מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקהחסוי09/01/2008
נפח:4.0
ריכוז/מ"ל 53000000
תנועתיות :כללית 69% פרוגרס מהירה 46% לא פרוגר 23% תאים בלי תנועה 31% תאי דם לבנים 0-1 שדה
זרע במקור : תאים תקינים 6%
זרע במקור : צורות פטלוגיות פגם בראש :80% צוואר 2% זנב :9% טיפות ציטופל :1%
זרע במקור חוסר אקרוזום :2%
vitality: 92%
האם הבדיקה תקינה והאם ניתן להרות טבעי בהנחה שאצל האישה הכל תקין ?
שכחתי להוסיף...
צמיגות נורמל
חומציות 8.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול09/01/2008תוצאות לא טובות מבחינת ריבוי פתולוגים, אך בהחלט ניתן להרות מזרע זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
חסוי09/01/2008ניתן להרות באופן טיבעי או נצטרך השבחה או הזרעה ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ' שחר קול09/01/2008סיכוי סביר להריון ספונטאני, ללא טיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
חסוי09/01/2008מה זאת אומרת תוצאות לא טובות מבחינת ריבוי פתולוגים,ואיזה השפעה ישלזה על הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעה
פרופ' שחר קול10/01/2008אין השפעה על הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםעדי09/01/2008
שלום רב ותודה על ההתייחסות.
אני אחרי החזרת עוברים טריים שלא צלחה .
נותרו לי 4 עוברים קפואים שהוקפאו מאוד מוקדם. אני תוהה האם כדאי להחזיר את
המופשרים או לנסות טיפול נוסף עם טריים.
האם יש הבדל משמעותי בין טריים למופשרים במידה ויש המשך חלוקה יפה לאחר ההפשרה.
האם במקרה כזה, הסיכוי זהה לעובר טרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ' שחר קול09/01/2008עובר באיכות מעולה לאחר הפשרה הוא בעל יכולת השתרשות כמו טרי.
לכן עדיף מחזור הפשרה כעת על פני טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות
עדי09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות לא נקלטיםמורן09/01/2008
דר' שלום,
בת 39 אף פעם לא הייתי בהריון מחזורים סדירים. עשיתי 7 מחזורי אי בי אף וארבעה החזרות מתרומת ביציות (אף אס אייצ' 13-16). אף פעם לא נקלט הריון. הרופא שלי עובד תמיד באותו פרוטוקול. אומר שזה לא קשור לקליטה. שאלתי אותו לגבי פיפל ואמר שלא מאמין בלפצוע את הרחם והתוצאות לא ברורות במחקרים. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את הסיכוי לקליטה של הריון. אני כבר ממש מיואשת. תודה לכם על תשובתכם ועל הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהרירית תמיד מעולה
מורן09/01/2008וכל הבדיקות בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריונות לא נקלטים
פרופ' שחר קול09/01/2008כישלונות חוזרים ב - IVF מאוד מתסכלים.
יש שורה ארוכה של פעולות שניתן לבצע שמידת תרומתם להשגת הריון אינה ברורה.
כגון: פיפל, סיוע בהנצה, בלסטוציסטים, תרופות נוספות כגון אספירין, פרדניזון, קלקסאן ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי, הוא צריך לשנות את הפרוטוקול
נועה10/01/2008אם אותו פרוטוקול לא עובד - אז מדוע הוא עושה את אותו הדבר ולא מנסה פרוטוקול אחר -
לדעתי, זה סתם בזבוז זמן - אם תקופה ארוכה עם הפרוטוקול הנוכחי את תוצאה -
אזי, לדעתי צריך לשנות את הפרוטוקול......
באם מתעקש, תחליפי רופא - זה רופא שלא מקשיב למטופלת שלו.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVMטלולי08/01/2008
מה הקריטריונים לעשות IVM (במשפחתי אבא אמא סבא וסבתא חולים בסרו :עור מעיים ושד)
וכירורג המליץ לי שלאאא להזריק הורמונים כי אני בסיכון לסרטן.יש לי התחייבות מקופת חולים לIVF בשל בעיות פוריות ו 3 הפלות.האם אני עומדת בקריטריונים ? FSH וכל הבדיקות ההורמונליות מצויינות והרופא אמר שהשחלות והבייציות שלי באיכות מעולה.אני בת 33 ללא ילדים.מעולם לא היה לי מחזור טבעי.
והאם זה ממומן על ידי קופת חולים כמו IVF או שצריכים לשלם על זה באופן פרטי?
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול09/01/2008הנושא בחיתוליו...
לדעתי, מתן התחייבות ל - IVF יאפשר ביצוע IVM (אולי בתוספת תשלום).
לא ברור מדוע אין מחזור טבעי אם כל הבדיקות מצויינות.
יש לזכור כי במהלך ההריון הורמוני המין עולים מאוד. לרמות שהן מעל ומעבר לרמות הקיימות במחזורי IVF רגילים.
אם הומלץ להימנע מהורמונים של IVF סביר כי יש להימנע גם מהריון.
יש לברר נקודה חשובה זו לפני שמנסים להשיג הריון בדרך זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםטלולי08/01/2008
ערב טוב ושלום רב,
מעולם לא קיבלתי מחזור טבעי וכיום אני בטיפולי פוריות.אני סובלת מספיגה נמוכה של ברזל ובדרך כלל במצב של IRON=25 כשהמינימום בטווח הבדיקות 60 ופריטין נמוך גם כן .הMCV הוא 70 וכל מה שקשור במדידים האלו מעיד על אנמיה (גם המוגלובין נמוך כ10.2ואף אושפזתי בעבר עם המוגלובין 7) ומטופלת בברזל לעיתים בעירויי ברזל ובשאר הזמן בתרופות כגון אקטיפרין וחומצה פולית.אני בטיפולי פוריות (זריקות הורמונים והזרעות) ואחרי 3 הפלות 2 בשבוע 7-8 ואחת בשבוע 12-13.בבדיקות נמצא שאני הטרוזיגוטית לפקטור 2.בחודשיים האחרונים מאז הפסקה בטיפולי הפוריות ולכן ללא הורמונים יש לי דימום (חודשיים ברציפות) ובכל בוקר כמעט קרישי דם גדולים (בלילה דימום חלש).אפילו בהפלות לא היה לי דימום כזה מסיבי עם כלכך הרבה קרישי דם.ברצוני לדעת האם זה יכול להגרם בגלל הפקטור 2 ואם צריכה ללכת ליפול אצל המטולוג או שמא זה קשור לחוסר איזון הורמונלי? תודה מעומק הלב על העצות והערכה רבה על הזמן המוקדש לענות לכולם.ישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלולי
ד''ר דוד ישי08/01/2008אני חושב שאין קשר בין בעית הקרישה והדימום החריג. הרבה יותר סביר שמדובר בבעיה הורמונלית. את חייבת להבדק ולקבל טיפול לעצירת הדימום. אישה במצבך לא יכולה להרשות לעצמה דימום כזה. את גם צריכה להתיעץ עם ההמטולוג לגבי ההשפעה של בעית הקרישה על ההפלות החוזרות ולגבי הצורך בטיפול עם נוגדי קרישה בהריון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםחסוי08/01/2008
אני 6 ימים אחרי החזרת מוקפאים
ולא מרגישה כלום
מה זה אומר?
דרך אגב לא היו דימומים כלל ב-3 ימים הראשונים
אוףףףףףףףףף אני מודאגת :-(
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי08/01/2008את יכולה להרגע. את לא אמורה להרגיש כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי ביתאNARNYA08/01/2008
שלום לכם
היתה לי בדיקת דם ראשונה עם אחוזי BETA 500
ופעם שניה BETA 1000
על מה זה מצביע ?:)
אם הוחזרו שלושה עוברים האם זה אומר ששלושתם מתפתחים .?:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי08/01/2008אם הביקות נעשו בהפרש של יומיים, זה אומר שעלית הבטא תקינה. אין לזה קשר למספר העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
טלולי08/01/2008ההמטולוג המליץ על קלקסן 60-80) ברגע שאהיה בהריון.
תודה על הזמן שאתה מקדיש מטוב לבך וללא תמורה לעזרה לזולת.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחסוי08/01/2008
ריכוז/מ"ל 53000000
תנועתיות :כללית 69% פרוגרס מהירה 46% לא פרוגר 23% תאים בלי תנועה 31% תאי דם לבנים 0-1 שדה
זרע במקור : תאים תקינים 6%
זרע במקור : צורות פטלוגיות פגם בראש :80% צוואר 2% זנב :9% טיפות ציטופל :1%
זרע במקור חוסר אקרוזום :2%
vitality: 92%
האם הבדיקה תקינה והאם ניתן להרות טבעי בהנחה שאצל האישה הכל תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
חסוי08/01/2008שכחתי להוסיף...
צמיגות נורמל
חומציות 8.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחסוי08/01/2008
ריכוז/מ"ל 53000000
תאים תקינים צורות פתלוגיות חוסר אקרוזם
פגם בראש צוואר זנב טיפות ציטופל
זרע במקור 6% 80% 9% 1% 2%
vitality 92%
צמיגות נורמל
חומציות 8.5
האם הבדיקה תקינה ואפשר להרות טבעי בהנחה שהכל בסדר אצל האישה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/01/2008אם הבנתי נכון את מה שכתבת, הזרע תקין ויכול להפרות באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי הבטן שלידיקלה08/01/2008
בסוף הרופא שלי המליץ לא ללכת למיון במידה ואתמול הכאבים עברו
אבל היום כאבי הבטן לא עוזבים אותי אני לא יכולה להיכנס להתפנות אפילו כי אני לא יכולה לשבת רק כשאני שוכבת בפוזה אחת לא כואב לי אפילו שאני משתעלת כואב מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה
ד''ר דוד ישי08/01/2008את חייבת להבדק עוד היום. אם אן אפשרות אחרת אז במיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לעוברים טרם ההשרשהלילוש08/01/2008
אני מצטערת אם השאלה קצת מצחיקה, אבל כשמחזירים עוברים בני 72 שעות נשאר יום אחד להשרשה, ואז רק בעצם הם נטמנים ברחם,מה קורה איתם עד אז? מה מונע מהם פשוט ליפול? כל תזוזה לא נכונה או כל התכווצות של הרחם יכולה להפיל אותם? אני פשוט נלחצתי מהתכווצות שהייתה לי ברחם אתמול אחרי ההחזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילוש
ד''ר דוד ישי08/01/2008חלק מהעוברים מוזרקים כנראה לחצוצרה חלק לרחם. רירית הרחם העבה עוטפת אותם ולא מאפשרת להם ליפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי08/01/2008
עד איזה שבוע בהריון מבצעים אולטרסאונד וגינלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/01/2008בד"כ עד הסריקה המוקדמת בשבוע 14-15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהמילי08/01/2008
שלום,
אני שבוע לאחר הזרעה ויומיים אחרי החזרת עובר מוקפא אחד, לוקחת משאף סופרפאקט כתמיכה.
היום עשיתי בדיקת דם ואילו התוצאות: e2 1167 , prog. 49.3
האם הערכים תקינים? האם יש צורך בתמיכה נוספת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מילי
ד''ר דוד ישי08/01/2008התמיכה מספקת. רמת הפרוגסטרון סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה - תשובה שלא נענתהלינוי08/01/2008
בהמשך לתשובת ד"ר ישי:אם הבנתי נכון את מה שכתבת, מה שיותר מטריד הוא שיש עדות לכך שבתך חלתה ב CMV . חשוב מאד שתעשי אחת לשבועיים בדיקה חוזרת ל CMV IgM . כדי לראות שהוא לא הופך לחיובי
ראשית תודה על תשובתך המהירה.
ברצוני לברר :
1. האם יש צורך כי אבצע בדיקות נוספות ע"מ לוודא כי לא נדבקתי בנגיף כגון:ebv ab ?
2. במשך כמה זמן כדי לבצע בדיקת cmv igm?
3. באם חלילה בדיקת ה cmv igm תראה תוצאה חיובית מה יהיה עליי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
ד''ר דוד ישי08/01/2008התקופה הקריטית היא השליש הראשון של ההריון. אני מעדיף לא להכנס בשלב זה למשמעות של ההדבקה בנגיף. אם ה IgM יהפוך חיובי תצטרכי להתייעץ בופן רציני יותר . כמו שאמרתי הוירוסים האחרים פחות חשובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי ivfלילך08/01/2008
שלום,
האם יש קשר בין הוסת שמגיעה אחרי טיפול ivf (עם שאיבה), לתמיכה שמקבלים?
בטיפולי ivf קודמים עם שאיבה, הוסת שהגיעה אחרי, הייתה יותר קשה - מבחינת כמות הדימום וימי הדימום (שבעה ימים במקום 3-4 ימים בדר"כ). לעומת זאת, עכשיו אני אחרי טיפול ivf (עם שאיבה) והוסת רגילה לחלוטין. האם זה אומר שהתמיכה שקיבלתי לא הספיקה? יש קשר בכלל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתי לא נענתה. תודה
לילך08/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי08/01/2008כמו שהוסת הטבעי יכול להיות מדי פעם שונה מהרגיל, כך גם הדימום לאחר IVF שנכשל. לא הייתי עושה מזה עניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)