מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא לאחר אוביטרלפוריה20/03/2008
שלום ד"ר
עשיתי בדיקת דם היום- 12 יום לאחר זריקת אוביטרל ויצא -
HCG-B Qualitative (B) 65 mIU/ml
מה דעתך? הריון צעיר או שאריות הזריקה.
הזריקה בוצעה ביום שבת ה - 8.13.08 בשעה 10 בבוקר.
מקווה שזה זה...
תודה
פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריה שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008סביר להניח שמדובר בהריון.
מציע המשך מעקב בטא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלולי20/03/2008
שלום אני בת 32 IVF ראשון ב-26/2 שאיבה ב-29/2 החזרה של עובר אחד עקב גירוי שחלתי מאז השאיבה כאבים איומים בשחלות בדיקות דם וUS כל יומיים עדיין מעט נוזל בחלל הבטן ב13/3 ביתא 182 ב17/3 930 ןב19/3 2700 הרופא אומר שיכול להיות שהכאבים הם בגלל הריון מחוץ לרחם אבל בUS נצפא שק הריון יכול להיות שיש לי שק אחד ברחם ואחד מחוץ לרחם כשהכניסו רק עובר אחד והאם עליית הביתא טובה
סליחה על אורך השאלה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008אם הוחזר לרחם עובר אחד הסיכון להריון חוץ רחמי, נוסף על ההריון שנראה ברחם, הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בזמן הריוןטלי20/03/2008
לרופאים היקרים שלום רב,
לפני שנה עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת פוליפ מהרחם. אחרי שלושה ניסיונות IVF אני בהריון שבוע 11. כעת באולטרה-סאונד שוב נראה פוליפ גדול. הרופא שהוא מומחה אולטרה-סאונד אמר לי שאינו יכול להביע דעה שכן עלי לדבר עם הרופא שלי, אך הוא נמצא בחו"ל עד שבוע הבא. האם פוליפ "גדול" מסוכן להריון? האם יש דרך לטפל בו בעודי בהריון? מה הסיכוי שלי לעבור את ההיריון בשלום אם לא יעשה כלום? ברצוני להוסיף כי עם או בלי קשר לכך, יש לי דימומים והכתמות לסירוגין מאז שבוע 6 ועד עתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ' שחר קול20/03/2008חייבים לוודא מיקום ומרקם מדויקים של הממצא.
לא ברור על סמך מה נקבע שמדובר ב"פוליפ".
אם מדובר בממצא תוך רחמי (שטיבו אינו ברור) אין מקום להתערבות כירורגית תוך רחמית בשלב זה.
מציע מעקב בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתיחסותך
טלי21/03/2008תודה לך. כתוב: ממצא היפראקוגני 64X38 מ"מ בעל דחיסות גבוהה וגבולות בלתי סדירים בחלל הרחם... (שתי מילים בלועזית שאיני מבינה את הכתב) ...שינויים מטפלסטיים. דוחק את שק ההריון לכוון הדורסלי. חשד לפוליפ אמצומריאלי או גוש בהליך תופס מקום. עולה חשד לרקמה בעלת קצב התחלקות מואץ שכן לא נראה בסריקה האחרונה מתאריך 3/3/08 (הוסתר ע"י השק?).
אשמח להתיחסותך! הרופא שלי חוזר בסוף השבוע הבא. האם לחכות לו? האם יש מקום לדאגה לגבי ההריון? האם עלול לגורם לי להפלה חס וחלילה? תודה לך על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא
פרופ' שחר קול21/03/2008הממצא המתואר הינו חריג בהריון, ודורש המשך ברור.
אפשר להמתין שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
טלי21/03/2008סליחה על הבורות אבל אם הרופא שלי יחשוב שצריך להוציא את הפוליפ, האם יש אפשרות לעשות זאת ועדיין לשמור על ההריון? ועוד שאלה קטנה: האם הרופא שלי, שהוא רופא פוריות הוא בכלל המומחה הנכון לעסוק בענין? תודה רבה על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול22/03/2008כריתת פוליפ רחמי עלולה לסכן את ההריון.
אני משוכנע שרופאך יידע להחליט ההחלטות הנכונות, וכן להתייעץ עם מומחים אחרים אם מדובר בממצאים חריגים או נדירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קול תודה רבה! עוד 2 שאלת בבקשה
טלי24/03/2008תודה רבה לך על תשובותיך. בגלל שהדימום התגבר הלכנו ביום שישי לרופא הנשים הישן שלי והוא אמר שהפוליפ גדל מאז הבדיקה הקודמת והוא ממליץ לעשות היום או מחר ביופסיה ולשלוח למעבדה ומציע לא לחכות לרופא הפוריות שלי. הוא הסביר לנו שאפשר לעשות זאת על ידי אנדוסקופיה או היסטרוסקופיה ושניהם יסכנו את ההריון במידה זו או אחרת. השאלות שלי: האם גם אתה סבור שכדאי בכלל לעשות את הבדיקות האלה ולסכן את ההריון? הבנתי ממך שלדעתך מספיק מעקב בשלב זה, וכמובן שהיינו מעדיפים את האפשרות הזו. שאלה שנייה: אם צריך בכל זאת את הבדיקה מה עדיף: אנדוסקופיה או היסטרוסקופיה? אנחנו מאד לחוצים בגלל שהיה קשה מאד להשיג את ההריון הזה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול24/03/2008אנדוסקופיה והיסטרוסקופיה - אחד הם.
המקרה חריג, מציע התייעצות נוספת, עדיף במסגרת בי"ח ציבורי גדול.
קשה מאוד לייעץ בלי לראות "בעיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וסליחה על הנדנוד
טלי24/03/2008סליחה שמדנדנדת אבל אנחנו קצת מבולבלים. אתה מתכוון שעכשיו נלך לבית חולים גדול? אתה מציע שנלך פשוט לאיכילוב למשל? למיון? האם יש מומחה שמתעסק עם פוליפים או פוליפים בהריון? לטענת רופא הנשים שלנו הפוליפ כבר לוחץ על העובר ומסכן אותו. האם ידוע לך על מישהו שמתמחה בדברים האלה ויכול לראות אותנו בבית חולים גדול באיזור תל אביב או דרומה? תודה רבה.
פרופ' שחר קול24/03/2008בדיוק.
על פניו מדובר במקרה חריג, לכן אני סבור שדיון ע"י הרופאים המומחים במח' נשים באיכילוב עשוי להביא להחלטה הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קול: תודה רבה על העזרה והיעוץ!
טלי24/03/2008תודה רבה על הסבלנות הרבה והייעוץ. נפעל בעצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות תקינות הורמונליתקרן20/03/2008
שלום,
עשיתי בדיקת דם(לתקינות הורמונלית) ואלה התוצאות שנתקבלו:
TSH-1.440
LH-5.2
FSH-6.7
PROLACTIN-251
ESTRADIOL (E-2)ׁ- 213
OH-PROGESTERONE- 2.4
TESTOSTERONE- TOTAL - 2.3
האם התוצאות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבאבועות רוח והריוןשסק20/03/2008
שלום,
רציתי לדעת האם יש סכנה לשהות במחיצתו של ילד
החולה באבאבועות רוח בשלבים מאוד מוקדמים להריון (שבוע 6)
תודה, שסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שסק שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008בוודאי, בעיקר אם אין לך חיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליתי במחלה בילדותי
שסק20/03/2008
זה אומר שאני מחוסנת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול21/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לפמיואשת20/03/2008
בוקר טוב ...
ראשית מודה אני על התשובה המהירה,
אבקש לדעת האם אפשר לחזור לפעילות רגילה לאחר החזרת עוברים,
אני בחופשת מחלה 3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאיריס א20/03/2008
ב11-3 הוחזר עובר ומיום שישי אני עם תמיכה של אוטרוגסטן 3 פעמים ביום דרך הנרתיק מאתמול אני מקיאה ויש לי בחילות האם אני רגישה לתרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008לא סביר שרגישות תופיע ימים לאחר תחילת השימוש בתרופה.
רגישות לאוטרוגסטן במתן וגינאלי היא נדירה.
הקאות אינן סימן אופייני של רגישות.
יש לשלול סיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על הבורותסמד20/03/2008
למה צריכים את הדיכוי הזה? במה בדיוק הוא מועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמד שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008למנוע ביוץ מוקדם וביטול הטיפול עקב כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקש לתמיכהלי20/03/2008
אני מטופלת כבר שנתיים בהפריה אחרי החזרת עוברים אני משתמשמת באוטרוגסטן נרות פעמים ביום
בטיפולים אחרים אנדמטרין גל פעמיים ביום ןבטיפול האחרון גם זריקת אוביטרול כול3 ימים
האם יש לך הצעה יותר טובה לתמיכה יותר בטוחה לפרוטוקול הבא?
היו לי הריונות שלא הוחזקו
עשיתי את כול הבדיקות
והשאלה השניה
קיבלתי וסת עכשיו אחרי הטיול עם האוביטרול וסת מאוד חזקה עם המון המון גושים רירים וגדולים מאוד שבנתיים כבר יום שני לא מפסיקים ,האם יש סיבה לחשוש?או שזה בגלל הטיפול?
מודה לך מאוד על העזרה
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול20/03/2008טיפולי התמיכה שקיבלת הם טובים ומקובלים.
דימום וסתי כבד אינו נדיר לאחר טיפול פריון. לא נראה שיש לחשוש.
אם הדימום מאוד חריג, בעיקר יש לוודא שאין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי -דחוף בבקשה.....דקלה19/03/2008
שלום רב
ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה-4 למחזור-האם תקין?
- pmol/L 163 ESTRADIOL (E2) SENS.
- pmol/L ---- ESTRADIOL (E-2)
1 4.20- 0.35 mIU/L 1.50 TSH
- IU/L 10.1 LH
- IU/L 4.8 FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה.
ד''ר דוד ישי20/03/2008כל הערכים תקינים. היחס LH/FSH מעט גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור אבל.....
דקלה20/03/2008על מה זה יכול להצביע שהערכים גבוהים? על בעיה כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה
ד''ר דוד ישי20/03/2008הערכים אינם גבוהים. אמרתי שהיחס בין LH ל FSH מעט גבוה. אם הוסת שלך סדיר, אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,שאלה נוספת ...
דקלה22/03/2008אני מנסה חצי שנה להיכנס להריון ואכן הוסת אינה סדירה מגיע פעם ב-35-40 יום ,האם יש השפעה לתוצאת הבדיקה? שוב תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור אבל.....
דקלה20/03/2008על מה זה יכול להצביע שהערכים גבוהים? על בעיה כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה
ד''ר דוד ישי22/03/2008אם הבדיקות מראות שאת מבייצת, אין בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלטל19/03/2008
שלום ד"ר,
ביום ראשון אוביטרל בשעה 18:00 , וביון שני בשעה 11:30 IUI.
ביום של ההזרעה (יום שני) קיימנו יחסים בלילה ,
וביום שלישי לא בוצעה עוד הזרעה (לא הסתדר לנו) , וגם לא קיימנו יחסים.
היום יום רביעי עוד אוביטרל.
שאלתי אליך היא האם ההזרעה של יום שני והיחסים של יום שני נותנים מספיק חשיפה לביוץ (בהנחה שהזרע סביר, למעט בעיית תנועתיות קלה) והאם ההזרעה ה-2 שלא בוצעה מאוד קריטית?
אין מילים בפי להודות לך!!!
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי20/03/2008ההזרעה והיחסים אח"כ בהחלט מספיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfלילך19/03/2008
שלום רב,
ביום 2 למחזור עשיתי ב.דם ואולט' - התחלת פרוטוקול קצר של ivf.
הבנתי מהאחיות שה-LH גבוה, אבל לאחר שהן בדקו עם הרופא אמרו לי שזה בסדר ושאני יכולה להתחיל בטיפול.
הפרו' שלי הוא - דקא 0.1 ביום 2 למחזור, ומיום 3 נוסף גם 6 אמפ' של מנוגון.
שאלתי היא - אם ה-LH טיפה גבוה, זה לא בעייתי להזריק את ה-6 מנוגון שמכילם גם LH, במשך 6 ימים, ורק ביום ה-7 לבוא לביקורת?
ושאלה שניה היא - האם גלולות (גינרה) שנטלתי למשך שבועיים לפני התחלת הטיפול יכולים להשפיע על ה-LH?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי20/03/2008אין בעיה עם הזרקת מנוגון כאשר ה LH גבוה. הגלולות היו אמורות דוקא להריד את רמת ה LH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה כבר לדעתלאה19/03/2008
שלום ד"ר
יום ראשון של המחזור - 27.2
הזרקתי אוביטרול - 9.3
הזרעה - 11.3
מתי הכי מוקדם אפשר לבדוק אם יש הריון?!
לבדוק בשתן? בדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ב - 25.3
פרופ' שחר קול19/03/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
לאה19/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה כבר לדעתלאה19/03/2008
שלום ד"ר
יום ראשון של המחזור - 27.3
הזרקתי אוביטרול - 9.3
הזרעה - 11.3
מתי הכי מוקדם אפשר לבדוק אם יש הריון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 25.3
פרופ' שחר קול19/03/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת- תודהסמד19/03/2008
ולאחר התוצאה שמושגת ממשיכים בטיפול רגיל של הורמונים על מנת להכין את הגוף לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון!
פרופ' שחר קול19/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)