מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקולחנה21/08/2008
ערב טוב, 1. אני עתידה לעבור צילום רחם ומעוניינת בהרדמה. האם הקופה משתתפת בהוצאות? (קופ"ח מכבי בעלת כרטיס מגן זהב).. 2.בפורום הזה נתקלתי כמה פעמים במושג: "פרוטוקול ארוך" או "פרוטוקול קצר" - מה הכוונה?? אני בטיפולי ivf כבר שנה . . . תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נני שלום
פרופ' שחר קול22/08/20081. בבי"ח ציבורי - ע"ח הקופה.
2.הפרוש לרוב: ארוך - על בסיס אגוניסטים. קצר - על בסיס אנטגוניסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
חנה22/08/2008ראשית תודה על תשובתך, אך סליחה על הבורות.... לא הבנתי מזה "על בסיס אגוניסטים. קצר - על בסיס אנטגוניסטים". ..... ? אודה באם תפרט . רב תודות ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על תשובה מהירה וכעת אוטוסקופיהדגנית21/08/2008
שוב שלום ד"ר רצית לדעת האם ישנה חשיבות לרופא המבצע אוטוסקופיה ? האם עדיף לקחת רופא באופן פרטי ,והאם אתה מכיר מומחה לעניין ?חוששת אני מפעמים קודמות ולא מוצלחות שמסכנות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008מדובר בהיסטרוסקופיה.
(לא אוטוסקופיה - קשור לאוזניים...)
כמובן שרצוי לבחור ברופא מנוסה.
לא חשוב פרטי או לא פרטי.
חשוב ניסיון ואמינות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הפריהאיילת21/08/2008
שלום, שמי איילת ואני בשבוע ה-9 להריון ,אחרי תהליך הפשרה, מתוך שלושה עוברים, יש עובר אחד ומתחילת ההריון אני מדממת, זה התחיל בדימומים חזקים וזה המשיך עד עכשיו לדימומים קלים לסירוגין אני אתמול הפסקתי את התמיכה ההורמונלית (כפי שנאמר לי לעשות באלישע) שזה אסטופם פעמים ביום ואטוגיסטן 4 השאלה היא למה אני ממשיכה לדממם? האם זה תקין. זה מתסכל מאוד ואני לא יודעת כבר מה לעשות, אנא המליצו לי מה לעשות, שבוע שעבר עברתי אולטראסאונד והכל נראה תקין. למה לא עוצרים לי הדימומים? האם זה עלול להמשיך הרבה זמן? האם עלי לדאוג? לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי טלסמיה מינור וההמוגלובין של ירד ל - 9 תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008כל דימום בהריון הוא בחזקת "הפלה מאיימת".
ברוב המקרים - איינו יודעים הסיבה לכך.
אם בשבוע 9 ההריון נראה תקין ב א.ס. - זה מעודד.
רצוי במקביל לשלול מקור דימום בצוואר רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איילת21/08/2008שלום שוב ותודה, מה זאת אומרת דימום בצוואר הרחם, אני צריכה לעבור בדיקה גניקולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול21/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
איילת23/08/2008שלום, אחרי ההמלצה שלך לעבור בדיקה גניקולוגית לשלול דימום מצוואר הרחם, עשיתי זאת וזה כנראה קצת גרם לעוד דימום, האולטראסאונד היה תקין וצוואר הרחם נקי - האם בדיקות גניקולוגיות עשויות לגרום להפלה? האם עקה הדימומים אני צריכה מנוחה מוחלטת? דרך הגב, יש לך ד"ש מדר' סרור טלאעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
איילת25/08/2008שלום, רציתי בנוסף, לשאול אם כדאי להמשיך את האוטגיסטן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/08/2008אפשר להפסיק אוטרוגסטן אם חלפו מעל 7 שבועות מיום החזרת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008בדיקה גינקולוגית לא תגרום להפלה של הריון תקין.
מנוחה מוחלטת לרוב מומלצת, אם כי אין עדות שהיא תורמת במשהו.
ד"ש לדר ' סרור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות שליה או תסמונת אשרמןדגנית21/08/2008
שלום רב רציתי לדעת כמה זמן אפשר לחיות עם שאריות שליה ברחם או אי ניקויון טוב נובע משאריות שליה הלוא ?בנוסף שאלתי הנוספת הינה הדבקויות נובעות ממה? האם כתוצאה מניקיון לא טוב ? משאריות שליה ? תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008אפשר לחיות טוב מאוד עם שאריות שיליה בלי שום נזק שנים רבות...
ואולם, אם יש רצון לפריון בעתיד יש מקום לברור וטיפול כדי לסלק השאריות, ולהשאיר חלל רחם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל באגןאלמונית21/08/2008
שלום רב, משואה 4 שנים ללא ילדים. לאחר 2 מחזורי IVF ללא הצלחה. בכל פעם שאני עושה א.ס. נמצא אצלי נוזל באגן מאז ומתמיד. ביצעתי בעבר צילום רחם והכל היה תקין לחלוטין. מה יכול להיות הנוזל באגן? האם זה מעיד שיש לי אנדימיטריוזיס? איך אפשר לדעת בוודאות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008ניתן לשלול אנדומטריוזיס ע"י לפרוסקופיה.
נוזל באגן - תופעה די שכיחה בקרב נשים, ללא כל סיבה חולנית לכך. אין זו הוכחה לאנדומטריוזיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמונית24/08/2008ויש דרך נוספת חוץ מהלפרסקופיה? קראתי באינטנט שאפשרי גם לעשות MRI. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול26/08/2008אפשר.
המידע שיתקבל יהיה חלקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אלמונית27/08/2008האם הנוזל באגן יכול להיות הסיבה לכך שטיפולי ה IVF לא מצליחים? מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב אין השפעה.
פרופ' שחר קול28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר לפני שאיבהדידי21/08/2008
שלום רב. מחר הייתי אמורה לעבור שאיבת ביציות. באולטרסאונד אתמול נצפו בסה"כ כ- 20 זקיקים (גדולים ובינוניים) וקיבלתי הוראה להזריק בלילה אוביטרל. אך אחה"צ התקבלו ביחידה תוצאות בדיקת הדם, והסתבר שה- e2 הוא 7,200. הרופא התקשר אלי ואמר שמדובר בערכים גבוהים מידי ושאסור להזריק אוביטרל בערכים כאלו. לכן בוטלה השאיבה. בנוסף, הוא הורה לי להזריק אתמול והיום רק דקפפטיל לדיכוי, בלי גונאל אף, והגיע מחר שוב לבדיקות דם. שאלותיי הן: האם אמנם מדובר בערכים גבוהים מידי? והאם היומיים הללו בהם אני מזריקה רק דקפפטיל אכן אמורים להוריד את ערכי ה e2, כך שעדיין יש סיכוי שתתבצע שאיבה בתחילת השבוע וחודש הטיפול הזה לא "יירד לטמיון"? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דידי שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008בהנחה שיחידות האסטרדיול הן פיקוגרם למיליליטר, אכן מסוכן להזריק אוביטרל.
סיכוי טוב שאסטרדיול יירד לערכים סבירים כך שייתאפשר להמשיך בטיפול.
השיקול העיקרי - מניעת גירוי יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהרונית21/08/2008
בגלל שמחזור שלי לא סדיר רופא נתן לי פרוברה, אך אני סיימתי כבר פרוברה עברו 6 ימים ועדיין לא התחיל לי המחזור? מה זה אומר האם זה אומר משהו לא טוב? האם זה מראה על בעיה כלשהיא? ועוד שאלה אחרי שמתחיל לי מחזור רופא אמר לקחת כדורים איקקלומין- ביום החמישי מתחילת המחזור- ולקיים יחסי מין אחרי שאני מסיימת לקחת כדורים יום כן ויום לא? האם זה נכון? מתי ימים הכי טובים לפריון איך לדעת מתי יהיה ביוץ? ואחרי ביוץ מתי צריך להגיע מחזור או שהוא לא יגיע אם אני לא אקח עוד הפעם את פרוברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008יש לברר מדוע לא בגיע המחזור ע"י בדיקת א.ס. ובדיקת דם.
במחזור איקקלומין עדיף לעקוב אחר הביוץ בעזרת א.ס. כדי לתעד שאכן יש ביוץ, בעיקר אם זו הבעייה העיקרית. תיעוד הביוץ יאשפר גם לתזמן קיום יחסים באופן מיטבי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הקפיאו דרגה 1לינדה21/08/2008
שלום לרופא ivf ראשון,שמונה ימים לאחר השאיבה, נשאבו 10, הופרו 8 מהן 5 במיקרומניפולציה, כולםבדרגה1 הוחזרו שניים עם 4 תאים לאחר יומיים במכתב שקיבלתי הבוקר נאמר שלא הוקפאו, מה יכולה להיות הסיבה(שהרי כולם בדרגה 1)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינדה שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008לא ברור.
מציע לפנות ליחידה המטפלת או הרופא המטפל כדי לקבל מידע מלא לגבי כל ביצית וכל עובר שהושגו במהלך הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
לינדה21/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןפיצפיצ21/08/2008
בוקר טוב, אני ממש בתחילת ההריון - שבוע 5 מלא היום קבעתי תור לעוד שבועיים לשמוע דופק, ב"ה, האם זה בסדר ? לא מאוחר מידי ? אין בדיקות שצריך לעשות קודם ? בדיקות גנטיות עשינו שנינו עוד לפני ... תודה מראש ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהר שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008מומלץ ליטול חומצה פולית.
התור לעוד שבועיים - תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיסמונת אשרמןדגנית21/08/2008
שלום רב רציתי לשאול ילדתי לפני 4 שנים קיסרי לאחר קבלת המחזור כ9 חודשים מאחר והנקתי החלו לי דימומים הולכים ומתחזקים ,כעת בבה"ח שהופניתי לטיפולים נאמר לי שייש לי חשד לתיסמונת אשרמן או להדבקויות ברחם . לפי מאמרים באינטרנט רשום שהדבקויות ברחם זה תסמונת אשרמן . רציתי לדעת רשום שבתסמונת זו יש ווסת מועטת אך אצלי היא כ4 -5 ימים ולאחר מכן שוב לעוד 7 -4 ימים ולעיתים שוב האם זהו גם סימן ? הופניתי לאיטוסקופיה . תודה מחכה לתשובה דגנית
פרופ' שחר קול21/08/2008באופן קלאסי באשרמן מתכוונים להידבקויות עם מיעוט וסת.
אפשר שיהיו הידבקויות ברחם בנוכחות וסת רגיל, או ארוך וכו'.
הצעד הבא - היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץחסוי21/08/2008
וסת אחרונה 20/7 כנראה ביוץ ב-6/8 בדיקת דם אתמול(20/8) ערך בטא 1036 האם תקין? אני בלחץ לקח לנו הרבה זמן והתחלנו מעקב פוריות בנוסף אני מרגישה מדי פעם התכווצויות בבטן התחתונה לא כאב קבוע אבל קיים,על מה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008הערך תקין.
מומלץ לעקוב בעוד יומיים אחר העלייה.
בשבוע הבא אפשר לראות שק הריון בא.ס..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה בחו"ל לקביעת מין העוברליאת21/08/2008
אני בת 27 אציין שנכנסתי לשתי הריונות בלי בעיה, ואני מעוניינת לעבור בחו"ל את ההפריה לקביעת מין הילוד, רציתי לדעת בערך מהם הסיכויים שלי להצליח על הפעם הראשונה, והאם אצטרך לקבל הורמונים לחיזוק הביוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול21/08/20081. סביב 50%
2. אין "הורמונים לחיזוק הביוץ". אם אכן תעברי הטיפול תקבלי תרופות להגדלת מספר הביציות הבשלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם שניה בלי הפריותיעל21/08/2008
שלום לרופא, אני בת 28 אחרי שני IVF. בשתי הפעמים היו לי הרבה ביציות, 11 פעם ראשונה ו-15 פעם שנייה אבל לא היתה אפילו הפרייה אחת ששרדה עד יום ההחזרה. למה זה קורה? האם יש טעם להמשיך לעוד סבב? האם שימוש בתרופות אחרות יכול להביא לתוצאות שונות בפעם הבאה? אודה לכם על ההסבר כי הרופא שלי אמר שעוד מוקדם להסיק מסקנות אבל אני הייתי רוצה להבין יותר כבר עכשיו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד שכל הבדיקות תקינות
יעל21/08/2008גם שלי וגם של בן זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008יש לדעת את כל נתוני המעבדה לפני שאפשר לייעץ.
יש מקום לניסיון נוסף.
שימוש התרופות שונות לא ממש יקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםד20/08/2008
שלום נראה לי שהמחזור בפתח ולכן הייתי רוצה לשאול, אני אחרי שני מחזורי איקקלומין פעמיים ביום, ביום ה-11 למחזור הרירית הייתה 4.5 ביום ה-13 6.5 לאחר יומיים היה ביוץ ע"י אוביטרל. יש לי שתי שאלות: 1.האם היא ממשיכה להתעבות באותו קצב עד הביוץ? 2.האם רירית כזאת נחשבת מדוכאת ולכן עדיף לי לעבור לזריקות? אודה על התשובות מכיוון זה עכשיו נכנסתי לגיל 40 ואין לי יותר מידי זמן לבזבז, אם רירית כזאת מונעת השתרשות.במחזורים טבעיים הרירית הייתה מגיעה גם ל-9 הדיאלוג שלי בדרך כלל מתנהל מול האחיות ואין להן יותר מידי תשובות לתת לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008קצב התעבות הרירית אינו לינארי.
רירית בעוביר של 6.5 ממ - סבירה.
יש לבחון היטב הסיבה לטיפול באיקקלומין. האם יש בעיית ביוץ???
אם התשובה שלילית - עדיף להמשיך עם גונדוטרופינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיית ביוץ
ד21/08/2008ובכלל אין ממש בעיות חוץ מהעובדה שעברתי לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי והוציאו לי את חצוצרה ימין כך שמנסים ליצור זקיקים בצד שמאל בו זמנית וזה אכן עבד ויש את עניין הגיל, עדיין ההמלצה לעבור לזריקות? אפשר אולי הסבר קצר מה העדיפות בהם לעומת האיקקלומין מלבד רירית דקה? יש יותר הצלחה בטיפול? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008לדעתי האישית (ורבים חולקים עליה) אין לאיקקלומין מקום בטיפול אלא אם יש בעיית ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנידנוד
ד21/08/2008אך אני מאוד מעריכה את דעתך האישית, אתה היית הראשון שהבחין שההריון שלי אינו תקין,לבסוף התברר שהוא מחוץ לרחם ותפסתי את זה ממש ברגע האחרון,עם דופק ללא דימום. לשאלתי,מדוע עדיף זריקות והאם יש סיכון? אני קצת חוששת מכל הטיפולים ההורמונלים אבל אין לי ברירה בגלל החצוצרה החסרה כמה פעמים צריך להזריק אם הייתה לי תגובה טובה לכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול,הוספתי עוד שאלה
ד22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008אני סבור כי 2 - 3 מחזורי זריקות זו התכנית כעת. בתקווה שהתגובה תהיה מהצד הרצוי.
אין בסיס מדעי לחשש מפני הטיפולים "ההורמונליים" שהם כלום לעומת העומס ההורמונאלי שיש בהריון...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאריאל20/08/2008
שלום ד"ר, בת 37 (אין ילדים} לפני IVF שני. סיבת אי פריון - לא מוסבר IVF ראשון הניב הריון מהחזרת מוקפאים, שנפל לצערי בשבוע שמיני. אשמח לקבל תשובות לגבי - 1. האם הנחיות משרד הבריאות מאפשרות לאור הנתונים הנ"ל להחזיר 3 עוברים טריים? 2. בהנחה שמוחזרים 3 עוברים טריים - מהם האחוזים לקליטת הריון לעומת החזרת 2 עוברים ובכמה עולה הסיכוי לתאומים? תודה על זמנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008אם IVF קודם הניב הריון לא בטוח שרצוי להחזיר 3 עוברים טריים בפעם הבאה.
יש לשקול להחזיר 2 בלבד.
כמובן שהחזרת 3 עוברים תעלה הסיכוי להריון, אך גם הסיכון להריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - הבהרה נוספת
אריאל21/08/2008שלום שוב ד"ר, כדי שאוכל לעשות החלטה מושכלת האם אפשר לקבל תשובה ב - % ? בכמה עולה הסיכוי להריון בהחזרת 3 עוברים טריים לעומת 2 ? בכמה עולה הסיכוי לתאומים? תודה רבה
פרופ' שחר קול21/08/2008אם מחזירים 3 עוברים ומושג הריון יש כ - 30% סיכון לתאומים, ו-5% סיכון לשלישיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)