מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר לפני שאיבהדידי21/08/2008
שלום רב. מחר הייתי אמורה לעבור שאיבת ביציות. באולטרסאונד אתמול נצפו בסה"כ כ- 20 זקיקים (גדולים ובינוניים) וקיבלתי הוראה להזריק בלילה אוביטרל. אך אחה"צ התקבלו ביחידה תוצאות בדיקת הדם, והסתבר שה- e2 הוא 7,200. הרופא התקשר אלי ואמר שמדובר בערכים גבוהים מידי ושאסור להזריק אוביטרל בערכים כאלו. לכן בוטלה השאיבה. בנוסף, הוא הורה לי להזריק אתמול והיום רק דקפפטיל לדיכוי, בלי גונאל אף, והגיע מחר שוב לבדיקות דם. שאלותיי הן: האם אמנם מדובר בערכים גבוהים מידי? והאם היומיים הללו בהם אני מזריקה רק דקפפטיל אכן אמורים להוריד את ערכי ה e2, כך שעדיין יש סיכוי שתתבצע שאיבה בתחילת השבוע וחודש הטיפול הזה לא "יירד לטמיון"? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דידי שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008בהנחה שיחידות האסטרדיול הן פיקוגרם למיליליטר, אכן מסוכן להזריק אוביטרל.
סיכוי טוב שאסטרדיול יירד לערכים סבירים כך שייתאפשר להמשיך בטיפול.
השיקול העיקרי - מניעת גירוי יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהרונית21/08/2008
בגלל שמחזור שלי לא סדיר רופא נתן לי פרוברה, אך אני סיימתי כבר פרוברה עברו 6 ימים ועדיין לא התחיל לי המחזור? מה זה אומר האם זה אומר משהו לא טוב? האם זה מראה על בעיה כלשהיא? ועוד שאלה אחרי שמתחיל לי מחזור רופא אמר לקחת כדורים איקקלומין- ביום החמישי מתחילת המחזור- ולקיים יחסי מין אחרי שאני מסיימת לקחת כדורים יום כן ויום לא? האם זה נכון? מתי ימים הכי טובים לפריון איך לדעת מתי יהיה ביוץ? ואחרי ביוץ מתי צריך להגיע מחזור או שהוא לא יגיע אם אני לא אקח עוד הפעם את פרוברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008יש לברר מדוע לא בגיע המחזור ע"י בדיקת א.ס. ובדיקת דם.
במחזור איקקלומין עדיף לעקוב אחר הביוץ בעזרת א.ס. כדי לתעד שאכן יש ביוץ, בעיקר אם זו הבעייה העיקרית. תיעוד הביוץ יאשפר גם לתזמן קיום יחסים באופן מיטבי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הקפיאו דרגה 1לינדה21/08/2008
שלום לרופא ivf ראשון,שמונה ימים לאחר השאיבה, נשאבו 10, הופרו 8 מהן 5 במיקרומניפולציה, כולםבדרגה1 הוחזרו שניים עם 4 תאים לאחר יומיים במכתב שקיבלתי הבוקר נאמר שלא הוקפאו, מה יכולה להיות הסיבה(שהרי כולם בדרגה 1)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינדה שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008לא ברור.
מציע לפנות ליחידה המטפלת או הרופא המטפל כדי לקבל מידע מלא לגבי כל ביצית וכל עובר שהושגו במהלך הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
לינדה21/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןפיצפיצ21/08/2008
בוקר טוב, אני ממש בתחילת ההריון - שבוע 5 מלא היום קבעתי תור לעוד שבועיים לשמוע דופק, ב"ה, האם זה בסדר ? לא מאוחר מידי ? אין בדיקות שצריך לעשות קודם ? בדיקות גנטיות עשינו שנינו עוד לפני ... תודה מראש ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהר שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008מומלץ ליטול חומצה פולית.
התור לעוד שבועיים - תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיסמונת אשרמןדגנית21/08/2008
שלום רב רציתי לשאול ילדתי לפני 4 שנים קיסרי לאחר קבלת המחזור כ9 חודשים מאחר והנקתי החלו לי דימומים הולכים ומתחזקים ,כעת בבה"ח שהופניתי לטיפולים נאמר לי שייש לי חשד לתיסמונת אשרמן או להדבקויות ברחם . לפי מאמרים באינטרנט רשום שהדבקויות ברחם זה תסמונת אשרמן . רציתי לדעת רשום שבתסמונת זו יש ווסת מועטת אך אצלי היא כ4 -5 ימים ולאחר מכן שוב לעוד 7 -4 ימים ולעיתים שוב האם זהו גם סימן ? הופניתי לאיטוסקופיה . תודה מחכה לתשובה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008באופן קלאסי באשרמן מתכוונים להידבקויות עם מיעוט וסת.
אפשר שיהיו הידבקויות ברחם בנוכחות וסת רגיל, או ארוך וכו'.
הצעד הבא - היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץחסוי21/08/2008
וסת אחרונה 20/7 כנראה ביוץ ב-6/8 בדיקת דם אתמול(20/8) ערך בטא 1036 האם תקין? אני בלחץ לקח לנו הרבה זמן והתחלנו מעקב פוריות בנוסף אני מרגישה מדי פעם התכווצויות בבטן התחתונה לא כאב קבוע אבל קיים,על מה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008הערך תקין.
מומלץ לעקוב בעוד יומיים אחר העלייה.
בשבוע הבא אפשר לראות שק הריון בא.ס..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה בחו"ל לקביעת מין העוברליאת21/08/2008
אני בת 27 אציין שנכנסתי לשתי הריונות בלי בעיה, ואני מעוניינת לעבור בחו"ל את ההפריה לקביעת מין הילוד, רציתי לדעת בערך מהם הסיכויים שלי להצליח על הפעם הראשונה, והאם אצטרך לקבל הורמונים לחיזוק הביוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול21/08/20081. סביב 50%
2. אין "הורמונים לחיזוק הביוץ". אם אכן תעברי הטיפול תקבלי תרופות להגדלת מספר הביציות הבשלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם שניה בלי הפריותיעל21/08/2008
שלום לרופא, אני בת 28 אחרי שני IVF. בשתי הפעמים היו לי הרבה ביציות, 11 פעם ראשונה ו-15 פעם שנייה אבל לא היתה אפילו הפרייה אחת ששרדה עד יום ההחזרה. למה זה קורה? האם יש טעם להמשיך לעוד סבב? האם שימוש בתרופות אחרות יכול להביא לתוצאות שונות בפעם הבאה? אודה לכם על ההסבר כי הרופא שלי אמר שעוד מוקדם להסיק מסקנות אבל אני הייתי רוצה להבין יותר כבר עכשיו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד שכל הבדיקות תקינות
יעל21/08/2008גם שלי וגם של בן זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008יש לדעת את כל נתוני המעבדה לפני שאפשר לייעץ.
יש מקום לניסיון נוסף.
שימוש התרופות שונות לא ממש יקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםד20/08/2008
שלום נראה לי שהמחזור בפתח ולכן הייתי רוצה לשאול, אני אחרי שני מחזורי איקקלומין פעמיים ביום, ביום ה-11 למחזור הרירית הייתה 4.5 ביום ה-13 6.5 לאחר יומיים היה ביוץ ע"י אוביטרל. יש לי שתי שאלות: 1.האם היא ממשיכה להתעבות באותו קצב עד הביוץ? 2.האם רירית כזאת נחשבת מדוכאת ולכן עדיף לי לעבור לזריקות? אודה על התשובות מכיוון זה עכשיו נכנסתי לגיל 40 ואין לי יותר מידי זמן לבזבז, אם רירית כזאת מונעת השתרשות.במחזורים טבעיים הרירית הייתה מגיעה גם ל-9 הדיאלוג שלי בדרך כלל מתנהל מול האחיות ואין להן יותר מידי תשובות לתת לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008קצב התעבות הרירית אינו לינארי.
רירית בעוביר של 6.5 ממ - סבירה.
יש לבחון היטב הסיבה לטיפול באיקקלומין. האם יש בעיית ביוץ???
אם התשובה שלילית - עדיף להמשיך עם גונדוטרופינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיית ביוץ
ד21/08/2008ובכלל אין ממש בעיות חוץ מהעובדה שעברתי לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי והוציאו לי את חצוצרה ימין כך שמנסים ליצור זקיקים בצד שמאל בו זמנית וזה אכן עבד ויש את עניין הגיל, עדיין ההמלצה לעבור לזריקות? אפשר אולי הסבר קצר מה העדיפות בהם לעומת האיקקלומין מלבד רירית דקה? יש יותר הצלחה בטיפול? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008לדעתי האישית (ורבים חולקים עליה) אין לאיקקלומין מקום בטיפול אלא אם יש בעיית ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנידנוד
ד21/08/2008אך אני מאוד מעריכה את דעתך האישית, אתה היית הראשון שהבחין שההריון שלי אינו תקין,לבסוף התברר שהוא מחוץ לרחם ותפסתי את זה ממש ברגע האחרון,עם דופק ללא דימום. לשאלתי,מדוע עדיף זריקות והאם יש סיכון? אני קצת חוששת מכל הטיפולים ההורמונלים אבל אין לי ברירה בגלל החצוצרה החסרה כמה פעמים צריך להזריק אם הייתה לי תגובה טובה לכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול,הוספתי עוד שאלה
ד22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008אני סבור כי 2 - 3 מחזורי זריקות זו התכנית כעת. בתקווה שהתגובה תהיה מהצד הרצוי.
אין בסיס מדעי לחשש מפני הטיפולים "ההורמונליים" שהם כלום לעומת העומס ההורמונאלי שיש בהריון...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאריאל20/08/2008
שלום ד"ר, בת 37 (אין ילדים} לפני IVF שני. סיבת אי פריון - לא מוסבר IVF ראשון הניב הריון מהחזרת מוקפאים, שנפל לצערי בשבוע שמיני. אשמח לקבל תשובות לגבי - 1. האם הנחיות משרד הבריאות מאפשרות לאור הנתונים הנ"ל להחזיר 3 עוברים טריים? 2. בהנחה שמוחזרים 3 עוברים טריים - מהם האחוזים לקליטת הריון לעומת החזרת 2 עוברים ובכמה עולה הסיכוי לתאומים? תודה על זמנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008אם IVF קודם הניב הריון לא בטוח שרצוי להחזיר 3 עוברים טריים בפעם הבאה.
יש לשקול להחזיר 2 בלבד.
כמובן שהחזרת 3 עוברים תעלה הסיכוי להריון, אך גם הסיכון להריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - הבהרה נוספת
אריאל21/08/2008שלום שוב ד"ר, כדי שאוכל לעשות החלטה מושכלת האם אפשר לקבל תשובה ב - % ? בכמה עולה הסיכוי להריון בהחזרת 3 עוברים טריים לעומת 2 ? בכמה עולה הסיכוי לתאומים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/08/2008אם מחזירים 3 עוברים ומושג הריון יש כ - 30% סיכון לתאומים, ו-5% סיכון לשלישיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתא.א.20/08/2008
אני ובעלי נשואים שנה.בתהליך של הפרייה חוץ גופית בפעם הראשונה לאור ספירת זרע נמוכה ושחלות המגיבות לא טוב יחסית לגיל שלי . אני קיבלתי סינרל,ומניפור שאבו לי 11 ביציות תקינות מצאו אצל בעלי 11 זרעונים תקינים. החיבור בין הזרעונים לביציות לא יצר עוברים . שאלנו את הפרופסור בטלפון מה האפשרויות , למה זה לא תפס אך הוא לא רצה לדבר בטלפון וקבע לנו פגישה לעוד שבוע . אנו במתח ורוצים לדעת מה האפשרויות בגינן לא נוצרו עוברים . והאם השיטה היא לנסות שוב ושוב או שיש דרכים אחרות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.א. שלום
פרופ' שחר קול20/08/2008כמובן שיש לראות את כל המידע המעבדתי שהצטבר במהלך הטיפול: איכות הביציות, בשלותן, מראן בעת הזרקת הזרע, המבנה המורפולוגי של הזרעים שהוזרקו, תנועתם. השגת הפריות: מה היה מראה הביציות למחרת ההזרקה.
מידע זה עשוי לשפוך אור נוסף על מה שקרה, ויעזור לגבש תכנית להמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פריוןחסויה20/08/2008
אני בת 38 +3 טבעיים מזה כ 8 חודשים מנסה להכנס להריון. קיימים אצלי דימומים בחלק השני של המחזור שאני מניחה שבגללם אין הריון . ( כ 8 ימים לפני מחזור או מייד אחרי ביוץ) בדיקת אולטרסאונד שנעשתה כמה פעמים תקינה פעם אחרונה ביום ביום 9 רירית 8 ממ סדירה תלת שכבתית . fsh 12-13 פרוגסטרון שנעשה באחד החודשים ביום ה 11 אחרי הביוץ היה 85 ( יתכן שהושפע מתה ששתיתי במהלך החודש של שיח אברהם) רופא אחד המליץ איקקלומין רופא שני המליץ זריקות של גונאל אף 125 מה נכון יותר ? ומה ההבדל בינהם ? אודה לתשובתך עינב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסויה20/08/2008שכחתי לציין כי קיים אצלי ביוץ כל חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב שלום
פרופ' שחר קול20/08/2008לפי הנתונים את מבייצת.
בהנחה שהזרע תקין יש לשקול צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה21/08/2008ביצעתי לפני כשנתיים הסטרוסקופיה - גם בגלל הדימומים לפני מחזור . הכל נמצא תקין . האם בכל זאת יש צורך בצילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי - כן
פרופ' שחר קול22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
חסויה22/08/2008מה מטרתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול23/08/2008וידוא תקינות חלל הרחם החצוצרות והיעדר הידבקויות באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות להמשך טיפולפאי20/08/2008
בת 35, נשואה שנה וחצי, אין כל בעיות לא אצלי ולא אצל בעלי (ביוץ תקין, כמות ואיכות זרע טובה וכיו"ב). 4 מחזורי איקקלומין (הרביעי לווה בהזרעה), 2 מחזורי זריקות גונל, במחזור האחרון היו 6 זקיקים מפותחים (גודל 20), ביוץ חזק ובכל זאת אין היריון (גם ללא כל ההורמונים יש זקיק, ביוץ ומה שנדרש). מה אתם מציעים לעשות? האם ידוע טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור? האם להמשיך מחזור זריקות נוסף ברצף או שכדאי להמתין חודשיים (שכן בחודש החגים אין טיפולים), האם IVF יכול לעזור יותר? אשמח לשמוע חו"ד לנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול20/08/2008מציע להמשיך למחזור גונל נוסף, ואם לא יושג הריון להמשיך ב - IVF.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פאי21/08/2008האם כדאי להמשיך את המחזור הנוסף של זריקות ברצף או להמתין חודשיים - לאחר החגים?
פרופ' שחר קול21/08/2008אפשר ברצף אם בדיקת א.ס. של השחלות תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות דלילותדיאנה20/08/2008
שלום, רציתי לדעת מה זה ביציות דלילות, ממה זה נובע כיצד יכולים לדעת שהן אכן דלילות מה הטיפול תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני שלום
פרופ' שחר קול20/08/2008לא נתקלתי במונח הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירחסוי20/08/2008
אני גרה בתל-אביב. רוצה לעשות מי שפיר אצל רופא בחיפה. הפחידו אותי שלא טובה הנסיעה הביתה חזרה לאחר בסדיקה (כשעה נסיעה). האם יש עם זה בעיה? (כמובן שלא אנהג אלא אנוח מאחור ברכב....). אודה לתגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול20/08/2008נסיעה במכונית לא תשפיע לרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)