מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צביעת שיער ראשגלית23/08/2008
האם מותר לצבוע את שיער הראש בתקופת נטילת ההורמונים לפני שאיבת /החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותמימי23/08/2008
שלום, סרצוני לדעת מהי כמות הביציות הסבירה שאמורה להיות לאישה בזמן השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביב 10
פרופ' שחר קול23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרוןשני23/08/2008
אני אחרי IVF, קיבלתי תשובה חיובית. אני מקבלת חיזוק פרוגסטרון של 200mg אוטרגסטן. החזירו לי 4 עוברים - שניים תקינים ושניים שהתפתחו יום מאוחר מדי. ביום ה 12 אחרי ההחזרה ערך הבטא היה 50 ביום ה 14 ערך הבטא היה 125 והפרוגסטרון 46 האם אלו ערכים תקינים? האם אני צריכה חיזוקים נוספים להערכתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול23/08/2008הערכים מצויינים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאמיר2222/08/2008
רק כדי לדעת האם כדי להיכנס להריון ולהוליד בן אז צריך שהאשה תגמור קודם? ועוד משהו חשוב... כשמתכוונים כשהאשה תגמור קודם, אז זה אומר שהיא גם צריכה שתהיה לה שפיכה נשית או שמדובר שהיא תגמור שזה אורגזמה של הדגדגן (ללא שפיכה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר 22 שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008צר לי לנפץ עוד מיתוס: אין קשר בין הדברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיונות כושליםדבי22/08/2008
אני אחרי 3 החזרות של עוברים מוקפאים שלא צלחו ומחזור אחד טרי שהתברר כהריון מחוץ לרחם. אציין כי יש לי ילדה בת שנתיים (היום) מ- IVF עוברים טריים שהצליח בפעם הראשונה וילדה בת 5 מהריון ספונטני שגם הצליח בפעם הראשונה. מאז עברו שנתיים ו-9. היום אני בת 34. ב- IVF בגלל בעית זרע. האם יש סיבה למה החזרת עוברים מוקפאים לא מצליח אצלי אף פעם? האם ניתן לעשות משהו אחרת ? האם כדאי לבצע צילום רחם או בדיקה אחרת לפני ה- IVF הבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדית שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008באופן כללי הסיכוי להריון ממופשרים מעט קטן יותר לעומת עוברים טריים.
מצד שני יש מטופלות רבות שדווקא הרו במחזורי הפשרה, ולא הצליחו במחזורים טריים...
התועלת בצילום רחם: הדגמת פתולוגיה אפשרית בחלל הרחם, וכן איבחון של בעיות בחצוצרות, בעיקר על רקע הריון חוץ רחמי שהיה. חצוצרה מורחבת ומלאת נוזלים עלולה להקטין את הסיכוי להריון, ואם תמצא כזו - יש טעם להרחיק אותה.
פרט לכך - הריון זה גם עינין של מזל, או סטטיסטיקה.
לכן, לא להתייאש. בשורה התחתונה הסיכויים שלך טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
דבי22/08/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה. את החצוצרה כרתו אחרי ההריון החוץ רחמי כך ששם כנראה לא הבעיה. האם עדין יש טעם לבצע צילום רחם ? איך אפשר לשפר את הסיכויים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדית שלום
פרופ' שחר קול23/08/2008השאלה מה מצב החצוצרה השנייה.
אם במהלך הניתוח צפו בה וקבעו שהיא תקינה - אפשר להסתפק בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן. החצוצרה השניה במצב תקין
דבי23/08/2008אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי אין משמעות לחצוצרה ב- IVF. החשש שלי הוא דווקא מהשפעה של הניתוח הקיסרי שילדתי לפני שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של Suprefactליאת22/08/2008
שלום לפני כשבוע התחלתי להשתמש ב Superfact במסגרת הכנה להפריה לאחר כארבעה ימים התחילו אצלי מעין עויתות ( כיווצים) לא רצוניות בגוף תופעה שמעולם לא היתה לי תדירות העויתות משתנה לעתים שעות בלי ולעתים בתכיפות של כל כמה דקות. לא הרגשתי את התופעה בשינה. יש לציין שלאחרונה אני שרויה במתח רב ואני מרגישה גם חרדה מהתהליך אבל גם אני לא רוצה להרפות ממנו. בעלון התרופה של ה Superfact לא מצוינת כזו תופעת לואי האם יתכן שזוהי תגובה לתרופה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדוה שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008סופרפקט הוא אגוניסט של GNRH ופועל ברמת ההיפופיזה.
אין קשר בינו לבין עויתות לא רצוניות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון והמון שאלות על הדרך...מבולבלת22/08/2008
שלום, בת 28, מנסה להכנס להריון כבר 8 חודשים ללא הצלחה, לאחר 2 הזרעות (באופן פרטי). ביוץ כל 28 יום, באופן טבעי. בדיקות הדם מראות על הורמונים תקינים. בן זוג עם וריקוצלה בשני הצדדים + סיכון גבוה לסרטן אשכים. אני הופנתי למרפאת פוריות. ובן זוגי כנראה ינותח. מתי יש להתחיל לקחת בחשבון טיפולי הפריה? האם ישנן מרפאות המבצעות הפריות באופן פרטי ולא דרך הקופה? מתי כדי להקפיא זרע והיכן מבצעים זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008כמובן שיש לדעת את מלוא הנתונים של בדיקות הזרע.
אם הזרע תקין - יש מקום לצילום רחם.
ניתן להקפיא זרע ביחידות IVF
מכיוון שיש מידע רב שחסר יש מקום ליעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיל ןהפריוןדוגית22/08/2008
שלום, אני בת 41 שנים, ונוטלת מזה למעלה מ-5 שנים גלולות מרסילון. כמו כן, אני מקפידה על מעקב חצי שנתי אצל גניקולג+כירורג שד;והממוגרפיה שלי ,ברוך השם, תקינה. א.מה ידוע במחקר על הסיכויים שלי להיכנס להריון לאור תנאי הרקע(גיל+גלולות)? ב. האם ישנן,לכאורה, תנוחות שממזערות את הכניסה להריון? ג. האם קיומו של סרטן השד אצל נשים במעגל משפחתי ראשון משפיע על השיקולים? בתודה כל פרט יועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגית שלום
פרופ' שחר קול22/08/20081. גלולות אין חשיבות. השפעת הגיל שונה מאוד מאישה לרעותה.
2. לא
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותשירה22/08/2008
כחלק מבירור קרישיות יתר נמצאה אצלי מוטציה הטרוזיגוטית ל- MTHFR וכן נמצא LAC-KCT - חיובי 16.6. האם התוצאות הנ"ל בעייתיות? מה זה אומתר למעשה? האם יכול להשפיע על הצלחה להכינס להיריון? על איכות ביציות ועוברים? אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008יש לשקול התוצאות על רקע הסיבה לברור.
לרוב אין השפעה על איכות ביציות ועוברים, אלא ברמת ההשרשה. אולי - גם זה בויכוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF והנקהיעל21/08/2008
שלום, כמה זמן לפני התחלת טיפולי IVF צריך להפסיק להניק? האם צריך להפסיק הנקה גם לפני בדיקת פרופיל הורמונלי? ואם כן כמה זמן לפני ביצוע הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008אם יש ביוץ טבעי ניתן להתחיל טיפול מיד לאחר סיום ההנקה.
כנ"ל לגבי פרופיל הורמונאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולחנה21/08/2008
ערב טוב, 1. אני עתידה לעבור צילום רחם ומעוניינת בהרדמה. האם הקופה משתתפת בהוצאות? (קופ"ח מכבי בעלת כרטיס מגן זהב).. 2.בפורום הזה נתקלתי כמה פעמים במושג: "פרוטוקול ארוך" או "פרוטוקול קצר" - מה הכוונה?? אני בטיפולי ivf כבר שנה . . . תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נני שלום
פרופ' שחר קול22/08/20081. בבי"ח ציבורי - ע"ח הקופה.
2.הפרוש לרוב: ארוך - על בסיס אגוניסטים. קצר - על בסיס אנטגוניסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
חנה22/08/2008ראשית תודה על תשובתך, אך סליחה על הבורות.... לא הבנתי מזה "על בסיס אגוניסטים. קצר - על בסיס אנטגוניסטים". ..... ? אודה באם תפרט . רב תודות ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על תשובה מהירה וכעת אוטוסקופיהדגנית21/08/2008
שוב שלום ד"ר רצית לדעת האם ישנה חשיבות לרופא המבצע אוטוסקופיה ? האם עדיף לקחת רופא באופן פרטי ,והאם אתה מכיר מומחה לעניין ?חוששת אני מפעמים קודמות ולא מוצלחות שמסכנות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008מדובר בהיסטרוסקופיה.
(לא אוטוסקופיה - קשור לאוזניים...)
כמובן שרצוי לבחור ברופא מנוסה.
לא חשוב פרטי או לא פרטי.
חשוב ניסיון ואמינות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הפריהאיילת21/08/2008
שלום, שמי איילת ואני בשבוע ה-9 להריון ,אחרי תהליך הפשרה, מתוך שלושה עוברים, יש עובר אחד ומתחילת ההריון אני מדממת, זה התחיל בדימומים חזקים וזה המשיך עד עכשיו לדימומים קלים לסירוגין אני אתמול הפסקתי את התמיכה ההורמונלית (כפי שנאמר לי לעשות באלישע) שזה אסטופם פעמים ביום ואטוגיסטן 4 השאלה היא למה אני ממשיכה לדממם? האם זה תקין. זה מתסכל מאוד ואני לא יודעת כבר מה לעשות, אנא המליצו לי מה לעשות, שבוע שעבר עברתי אולטראסאונד והכל נראה תקין. למה לא עוצרים לי הדימומים? האם זה עלול להמשיך הרבה זמן? האם עלי לדאוג? לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי טלסמיה מינור וההמוגלובין של ירד ל - 9 תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008כל דימום בהריון הוא בחזקת "הפלה מאיימת".
ברוב המקרים - איינו יודעים הסיבה לכך.
אם בשבוע 9 ההריון נראה תקין ב א.ס. - זה מעודד.
רצוי במקביל לשלול מקור דימום בצוואר רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איילת21/08/2008שלום שוב ותודה, מה זאת אומרת דימום בצוואר הרחם, אני צריכה לעבור בדיקה גניקולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול21/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
איילת23/08/2008שלום, אחרי ההמלצה שלך לעבור בדיקה גניקולוגית לשלול דימום מצוואר הרחם, עשיתי זאת וזה כנראה קצת גרם לעוד דימום, האולטראסאונד היה תקין וצוואר הרחם נקי - האם בדיקות גניקולוגיות עשויות לגרום להפלה? האם עקה הדימומים אני צריכה מנוחה מוחלטת? דרך הגב, יש לך ד"ש מדר' סרור טלאעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
איילת25/08/2008שלום, רציתי בנוסף, לשאול אם כדאי להמשיך את האוטגיסטן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/08/2008אפשר להפסיק אוטרוגסטן אם חלפו מעל 7 שבועות מיום החזרת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
פרופ' שחר קול28/08/2008בדיקה גינקולוגית לא תגרום להפלה של הריון תקין.
מנוחה מוחלטת לרוב מומלצת, אם כי אין עדות שהיא תורמת במשהו.
ד"ש לדר ' סרור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות שליה או תסמונת אשרמןדגנית21/08/2008
שלום רב רציתי לדעת כמה זמן אפשר לחיות עם שאריות שליה ברחם או אי ניקויון טוב נובע משאריות שליה הלוא ?בנוסף שאלתי הנוספת הינה הדבקויות נובעות ממה? האם כתוצאה מניקיון לא טוב ? משאריות שליה ? תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008אפשר לחיות טוב מאוד עם שאריות שיליה בלי שום נזק שנים רבות...
ואולם, אם יש רצון לפריון בעתיד יש מקום לברור וטיפול כדי לסלק השאריות, ולהשאיר חלל רחם תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל באגןאלמונית21/08/2008
שלום רב, משואה 4 שנים ללא ילדים. לאחר 2 מחזורי IVF ללא הצלחה. בכל פעם שאני עושה א.ס. נמצא אצלי נוזל באגן מאז ומתמיד. ביצעתי בעבר צילום רחם והכל היה תקין לחלוטין. מה יכול להיות הנוזל באגן? האם זה מעיד שיש לי אנדימיטריוזיס? איך אפשר לדעת בוודאות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008ניתן לשלול אנדומטריוזיס ע"י לפרוסקופיה.
נוזל באגן - תופעה די שכיחה בקרב נשים, ללא כל סיבה חולנית לכך. אין זו הוכחה לאנדומטריוזיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמונית24/08/2008ויש דרך נוספת חוץ מהלפרסקופיה? קראתי באינטנט שאפשרי גם לעשות MRI. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול26/08/2008אפשר.
המידע שיתקבל יהיה חלקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אלמונית27/08/2008האם הנוזל באגן יכול להיות הסיבה לכך שטיפולי ה IVF לא מצליחים? מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב אין השפעה.
פרופ' שחר קול28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)