מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופא נשיםחסוי12/03/2008
שלום רב.
אני בתחילתו של תהליך , לקראת הזרעה מתורם.
רופא הנשים שלי (שהחליט על טיפול באקיקלומין) הוא רופא "מומחה למחלות נשים לידה ואולטראסאונד" .רופא מוכר וטוב לכל הדיעות.
חברה שעברה תהליך דומה טוענת שצריך ללכת רק לרופא המומחה לפריון.
האם גם אתם חושבים וממליצים כך?
האם אכן רופא מומחה לפריון יתרום לי יותר?
אם תשובתכם היא שלילית - האם בשלב מסויים אם לא יילך בקלות - כן צריך יהיה לשקול מעבר למומחה פריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
טלטל12/03/2008שלום,
לעניות דעתי עדיף רופא נשים שהוא גם מומחה פריון.
תבדקי האם הרופא שלך מטפל בעוד נשים עם בעיות פריון והאם היו לו הצלחות.
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובת הרופא. תודה
חסוי12/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי12/03/2008בלי לחוות דעה על הרופא שלך ( שיכול להיות שהוא מצויין גם בנושא הפוריות ) אני חושב שעקרונית, כמו שלא היית מעלה על דעתך לעשות סריקת מערכות בהריון אצל רופא שאינו מומחה לאולטרסאונד, את צריכה ללכת בענייני פוריות לרופא מומחה לפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוי12/03/2008
האם אני צריכה להתעקש מול הרופא שלי, שבעת ביצוע מעקב זקיקים ישלח אותי גם לבדיקת דם?
הנטיה שלו הינה רק אולטרסאונד לגודל הזקיקים.
מה הערכים בדם (פרוגסטרון ואסטרדיול?) אשר מעידים כי מגיע ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי12/03/2008אפשר לעשות מעקב זקיקים ללא בדיקות דם, אבל זה פחות מאופטימלי בחלק מהמצבים. את לא יכולה ללחוץ על רופא בענייני טיפול, אבל אם את לא מרוצה מהטיפול שאת מקבלת ממנו את יכולה ללכת לרופא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומניעת בריחת סידןשירן12/03/2008
אני משתמשת מזה שנה וחצי בגלולות "פמינט" ורציתי לדעת האם גלולות יכולות גם לעזור במניעת בריחת סידן מהעצמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירן
ד''ר דוד ישי12/03/2008לא ממש. אם יש לך בריחת סידן היא אינה קשורה בחסר אסטרוגן וצריך לחפש סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וריקודיםחסוי12/03/2008
מסתמן כי ההזרעה הבאה שלי תהיה באזור ימים בהם מותכננת מסיבה
(כנראה ההזרעה תהיה יום לפני המסיבה...או יום אחרי, או גם וגם).
א. האם יש מניעה לריקודים בימים אלו? האם התנועעות יכולה להזיק?
ב. האם אפשר לשתות יין/אלכוהול???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי12/03/2008אין מניעה לרקוד או לשתות אלכוהול במידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםמאיה12/03/2008
שלום ד"ר,
אני ממש נואשת ואין לי אפשרות להשיג טלפונית את הרופא המטפל.
אני מצויה במצב של גירוי יתר מזה שבוע (כבר כתבתי לכם בעבר - לאחר שקיבלתי טיפול הורמונלי + אוביטרל לא נשאבו הביציות ביום חמישי האחרון עקב כשלון בניתוח הפקת זרע, E2 לפני הזקת האוביטרל עמד על כ - 13,000, 24 זקיקים).
אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בבטן תחתונה, כמעט ולא יכולה ללכת ישר. מהמידע שאספתי באינטרנט אני מבינה שמכיוון שאין לי בעיה בתכיפות ובצבע השתן (אם כי הדבר כואב לי), ככל הנראה מדובר על גירוי קל.
השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאבים? האם אני חייבת לפנות לבדיקה רפואית עוד טרם קבלת הוסת? מה יכול להשתבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך ללכת להבדק בהקדם
טלי12/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי12/03/2008לדעתי את חייבת להבדק. אם את לא משיגה את הרופא שלך לכי למיון נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון להודעתי הקודמת לגבי פרוגסטרוןפוריה12/03/2008
8 ימים של גונל ולא 7 כמו שכתבתי.
תודה
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוריה
ד''ר דוד ישי12/03/2008התשובה בעינה עומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון וE 2פוריה12/03/2008
שלום רב ד"ר,
לאחר טיפול של 7 ימים גונל F
75 , הפרוגסטרון היה 1.1 וE 2 היה 2480. יום לאחר מכן אוביטרל ולמחרת ביוץ. קיימנו יחסים יום לפני האוביטרל, ביום האוביטרל ועוד יומיים לאחר מכן.
1.האם פעלנו נכון?
2.מתי עלי לעשות שוב מעקב של פרוגסטרון וE 2 ? לאילו ערכים (תקינים) יש לצפות.
3.היום אני חמישה ימים לאחר האוביטרל (כולל יום ההזרקה שנעשתה בעשר בבוקר) ואני חשה בכאבים בצידי הבטן למטה (התחושה היא בשחלות ,משהו פמימי) בשני הצדדים. האם אני צריכה לגשת לבדוק זאת? האם יש איזושהי סכנה?
אודה לשתובתכם.
תודה מראש
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פוריה
ד''ר דוד ישי12/03/2008פעלתם מצויין. אין צורך לבדוק שוב E2 ופרוגסטרון. הבדיקה הבאה היא הבדיקת הריון. אי נוחות באגן צפויה, אבל אם הכאבים חזקים את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונאלילילוש12/03/2008
שלום ד"ר,
להלן תוצאות הפרופיל ביום ה-3 לווסת:
Progesteron 2 nmo/l
Deha sulphate 4.8 umo/l
Coristol blood 326 nmo/l
TSH 0.84 mu/l
T3-TOTAL 1.9 nmo/l
T4-FREE 16.9 pmo/l
LH 3.9 iu/l
FSH 6.3 iu/l
Prolactin 188 mu/l
E2 176 pmol/L
האם התוצאות טובות/תקינות?
תודה, נינה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינה שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל אףחסוי12/03/2008
אתמול בערב התחילו לי הפרשות חומות קלות מאד. היום בשעות הבוקר המאוחרות קיבלתי מחזור. מתי בדיוק אני אמורה להזריק גונל (נאמר לי ביום השלישי למחזור) והאם זה קריטי שההזרקה תהיה תמיד בערך באותו הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל אף
פרופ' שחר קול12/03/2008להתחיל עוד יומיים, 14.3
מומלץ להקפיד על שעת הזרקה קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתייעצת....דג זהב12/03/2008
בקצרה....
מנסים שנה ושלושה חודשים... מחזור כל 30 יום כמו שעון שווצרי.
אחרי 3 חודשי איקקלומין אך ללא הצלחה.
החודש החלטנו שאנו נרגעים לא בודקים או מחפשים ביוץ פשוט עושים אהבה כשבא לנו.
הרופא גם המליץ לנו להירגע החודש ובמחזור הבא לעשות בדיקת זרע ואם הוא בסדר נעשה צילום רחם..
א ב ל ....
למרבה הפלא החודש המחזור מאחר מחזור אחרון ב 09.02.08
אני לא רוצה לפתח ציפיות או אשליות אבל זה ממש מוזר לי בד"כ שבוע לפני המחזור יש לי כאבי בטן, חזה נפוח וכואב והחודש כלום..
ממש כלום אני מרגישה רגיל אין לי שום תופעת מחזור או הריון...
עשיתי אתמול בערב בדיקה בייתית אך כמובן שהתוצאה היתה שלילית!!!
התור הפנוי היחיד שיש לרופא שלי זה בעוד שבוע וחצי.
מה אתם ממליצים לי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008מציע להמתין עוד כשבוע ולבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה הקודמת על המשך טיפוללירז12/03/2008
בהמשך לשאלה הקודמת רציתי לציין שהגיל שלי קובע כי אני לא רוצה להביא ילדים בגיל מאוחר מדי ומצד שני אני לא רוצה לסכן את בריאותי למרות שלא אסלח לעצמי אם לא אנסה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008בטיפול בתרומת ביציות הסיכון שלך הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול לאחר טיפולים כושליםלירז12/03/2008
אני בת 44.5 (נשואה 3.5 שנים ובטיפולים כ- 3 שנים) 3 נסיונות אי.וי.אף נכשלו. הביציות לא היו טובות. לכן אנחנו הולכים על תרומת ביצית. עשינו במרכז אחד 3 נסיונות. (2 הפריה ופעם מוקפא). ובמרכז אחר ניסינו 3 פעמים ללא הצלחה. במרכז השני היה הריון אחד שנפל בשבוע חמישי. שאר הפעמים ללא הצלחה.הכל תקין אצלי הרופאים טוענים שזו בעיה של הגיל. הרחם בסדר עובי הרירית מצוינת. הזרע של בעלי לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות. בנסיון אחרון ניסינו עם זרע טרי ולא מוקפא.
השאלה שלי היא: האם כדאי לנסות שוב בלי לפגוע בבריאות שלי. והאם כדאי מיד עכשיו ללכת על עוד טיפול או לחכות? להזכיר אני בת 44.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008לגיל המטופלת השפעה שולית אם הטיפול הוא על בסיס תרומת ביציות.
הטיפול התרופתי שאת מקבלת בתרומת ביציות הוא מינורי, ולא מסוכן לבריאותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז12/03/2008תודה על התשובה. ההורמונים שאני מקבלת הם: פרוגינובה, אוטרוגסטאן , גסטון,וקלקסאן. לפני כל טיפול הרופא מסדר לי את המחזור עם גינרה. הגסטון הפעם כניראה גרם לי לאלרגיה. אני עדין לא יודעת אם זה מה שגרם לאלרגיה. בכל אופן שאלתי היא האם כדאי מיד להתחיל מחזור נוסף . את בדיקת הבתא השלילית קיבלתי אתמול והפסקתי אתמול את כל ההורמונים מלבד הקלקסאן.אודה לך על תשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/03/2008לגסטון יש חלופות.
הצורך בקלקסן לא ברור.
אין מניעה להמשיך מיד למחזור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז12/03/2008בהמלצת המטולוגית אני לוקחת קלקסאן. בגלל בעיה בקרישיות הדם.
ועכשיו יש לי שאלה נוספת המדאיגה אותי. לגבי סיכון לסרטן השד. האם יש מקום לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירז12/03/2008האם יש בעיה עם הקלקסאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008אם יש הוריה רפואית - יש להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז13/03/2008תודה על התשובות ואודה לך אם תענה על שאלותי הנוספות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008הסיכון לסרטן שד אינו שונה משמעותית מהסיכון של כלל האוכלוסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןTZCO12/03/2008
בוקר טוב,
טיפול הפריון האחרון שביצעתי היה בנובמבר, שכשל.
החודש לאחר בדיקת הריון נודע לי שנקלטתי (ב"ה) ללא כל טיפול, האם אני צריכה לקחת תומכים כלשהם? (כדורים/זריקות שיחזיקו את ההריון או שבגלל שזה טבעי לא צריך כלום.)
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול12/03/2008לדעתי, הריון טבעי אינו דורש תמיכה.
יש החולקים על דעה זו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה והיריוןסמר12/03/2008
בוקר טוב,
אני בהיריון בשבוע 7 +3 עוברים.
האם נסיעה לחו"ל במצב כזה מזיקה ומסכנת את העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה
פרופ' שחר קול12/03/2008הנסיעה עצמה לא מסכנת.
השאלה היא של אחריות ביטוחית - רפואית היה ויש ארוע רפואי על רקע ההריון בעת השהות בחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות אחרי הפלה טבעית+גרידהשרון12/03/2008
ב15 בפברואר עברתי גרידה עקב הפלה טבעית (-העדר דופק עוברי ב ultrasound בשבוע שמיני ב-11 בפברואר) . היה זה הריון ראשון, שנינו בני 33.
אתמול, עקב כאבים דמויי דלקת בשלפוחית בוצעה בדיקת ultrasound ונמצאו 4 ציסטות שנראות תיפקודיות, 2 בכל שחלה (3.5 ס"מ הגדולה מכולן), רק אחת מהן היתה שם בultrasound הקןדם (ב - 11 בפברואר ), הרופא ציין שיש בהן דימום. בנוסף, בדיקת ביוץ ביתית הראתה אתמול תוצאה חיובית. גם בדיקת הורמון הריון (רגישות %20 יצאה חיובית אתמול (מן הסתם עדיין מההריון שאבד) למרות שחזרנן לקיים יחסים ב-29.2 אז גם פסק הדימום מההפלה (אבל מעט בגלל הכאב מהציסטות).
כמה שאלות:
1. האם יש סיכוי להכנס כעת להריון? באם נצליח האם יש סיכון גבוה יותר להפלה בגלל הציסטות? לקח לנו 6 חדשים להרות בפעם ה- 1 ולכן תיכננן לנסות מיד
2 האם יש קשר אפשרי ביו ההפלה והציסטה הראשונה?
3. האם יתכן שאני כבר בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008יש סיכוי להריון, שכן יתכן והיה ביוץ.
אין קשר בין הפלה לציסטות.
יתכן ואת כבר בהריון, עדיף לבצע בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 2 שאלות
שרון12/03/2008תודה דוקטור
-אם כבר היה ביוץ איך אפשר להסביר את תוצאות בדיקת הביוץ אתמול (שאומרת שאבייץ תוך 12-36 שעות-)?
וגם - מה יכולה להיות הסיבה לכ"כ הרבה ציסטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008כל הנאמר הוא בגדר ניחוש והשערה.
בדיקת ביוץ בשתן אינה אמינה במאת האחוזים.
ציסטות יכולות להיות מסוגים שונים.
כדי לייעץ באופן אמין יש לראות הממצאים, לערוך בדיקות דם נחוצות, ובכך לאסוף מידע יותר מבוסס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtest 1 results - help!
שרון14/03/2008Dear doctor
as you recommended my doctor sent me to do blood works for progesterone and hcg quantity
the test for the first test (from yesterday):
hcg 1625
progestrone 28.3
Now we are waiting for the second test that we will do tomorrow Satarday
I am really anxious and confused!
I need to remind you the Uls I did last Tuesday showed my Uterus looked normal after the GRIDA
So - how could these levels be explained?
could I be pregnant with twins?
otherwise, given I had the GRIDA on February 15 - these levels are too high for a normal new pregnancy
no?
I know I need to wait for the second test results but I am really anxious for ANT explenation you may have for this...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSharon shalom
פרופ' שחר קול15/03/2008Must rule out the possibility of ectopic pregnancy
Discuss with doc pathology results from D+C
Repeat US* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהthanks doc!
שרון15/03/2008I figured as much...
should I take it easy - is there a increased risk of rapturing if I don't rest?
Also - is there any chance these are twins? i need an optimistic scenario to get me through this weekend
(I am an ISraeli student in the US and would not be able to see my doc till MONDAY)
Should I go to the emergency room? I am not in pain...
TODA!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
פרופ' שחר קול15/03/2008take it easy this weekend unless in pain or abnormal feeling
No point in speculating
Things will be clearer Monday* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdear Sharon
פרופ' שחר קול18/03/2008ectopic can give symptoms identcal to those of normal pregnancy
Best to wait further beta results
Normal slope will be promising
Also,' ultrasound can easily make the diagnosis* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGTD?
פרופ' שחר קול20/03/2008Need to know the pathology report from first D+C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtakin
שרון20/03/2008it was fine! Takin
they are taking a second look though...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרון
פרופ' שחר קול22/03/2008רמת הבטא אינה אופיינית למולה.יתכן ויש מקום לגרידה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהafter grida
שרון22/03/2008I wnt through the second gridaday and of course am still waitinf on the pathology.
my doctor seems to think there was a mole remaining from the pregnancy I lost and the first grida from 15 february.
I suppose we will wait and see
I have a question now - assuming it was a partial molar:
knowing my husband' did a sperm test 2 months before conception that wasn't very good (although morphology was reasonable) and from my understanding most partial molars are from paternal origin (diploid sperm or spermaztoza)
would you recommend we try IVF (hashbacha/hazraa) for our next conception attempt? would that reduce the risk of a reoccurrence of partial molar??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון:
פרופ' שחר קול22/03/2008אין קשר בין איכות הזרע לסיכון למולה חלקית.
אם היה הריון ספונטאני לא נראה צורך בטיפול פריון כלשהו בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)