מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם המחזור הקדים?גלית26/08/2008
שלום, עשיתי הזרעה ביום ה ב14.8 ,ביום שבת האחרון ב23.8 הופיעו כתמים מעטים בתחושה שלי זה המחזור ....וביומיים האחרונים טפטופים מעטים מאוד שלא כמו הכמויות שיש בדרך כלל זה מאוד משונה לי מה שקורה לי, 3 ימים אחרי ההזרעה התחילו לי כאבי מחזור נוראיים (אני בדרכ כלל סובלת יום יומיים לפני וזהו),החזה כאב מאוד ...בפעם הקודמת קיבלתי מחזור בדיוק שבועיים אחרי ההזרעה ולפי מה שהבנתי כך אמור להיות ...שאלתי האם יכול להיות ש9 ימים מיום ההזרעה המחזור הגיע? דבר נוסף הטיפול לווה במתן כדורי אקללומין וזריקת אוביטרל האם זה קשור לכל הבלבול שקורה לינ גוף?לפני שהתחלתי את ההזרעות הרגשתי בדיוק את גופי ועכשיו אני כבר לא מצליחה להרגיש אותו כמו פעם אני מבולבלת אשמח לעזרה תודה גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול26/08/2008שכיח ונורמלי שהמחזור יקדים לאחר מחזור טיפול הכולל תרופות.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין הטיפוליםדפי25/08/2008
עשיתי טיפול IVF 03.08.08 האם יש אפשרות לעשות שוב בחדש ספטמבר או שיש צורך במנוחה תורה רבה דפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפי שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008עדיף שיחלוף ביוץ טבעי בין טיפול לטיפול (גירוי שחלות לקראת IVF).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת קשהמור25/08/2008
שמתי לב שבזמן האחרון המחזור שלי נהיה כואב יותר ומדמם יותר חודש שעבר לא בצעתי טיפול אלא רק פיפל אך המחזור של החודש מאוד קשה אני ביום השני למחזור עם דימום בלתי פוסק (אני רגילה לדימום לא חזק במיוחד)והתכוצויות רבות האם יש קשר לטיפולים האם זה חריג?אני אמורה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008פעמים רבות הטיפולים גורמים לעיבוי רירית הרחם והגדלת כמות הדימום הויסתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עובריםמימי25/08/2008
שלום ד"ר, אני כרגע יום אחרי השתלה של שלושה עוברים. הבטן שלי נפוחה וכואבת רציתי לדעת אם זה נורמלי. קשה לי ללכת אפילו אני רוב היום בשכיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008יש סיכון לגירוי יתר שחלתי. מציע להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל מה שרציתי לדעת על אנדומטרין!!!!לחוצה25/08/2008
שלום רב, אני לאחר החזרת מוקפאים ואני לוקחת 3 אנדומטרין פעמיים ביום, אחד בבוקר ושניים בערב.. בבוקר אני מחדירה את זה בעבודה (בשרותים) ואח"כ חוזרת לפעילות רגילה (משרדית) בערב אני מחדירה את זה בשכיבה ואח"כ נחה כ-10 דקות (כי כך הבנתי שצריך לעשות) עכשיו לשאלה, לאחר ששמעתי כ"כ הרבה דברים שצריך או לא צריך לעשות תוך כדי אבקשכם סדר בעניין... * האם חייב לנוח לאחר החדרת הטבליה?? * האם זה חייב להעשות בשעות קבועות??? בבוקר זה קבוע אבל בערב זה נע בן 20:00-23:00. * האם ישנו איזה "חוק" לגבי קיום יחסים והחדרת הטבליה? האם מותר לפני או אחרי?? * והאם בכלל אחרי החזרת מוקפאים ישנו איזה חשש מקיום יחסים??? תודה מראש מבולבלת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
לחוצה26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין
פרופ' שחר קול26/08/2008אין צורך לנוח לאחר ההחדרה.
סטיה של 1 - 3 שעות - אינה משמעותית.
אין מניעה לקיים יחסים, עדיף לפני החדרת הטבליה.
יחסי מין לא ישפיעו על תוצאות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוקל לי, תודה רבה...
לחוצה26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' שחר קול- דיקור סינימור25/08/2008
קראתי את הכתבה בלאשה בו אתה מוזכר וסיכויי הכניסה להריון באמצעות דיקורים, אני כרגע בטיפולי החזרה, אתמול התחלתי לקחת אסטרופם, הצלחתי לקבוע עם המרפאה 4 דיקורים שבוע הבא ביום ראשון ועוד שלושה כל יום ראשון בסה"כ יוצא שני דיקורים בהפרש של שבוע לפני ההחזרה ושניים בשבועיים של ההחזרה האם לדעתך מספק? אני חוששת שזה מעט ( שאר הביקורים נעשים בבקרים ואיני יכולה אילוצי עבודה) האם אני יכולה להיות רגוע בכך ש4 טיפולים במהלך כל ההחודש הנ"ל מספקים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008מציע להתייעץ בנושא [a href='http://www.ivf.co.il/ac.htm' id='link']דיקור סיני [/a]עם שי גולן 0547539149
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אני אמורה לקבל מחזור ?דבי25/08/2008
ב- 22.8 עשיתי בדיקת דם לבטא שיצאה שלילית אחרי טיפול של החזרת מוקפאים. עד היום בבוקר עוד לא הגיע המחזור (גם אין סימנים לכך שהוא אמור להגיע). בבדיקת בטא רמת ה- E2 הייתה גבוהה ~ 1960. האם זו הסיבה למה לא מגיע מחזור ? מתי אני אמורה לקבל מחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר קיבלתי. תודה
דבי26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןמיכל24/08/2008
מאיזה סבוע אפשר לראות שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5
פרופ' שחר קול28/08/2008או 3 שבועות לאחר ההפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםאפרת24/08/2008
שלום היום אני ביום ה 9של המחזור לקחתי אקקלומין 1 ביום היום עשיתי מעקב זקיקים והיה 21*18 ו10.5*12.4 ורירית 5.8 רציתי לדעת מתי יהיה ביוץ? ומתי מומלץ לעשות יחסים? שאלה נוספת הייתי אצל כמה רופאים שלא הייתי מרוצה עשיתי את כל הבדיקות דם שאפשר לעשות וצילום רחם שהיה תקין אני בסוף החודש הולכת לרופא אחר ואני רוצה לעשות ישר הפריה האם יש מצב שהרופא יעשה לי מעקב מחדש או שישלח אותי ישר להפריה ?אני מאוד רוצה לעשות הפריה אני שנתיים מנסה הריון ואין לי ילדים בתודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008הביוץ צפוי בימים הקרובים. ניתן לתזמן מדויק יותר עם אוביטרל.
הצורך בהפריה חוץ גופית נקבע על סמך הנתונים הרפואיים והטיפול שעברת עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירנים ברחםדנה24/08/2008
ד"ר שלום, אני לקראת טיפול הזרעה שלישי ובבדיקת US הטכנאית ראתה שרירנים ברחם,היא אמרה שהם קטנים (לא אמרה לי מידות). קראתי שאלו גידולים שפירים ובהריון הם לא פוגעים בעובר אך שאלתי היא,האם יכול להיות שהם מפריעים לתהליך ההשרשה?וכיצד ניתן לבדוק זאת אם בכלל?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר לא יודעת אם זה רלוונטי לשרירנים
דנה25/08/2008אבל עשיתי לפני 4 חודשים צילום רחם שיצא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008יש לוודא מיקום השרירנים, ובעיקר האם הם מעוותים את חלל הרחם.
לרוב די בא.ס., לפעמים מוסיפים גם היסטרוסקופיה.
אם צילום הרחם היה תקין יש לשער כי לשרירנים אין משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות גבוהות של E-2דנית24/08/2008
לרופאים היקרים שלום, , בבדיקת דם אחרונה התוצאה היתה:1901. קראתי במאמר שהתפרסם שרמות גבוהות מעלות את הסיכון לחלות בסרטן השד/רחם. האם זה נכון? האם טיפולים ממושכים אכן מסכנים את הנשים? ושאלה אחרונה האם 1901 זה גבוה מאוד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008חייבים לדעת את ההקשר הטיפולי.
יש לזכור - במהלך הריון רמות E2 גבוהות יותר למשך חודשים ארוכים!!!
האם יש בכך סיכון?
עד כה אין עדות מדעית חותכת להשפעה שהזכרת, וזאת לאחר כ- 50 שנות ניסיון בתרופות פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא מוצלחהילה23/08/2008
לרופאים שלום לצערי הרב עברתי הפלה לאחר שבשבוע 6 נראה שק הריון שמתפתח אך לא נראה שק חלמון ודופק ונאלצתי להפיל את העובר שאלתי היא מה השלבים עליי שצריך לעבור מתי אני צריכה לקבל מחזור ובעוד כמה זמן אפשר לעשות נסיון נוסף ? והאם יש צורך לעבור בדיקות גנטיות כי בנסיוןן הראשון היה הריון כימי ? אודה אם תענה לשאלותיי . תודה והמשך יום טוב ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול23/08/2008יעוץ מלא ומסודר מחייב ידיעת כל הפרטים הרפואיים הרלוונטיים.
באופן מאוד כללי - הריון כימי והריון עם שק ריק אינם הוריה לברור "הפלות חוזרות".
אם מדובר בהריונות ספונטאניים - אין צורך להמתין עד ניסיון נוסף.
אם מדובר בהריון לאחר טיפול, עדיף להמתין למחזור טבעי ולחדש הניסיונות לאחר מכן.
מחזור צפוי כחודש - חודשיים לאחר הפסקת ההריון הלא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשבותך
הילה23/08/2008ההריון היה באמצעות טיפולי i.v.f לאחר כמה זמן אפשר לעשות לעשות ניסיון נוסף אם זה לא היה הריון ספונטני ? כמה פעמים אני יצטרך לקבל מחזור בשביל לחזור על הטיפול ? ושאלה נוספת אם אני רוצה להחליף רופא מטפל איך עובדת הפרוצדורה של העוברים המוקפאים שנמצאים במקום בו עשיתי את הטיפולים הקודמים מי יכול להוציא את העוברים אני או הרופא ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בביוץחיובית23/08/2008
בוקר טוב, האם דימום חד פעמי וקל, כנראה בביוץ, בוודאות אומר שאי אפשר להיכנס להריון החודש ? רק לציין שאני חודש וחצי אחרי לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHגלית23/08/2008
מה אמורה להיות רמתו של הLH לערך לפני השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול23/08/2008סביב 1.
תלוי בהמון גורמים.
יש לוודא שאין ביוץ מוקדם.
הערך עצמו של ה - LH לא ממש חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמהגלית23/08/2008
נמצאת לפני שאיבה, לבעלי אסטמה חזקה ובעקבות כך נולט סטרואידים שונים הנמצאים במשאפים שונים, בנוסף בעיית עור שבעקבותיה נוטל בשבוע זה אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום, שאלתי היא האם כל חומרים אלו החודרים לגופו עלולים להשפיע על טיב הזרע לפני השאיבה? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול23/08/2008השפעה שולית.
הזרע נוצר במשך כ - 100 ימים לפני שניפלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)