מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקות הכנה לIVFפאי04/01/2009
אודה על שאלה עקרונית. כמובן שאת המינונים המדוייקים אקבל מהרופא המטפל אבל לדעת להיערך... יום ה' כנראה שאיבה ויום א' החזרה. ביום ג' בלילה אוביטרל. האם ביום ג' מפסיקים עם פיוריגון וסינרל? או שממשיכים בפיוריגון עד לשאיבה? בין השאיבה להחזרה האם לוקחים משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פאי
ד''ר דוד ישי04/01/2009ברגע שלוקחים אוביטרל, מפסיקים את התרופות האחרות. בד"כ נהוג להתחיל את התמיכה הפרוגסטטיבית ( אוטרוגסטאן, אנדומטרין וכו' ) ביום שבין השאיבה להחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות שכיחות בגונל Fהילה04/01/2009
אני לפני IVF ראשון, אני לוקחת דפירלין וכעת אחרי 5 ימים של גונל F ונאמר לי שכיוון שמדובר בגירוי של שחלות יהיו לי כאבים כמו כאבי מחזור, האם בהכרח או שלא תמיד כיוון שאני לא מרגישה שום דבר לא מהדפירלין ולא מהגונל F אין לי שום תופעות... האם זה יתכן שזה לא משפיע כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי04/01/2009התגובות ותופעות הלואי שונות מאישה לאישה. זה שאת לא מרגישה מה שאחרת מרגישה אינו אומר שאת אינך מגיבה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאשריתוש04/01/2009
ד"ר שלום, ב- 31.12.08 ביצעתי בדיקות לאחר הזרעה שבוצעה ב- 17/12. תוצאות הבדיקות: בטא - 89 IU פרוגסטרון - 1618 אסטרדיול - 1932 תוצאות בדיקות של היום: בטא - 319 IU פרוגסטרון - 145.8 אסטרדיול - 1932 האם התוצאות תקינות??? לחוצה, מחכה לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שריתוש
ד''ר דוד ישי04/01/2009התוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי...
שריתוש04/01/2009תודה רבה, הרגעת אותי מאוד !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהחסויה04/01/2009
שלום דוקטור קול! היום הייתי במעקב זקיקים. פרוטוקול ארוך (בת 30, בעיה זכרית בלבד) עם דקא 0.1 ושתי אמפולות של מנופור. עובי רירית 14 מ"מ :O) ולפחות 10 זקיקים בשלים לשאיבה (21מ"מ). היום בעשר וחצי בליליה אוביטרל וביום שלישי בבוקר שאיבה. אמרו לי לא להזריק יותר מנופור ורק דקא היום ב 16:00. אני לא יודעת מה ערך ה E2המדוייק (מעל 3000 זה מה שאמרו לי). האם מקובל לא להזריק מנופור יומיים לפני שאיבה? אני זוכרת שבפרוטוקול הראשון שהיה ארוך אפילו הגדילו לי את כמות הגונל F יומיים לפני שאיבה. האם הפסקת הזרקת מנופור 72 שעות לפני השאיבה יכולה לפגוע באיכות הזקיקים/ ביציות? האם הזקיקים ממשיכים לגדול עד השאיבה, והאם זה בסדר? לתשובתך אודה! הערה: ביום חמישי האחרון 14 זקיקים זהים בגודלם (7 בכל שחלה)12X 11 E2 856 P 0.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול05/01/2009הכל נראה מצוין, ונכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מקווה שהפעם זה יקלט!
חסויה05/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון ושאלה
חסויה07/01/2009שלום דוקטור קול היקר אתמול עברתי שאיבה של 15 ביציות.(IVF 2 פרוטוקול ארוך) האם זא אומר שיש לי גירוי יתר? (E2 3300 ביום הכוריגון פרוגסטרון 0.8 ). אני עדיין לא יודעת כמה עוברים נוצרו ומה איכותם. ברצוני לשאול אם הסיכויים לעוברים טובים עם נתוני הזרע הבאים: 10 מיליון בתנועה לאחר "השבחה", תאי דם לבנים ומורפולוגיה 4% בבדיקות זרע קודמות. האם יש לנו סיכוי טוב לעוברים איכותיים? יש לציין שאני בת 30 וכל הבדיקות ההורמונאליות תקינות וסיבת IVF היא גורם זכרי בלבד ככל הנראה. אני גם רוצה לציין ש ב IVF הראשון הייתי עם פרוטוקול קצר ונשאבה ביצית אחת בלבד! איזה הבדל הפעם! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןענת04/01/2009
שלום!!! ב 18-12 החזירו לי שני עוברים ב-1-1 הודיעו שאני בהריון בטא 480 רציתי לדעת באיזה שבוע של הריון אני נמצאת כי רק ביום חמישי יש לי בדיקת אולט... ודם....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום השאיבה + שבועייים
פרופ' שחר קול04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון החזרת מוקפאיםחוצרחמית04/01/2009
על בסיס מחזור טבעי + פרדניזון(מסתבר שהררית שלי תחת טיפול לא טובה) בום חמישי - אסטרדיול - 2080 LH- 16.6 פרוגסטרון- 2.8 זקיק 22 רירית 8.6 הזרקתי אוביטרל (הוסבר לי שזה רק ל"גיבוי" היות והתחלתי כבר תהליך ביוץ) ביום חמישי ב-22:00 וההחזרה היום, יום א' בצהריים. העוברים הוקפאו ביום ה-2 אחרי השאיבה בני 3 ו-4 תאים . האם התזמון נכון? 1. אני פשוט לא כ"כ מבינה את החישוב, הרי אם היה מדובר על שאיבה והזרקתי אוביטרל ביום חמישי בלילה הרי שהיו שואבים בשבת ומחזירים בשני. מדוע בכל אופן הוחלט על החזרה היום? האם זה בגלל שהתחלתי ביוץ לבד או בגלל שאין הבדל מהותי ליום לפני או אחרי וזה לא חייב להיות מדוייק "על הדקה"? 2. מה הסיכוי של העוברים לשרוד הפשרה ולהשיג הריון? לה אומרים שהסיכוי של מוקפאים נמוך יותר? 3. מדובר בעוברים מ-ivf ראשון, שהחזרה של אחיהם הטריים של אותו סבב השיגה הריון כימי. האם זה מגדיל/מקטין את הסיכוי להריון או שאין קשר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה
חוצרחמית04/01/2009ההחזרה בוצעה היום, שני עוברים (מוקפאים) בעלי 4 תאים מדרגה 1. זה גם המצב שבו העוברים הוקפאו. האם זה אומר שתהליך ההפשרה לא פגע בעוברים והם לא איבדו תאים? ואם כן, האם הסיכויים שלהם הם כמו אלו של הטריים? (שהיו בדיוק באותו מצב כשהוחזרו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאיר שלום
פרופ' שחר קול05/01/20091. עקרונית את צודקת, אך חלון ההשרשה ברחם הוא די רחב, בוודאי מעבר ל - 24 שעות, לכן זה לא ממש ממש עקרוני.
2. סיכוי טוב, בממוצע בטא חיובי : 25%
3. בהחלט מגדיל! איכות העוברים מצויינת כך שסיכויי ההריון ם סביב 50%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - שימחת והרגעת אותי כאחד
חוצרחמית05/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfירון03/01/2009
ת 44 הריון ראשון ספונטני ומיידי בגיל 38 מאז 2 הריונות שהסתיימו בהפלה נדחית שבוע 6-8 ללא דופק , התחלתי טיפולי פוריות לאחר שנה של נסיונות לאחר מחזור אחד של הזרעה שלא הצליח התחליתי בIVF בתחילת החודש דקפפטיל 0.5 מהיום הראשון למחזור ולאחר 3 ימים 8 אמפולות של מנופור שהניבו זקיק אחד 18 ממ רירית רחם 7.8 עברתי שאיבה אך לצערי למחרת הודיעו שהביצית התחלקה ל-3 וזה לא תקין וכמובן אין החזרה , מה זה אומר לפי מה שאמרו כנראה הביצית לא היתה בסדר כי הרי הזרע עובר השבחה האם יש עוד סיכוי ומה לעשות כדי לקבל אולי יותר מזקיק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית שלום
פרופ' שחר קול04/01/2009לצערי, הסיכוי קטן, ולא תלוי בטיפול כזה או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות ביתאקרן03/01/2009
ההחזרה בוצעה ב- 15/12 ובדיקת ההריון בוצעה ב- 28/12 ביתא ראשוני 225 (28/12) ביתא שני 487 (30/12) ביתא שלישי 1458 (2/1) מה הסיכוי לתיאומים? תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לנחש? אפשר לראות ב א.ס.
פרופ' שחר קול04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמאלי?שריתוש03/01/2009
ד"ר שלום, ערכתי בדיקת בטא ב- 31.12.08 - 89 IU (14 יום לאחר הזרעה, מחזור אחרון 9/12/08 - האם זה נורמלי שבשלב כזה צעיר של ההריון יש לי כאבים בבטן תחתונה, מעין התכווצויות כמו של מחזור? האם זה נורמלי שיש לי בחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרמלי
פרופ' שחר קול04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלחסויה03/01/2009
השתמשתי בגונל 300 במשך 4 ימים 75 כל יום + ניסיון בהתחלה של 35.7 נשאר לי עוד חומר במזרק ( אולי 50-75 לפי מה שנראה בעיין ) האם תקין? או שמה פספסתי הזרקה של חלק מהחומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול03/01/2009ראי
http://rh.serono.co.il/minisites/gonalf_pen.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטון
חסויה03/01/2009ראיתי ובצעתי את שלבי הסרטון . אבל בכל זאת נשאר חומר אחרי 75*4 = 300 יכול להיות שפספסתי משהו...?? ושלא הזרקתי במהלך ה 4 ימים את כל החומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/01/2009יש עודף מסוים.
מציע לברר בקו החם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים-מודאגת..שפרה03/01/2009
לפני 3 ימים בישרו לי בטא חיובית 360 (יום 12),אמרו לי שאין צורך לבוא לראות הכפלה,אלא לבוא ביום רביעי לראות שק הריון. האם הגיוני שאני לא הייתי צריכה לבוא כל השבוע הזה בכלל? ולשאלה היותר חשובה-יש לי מיחושים פה ושם...פתאום דקירה בשחלה הזו,פתאום בשחלה השניה,לפעמים זה לא דקירות אלא כאב עמום מתמשך ואז נעלם...ובבוקר שקמתי היה לי במשך דקה כאבים בבטן התחתונה (ממש נמוך)...חוששת שזה לא מחזור פתאום... האם זה לגיטימי שיהיו כאבים ומיחושים מדי פעם (שוב ,לא משהו קיצוני,אבל בימים אלה הכל מלחיץ אותי....) אמרו לי שבתחילת הריון זה לגיטימי ושהגוף מתרגל וכו... הייתי רוצה לשמוע מרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה שלום
פרופ' שחר קול03/01/2009התופעות שאת מתארת מאוד שכיחות בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרואדונומה ברצפת הסלעחסויה03/01/2009
קראתי בעלון של גונל f כי אין להשתמש כאשר יש גידול ביותרת המוח. יש לי מיקרואדונומה ברצפת הסלע הטורכי אין השפעה הורמונלית על פרולקטין וכד', האם זה תקין לקבל טיפול במצב כזה? (כבר 4 ימים בטיפול) יש לי היום כאבי ראש חזקים האם שייך לדעתך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול03/01/2009גונל משפיע על השחלות, לא על ההיפופיזה.
לא ברור על רקע מה כאבי ראש חזקים, אך כנראה ללא קשר לגונל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמאיה03/01/2009
שלום, אתמול הוחזרו שני עוברים. הזרקתי חצי אמפולת אוביטרל ומאז השאיבה (יום שלישי) עם תמיכה של קרינון. החזה מאוד רגיש וכואב האם זה מההורמונים? בעבר עשיתי 3 הזרעות ללא תוצאה וגם אחריהן היו אותם כאבים. האם זה סימן לכך שגם הפעם זה לא הצליח? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול03/01/2009הכאב - על רקע רמות גבוהות של פרוגסטרון.
אין בכך סימן להצלחה או כישלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגוןליאה03/01/2009
שלום לרופאים, אני ביום השביעי, ולצערי זה יוצא יום שבת..ולא נעים לי להתקשר לרופאי בשביל זה היום, לכן אולי תוכלו אתם לעזור לי. זו בעיה טכנית.. עד היום קיבלתי גונלפ-225, ומהיום אני צריכה לקבל 3 מנוגון. זו הפעם הראשונה שאני לוקחת מונוגון, ואיני יודעת מה עושים עם זה. יש לכל תמיסה אחת אבקה אחת, כשרופאי אמר לי לקחת שלוש מונוגון האם זה אומר 3 זריקות, או 3 אבקות מעורבבות בתמיסה אחת? והאם להזריק בבטן? כמו גונל? תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה
טלי03/01/2009אני יודעת את התשובות לשאלות , אבל לא אסתכן כי אינני רופא. את יכולה לגשת לכל בית חולים ציבורי עם התרופות ודף ההוראות של הרופא ויזריקו לך .(גשי לבית החולים ששם את אמורה לבצע את ההפריה, הם יזריקו לך וגם ידעו להשיג את הרופא אם צריך !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוגון
פרופ' שחר קול03/01/2009לקחת 3 אבקות, להמיס באמפולת מים אחת ולהזריק לבטן כמו גונל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נכנסת להריוןשני03/01/2009
שלום ד"ר אני בת 34 מנסה כשנתיים להכנס להריון. עברתי 5 הזרעות ו9-!!! ivf. בשני הטיפולים האחרונים שאבו לי 3 ביציות שמתוכן רק יצא עובר אחד. לאורך כל ההסטוריה היו לי בין 4 ל5 ביציות. הרופא שלי אומר שהשחלות שלי כשל אישה בת 40... הפרוטוקול הוא 8 מנוגון למשך שבוע וצטרוטייד בעת הצורך (השתמשתי כבר בגונל). הזרע של בעלי בסדר. עברנו את כל הבדיקות אני עשיתי היסטרוסקופיה ופיפל. מה עוד ניתן לעשות? עברתי 2 בתי חולים.. צריך לשנות לבי"ח אחר? תודה על תשובתך המתוסכלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול03/01/20098 אמפולות מנוגון ליום???
אין בכך כל טעם.
כל זמן שיש עוברים יש טעם להמשיך לנסות, אם כי הסיכויים די קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני03/01/2009שוב שלום ד"ר. מה היית מציע במקום 8 אמפולות?8 אמפולות טופלתי בשני המחזורים האחרונים. לפני זה לקחתי 6. מה הסיכויים להכנס להריון במצב של עובר אחד? האם יש לי זמן לקחת הפסקה מהטיפולים או שאני מאבדת זמן יקר? והאם צריך לחשוב על תרומת ביצית וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/01/2009לדעתי, אין טעם לעלות מעבר ל - 6 אמפ' ליום.
כמובן שסיכוייך בתרומת ביציות עדיפים לאין שיעור. ועם זאת, כל זמן שיש עובר(ים) להחזרה - יש סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני03/01/2009תודה על התשובה המהירה :) והאם כדאי לי קלחת הפסקה של מס חודשים או שבקצב לי לא מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה
פרופ' שחר קול03/01/2009לפעמים הפסקה היא צורך נפשי חיוני.
שני03/01/2009הודעה אחרונה :) הפסקה של מס חודשים לא תקטין לי את כמות הביציות? ושוב תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)