ואולטרסאונד כמקובל. בשנים האחרונות חל שיפור ממשי באיכות התהליך, תוך עליה באחוזי ההיריון המושגים לאחר מחזורי הפשרה. תהליכי ההקפאה וההפשרה אומנם פוגמים באיכות העוברים, אך פגיעה זו היא מזערית, ולכן הסיכוי הטוב להשיג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מספיק מילים לומר... תודה!!!
tooti31/12/2008לד"ר קול היקר! לא פעם כתבתי שאתם עושים עבודת קודש, וזו האמת! תודה רבה על הסבלנות וההשקעה בתשובות, היום ובכלל... יישר כח!! ושוב המון תודה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהדנה30/12/2008
שלום אני בעלת שחלות פוליציסטיות לקחתי עכשיו אוטרוגסטן כדי להתחיל טיפול עם איקקלומין לקחתי 5 ימים אוטרוגסטן והופיע לי אחרי יומיים מחזור עכשיו יום חמישי למחזור ויש לי בחילות נוראיות אני מקיאה כל הזמן הבעיה שאני צריכה היום להתחיל לקחת איקקלומין האם בטוח אם מחזור היה אחרי אוטרוגסטן אז אני לא בהריון? מחזור נמשך 3 כמעט ימים והיה דימום רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש ספק - רצוי לבדוק בטא בדם.
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדיםליהיא30/12/2008
ביום 24\12 עברתי הזרעה ראשונה מאז יש לי כאבים חדים מאוד בבטן התחתונה והמון פיפי האם זה טבעי אחרי הזרעה היו לי מספר רב של זקיקים ואני מנסה להבין ממה הכאבים והאם ניתן לשכך אותם ללא אקמול כי במידה שההזרעה נקלטה אני לא רוצה תרופות .מתי מרגע ההזרעה אמורה להופיע ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהיא שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008נוכח כאבים כה עזים - מציע לשוחח עם הרופא המטפל, ואף להגיע לבדיקה.
מותר לקחת אקמול.
אם אין הריון הווסת יגיע עד 14 יום לאחר ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים פרוגסטרוןטל30/12/2008
צהריים טובים לפני חודשיים פרוגסטרון בים השלישי למחזור 3.8 NMOL/L לפני שבועיים ביום ה-16 למחזור לפני הביוץ היה 1.7(יומיים אח"כ התרחש ביוץ מתוזמן). והיום ביום הראשון למחזור היה 6.5 האם אלו ערכים תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהרחלי30/12/2008
כבר שאלתי פה על זה, אבל עכשיו אחרי חודש מעקבים, אני רוצה תשובה שתספק אותי פרוטוקול ארוך דקא 3.75 גונל 75 ו 112 במטרה להזרעה. יו"מ 4 pr:4.6 \ זקיקים קטנים רירית 2.5 יו"מ 9 \ זקיקים קטנים רירית 3.9 יו"מ 14 pr:2.3 \ זקיקים קטנים רירית 3.1 יו"מ 18 pr:5.3 \ זקיקים קטנים רירית 5.2 יו"מ 21 pr:3.5 \ זקיקים קטנים רירית 2.6 יו"מ 25 pr:4.5 \ ימין 10 מ"מ. שמאל קטנים רירית 5.2 ללא נוזל יו"מ 28 pr:5.7 \ ימין 10,10,11,13 מ"מ. שמאל קטנים רירית 7.9 ללא נוזל יו"מ 30 pr:5.5\ ימין 13,13,17 מ"מ. שמאל 9,11,16 מ"מ רירית 9.4 ללא נוזל 1]למה הפרוגסטרון כ"כ גבוה? 2]יש איך לטפל בזה, אם בכלל צריך? יש לציין שאני ובעלי צעירים מאוד ומנסים 3 שנים בעיית זרע עם מורפולוגיה 4% כל השאר תקין תודה מראש על המענה!! וסליחה על הבילבול מוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחידות P???
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחלי30/12/2008nmol/L PROGESTERONE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר משמעות
פרופ' שחר קול31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ספונטני לאחר דקאמעיין30/12/2008
שלום רב. בת 27. בסוף יוני קיבלתי דקא ארוך 3.75 - ושלושה טיפולים של ivf pgd בעקבות נשאות של איקס שביר. הטיפולים לא צלחו. נכנסתי לדיכוי עמוק ולא הגעתי למספר רב של ביציות - 5 ביציות בטיפול האחרון.כרגע אני רוצה לנסות להיכנס טבעי. לכן על מנת לבדוק אם כבר יצאתי מדיכוי , קיבלתי ווסת (לאחר סיום הטיפול האחרון) ובצעתי בדיקות דם ביום ה3 למחזור. האם לדעתך יצאתי מדיכוי???? האם יש סיכוי לביוץ ספונטני החודש? אסטרוגן - 48 בפיקוגרם fsh - 8 lh-1 prog -1.2 אשמח לתשובה ...תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008כנראה שכן, אך יש צורך בהמשך מעקב ותיעוד של עליה באסטרוגן, ובהמשך הופעת פרוג' ביוצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץשירי30/12/2008
שלום דר' אתמול במשך מספר שעות הרגשתי כאבים והתכווצויות בבטן התחתונה, אני מניחה שאלו הם כאבי ביוץ, כיוון שמחזור קיבלתי לפני 16 יום. כמה זמן לוקח מרגע הכאבים ועד שמתרחש הביוץ עצמו? אני חייבת לציין שהפעם הכאבים היו יותר חזקים מאשר חודשים קודמים, האם זה מעיד על משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008קשה מאוד לתזמן הביוץ על סמך הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטאתמי30/12/2008
ד"ר שלום :ב11.20 היתה וסת אחרונה ב-12.7.08 הזרעה ונקלט הזרע איך אפשר לדעת מתי מתחילים בחודש הריון חדש איך אפשר לדעת ? והשאלה השניה כמה הביטא מכפילה את עצמה בכל יום . תודה לכם על הפורם הנפלא הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי שלום
פרופ' שחר קול30/12/2008חישוב ההריון : מיום ההזרעה + שבועיים.
הבטא מכפילה עצמה כל יומיים (באופן כללי, יש אפשרות לסטיות).
התאריכים שאת נוקבת אינם ברורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לעבות רירית !!!עינת29/12/2008
שלום לך עברתי מספר טיפולים בבית חולים ציבורי, כשטופלתי על ידי צוות שלם של רופאים, כל אחד מהם אמר שאין מה לעשות עם הרירית הדקה שלי... אפילו נשלחתי לעשות 'פיפל'. 5.5 עד 6 מ"מ.... ואז פניתי לרופא פרטי, מומחה, אדיב ומקסים... וישר בפעם הראשונה במחזור של החזרת מוקפאים בנה לי רירית של 8-9 מ"מ, הוא אמר שבטח שאפשר לעבות רירית, עם טיפול מתאים. אז דעי שזה אפשרי. פשוט תמצאי את הרופא המתאים ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה!
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ומקווה שיענומירי29/12/2008
(ניסיתי בפורום הריון ולידה אבל לא עונים שם) כיצד אני מחשבת שבועות של הריון האם לפי היום של המחזור האחרון או לפי יום ההזרעה, באיזה שבוע אני נמצאת בו כרגע, המחזור היה ב-17.11 וההזרעה היתה ב-27.11 ????????? מקווה לקבל תשובה ומודה עלכך מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו..
tooti30/12/2008ממה שאני יודעת מחשבים מיום ההזרעה פחות 14 יום זאת אומרת שאת בשבוע 7 +5 ימים .. המשך קל ותקין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות ..
tooti30/12/2008שבוע 6 +5 ימים.. סורי ובהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
פרופ' שחר קול30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם
מירי30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהחסויה29/12/2008
סליחה על הבורות, אבל איך אפשר לדעת שאכן הזרע של בעלי יעבר אלי ולא של מישהו אחר . כיצד מתבצע התהליך ואיך אפשר לאמת שאכן מדובר בזרע של בעלי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות
פרופ' שחר קול30/12/2008כל העשיה בתחום בנויה על אמון ואמינות.
אם לא קיים - מציע להחליף המערכת המטפלת.
ניתן להזמין "השגחה" הלכתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)