מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היריוןחסוי11/03/2008
שלום מחזור קבלתי יום שבת 23.2.08
מחזור נמשך לפעמים שבוע לפעמים 5 ימים
מחזור כל 29 יום
הביוץ נראה לי היה לי ביום שבת 8.3.08
ייצא לי לקיים ביום רביעי 05.3.08
יום שישי 07.3.08
יום שבת 08.3.08
יום ראשון 09.3.08
יום שני 10.3.08
היום לא ייצא לי
רציתי לדעת אם יש לי סיכוי להיריון.??
ורציתי לדעת אם יש במשפחה מצד בעלי תאומים האם יש סיכוי?.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
חסוי12/03/2008האם אפשר להשתמש בשמן עץ התה
כאני אחרי ביוץ.. במקרה אם אני בהיריון האם זה יפגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון
פרופ' שחר קול12/03/2008יש סיכוי טוב.
תאומים במשפחת בן הזוג - ללא השפעה.
שמן לטיפול מקומי לא יזיק להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםטלטל11/03/2008
שלום ד"ר,
רציתי לדעת איך "מתנהגים" האסטרדויל והפרוגסטרון לפני הביוץ ,
במהלך הביוץ ואחרי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008עד הביוץ - אסטרדיול עולה, פרוגסטרון לא משתנה.
לאחר הביוץ פרוגסטרון עולה למשך כ- 14 ימים, אסטרדיול יורד מעט, ושוב עולה.
לקראת הווסת שניהם יורדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ד"ר
לילוש12/03/2008אז למה רלוונטי לבדוק את הפרוגסטרון באותו יום שבודקים
את האסטרדויל?
הרי לפי תשובתך רק לאחר הביוץ יש שינוי בערכיי הפרוגסטרון?
תודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008בדיוק כדי לוודא אם היה או לא היה ביוץ.
לדוגמא: אסטרדיול בערך של 400 יכול להיות 4 ימים לפני הביוץ, או 4 ימים אחרי הביוץ.
בלי בדיקת פרוגסטרון במקביל - לא נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש שאלה בנושא
טלטל15/03/2008שלום ד"ר,
ציינת בתשובתך שהפרוגסטרון לא עולה עד לביוץ, אם כך מדוע קרה לי שביום מסוים היה
למשל פרוג' 1.6 ואחרי יומיים היה 3.6?
מה אומרת העלייה הזו?
הרופא שלי אמר שכאשר הפרוגסטרון מתחיל להגיע לכיוון ה-5 , אז הביוץ כנראה מתחיל.
תודה רבה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ודלקת גרון בתחילת הריון IVFדנה11/03/2008
שלום רב,
אני לאחר טיפולי IVF על רקע בעיה אצל בעלי. כעת אני לאחר שבועיים וחצי מההחזרה עם שתי בדיקות מאוד גבוהות של בטא (640,1640). לפני מס' ימים התחלתי להרגיש כאבי גרון חזקים מאוד ומאתמול גם חום שהגיע ל 38.5. בנוסף בשבועיים האחרונים אני מרגישה חולשה ולפעמים גם דופק מהיר.בטיפול הקודם נכנסתי גם להריון ובערך באותו זמן גם חליתי (חום של מעל 39).ההריון נגמר בעובר ללא דופק. עליי לציין שמעבר לזה אני בריאה ובכלל לא סובלת ממחלות. האם זה מראה על בעייה שיש לי עם ההריון? ומה עליי לעשות עכשיו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי11/03/2008רוב הסיכויים הם שאין קשר בין מחלת החום שהייתה לך ובין ההפלה שהתפתחה בהריון הקודם. וזה נכון גם לגבי ההריון הנוכחי. תקפידי להוריד את החום( אקמול ואופתלגין אינם מזיקים לעובר כלל ) ולשתות הרבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלון הזדמנויותחסויה11/03/2008
שלום רב,
בבדיקת דם מיום 9.3 אסטרדיול- 848 ופרוגסטרון-3. בבדיקה מהיום אסטרדיול -415 ופרוגסטרון-9.4. (ללא מעקב אולטראסאונד)
האם לפי הנתונים הללו הביוץ התרחש ? האם "חלון ההזדמנויות" לחודש זה הסתיים?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלון הזדמנויות
פרופ' שחר קול12/03/2008הביוץ התרחש כנראה סביב ה - 11.3.
ב - 12.3 כנראה ש"חלון ההזדמנויות" נסגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטאנוני11/03/2008
שלום ד"ר.
מחזור אחרון 14.2.
שאיבה ב 24.2 והחזרת העוברים ב 26.2.
ביצעתי בדיקת בטא ביום א' , 9.3- 63.5.
בטא חוזרת מהיום , 11.3 - 103.9 , ופרוגסטרון 127.2
האם העריכים תקינים?
אני יודעת שהבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים ואני מודאגת שמא משהו לא תקין בהריון.
תודה.
נוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוני שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008אכן, הבטא אמורה להכפיל עצמה כל יומיים. קשה מאוד להסיק מסקנות בשלב זה. חייבים להמשיך לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעקב
נוני13/03/2008היום (13.3) ביצעתי בדיקה חוזרת -
בטא 219.9
פרוגסטרון 127.2
האם תקין?
האם מומלץ לבדוק שוב או לחכות לאוטרסאונד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוני שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008מציע לבדוק באולטרסאונד עוד 5 ימים כדי לוודא הריון תוך רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וציסטותנאווה11/03/2008
אני משתמשת בפמינט, האם גלולות למניעת הריון אלו יכולות לסייע במניעת ציסטות בשחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאווה שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטארחלי11/03/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת עד איזה ערך של בטא היא מכפילה את עצמה?
מאחר ואני בשבוע 7 עם דופק עובר אבל הבטא כבר לא מכפילה את עצמה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלת בטא
פרופ' שחר קול11/03/2008אם יש עובר עם דופק אין טעם במעקב בטא.
מעקב בטא והכפלות - עד ביצוע אולטרסאונד ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקהאנונימית11/03/2008
שלום,
אני לאחר החזרה והיום ביצעתי בדיקת דם להריון שהיתה שלילית לצערי.
בנוסף קיבלתי מחזור היום בבוקר (לפני שהפסקתי את התמיכה).
הערכים שקיבלתי בבדיקת דם היו:
Progesterone 37.4
HCG-B 5
E2 קטן מ 200.
האם הערך של ה Progesterone לא נמוך מדי?
הבנתי שרצוי שהוא יהיה בין 40 ל 50.
אניי יודעת שזה לא עקרוני כרגע אבל פשוט שאני אדע להחזרה הבאה האם התמיכה מספיקה.
תודה,עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיד שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008ערך הפרוגסטרון - תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר התאמה בין גודל זקיק לבדיקת דםחסוי11/03/2008
שלום רב,
היום (יום 12 למחזור) עשיתי מעקב זקיקים + בדיקות דם (לאחר טיפול של 3 איקקלומין ליום + פרוגינובה מהיום הרביעי של האיקקלומין).
תוצאות:
זקיק אחד בגודל 14 + רירית 5
בדיקות דם:
pmol/L 913 ESTRADIOL (E-2)
IU/L 9.6 LH
nmol/L 3.1 PROGESTERONE
האם התוצאות כה גבוהות בגלל הפרוגינובה?
(נראה לי כי אין התאמה בין גדול הזקיק לתוצאות בדיקות הדם).
נאמר לי לחזור לזקיקים ביום שישי. האם לא יהיה מאוחר מדי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008פרוגינובה תורמת לרמת האסטרדיול.
ביקורת ביום שישי - סבירה. סיכוי קטן לביוץ לפני כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת אחרי הפסקת תמיכהשסק11/03/2008
שלום רב,
ביום חמישי 6.3.08 עשיתי בדיקת דם והתוצאות היו:
בטא קטן מ-7, פרוגסטרון 68 ו- E2 425
כבר באותו יום לא לקחתי את התמיכה (אסטרופם ואוטרוגסטן).
היום כבר 11.3.08 ועדיין לא קיבלתי ווסת.
תוך כמה זמן היא אמורה להגיע ומתי לפנות לרופא במידה והיא לא מגיעה?
איחור של שבוע, 10 ימים? כמה זמן לחכות לה?
תודה,
שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שסק שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008המחזור צפוי היום - מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת כי הווסת עדיין לא הגיעה
שלומית14/03/2008
חיכיתי יום-יומיים כמו שאמרת וכלום לא קרה.
עשיתי בדיקה ביתית ו... יש 2 פסים !!!!
ביום ראשון אני אעשה בדיקת דם חוזרת.
אתמול חזרתי לקחת את התמיכה (4 מ"ג אסטרופם ו- 200 מ"ג אוטרוגסטן ליום)
אבל - בשבוע האחרון בגלל הבדיקה השלילית לא לקחתי את התמיכה.
האם זה בעיה? האם זה יפגע בהריון?
אצלי אין שום בעיה (יש לנו בעיית זרע) והשלה הלוטאלי שלי תקין.
תרגיעו אותי, בבקשה??
שסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק?
פרופ' שחר קול14/03/2008קרוב לוודאי שלא יגרם נזק.
יש לחזור ולבדוק מדוע הבדיקה הראשונה היתה שלילית.
האם נלקחה בזמן (שבועיים לאחר שאיבת הביציות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הדם נעשתה 11 יום אחרי הזרעה
שלומית14/03/2008
לא מדובר על IVF אלא רק על IUI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשסק שלום
פרופ' שחר קול15/03/2008מוקדם מידי.
לרוב עדיף לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר ההזרעה.
בדיקה מוקדת מידי עלולה לתת תוצאות כזובות ולגרום להחלטות שגויות.
בכל מקרה, לא ניגרם כ נזק.
יש לזכור כי נחיצות "תמיכה" לאחר הזרעה אינה מבוססת על מידע מדעי חד משמעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההרגעה
שלומית15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקה ביתיתאפ11/03/2008
שלום רב, אחרי טיפול באיאקלומין (עקב חוסר ביוץ) ופרוגינובה לרירית דקה, ביוץ משוער היה ביום ה-16 (עקב מעקב זקיקים ביום ה 13).
בדיקת דם ביום ה 22 הראתה:
ESTRADIOL(E2) 2305.00 PMOL/L
LH 2.70 MIU/ML
PROGESTERONE 105.50 NMOL/L
גם אתה וגם הרופא שלי אמרתם כי הערך הגבוה של הפרוגסטרון מעיד בצורה חד משמעית כי היה ביוץ, אפילו שבדיקות ביתיות שביצעתי ימים 13-19 לא זיהו כי מתקרב הביוץ.
חודש הקודם, קיבלתי מחזור כבר ביום ה 27, חודש לפניו (רק איקקלומין, בלי פרוגינובה) מחזור אחרי 28 יום.
היום הוא היום ה-29, קצת נפיחות בשדיים, לא מרגישה שמגיע מחזור (אפילו בדיקור היא אמרה לי אתמול שיש לי דופק מתגלגל - של נשים בהריון...) אך הבדיקה הביתית - כלום.
יתכן כי בגלל שאני שותה המון המון הריכוז בשתן נמוך מדי?
יש סיכוי שבדיקה ביתית כל כך הרבה ימים אחרי הביוץ שוגה, או שהמחזור פשוט מתעכב בכוונה להרגיז\לטעת תקווה\לדכא?
יש טעם לעשות בדיקת דם ביום ה31 אם עדיין לא יגיע המחזור?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקה ביתית
פרופ' שחר קול11/03/2008הבדיקות הביתיות אינן מיועדות לנשים בטיפולי פריון.
מציע בדיקת דם להריון ביום 31 למחזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין11/03/2008
שלום רב,
האם זה נכון שאישה שלא ילדה לעולם ושמנסה להיכנס להריון מעל גיל 30 יהיה לה יותר קשה להיכנס להריון מאשר לצעירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול11/03/2008באופן כללי הסיכוי להריון יורד עם הגיל, בעיקר מעבר לגיל 35.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
חסוי11/03/2008אני ממשיכה את השאלה ששאלה קודמתי -
ברור שככל שהגיל עולה - קשה יותר להיכנס להריון.
אך האם יש קשר אם האישה כבר ילדה בעבר? כלומר - האם לזו שילדה בעברה כבר, וכעת תנסה להיכנס להריון יהיה קל יותר מזו שלא ילדה מעולם והיא באותו גיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/03/2008כן. טטטיסטית הסיכויים של מטופלת שילדה בעבר להשיג הריון נוסף טובים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לזה הסבר?
חסוי12/03/2008האם יש לזה הסבר מדעי/ביולוגי? או שזה על סמך הסטטיסטיקות בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ' שחר קול13/03/2008לידה קודמת היא הוכחה סבירה לאיכות טובה של ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש עוד סיכוי לדופקEtAm10/03/2008
ד"ר שלום רב,
ב-5.2.08 הוחזרו 3 עוברים
ביום חמישי האחרון, 6.3 באולטסאונד נראו שני שקי הריון באחד היה דופק ובשני הודגם שק חלבון ועובר בספק, ללא דופק
ביום ראשון 9.3 עדיין לא נצפה דופק בשני אבל הודגם עובר בוודאות ושק ההריון גדל (מ-17*9 ביום חמישי ל- 29*16 ביום ראשון).
האם יש עוד סיכוי שהעובר השני ימשיך להתפתח ויהיה דופק?
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש
פרופ' שחר קול11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הפרייה חוץ גופית הבאפלי חן10/03/2008
שלום רב,
עשיתי בדיקות דם אני חודש לאחר הפלה מכיוון שלא היה דופק
ברצוני לדעת לפי בדיקות הדם מתי אמור כבר להיות לי ביוץ ומתי אני
אמורה לקבת וסת
PROGESTERONE 1.1
LH2.3
PROLACTIN 324 האם זה משפיע על ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הפרייה חוץ גופית הבא
פרופ' שחר קול11/03/2008הבדיקות תקינות.
לא ניתן על סמך הנתונים לדעת מתי יהיה הביוץ או מתי יגיע המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמהדנית10/03/2008
שלום רב,
אני אחרי הריון חוץ רחמי, ללא סיבה ידועה. עברתי לפרוסקופיה בו הוצאה חצוצרה ימין.היום חודשיים אחרי אני חוזרת לנסות להרות(מתרומת זרע) ללא טיפול הורמונלי בשלב זה.הרופא מטפל המליץ לי לעבור היסטרוסקופיה כדי לבדוק את מצב הרחם ואולי לקבל אינדיקציה לגבי ההריון החוץ רחמי שהיה או לגבי החצוצרה שנותרה.
העניין הוא שארבעה ימים אחרי אני אמורה לעבור הזרעות והוא אומר שאין מניעה או סכנה. אחרי מה שעברתי אני מאוד חוששת,שאלתי היא האם הבדיקה הזאת הכרחית במצבי?והאם זה לא מסוכן לעבור הזרעות כ"כ בסמיכות ועדיף לדלג על אותו חודש?
מודה לכם, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי10/03/2008בהסטרוסקופיה לא ניתן לקבל מידע על החצוצרות. יש טעם לעשות את הבדיקה אם יש חשד לבעיה בחלל הרחם. בכל מקרה, לדעתי לא כדאי לעשות את הבדיקה מס' ימים לפני ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,עוד שאלה
דנית10/03/2008אם ההריון היה חוץ רחמי יש סיכוי שמשהו ברחם נפגע?
לפני ההריון עשיתי צילום רחם והיה תקין ולפני 3 שבועות אולטרסאונד לביקורת והרחם נראה תקין.אם הבדיקה לא מדגימה את החצוצרות, למה לי לעשות את הבדיקה?
ממש לא מתחשק לי לעבור את זה לשוא
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)