מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום ד"רמוריה15/03/2008
הווסת כל 30-32 יום.
הביוץ ביום ה-20-21.
ביום ה-26 לווסת ערכתי בדיקת פרוגסטרון והתוצאה 17.40.
אני יודעת שהיה ביוץ, אבל האם יש סיכוי החודש להריון מאחר
והבדיקה נעשתה רק שבוע לאחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, יש סיכוי
פרופ' שחר קול15/03/2008בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ושאלה...
מוריה15/03/2008קיבלתי מרופא משפחה נרות אנדומטרין, האם כדאי לקחת
כבר עכשיו במידה של הריון או לחכות לתשובה, כי הבנתי שזה מעקב את הווסת
במקרה שהתשובה שלילית?
ואם כן כמה?
אני מאד לחוצה בעיקר עקב ההפלה חודש שעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהלי15/03/2008
שלום
עשיתי כבר כמה הפריות ובהחזרה היו רופאים שביקשו להשתעל שמחזירים לרחם בכדי שהעובר ישתחרר לחלל ולפעמים לא מבקשים ,האם יש החזרה שלדעתך עדיפה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה שלום
פרופ' שחר קול15/03/2008לדעתי שיעול אינו מוסיף, ואולי אף גורע על רקע העלאת הלחץ התוך ביטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםחסוי14/03/2008
שלום רב ד"ר קול
לצערי הריון של עוברים טריים לא המשיך להתפתח כבר בשבוע 6. כעת בהכנה להחזרת מוקפאים. יום 16 למחזור, 3 אסטרופם מהיום הראשון. רירית כבר 10 מ"מ..
אני צפויה לעשות בדיקה ביום ראשון. אשמח לכמה הבהרות.
מדוע להמשיך 3 אסטרופם אם הרירית כבר בסדר?
מדוע לא נקבע לי כבר מועד החזרה? למה בעצם ממתינים עכשיו?
האם הביוץ שלי נדחה (אני מבייצת בד"כ ביום 16 או 17 ) לא מרגישה שום סימני ביוץ!
שאלה אחרונה: האם ישנה אפשרות להריון טבעי החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגה שלום
פרופ' שחר קול15/03/2008המשך אסטרופם חיוני כדי לייצב את הרירית.
אין סיבה רפואית שלא לקבוע מועד להחזרה. השיקול הוא פיזור עומס עבודה ביחידה. זה אחד היתרונות העיקריים במחזור הפשרה מתוכנן.
הביוץ לא יקרה החודש (קרוב לוודאי).
לכן האפשרות להריון טבעי היא קלושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
חסוי15/03/2008תודה על תשובתך הקודמת. מדוע ביוץ לא יקרה החודש?
כבר בייצתי פעם אחת לאחר ההפלה. זהו טיפול על מחזור "חדש"...
האם בשל האסטרופם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ומחזור מוקדםד14/03/2008
לפני שלושה שבועות בוצעה בי הזרעה, זאת לאחר שמועד הביוץ היה ידוע באופן מדוייק. את המחזור קיבלתי שמונה ימים לאחר הביוץ, דבר שלא קרה לי מעולם (עד היום דווקא קרה לי שהמחזור הגיע זמן רב לאחר הביוץ- כ- 18 יום. האם יתכן שהמחזור המוקדם הוא למעשה הפלה של עובר שרק התחיל להשתרש? ואם לא, ממה הדבר יכול לנבוע? האם שלב לטואלי קצר פוגם בסיכויי הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי14/03/2008אם מדובר במחזור אמיתי הוא בהחלט מוקדם באופן חריג . אם זה לא וסת זה יכול להיות דימום שקשור להשרשה של העובר. לא בהכרח הפלה. אם האירוע חד פעמי, אין סיבה לדבר על בעיה כרונית של השלב הלוטאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אמיתי
ד15/03/2008בהתאם לבדיקות אולטרסאונד ודם שביצעתי לאחר הדימום, לא מדובר בדימום של השרשה. אם כך, מה סביר יותר? שמדובר במחזור שהגיע מוקדם ביותר או בהפלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות להמשך...לי14/03/2008
היי,
אני בת 36 אחרי 7 טיפולי הפריה 3 הריונות 2 כימים ו1 הפלה טיבעית ,הטיפולים הראשונים הניבו הריונות כושלים ואחכ אפילו לא נקלטו העוברים שלי תמיד באיכות טובה מאוד בלי שברים וחלוקות יפות,אך מעט ביציות ולכן כול טיפול הוא עם שאיבה.
שאלתי היא האם יכול להיות שלפעמים מעבדה מסוימת לא מתאימה להתפתחות העוברים ?
אין לי בעיה ידועה פרט לשחלות פולציות שכרגע לא מפריעות עשיתי בדיקת קרישה כרומזולים
צילום והיסטרקופופיה לרחם הכול תקין
אני צריכה להתחיל שוב טיפול והמחשבה על כך שאולי העניין הוא במעבדה לא מניח לי האם יכול להיות דבר כזה שהעוברים מתפתחים שם יפה אבל בכול זאת משהו לא טוב???אוף מיצטערת כולכך על האורך ,
שאלה אחרונה(מבטיחה)אחרי החזרת עוברים אומרים לי לקום לא מחכים אפילו דקה האם זה מזיק?
תודה מכול הלב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008אם העוברים יפים אני מניח שהמעבדה עובדת כראוי.
שכיבה לאחר החזרת עוברים אינה חיונית, ואינה משנה את תוצאות הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורןשלום...14/03/2008
אבקש לדעת מי הרופא תורן בימי ד' בביח' אלישע..????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' דורית מנור
פרופ' שחר קול14/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהחסוי14/03/2008
בת37 בריאה בדרך כלל לפני טיפולי הפריה ראשון . בדיקות לפני ההפריה נמצא בעיה של pt מאורך
inr 2.3
מה המלצתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' שחר קול14/03/2008מציע להתייעץ עם המטולוג.
האם יש בעיית קרישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה
חסוי15/03/2008לפי דברי הרופא כן.
האם אישה עם בעיות קרישה בדם יכולה להרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישה
פרופ' שחר קול16/03/2008כן.
ראשית יש לברר מה בדיוק הבעיה, ואיך לטפל.
דורש ברור המטולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת ביוץחסוי14/03/2008
האם ניתן להשתמש בערכת ביוץ , עת משתמשים באקיקלומין?
או שהאקיקלומין יכול להפריע ולעוות תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכת ביוץ
פרופ' שחר קול14/03/2008איקקלומין לא ישפיע על תוצאות הבדיקה עם ערכת הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחרטלי14/03/2008
ד"ר קול היקר שלום, אנחנו מעוניינים לעבור אליך לטיפול בבית חולים אלישע, אחרי 2 IVF שלא נקלטו. אני בת 33 ויש לנו ילדה. בעלי חבר בכללית ואני חברה בקופ"ח לאומית. האם ידוע לך איך עושים זאת: האם צריך הפנייה והתחייבות או שאתה נחשב מומחה וצריך להשתמש בביטוח המשלים? והאם כדאי יותר על שמי או על שמו, במקרה שיש הבדל בין הקופות בכיסוי?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה
פרופ' שחר קול14/03/2008אין צורך בהפניה.
יש החזר דרך הביטוח המשלים של הלאומית.
אם מגיעים - ודאו עם המזכירות שישאירו התיק שלכם בחדר הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
טלי15/03/2008תודה רבה לך. מה הכוונה התיק שלכם? הרי אין לנו עוד תיק אצלך וגם לא באלישע. הכוונה לכל המסמכים שנביא בקשר לטיפולים קודמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
פרופ' שחר קול15/03/2008הביאו איתכם כל מסמך רלוונטי, ובעיקר פירוט של הטיפולים הקודמים: פרוטוקול, מינוני תרופות, ביציות , הפריות וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבוש במחזור אחרי איקוקלמין?מיכל14/03/2008
שלום
מנסה להכנס להריון שנה. יש לי מחזור סדיר כל 26 ימים בערך.
חודש שעבר לקחתי איקוקלמין (כדור אחד) והזרעה ביום ה12. וקיבלתי מחזור לאחר 24 יום (שזה די מוקדם נראה לי) והחודש הרופא אמר לי שבגלל ציסטות לא כדאי לי לקחת איקוקלמין. אולם עשיתי מעקב זקיקים כבר ביום ה10 שבו אמר לי שאין זקיקים (בנוסף יש לי גם דימום כבר 5 ימים מהיום העשירי היום זה היום ה15), אולם לאחר בדיקת פרוגסטרון ביום וביום ה10 שהיה 7.7 ng\ml וביום ה12שהיה
32 nmol\l הוא הגיע למסקנה שהיה ביוץ כנראה לפני היום ה10 , האם זו תפועת לוואי של האיקוקלמין שלקחתי חודש שעבר? מה קורה לגוף שלי האם יש לך עוד רעיון למה שקרה? האם באמת היה לי ביוץ? מה פשר הדימומים האלו? (עשיתי גם בדיקת הריון ואני לא בהריון. האם מומלץ לשנות טיפול?
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008אכן יש שיבוש, ולוחות הזמנים מעט התבלבלו ויצאו מכלל שליטה.
לא נגרם כל נזק.
לאיקקלומין של טווח פעילות של מספר ימים.
מציע להמתין עם התערבויות נוספות, ולתת למערכת להתאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותמאיה13/03/2008
שלום,
יש לי ציסטות רבות לאחר תהליך IVF שנכשל בו טופלתי בגונל F.
כמה זמן יקח לכל הציסטות להיעלם והאם קיים סיכון שהן ישארו לנצח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008לרוב הציסטות נעלמות ללא טיפול כלשהו בתוך מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בשחלה אחרי שיזורמאיה13/03/2008
שלום רב,
לפני חצי שנה, בשבוע 21 להריון (שהושג אחרי IVF על רקע לא ברור) עברתי לפרוסקופיה עקב שיזור כפול בשחלה ימנית. השחלה לא נכרתה. לפני 11 שבועות ילדתי בשעה טובה תינוק בריא בלידה רגילה.
לפני שבוע הייתי בביקורת אצל גניקולוג שעשה אולטרסאונד ואמר שהשחלה הימנית לא מתפקדת.
רציתי לדעת:
1) האם זה אומר שבמקום מחזור חודשי (לפני ההריון היה לי מחזור סדיר ביותר כל 30 יום) אקבל מחזור פעם בחודשיים?
2) האם כאשר ארצה הריון נוסף, אצטרך טיפול אגרסיבי יותר כדי להשיג מספר גדול יותר של זקיקים בשחלה הפעילה?
3) האם יש סיכוי שהשחלה תחזור לפעול?
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לא, פעם בחודש.
2. לא בהכרח.
3. יש סיכוי, שווה להמשיך ולעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת...קורנית13/03/2008
שלום ד"ר קול,
טיפול הורמונלי שכפי הנראה התחיל במצב לא תקין כפי שאמרת מהתחלה.
ביום ראשון, 9.3.08, בדיקת E2 הראתה עליה ל- 775 פרוגסטרון ירד ל- 1 (מ-1.9) וLH ירד ל- 0.8 (מ-1). כמו כן הדימום התחזק והיה כהה מתמיד.
לכן, הוחלט באופן חד צדדי (שלי) להפסיק את הטיפול מחשש לנזק.
ואכן מיום ראשון ועד היום עדיין הדימום ממשיך.
האם משך הדימום (התחיל בתאריך 27.2.08 לסירוגין ועד היום לא מעיד על בעיה כלשהי?
הרופא שבדק אותי (רופא מומחה ומוכר בתחום) אמר שהכל תקין בזמן מעקב הזקיקים.
האם יש מקום לקיים בדיקה נוספת?
הדימום המתמשך מעיק עד מאוד. ובעיקר מדאיג.
אודה על הנחייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנית שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008נוצרה רירית לא יציבה.
מציע טיפול בפרוגסטין (כמו פרוברה) כדי לוודא קילוף מלא של הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר קול
קורנית14/03/2008האם הטיפול בפרוגסטין יגביר את הדימום?
כי אני כבר עם דימום כל כך הרבה זמן וחוששת שאפגע.
האם ניתן לקבל המרשם מקופ"ח או לבקש המרשם מרופא הנשים.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנית שלום
פרופ' שחר קול14/03/2008הטיפול יאפשר קילוף מלא של הרירית.
עדיף, דרך רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh גבוהענת13/03/2008
שלום,
רציתי לשאול שלוש שאלות בנושא:
1. ה- fsh שלי הוא באיזור ה- 30 אך ה- LH בטווח הנורמה. האם אינם אמורים לעלות בהתאמה ? האם יש משמעות לפער ?
2. על אף תמונה זו עדיין קיימים זקיקים וביוץ טבעי. האם הדבר כך בדרך כלל ? האם הדבר מעיד על סיכוי גבוה יותר להרות ?
3. האם fsh גבוה יכול להיות תוצר של בעיות אחרות מלבד רזרבה שחלתית נמוכה ? האם יש מקום למשל לבדוק תפקודי בלוטת התריס לעומק גם במקרים בהם TSH בטווח הנורמה ? האם יש בדיקות אחרות מומלצות ?
ובהזדמנות זו, רוצה להודות לך על הפורום הנעים, היעיל והמכיל הזה ועל האופן בו אתה מנהל אותו,
תודה ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לרוב שניהם עולים במקביל, אולם FSH מייצג נאמנה יותר את הרזרבה השחלתית.
2.ביוץ טיבעי מאפשר השגת הריון ללא כל טיפול הורמונאלי.
3. אם TSH תקין, הטירואיד בסדר. תאורטית - יש מצב של אדנומה המפרישה FSH מההיפופיזה. נדיר ביותר, לא פוגשים בחיי היום-יום, רק בספרות המיקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ivfלילך13/03/2008
ערב טוב,
אני לפני טיפול ivf נוסף.
1. על הפרוטורול שלי כתוב AUA או (ANA - לא הצלחתי לזהות) - מה זה אומר?
2. איכות הביציות שלי קצת ירודה - האם זו יכולה להיות סיבה לקבלת גלולות (מסוג גינרה) למשך שבועיים, לפני התחלת הפרו' הקצר? (וסת סדירה כל 26-27 יום).
3. הפרוטוקול שקיבלתי הפעם הוא - דקא 0.1 + מנוגון (X6 אמפולות) - בדר"כ, לפי מה שאני יודעת מהנסיון שלי, התחלתי קודם עם זריקות המכילות FSH (פיורוגון) ורק אחרי כמה ימי הזרקה הוסיפו מנוגון. האם זה בסדר שכל הפרו' שלי יהיה רק מנוגון - כלומר שיהיה LH כבר מההתחלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול13/03/20081. לא ברור.
2. גינרה - לצורך תזמון, ללא השפעה על איכות ביציות.
3. פרוטוקול סביר, ומקובל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
לילך13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)