מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטותמאיה13/03/2008
שלום,
יש לי ציסטות רבות לאחר תהליך IVF שנכשל בו טופלתי בגונל F.
כמה זמן יקח לכל הציסטות להיעלם והאם קיים סיכון שהן ישארו לנצח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008לרוב הציסטות נעלמות ללא טיפול כלשהו בתוך מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בשחלה אחרי שיזורמאיה13/03/2008
שלום רב,
לפני חצי שנה, בשבוע 21 להריון (שהושג אחרי IVF על רקע לא ברור) עברתי לפרוסקופיה עקב שיזור כפול בשחלה ימנית. השחלה לא נכרתה. לפני 11 שבועות ילדתי בשעה טובה תינוק בריא בלידה רגילה.
לפני שבוע הייתי בביקורת אצל גניקולוג שעשה אולטרסאונד ואמר שהשחלה הימנית לא מתפקדת.
רציתי לדעת:
1) האם זה אומר שבמקום מחזור חודשי (לפני ההריון היה לי מחזור סדיר ביותר כל 30 יום) אקבל מחזור פעם בחודשיים?
2) האם כאשר ארצה הריון נוסף, אצטרך טיפול אגרסיבי יותר כדי להשיג מספר גדול יותר של זקיקים בשחלה הפעילה?
3) האם יש סיכוי שהשחלה תחזור לפעול?
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לא, פעם בחודש.
2. לא בהכרח.
3. יש סיכוי, שווה להמשיך ולעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת...קורנית13/03/2008
שלום ד"ר קול,
טיפול הורמונלי שכפי הנראה התחיל במצב לא תקין כפי שאמרת מהתחלה.
ביום ראשון, 9.3.08, בדיקת E2 הראתה עליה ל- 775 פרוגסטרון ירד ל- 1 (מ-1.9) וLH ירד ל- 0.8 (מ-1). כמו כן הדימום התחזק והיה כהה מתמיד.
לכן, הוחלט באופן חד צדדי (שלי) להפסיק את הטיפול מחשש לנזק.
ואכן מיום ראשון ועד היום עדיין הדימום ממשיך.
האם משך הדימום (התחיל בתאריך 27.2.08 לסירוגין ועד היום לא מעיד על בעיה כלשהי?
הרופא שבדק אותי (רופא מומחה ומוכר בתחום) אמר שהכל תקין בזמן מעקב הזקיקים.
האם יש מקום לקיים בדיקה נוספת?
הדימום המתמשך מעיק עד מאוד. ובעיקר מדאיג.
אודה על הנחייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנית שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008נוצרה רירית לא יציבה.
מציע טיפול בפרוגסטין (כמו פרוברה) כדי לוודא קילוף מלא של הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר קול
קורנית14/03/2008האם הטיפול בפרוגסטין יגביר את הדימום?
כי אני כבר עם דימום כל כך הרבה זמן וחוששת שאפגע.
האם ניתן לקבל המרשם מקופ"ח או לבקש המרשם מרופא הנשים.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנית שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008הטיפול יאפשר קילוף מלא של הרירית.
עדיף, דרך רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh גבוהענת13/03/2008
שלום,
רציתי לשאול שלוש שאלות בנושא:
1. ה- fsh שלי הוא באיזור ה- 30 אך ה- LH בטווח הנורמה. האם אינם אמורים לעלות בהתאמה ? האם יש משמעות לפער ?
2. על אף תמונה זו עדיין קיימים זקיקים וביוץ טבעי. האם הדבר כך בדרך כלל ? האם הדבר מעיד על סיכוי גבוה יותר להרות ?
3. האם fsh גבוה יכול להיות תוצר של בעיות אחרות מלבד רזרבה שחלתית נמוכה ? האם יש מקום למשל לבדוק תפקודי בלוטת התריס לעומק גם במקרים בהם TSH בטווח הנורמה ? האם יש בדיקות אחרות מומלצות ?
ובהזדמנות זו, רוצה להודות לך על הפורום הנעים, היעיל והמכיל הזה ועל האופן בו אתה מנהל אותו,
תודה ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לרוב שניהם עולים במקביל, אולם FSH מייצג נאמנה יותר את הרזרבה השחלתית.
2.ביוץ טיבעי מאפשר השגת הריון ללא כל טיפול הורמונאלי.
3. אם TSH תקין, הטירואיד בסדר. תאורטית - יש מצב של אדנומה המפרישה FSH מההיפופיזה. נדיר ביותר, לא פוגשים בחיי היום-יום, רק בספרות המיקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ivfלילך13/03/2008
ערב טוב,
אני לפני טיפול ivf נוסף.
1. על הפרוטורול שלי כתוב AUA או (ANA - לא הצלחתי לזהות) - מה זה אומר?
2. איכות הביציות שלי קצת ירודה - האם זו יכולה להיות סיבה לקבלת גלולות (מסוג גינרה) למשך שבועיים, לפני התחלת הפרו' הקצר? (וסת סדירה כל 26-27 יום).
3. הפרוטוקול שקיבלתי הפעם הוא - דקא 0.1 + מנוגון (X6 אמפולות) - בדר"כ, לפי מה שאני יודעת מהנסיון שלי, התחלתי קודם עם זריקות המכילות FSH (פיורוגון) ורק אחרי כמה ימי הזרקה הוסיפו מנוגון. האם זה בסדר שכל הפרו' שלי יהיה רק מנוגון - כלומר שיהיה LH כבר מההתחלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לא ברור.
2. גינרה - לצורך תזמון, ללא השפעה על איכות ביציות.
3. פרוטוקול סביר, ומקובל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
לילך13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת אוביטרלשלי13/03/2008
שלום רב
החודש אני טופלתי בגונאל במשך 7 ימים. ביום השמיני ה-8.3 אוביטרל. הזרעות ב-9-10.03 בשני ימים הזרקתי אוביטרל כתמינה.
ב-16 וב-18 אני אמורה להזריק 1/2 אוביטרל לתמיכה, שאלותיי הן:
1. היום החל דם בניגוב, האם עליי להקדים את התמיכה?האם עליי לגשת לרופא? דברתי עם האחות במרפאה והיא לא התרגשה מזה.
2. בהתאמה, מתי אוכל לעשות בדיקת דם?
תודה רבה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008מציע להמשיך בתכנית הטיפול.
בדיקת דם מציע לבצע 7 - 8 ימים לאחר האוביטרל האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימהרונית13/03/2008
ד"ר קול שלום, בבדיקת צילום רחם התגלה אצלי חסימה בחצצורה שמאלית, קיבלתי הפניה מרופא הנשים שלי אליך, הבנתי שאצטרך כנראה לעבור צינטור, האם ישנה אפשרות לעבור זאת בהרדמה חלקית/ מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008אין צורך בהרדמה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה רביעית שכשלהמירי13/03/2008
שלום ! אחרי שתי הזרעות שהיו על גונל אף ושתים על המחזור החודשי ,הרופא הסביר לי שבגלל האנדומטריוזיס שיש לי [3 ס"מ] הוא המליץ על הפריות.מה שכן הוא ראה שאני מגיבה יפה להורמנים ,אנין גירוי בשחלה לאחר נטילת גונל אף.שאלותי הן : מצד אחד הרופא אומר שאני סובלת מאנדומטריומה קלה ,אבל שקראתי על האנדומטריומה ,הבנתי שזה כבר קשה .אז מה נכון? האם ההפריה יכולה להגדיל את הסיכוים להריון? האם אפסו הסיכוים להריון טבעי? הרופא אמר לי שאני מגיבה יופי להורמנים ולפני הזרעות היו לי בין שלושה לארבעה זקיקים בגדלים 18.17.18.18 ,הוא המליץ להגדיל את המינון בהפריה לגונל אף 150 ואז לעבור שאיבת ביציות .האם התהליך של הפריות ארוך ומתיש כמו ההזרעות שכשלו? אני אעבור בעוד כשבועים הזרעה שלישית ואחרונה ,אם הזרעה הזו לא תצליח אעבור להפריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום:
פרופ' שחר קול13/03/2008אם ההזרעה הקרובה תיכשל בהחלט יש מקום לעבור ל - IVF.
התהליך אינו ארוך או מתיש.
IVF יגדיל משמעותית הסיכוי להריון.
כמובן שלא אפסו הסיכויים להריון טבעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפיראלון13/03/2008
שלום,
ההמלצה לדיקור מי שפיר היא בין שבוע 16 ל-20
זהו טווח ימים מאוד גדול , מהו באמת השבוע הממומלץ לבצע את הבדיקה?
אנו בני 37 ועושים את הבדיקה מחמת הגיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מי שפיר
פרופ' שחר קול13/03/2008מציע להעביר השאלה לפורום הריון בסיכון.
פורום פוריות פריון והפריה חוץ גופית עוסק בפוריות פריון והפריה חוץ גופית .
תודה, וסליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ?לילוש13/03/2008
שלום ד"ר,
הטיפול: פיוריגון 100 יח'.
בבדיקה שלשום:
E2 448 פרוגסטרון 1.6
שחלנה ימנית זקיקים 9,10 מ"מ ועוד קטנים.
בבדיקות היום :
E2 1015
פרוגסטרון 1.6
שחלה ימנית: זקיקים 16,15,12,10,9 מ"מ
שחלה שמאלית :זקיק 10 מ"מ
מתי לדעתך יתרחש הביוץ??
מתי להערכתך אוביטרל ו-IUI?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
לילוש13/03/2008האם עפ"י הבדיקות יש סבירות גבוהה שהביוץ יתרחש בשישי-שבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, שכחת אותי???
טלטל15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש
ד''ר דוד ישי16/03/2008אני מניח שהזקיקים של ה 15 16 יגיעו להבשלה תוך כ 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהרוני13/03/2008
שלום ד"ר
ביום ריאשון מבצעת הזרעה.
האם אפשר לקיים יחסי מין שישי שבת?
איכות הזרע מעולה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008אפשר ורצוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל אףחסוי13/03/2008
רציתי לשאול האם זה ממש קריטי להתחיל את ההזרקות של גונל אף מהיום השלישי? פשוט ביום הזה אני נמצאת בארוע מסוים עם המון אנשים מסביביי ואני בלחץ נוראי מאיך אצליח למצוא את הזמן והמקום להזריק בלי שישימו לב (ואני צריכה את בעלי לזה) וגם נראה לי שתהיה לי בעיה עם קירור לזריקה, חוצמזה שאני עוד צריך לסחוב אותה איתה לנסיעה מחוץ לעיר. האם אפשר להתחיל להזריק ביום הרביעי למחזור או שזה יכול לשבש את כל הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
חסוי13/03/2008מתי בערך צפוי להיות הביוץ מסיום ההזרקות בד"כ? האם זה יוצא מוקדם יותר מאשר בשימוש באיקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוע
פרופ' שחר קול13/03/2008אין מניעה לקבל הזריקה הראשונה מוקדם יחסית ביום, לפני הארוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!!!שגית13/03/2008
שלום ד"ר. עברתי שאיבה ביום שני.היום אני אמורה לבצע החזרה.. אבל שכחתי מיום השאיבה לקחת את הורמוני התמיכה כמו פרוגינובה ואנדומטרין בכל שנות הטיפולים לא קרה לי כדבר הזה. האם פגמתי בסיכוי השרשת העוברים ??? באמצע הלילה שנזכרתי התחלתי ליטול את התרופות. בבקשה תחזור אלי אני בלחץ נוראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008לא נגרם נזק!
אפשר להירגע.
לרוב, ניתן להתחיל טיפול התמיכה רק לאחר החזרת העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת זרעדנה13/03/2008
לד"ר שלום,
אני ובעלי נמצאים בטיפולי IVF עקב בעיה של זרע אצל בעלי. גם כמות מועטה וגם איכות ירודה. (לרוב בבדיקות הזרע נרשם במורפולוגיה אפס תקינים, ובכמות בין 4-6). האם מומלץ להקפיא זרע לצורך טיפולים בעתיד? (ז"א האם יש סיכוי שהזרע ייעשה עוד יותר גרוע) ומה הן האפשרויות שלנו להקפאה במידה והבעיה בזרע היא כנראה על רקע אשכים תמירים שטופלו בגיל מבוגר (בערך גיל 10)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008בהחלט כן!
רצוי לנצל בדיקה טובה יחסית כדי שיתאפשר להקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שמירת זרע
דנה13/03/2008תודה על התשובה.
התחלנו קצת לברר וראינו שהשמירה מאוד יקרה ורצינו לשאול כמה מנות נראה לך שרצוי להקפיא (אנחנו כרגע אחרי 7 טיפולי IVF מתוכם שניים אחרונים יש הריון).ובאילו מקומות יש לנו אפשרות לעשות את זה בצורה יותר מסובסדת?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008מה העלויות שנמסרו לכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדוקרינולוגיה בהיריוןדינה13/03/2008
שלום רב,
אני בהיריון בשבוע 11+. בתחילת ההיריון עשיתי בדיקת דם וקיבלתי תוצאת TSH גבוהה 10.1 כאשר T3 ו-T4 היו תקינים לחלוטין. לפני שבועיים ביקרתי אצל אנדוקרינולוג והרופא אמר שזה נראה לו ממש גבולי ולא כל כך רציני וקיבלתי הנחיה לקחת אלטרוקסין 50 מ"ג פעם ביומיים. בינתיים עשיתי בדיקה חוזרת ובהפתעה הכל יצא תקין - TSH ו-T3 ו-T4 בגבולות הנורמה. הביקור הבא שלי הוא בערך בעוד כחודש ואני קצת מבולבלת. האם למשיך עם התרופה או שלהפסיק בינתיים.
נראה לי שאני אמורה להמשיך לקחת תרופה , רק רציתי לשאול האם זה יכול איכשהו להשפיע לרעה ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008דומני שהשאלה מתאימה יותר לפורום העוסק בהריון בסיכון, ולא לפורום זה, העוסק בפריון והפריה חוץ גופית.
מציע להעביר השאלה לפורום המתאים.
בטוחני ששאלתך תזכה למענה מספק.
במאמר מוסגר - בעת הריון יש לנסות ולשמור את רמת ה - TSH בתחום הנורמה, ואף מעט נמוך מהממוצע. יתכן והתרופה שאת נוטלת עושה את העבודה כהלכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)