מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!דחוף!תהילה07/01/2008
השבוע אני עוברת פעם ראשונה שאיבה רציתי לדעת אם אחרי ההחזרה של העוברים אני יכולה לעשות ספורט כמובן שאני מתאמנת תקופה ונורא חשוב לי לא להפסיק .אני מתכוונת לספורט עדין כגון עיצוב הגוף ולא חדר כושר.אם אסור לי אז אחרי כמה זמן מותר לי לחזור?יש לציין שכל יום אני מתאמנת 50 דקות.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תהילה
ד''ר דוד ישי07/01/2008למרות שאין לזה סימוכין מוכחים במחקר, אנחנו ממליצים להיות במנוחה 3-4 ימים, עד להשרשת העובר ברירית הרחם. אח"כ אפשר לחזור לחיים רגילים כולל ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים הראה שאינני מבייצתרוני07/01/2008
שלום רב,
מזה מספר חודשים אני מנסה להיכנס להריון באופן טבעי. החודש החלטתי לבצע מעקב זקיקים באמצעות אולטראסאונד. להפתעתי הגדולה הסתבר לי כי הזקיק הבודד שהיה לי בגודל של 15 מ"מ ביום ה-11 למחזור, נבדק שוב חמישה ימים לאחר מכן ולא נצפה שום שינוי. כלומר, אין בו ביצית.
אני בת 39 ובני הראשון (בן השש) נולד לאחר 8 טיפולי IVF על רקע בעיית זרע קשה.
לאחר שנה הריתי באופן ספונטני ומפתיע ביותר לאור תחזיות הרופאים...
שאלתי -
האם יש בטיפולי IVF כדי לייצר ביציות. או במילים אחרות - לייצר יש מאין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מאין?
פרופ' שחר קול08/01/2008לא, טיפולי IVF מבוססים על גירוי השחלות במטרה לשאוב ביציות הקיימות בשחלות מרגע הלידה...
אין לנו יכולת ליצור ביציות "יש מאין".
יתכן והארוע שאת מתארת הוא חד פעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לדעת אם יש או אין...
נועה07/01/2008באם לא הוציאו לך את הבצית - הבנתי שרק אז יודעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הפריה חוץ גופית
פרופ' שחר קול08/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מופשריםעדי07/01/2008
שלום רב ותודה על ההתייחסות.
אני אחרי החזרת עוברים טריים שלא צלחה .
נותרו לי 4 עוברים קפואים שהוקפאו מאוד מוקדם. אני תוהה האם כדאי להחזיר את
המופשרים או לנסות טיפול נוסף עם טריים.
האם יש הבדל משמעותי בין טריים למופשרים במידה ויש המשך חלוקה יפה לאחר ההפשרה.
האם במקרה כזה, הסיכוי זהה לעובר טרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על שאלתי אשמח לקבל תגובה
עדי08/01/2008בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות
פרופ' שחר קול07/01/2008כריתת החצוצרות תשפר הסיכוי להשיג הריון בהפריה חוץ גופית.
כחודש לאחר הניתוח ניתן להתחיל בהליך ההפריה.
אין השלכות בריאותיות.
סביר כי שקי הנוזלים לא יספגו במלואם בעתיד, ולכן ההמלצה לכרות את החצוצרות החולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוסלפינקס וכריתת חצוצרותטלי07/01/2008
לרופאים היקרים שלום, תודה על תשובתכם. אני מבינה אם ככה שהידרוסלפינקס וחצוצרות חסומות עם שקי נוזל דלקתי זה סיבה לכריתת חצוצרות. שאלותי הם האם הכריתה תקטין את הסיכוי להפרייה מוצלחת בעתיד וכמה זמן אחרי הניתוח אפשר לעשות שוב הפרייה חוץ גופית? האם לכריתה יש עוד השלכות בריאותיות? האם לא יכול להיות ששקי הנוזק יספגו בעתיד או יבריאו לבד? תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות
פרופ' שחר קול07/01/2008כריתת החצוצרות תשפר הסיכוי להשיג הריון בהפריה חוץ גופית.
כחודש לאחר הניתוח ניתן להתחיל בהליך ההפריה.
אין השלכות בריאותיות.
סביר כי שקי הנוזלים לא יספגו במלואם בעתיד, ולכן ההמלה לכרות את החצוצרות החולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילוש07/01/2008נפח: 3
תנועה: 8%
אופי תקינת: 4 %
זרעונים במיל': 50,000
לוקוציטים: 50-60
אלו הערכים שמופיעים בדף, כפי שרשמו אותם באסף הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת!
טלי07/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול07/01/2008בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעלילוש06/01/2008
אשמח לקבל חוות דעת על התוצאה של בדיקת הזרע
נפח: 3
חומציות:8.3
צבע: צהבהב
תונעתיות-8 %
סופי תקינות: 4 %
לויקוציטים: 50-60* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי06/01/2008תבדקי שוב את הדף, עם יותר תשומת לב ותרשמי את:
הנפח
הריכוז
התנועה
אחוז התאים הפתולוגיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ציסטה מהשחלה ללא הרדמהמיקה06/01/2008
שלום רב,
שאיבת ציסטה מהשחלה ללא הרדמה :
1.למה צריך לשאוב את הציסטה? במה היא מפריעה לכניסה להריון (כולל IVF)?
2. כמה זמן לוקחת הפרוצדורה?
3. האם זה כואב?
4. מה הסכנה - האם עלולה להיות פגיעה כלשהי בשחלה או באיברים אחרים?
תודה מראש להתייחסותך.
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
ד''ר דוד ישי06/01/2008הציסטה מפריעה לדיכוי ההורמונלי שחשוב מאד בתחילת הטיפול.שאיבתה נעשית כדי לקצר ( לעיתים באופן משמעותי ) את זמן ההעלמות שלה.התהליך מאד קצר ( 2-3 דקות) ואם הוא נעשה במיומנות, הוא כואב כמו דקירה של לקיחת דם. הסכנה כמו הסכנה של דקירה לצורך שאיבת בייציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרוגינובה אינה ידידותיתשירה06/01/2008
שלום רב רופאים יקרים!
היתכן שהפרוגינובה גורמת לבחילות וחוסר תיאבון? מאז שאני נוטלת אותה(4 ימים בלבד) היא מחוללת בי שמות. מה יקרה אם אפסיק ואעדיף ביוץ טבעי להחזרת המוקפאים? או שמא, במידה ואכן אפסיק, אאלץ להמתין לחודש הבא?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי06/01/2008אני מניח שאם תפסיקי את הפרוגינובה בשלב הזה, יתחיל בתוך כמה ימיםמחזור טבעי חדש ואפשר יהיה להתחיל במעקב אחר הביוץ. אבל יש אפשרות נוספת. אפשר לקחת תכשירים אסטרוגניים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםסיון06/01/2008
היי
אני הולכת לעבור החזרת עוברים עם ביוץ טבעי...
קבלתי מחזור ב29/12(יום שבת שעבר).
ביום רביעי עוד 3 ימים ב9/1 אני הולכת לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד ,
זה מה שהרופא שלי, אמר לי כי זה הזמן המשוער לביוץ..
מתי בערך תהיה ההחזרה?
אפשר לדעת פחות או יותר??? אם זה החזרה עם ביוץ טבעי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי06/01/2008ההחזרה של העוברים היא יומים לאחר הביוץ אם הם בני יומיים ושלושה אם הם בני שלושה ימים. מתי יהיה הביוץ? קשה לדעת בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול עם דקפפטיל 3.75רחלי06/01/2008
ערב טוב,
יום לפני השאיבה הוחלט להפסיק את הטיפול עם דקפפטיל 3.75 מאחר והפרוגסטרון קפץ ל-36.
האם אני אמורה לקבל מחזור?
מה אני אמורה לעשות עכשיו? כמה זמן לחכות עד הטיפול מחדש?
מאחר והרופא שלי בחו"ל ואני לא יודעת מה צריך לעשות.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
ד''ר דוד ישי06/01/2008הוסת יופיע בין שבוע לשבועיים מהפסקת הטיפול. לגבי ההמשך, צריך לקחת בחשבון שהדקפפטיל יכול להשפיע עד 5-6 שבועות ולכן אחרי הוסת יתכן שתמשיכי להיות בדיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקה
לילוש07/01/2008נפח: 3
זרעונים במיל': 50.000
תנועה: 8%
חומציות: 8.3
אופי תקינות: 4%
לוקוציטים: 50-60
הבדיקה נעשתה באסף הרופא ואלו הפרמטרים היחדים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות הריון?טלי06/01/2008
בתאריך 14.12.07 מחזור לאחר 12 יום קיום יחסים עם בן זוג עכשיו הרגשות של מחזור כאבים בחזה והיום הרגשת חום בפנים.
האם יכול להיות הריון בשלב כזה מבחינת הימים(משך המחזור בין 29 ל- 30 יום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי06/01/2008בהחלט יכול להיות הריון.לדעתי קצת מוקדם לסימנים שאת מתארת. אבל מי יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןמעיין06/01/2008
אני צריכה לקבל 3 פעמים ביום, אני בשבוע 5 לאחר IVF, היום להפתעתי גיליתי שנגמר לי השתמשתי באחרונה בבוקר, מחר אני מקבלת מרשם וקונה, עד אז אני מפספסת של הצהריים והערב ושל הבוקר של מחר, האם זה יזיק לי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמית
ד''ר דוד ישי06/01/2008נראה לי שלא. תשתדלי להשיג את התרופה מחר מוקדם ככל האפשר ושימי בבוקר 2 טבליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמי געש?k06/01/2008
האם אישה בהריון יכולה להיכנס ל חמת גדר או חמי געש ?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המים החמים עלולים להשפיע על לחץ הדם
לילוש06/01/2008רשום שם שאין כניסה לנשים הרות!, המים חמים מאוד וזה עלול להשפיע על הלחץ דם שלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד
ד''ר דוד ישי06/01/2008עדיף לא להכנס למיים חמים מאד בהריון. לח"ד הוא נמוך בהריון . חום מים גבוה יכול לגרום לירידה נוספת ואפילו להתעלפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!
k06/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי06/01/2008
שבוע 12 להריון מראה על התחלת חודש שלישי או התחלת חודש רביעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי06/01/2008התחלת רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-שאלה גם לרופאים וגם לבנותפוריה06/01/2008
שלום רב,
עקב קושי להכנס להריון שלח אותי הרופא שלי לצילום רחם.
הבנתי שבדיקה זו כואבת. אני באופיי פחדנית. אני חוששת מהבדיק, מהכאבים.
חוץ מזה אמורים להזריק לי יוד. אינני יודעת אם אני רגישה. לא זכור לי שאי פעם הוזרק לי יוד (אולי פעם בצילום סי.טי ואז הרגשתי חולשה ודופק מהיר).
מה מרגישים כשמזריקים יוד?
האם באמת כ"כ כואב?
אני מאוד רוצה להגיע רגועה לצילום. מה עושים?
האם מישהי עברה את הבדיקה ויכולה להרגיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעת הרגעה
דליה06/01/2008היי אפרת
רק לפני שבועיים עברתי צילום רחם בידיו המקצועיות של ד"ר קול.
אני אמנם איני פחדנית מטבעי, אך לאור כל הסיפורים שרצים בפורומים השונים בענין צילום הרחם ,
אפילו אני קצת דאגתי.
הצילום אורך מספר שניות. למעט עקצוצים קלים באזור הרחם, לא הרגשתי כל כאב, לא לפני, לא תוך כדי ולא אחרי...
אם לא גילית עד היום רגישות ליוד, רוב הסיכויים שאינך רגישה.
התחושה היא של נוזל שמתפשט באזור הרחם ומיד יוצא החוצה....
מאוד דומה לכל בדיקה וגינלית אחרת שבטח יצא לך לעשות בחיים...רק עם תוספת נוזל.
אם את נוטה לסבול מכאבים, אני הייתי מציעה שתקחי משהו נגד כאבים כחצי שעה לפני הצילום.
הכי חשוב להגיע נינוחה ומשוחררת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לדליה
פוריה06/01/2008...על התשובה המרגיעה.מקווה שיעבור בשלום
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם מזכיר כאבי מחזור ולא יותר
לילוש06/01/2008זה נורא מזכיר כאבי מחזור, בעיקר בעת הבדיקה- וזה עובר לאחר הבדיקה. את יכולה לקחת משכך כאבים לפני- תשאלי את הרופאים מאיזה סוג מותר.
כשהיינו ילדים חיטאו כמעט לכולנו פצעים עם יוד- אז סביר להניח שאת בסדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ד''ר דוד ישי06/01/2008לגבי האי נוחות שהבדיקה גורמת, אני לא יודע להגיד מנסיון אישי. כמי שעשה הרבה בדיקות אני יכול להגיד שזה נראה כמו משהו שאפשר לעמוד בו. אני שמח שהבנות שעברו את הבדיקה מעודדות אותך.
אם יש חשש לרגישות ליוד צריך לעשות הכנה מתאימה לפני הצילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי06/01/2008
שלום מחזור כל 29 יום נמשך שבוע
רציתי לדעת אם האישה יכולה להיות בהיריון בזמן שהאישה מקבלת מחזור באותו זמן
כאבי בטן תחושה וכו...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי06/01/2008אני לא מבין בדיוק למה את מתכוונת. מאד לא סביר שהביוץ יהיה בזמן הוסת. ובלי ביוץ אי אפשר להרות. אבל קורה לעיתים נדירות שלאישה בהריון, יש בחודשים הראשוני, דימום חודשי שמזכיר את הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)