מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש דבר כזה fsh נמוך מדי?תאיר27/08/2008
החודש הזה בפרופיל הורמנלי ( יום 2 למחזור) יצא לי fsh 1.6 e-2 230 lh- 3.5 בחודשים קודמים בי"מ 3 או 4 זה בדר"כ סביב 3-3.5 לכל היותר,והפעם הראשונה שנבדקתי היתה לפני שנתיים וחצי ומאז ה-fsh לא משתנה) רמות e-2 תקינות. יש איזה שהוא חשד לשחלות פוליציסטיות לפי מראה us אבל זה פחות מתבטא בפרופיל ההורמנלי או בסימנים גופניים אופייניים. בנוסף, יש לי פרוגסטרון מעט מוגבר (סביב 4 בשלב הפוליקולרי) לציין גם שיש לי כבר 20 שנה מחזורים סדירים ואני בת 35. בנוסף, עם הטיפולים והמעקבים מתברר שיש לי נטייה מוגברת לייצור ציסטות שיכולות להישאר בשחלה גם עד לביוץ. האם ייתכן שאין לי ביציות? שאני "מבייצת" על ציסטות/זקיקים ריקים? לא היה מצופה מבחורה בגילי ל-fsh גבוה יותר שמעיד שיש פעילות שחלתית/ביזבוז של מאגר הביציות? האם העובדה שבמהלך שנתיים וחצי ה-fsh נשאר באותה רמה אינה בעייתית? ואם כן, האם יש דרך יותר מדוייקת/אמינה לבדוק את הרזרבה השחלתית ו/או איכות הביציות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאיר שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008אם יש ביוץ סדיר, הרי לרמת ה - FSH הנמוכה יחסית אין כל משמעות.
איכות הביציות ניתנת להערכה רק במסגרת מחזור IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהשרית27/08/2008
היי,אני אמורה להיות שבוע אחרי ביוץ, קיבלתי זריקה אוביטרול ביום שני שעבר והביוץ היה אמור להיות בין יום שלישי לרביעי אוביטרול , עשיתי בדיקת דם אתמול והתוצאה Progesterone 36.2 nmol/L מה זה אומר? בבקשה עזרתכם,תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה ביוץ
פרופ' שחר קול28/08/2008יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שכשלדליה27/08/2008
שלום אני אחרי IVF ראשון ובדיקת דם עם בטא שלילית. 1. הרופא אמר לי להפסיק עם האנדומטרין ואז יגיע המחזור - מתי צפוי המחזור? 2. מתי אפשר להתחיל מחזור טיפולים חדש (אין לי מוקפאים) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008המחזור יגיע יום-יומיים לאחר הפסקת אנדומטרין.
מומלץ "לנוח" לפחות חודש לפני מחזור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם+איקקלומיןשני27/08/2008
שלום, יש לי pco , חודש שעבר לקחתי איקקלומין 2 כדורים למשך 5 ימים והושג ביוץ אך הרירית נותרה דקה. החודש, בנוסף לאותו מינון איקקלומין לקחתי אסטרופם 2 כדורים ביום למשך שבוע מהיום החמישי של המחזור. להלן תוצאות המעקב שעשיתי: 20.8 (יום 14) זקיקים קטנים מרובים בשתי השחלות, רירית 4 , אסטרדיול 222 , פרוגסטרון 1.1 25.8 (יום 19) שחלה ימנית זקיק 12 מ"מ, רירית 7.2 אסטרדיול 205 , פרוגסטרון 0.9 איך זה הגיוני שהזקיק גדל והאסטרדיול יורד? האם להמשיך במעקב או שאבוד החודש? האם האסטרופם דוחה את הביוץ?(חודש שעבר הושג ביוץ ביום 16) תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008פער של פחות מ- 10% הוא בגדר סטיה טכנית ואינו משמעותי.
יש מקום להמשיך מעקב אחר הזקיק הצומח.
אסטרופם אינו דוחה הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שני28/08/2008היום ביצעתי מעקב נוסף(יום 22) בu.s זקיק 12 מ"מ שחלה ימנית, רירית 7.8 הזקיק לא התפתח כלל בשלושה ימים האחרונים. האם עדיין יש סיבה להמשיך במעקב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008כנראה שלא.
זו לא דינמיקת צמיחה תקינה.
מצד שני, אין לשלול האפשרות שיצוץ זקיק אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שני28/08/2008בתשובתך הנ"ל אמרת שאין לשלול את האפשרות שיצוץ זקיק אחר. אבל מדובר על יום 22 למחזור, האם יתכן ביוץ כל כך מאוחר עם איקקלומין? תודה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/08/2008כן, בעיקר בנשים עם בעיות ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאגלית27/08/2008
שלום רב 22/7/08-שאיבה והקפאת עוברים 13/08/08/-החזרת 2 עוברים לאחר הפשרה 24/8/08-בדיקת דם בטא-31 26/8/08-בדיקת דם בטא-52 נאמר לי שהתוצאה לא טובה ויש לבצע עוד שבוע בדיקת דם נוספת.כל התקופה הנ"ל מטופלת באסטרופם 2 כדורים ביום ואנדומטרין 3 טבליות ליום. שאלתי:מה המשמעות שבדיקת הדם לא טובה? על מה יכול להצביע תוצאות אלו? תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008הבטא אמור להכפיל עצמו כל יומיים.
מכיוון שזה לא מה שקרה יש ספק לגבי תקינות ההריון שהושג ולכן הצורך בהמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאורה27/08/2008
שלום, בבקשה כמה הבהרות בנוגע לתמיכה: 1) מה בדיוק התפקיד של התמיכה? 2) מתי צריך להתחיל תמיכה, אחרי השאיבה או אחרי ההחזרה? 3) האם הקרינון יעיל כמו התמיכות האחרות? תודה. אלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי שלום
פרופ' שחר קול28/08/20081. אספקת פרוגסטרון.
2. מתחילים לאחר ההחזרה.
3. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHאירנה26/08/2008
שלום לרופאים! ביום 3 למחזור ערך FSH 8.2 מה יש לכם להגיד? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדינזוןגלית26/08/2008
לרופא שלום, בעוד 3 ימים שאיבה, עד כה כולל היום נטלתי 4 מנגון יחד עם חצי דקא,. בגלל פרוגסטרון גבוה בתחילת טיפול עקב שאריות טיפול קודם, נטלתי פרדינזון במקביל, הערכים נכון להיום פרוגסטרון=2.5 E2=5653 והLH=2.4 . היום זה היום האחרון למנגון ולדקאפפטיל ,מחר בערב עליי לקחת אוביטרל ולכן שאלתי היא -האם אני צריכה להמשיך בפרדינזון גם מחר וגם ביום חמישי-? לאור ממצאים אלו והממצא בהתחלת הטיפול של פרוגסטרון גבוה,השאיבה ביום שישי בבוקר. 2. האם הפרוגסטרון גבוה?,קראתי פעם באחת התשובות שלך שהפרוגסטרון לפני שאיבה צריך להיות בערכים של 1.? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008אפשר להפסיק פרדניזון.
רמת הפרוגסטרון - תקינה.
יש לוודא יחידות המדידה, ננוגרם למליליטר או ננומול לליטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר החזרהלימור26/08/2008
הי, בתאריך 6.8 החזרת 2 עוברים (8 תאים) בתאריך 20.8 בטא 330 בתאריך 15.8 בטא 2690 (נאמר לי ע"י הבי"ח שרמת הפרוגרסטרון טובה מאוד) שאלותיי הן: האם הערכים תקינים? מצביעים על שני שקים? מתי ניתן יהיה לראות שקי הריון? מתי דופק? בעבר היו לי הריונות רבים וכושלים שמתוכם היו הריונות אקטופיים תחושות פיזיות מעיקות: בחילות, עייפות וכאבים בחזה מה הסיכויים להשרשה טובה? סליחה על כל השאלות אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008הערכים טובים מאוד.
ניתן לצפות בא.ס. ולוודא מספר שקי ההריון ברחם.
דופק צפוי כ - 4 שבועות לאחר השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לימור28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה שבוע 7חסוי.26/08/2008
היי דר' אני נכנסתי להריון בעקבות IVF בפעם הראשונה מכיוון שהחצוצרות סתומות וגם השחלות פוליצסטיות, בטא ראשונה 40 אחרי 118 וכן הלאה, עלה יפא בשבוע 5 ראינו שק הריון ועובר והוזמנתי לעוד שבועיים לא.ס לדופק, רק שהפעם לא ראינו דופק וגם לא את השק בכלל הוא נעלם לחלוטין נשאר חתיכה ממש ממש קטנה שאני מקווה שתצא עם המחזור כדי שלא אעבור שאיבה/גרידה השאלה שלי מה הפריע לו?? לאן הוא נעלם??? מה הסיכויים בפעם הבאה שהוא לא יעלם גם??? תודה מראש על התשובה וסליחה על האורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול26/08/2008לצערנו הפלות טבעיות אינן נדירות ב - IVF.
יש סיכוי מצוין שההריון הבא יהיה מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיעל26/08/2008
שלום ד"ר, אני בעלת שחלות פוליציסטיות – מחזור 5 בטיפול עם איקקלומין. ביום שישי (12 למחזור)- זקיק בגודל 12 מ"מ ללא נוזל בדוגלס היום (16 למחזור)- זקיקים קטנים בלבד, ללא נוזל בדוגלס האם יש טעם להמשיך במעקב זקיקים? האם ייתכן שכבר היה ביוץ? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול26/08/2008רק בדיקת דם תאבחן אם היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כדאי לבצע בדיקת דם? תודה!
יעל26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
יעל27/08/2008שלום ד"ר, להלן תוצאות בדיקות מהיום: E-2- 518 LH 20.3 PROGESTERONE- 3.5 הבנתי מהתוצאות שלא היה ביוץ. האם אני יכולה להתחיל לקחת כדורי פרוברה לקבלת מחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008אם לא רואים זקיק מוביל בשחלות - כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבים בתחילת הריוןשני26/08/2008
יום 12 אחרי החזרה - בטא חיובית של 50 יום 14 אחרי החזרה - בטא 125 פרוגסטרון של 46 יום 16 אחרי החזרה - התחלת דימום קל וקצת כאבים. יום 17 אחרי החזרה קיבלתי נתונים בדיקות דם תקינים - 506 בטא ו 44 פרוגסטרון. בגלל הדימום הרופא ביקש לחזק תמיכה ע"י גסטון 50 מ"ג פעם ביומיים. עוד באותו היום (יום 17) הדימום שלי מעט גבר והיה לי קצת כאב חזק יותר בעת ישיבה בלבד. אני יודעת שלפעמים יש דימומים וכאבים ונרגעתי קצת מתקינות הבדיקות אתמול. אבל אני עדיין בלחץ. האם ערך הפרוגסטרון תקין? האם יש עוד משהו לעשות? האם רצוי שאהיה במנוחה? אציין שהוחזרו לי 4 עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008רמת הפרוגסטרון תקינה.
אם עברו 3 שבועות ממועד ההחזרה מציע לבצע א.ס. כדי להדגים שק הריון ברחם.
מנוחה לא תשפיע על התוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF באזור רחובותאולגה26/08/2008
שלום, בעלי ואני עוברים טיפולי IVF כבר מספר שנים בחיפה. לאחרונה אנו שוקלים לעבור לאיזור רחובות נס-ציונה. רציתי לשאול באיזה בתי חולים באיזור מבצעים טיפולי IVF והאם יש רופאים מומלצים המקבלים באופן פרטי באיזור זה. אני שייכת לקופת חולים כללית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחובות
פרופ' שחר קול26/08/2008ב"קפלן" יש יחידת IVF מצויינת.
כמו גם בבתי חולים נוספים באיזור - אסף הרופא, אסותא ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, עברתי שאיבה השבוע מתוך 10דיאנה26/08/2008
שלום, עברתי שאיבה השבוע מתוך 10 זקיקים נשאב 1, כל השאר היו ריקים לדברי הרופא, אתם יכולים להסביר לי ממה זה נובע, איך אפשר לשפר את איכות הבציות והאם זה קרה למישהי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה שלום
פרופ' שחר קול26/08/2008זה לא ארוע נדיר.
הרקע המדעי המדוייק אינו ברור.
יש להמשיך בטיפול, אולי לנסות ולשנות הפרוטוקול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענו לידנה26/08/2008
שלום, אני עקב שחלות פוליציסטיות התחלתי לקחת פרוברה ואז אני צריכה לקחת 2 כדורים של איקקלומין- אני לקחתי 6 שנים גלולות ועכשיו סימתי וישר רופא נתן לי לקחת כדורים כי יש לי שחלות פול'- ואין לי מחזור סדירץ אני לקחתי פרוברה 5 ימים פעמיים ביום- ביום 6 התחיל המחזור, הבעיה שדימום מאוד קל אבל לא כתמים חומים - אלא מחזור - אבל מאוד קצת( לעומת שיש כאבים בבטן, שמלווים את המחזור) ..השאלה מתי אני צריכה לקחת איקקלומין- אתמול בשבת התחיל אבל לא הרבה ממש לא- האם זה בכל אופן נקרא יום ראשון למחזור? אם 23/08 היה יום ראשון למחזור אז אני צריכה לקחת איקקלוימין ב 27/08? זה נכון? ומתי בערך צריך להיות ביוץ באילו תאריכים בערך. אם מקימים יחסי מין כל יומיים אפשר לפספס ביוץ? כמה זמן נמשך ביוץ והאם מפעם ראשונה של לקיחת איקקלומין הסיכויים להיכנס להריון הם נמוכים בשביל מישהי שיש לה מחזור לא סדיר ואחרי גלולות? תודה רבה אני פשוט באמצע טיפול ולא יודעת האם המחזור נחשב מחזור באמת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול26/08/2008רק בדיקת דם יכולה לוודא שהמצב ההורמונאלי תקין.
מעקב זקיקים יוודא ביוץ בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)