מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד 2 קטנות...אנא עזרו לי...לחוצהפוריה10/01/2008
שלום לרופאים, שכחתי לשאול...
אני לפני צילום רחם. האם אפשר לקחת 45-50 טיפות אופטלגין נוזלי חצי שעה לפני הבדיקה והאם זה יעזור במשהו להורדת הכאב? (או אולי אלגוליזין או איבופרופן ליקווי ג'לס?)
הרופא שלי לא אמר לי ליטול אנטיביוטיקה אחרי צילום הרחם ואני קראתי בפורומים שיש רופאים שנותנים.
האם עלי לבקש ממנו או שזה בסדר בלי אנטיביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון - כלום לא עוזר
לימונית.10/01/2008היי אפרת,
עשיתי לאחרונה צילום רחם. אמרתי לפני כן שאני סובלת מכאבים עזים, ובהתייעצות מקדימה עם הרופאה המבצעת את הבדיקה אמרו לי לקחת וואליום, וכשהגעתי למרפאת הפוריות נתנו לי גם אופטלגין וגם טרמל. שלושת הכדורים האלו ביחד - כאילו ולא לקחתי כלום.
תתכונני לכאבים חזקים מאוד, חלקם נובעים מהכנסת הספקולום וחלקם נובעים מהלחץ החזק בו מזריקים את החומר של הבדיקה.
אין לי שום כוונות להפחידך, אך אני התפתלתי מכאבים כל הבדיקה, הרגשתי ממש כאבים חזקים בעוצמה גבוה מאוד. יחד עם זאת, מספר דקות לאחר סיום הבדיקה וקימתי מהמיטה - הכאבים חלפו. לי לא הציעו אנטיביוקטיקה, ואני כבר עוד מעט חודש לאחר הבדיקה, ואין לי כל בעיה.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ללימונית
פוריה10/01/2008היי, עדיף היה שלא היית כותבת, זה לא עוזר לפני בדיקה. אישית, קראתי בפורומים הרבה הודעות של נשים שעשו את הבדיקה ואמרו שזה לא כ"כ נורא כמו שמנסים להפחיד ושהמיתוסים הסובבים את הבדיקה הזו לא ממש נכונים ומדוייקים. כתבו לי בנות אחרות בפורומים שזה לא נורא ואני מעדיפה להסתמך על דבריהן דווקא ולבוא רגועה. אולי סף הכאב שלך נמוך...
אחכה לתשובתו של האדם המקצועי - היינו הרופא בפורומים.
תודה אבל לא תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא כאב לי!
טלי11/01/2008בלי לחץ. כנראה מאד אישי ותלוי אולי גם בפחד שיש מראש. אני בקושי הרגשתי את הבדיקה, ובטח שלא כאב! תחושה שמתעסקים לך שם, בדומה לכל בדיקה גניקולוגית אחרת. לא לחשוש. לא ביג דיל ולוקח שתי דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שלא לקחתי כלום
טלי11/01/2008שום כדור או תרופה, לא לפני ולא בזמן. ועשיתי את זה פעמיים. ממש אין ענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יותר כואב מכאבי מחזור!
לילוש11/01/2008הכאב הוא רגעי ונוצר בגלל הרחבת צוואר הרחם, אחרי הבדיקה יש מיחושים ולא יותר, זה ממש לא נורא ותלוי מאוד גם בסף הכאב שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לפחד
אמאני11/01/2008אני עשיתי צילום רחם יום שלישי זה לא כל כך מפחיד ואל תלחצי ולא כואב כל כך אני לקחתי אופטלגין אחרי הצילום ועוד אחד אחרי ארבע שעות תקחי ולא תרגישי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
פרופ' שחר קול12/01/2008עוצמת הכאב היא מאוד אישית, ותלויה ברמת החרדה הראשונית.
לכן רצוי להגיע רגועה ככל הניתן.
אין צורך באנטיביוטיקה אלא אם היו ארועים זיהומיים קודמים באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר?פוריה10/01/2008
שלום רב לרופאים הנהדרים.
ביום שני עוברת צילום רחם. זה יוצא גם היום שבו (או יום אחריו) אמורה לבייץ.
האם מותר ביום של הצילום לקיים יחסי מין במטרה להקלט להריון?
האם היוד או הקרינה מהבוקר (הבדיקה ב - 7:30) ישפיעו או יסכנו אם נקיים יחסים בערב?
אודה על תשובתכם.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר?
פרופ' שחר קול12/01/2008לאחר הצילום מותר לקיים יחסים.
הריון אם יהיה לא יושפע מהצילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF ראשוןטל10/01/2008
שלום ד"ר,
יש לי כמה שאלות :
1.האם שואבים את הביציות פעם אחת ויכולים להשתמש בהן גם חודש לאחר מכן, או שבכל מחזור טיפול שואבים מחדש?
2. האם ההחזרה היא בפעם אחת , או פעמיים יום אחרי יום בדומה להזרעות?
3.האם הבעל נותן זרע פעם אחת בלבד או פעמיים יום אחרי יום בדומה להזרעות?
4.האם אחרי ההחזרה ניתן ללכת לעבודה?
5.האם לאחר השאיבה ישנם כאבים?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות, אני קצת במתח ולחץ !!!
תודה,שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
לילוש10/01/2008אני מקווה שלא איכפת לך שאני עונה
1. עושים שאיבה מוצאים את כל הביציות ויוצרים הפרייה מלאכותי עם הזרע אותו נתן בעלך, למחרת אומרים לך כמה ביציות הופרו, מחזירים בדרך כלל את השתיים הכי משובחות ואת השאר מקפיאים, אם חלילה לא נקלטת במחזור הראשון במחזור אחר כך מחזירים מקסימום שלושה ( את המוקפאים).
2. עושים החזרה בין 48 ל-72 שעות אחרי השאיבה, ההחזרה היא בדרך כלל חד פעמית.
3. הבעל נותן זרע פעם אחת ביום השאיבה, אם הוא לא מספיק טוב יכולים לבקש אותו לתת באותו יום פעם נוספת, או לעשות מיקרומניפוליציה ( החדרת הזרע לתוך הביצית בעזרת מכשור מיוחד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ללילוש
טלטל11/01/2008היי ותודה שענית לי.
האם לאחר השאיבה יש כאבים? האם אפשר ללכת לעבודה לאחר השאיבה?
וכמה ימיי העדרות מהעבודה צריך להעדרר עקב טיפוליי ה-IVF?
הרופא שלי המליץ לי על בי"ח קפלן, האם את עושה שם את הטיפולים?
אני נורא פוחדת ובלחץ.... האם התהליך פשוט או שקשה פיסית?
תודה ושיהיה לך המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת IVF ראשון
פרופ' שחר קול12/01/2008אם נוצרים עוברים רבים מקפיאים חלק לשימוש בהמשך.
ההחזרה היא בפעם אחת.
הבעל נותן זרע פעם אחת.
לאחר ההחזרה אפשר לחזור לעבודה.
לאחר שאיבה צפויים כאבים קלים עד בינוניים. ביום השאיבה רצוי לנוח בבית. למחרת - ניתן לחזור לעבודה.
בסך הכל - השד לא נורא...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר, ממש הרגעת אותי!!!
טלטל12/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופאסטוןחסוי10/01/2008
כמה ימים לוקח למחזור להגיע לאחר לקיחת דופאסטון (2 ביום למשך 5 ימים). מה המקסימום שצריך לחכות עד שניתן לבדוק הריון אם לא הגיע המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופאסטון
פרופ' שחר קול10/01/2008המחזור צפוי מספר ימים לאחר סיום הטיפול.
אם עבר שבוע ולא קורה כלום רצוי לבצע בדיקת דם לבטא, אסטרדיול, פרוגסטרון וכן LH כדי לדעת האם יש הריון, ומה קורה מבחינה הורמונאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליטלי10/01/2008
לרופא שלום,
בת 29 לקחתי גלולות שלוש שנים והפסקתי לפני שלוש שנים. ווסת לא סדירה, פעם בשלושה חודשים בערך.
נשלחתי לבדיקות דם ביום השלישי מהווסת האחרונה ואלו התוצאות:
DHEA SO4 3.40 UMOL/L ( 0.80- 13.60) (.*.......)
החל מתאריך 29.7.2007 שונתה השיטה וערכי הייחוס
ESTRADIOL(E2) 335.70 PMOL/L
REFERENCE VALUES:
FOLLIC. 88-419
MID C. 227-1960
LUTEAL 150-1009
POST M. UNDETECT.-130
FSH 5.07 MIU/ML
LUTEAL......1.7-9
MID.CYCLE...4.5-22.5
FOLLIC......3.8-10
POST MENOP..20-125
LH 11.08 MIU/ML
LUTEAL.........1.2-12.6 ) FEMALE
( MID.CYCLE........19-103)
( FOLLICULAR........2.0- 11)
( POST MENOPAUSAL...11-59)
PROGESTERONE 3.69 NMOL/L
( FEMALE: FOLLIC......1.0-4.8
LUTEAL....9.0-69.0)
POST-MENOP..NON-DETECT-3.0)
PROLACTIN 243.80 M/UL ( 71.00- 566.00) (..*......)
TESTOSTERONE 3.63 NMOL/L ( 0.34- 3.12) (.........)*
ANDROSTENED. 12.90 NMOL/L ( 1.20- 10.60) (.........)*
FREE TESTOST. 9.80 PMOL/L ( 0.19- 8.90) (.........)*
SHBG 44.00 NMOL/L ( 18.00- 114.00) (.*.......)
IGF-1 182.00 NG/ML ( 117.00- 329.00) (..*......)
מה זה אומר? האם אוכל להיכנס להריון? שלוש שנים מנסים טבעי אבל עכשיו רוצים להתחיל טיפול אם צריך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
פרופ' שחר קול10/01/2008הפרופיל רומז על בעיית ביוץ.
סיכוי מצוין להריון עם טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לגבי כניסה להיריוןחסוי09/01/2008
שלום,
אנחנו מנסים להיכנס להיריון במשך כ-9 חודשים כבר. בדיקת דם, בדיקת זרע וצילום רחם יצאו תקינים. משך המחזור שלי הוא 27-28 יום בדר"כ. האם ייתכן שהביוץ לא מתרחש בימים 13-14 ? באיזה טווח ימים ייתכן והביוץ מתרחש ?
האם יש חשיבות לתנוחה של קיום יחסי מין ? האם צריך להישאר לשכב על הגב לאחר קיום היחסים ? האם עדיף לקיים יחסי מין כל יום או כל יומיים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול10/01/2008ברפואת הפריון הכל יתכן. אין וודאות. ועם זאת יש סבירות.
ולכן סביר כי הביוץ הוא בימים 13 - 14 .
האם יכולה להיות סטיה של מספר ימים - בוודאי!
תנוחת קיום יחסים אינה משנה.
קיום כל יומיים הוא סביר.
קיום כל יום - לא יזיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לירעיה09/01/2008
אני קצת חוששת מהריון אקטופי, כי היה לי בעבר.
מחזור אחרון היה ב-7/12.
בטא לפני יומיים - 528
היום - בטא: 2115, פרוגסטרון: 126ץ81.
האם ניתן ללמוד (לפי סבירות, כמובן), על מיקום ההריון? (בפנים או ח"ו בחוץ?)
האם עלי לבדוק בטא שוב?
תודה מקרב לב.
רעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון - פרוגסטרון 161.81.
רעיה09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעיה
ד''ר דוד ישי09/01/2008עם בטא של מעל 2000 חייבים לראות את שק ההריון אם הוא ברחם. לכן, חשוב ביותר שתפני מוקדם ככל שתוכלי לבדיקת אולטרסאונד, שתפקידה בשלב הזה הוא רק לאשר שההריון ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה..
רעיה09/01/2008האם משהו בתוצאות הבדיקה מחשיד? האם קצב עליית הבטא מהיר מידי?
הפרוגסטרון גבוה מידי?
האם אולטראסאונד ביום ב' הבא זה מוקדם מספיק?
אנא ענו לי, נלחצתי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
רעיה12/01/2008מחכה מאד ..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעיה
ד''ר דוד ישי12/01/2008עלית בטא מהירה דוקא נגד הריון אקטופי. יום ב מצויין לאולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ילד שלישיאוסי09/01/2008
IVF ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מוזרים
אוסי09/01/2008הי דוקטור אתמול היתה החזרהשל עובר 1 בן 4 תאים
היום בצהריים התחילו לי כאבים מוזרים ברחם ,האם זה טיבעי ,
והאם יש סיכוי טוב להצלחה ,
תודה
אוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אוסי
ד''ר דוד ישי09/01/2008אם הכאבים אינם חזקים, הם בהחלט יכולים להיות חלק מהתחושות הנורמליות. בודאי שיש סיכוי להריון. אחרת מה הטעם להחזיר את העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
אוסי10/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין09/01/2008
היי..
רציתי לדעת משהו..היה לי חבר במשך שנה וחצי והיינו שוכבים הרבה בלי קונדום.
לא לקחתי גלולות והוא היה גומר בחוץ..
אני יודעת שזה לא טוב אבל בכל מקרה היו הרבה פעמים שהוא גמר בפנים ואף פעם לא נכנסתי להריון אפילו לא אחר לי המחזור..
האם זה אומר שיש לי בעיית פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד שאני בת 21
יסמין09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי09/01/2008מאד לא נכון להסיק מהתקופה שעברת, על הפוריות שלך. לא ברור כמה פעמים היו יחסי מין מלאים. לא ברור האם המקרים שבהם היתה "גמירה בפנים" היו בכלל בזמן ביוץ. ובכלל , אם יש בעיה . מי אמר שהיא שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי נרגעתי קצת..
יסמין10/01/2008לא היו הרבה מקרים שהוא גמר בפנים אבל כל כך הפחידו אותנו בבית ספר שהיה נדמה לי שמספיק כמה פעמים שזה קורה ושאפשר כבר להיכנס להריון ואז שזה לא קרה חשבתי שיש לי בעיה..בכל מקרה תודה רבה וסופ"ש נעים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית***09/01/2008
שלום,
אני אמורה לעבור שאיבה מחר. עובי הרירית שלי, כפי שנמדד אתמול (ביום לקיחת האוביטרל), היה 7.5 וההחזרה תהיה ביום ראשון.
האם עובי הרירית מספיק טוב כדי שיהיה הריון? אני יודעת את הנתונים היבשים.... אבל האם לדעתך יש סיכוי טוב?
אני קצת מודאגת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי09/01/2008אין לך מה להיות מודאגת. רירית של 7.5 מ"מ היא רירית טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי09/01/2008
שלום מחזור אחרון 30.12.07
מתי יהיה לי ביוץ?
מחזור כל 29 יום, נמשך שבוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי09/01/2008בסביבות ה 13-14 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותלילך09/01/2008
שלום רב,
בת 31. איכות הביציות שלי ירודה. האם ניתן לשפר את איכותן ע"י תזונה או תוספי תזונה כלשהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
פרופ' שחר קול09/01/2008אין הוכחה להשפעה של תוספי תזונה על שיפור איכות ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולשיר09/01/2008
אני לפני התחלת טיפול, ממתינה לקבלת הוסת (צריך להגיע כל יום)וביום הראשון של הוסת להזריק דקפפטיל 3.75 ולאחר 20 יום הזרקת 300 גונאל אף.
כרגע אני חולה ללא חום, התחלת סינוסיטיס רופא משפחה נתן לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875,איבופן 600 מג' וקולדקס, האם קבלת הטיפול האנטיביוטי לא יפריע לקבלת הדקפפטיל? האם כדאי לדחות את הטיפול?
אודה לכם על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפול
פרופ' שחר קול09/01/2008הטיפול בסינוסיטיס לא ישפיע ולא יפריע .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באוזן ובגרוןהילה09/01/2008
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים לוקחת:
2 מדבקות איוורל (יום כן יומיים לא),
1 אסטרופם דרך הנרתיק
1 מיקרופירין
יש לי דלקת בגרון ובאוזן, רופא המשפחה נתן לי מוקיויט פורטה+טיפות לאוזן
האם זה ישפיע על מהלך הטיפול,
יכול להיות שיגידו לי להפסיק טיפול ולהמשיך כשאני יבריא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באוזן ובגרון
פרופ' שחר קול09/01/2008לא תהיה כל השפעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF אחרי לידה ראשונהדנה09/01/2008
לרופאים שלום,
אני חודש וחצי אחרי לידה של תינוק ראשון בריא בעקבות IVF שישי. ברקע שחלות פוליציסטיות עם בדיקות דם לא תקינות, אולטראסרונד, השמנה ושיעור יתר . בנוסף יש לי מחיצה ברחם. כרגע מניקה ועוד לא היה מחזור. נאמר לי ע"י רופא הפוריות כי אם אנחנו רוצים עוד ילדים עכשיו יהיה זמן טוב לנסות כי משום מה זו תקופה יותר פורייה. זה באמת ככה? הרי עוד אין לי בכלל מחזורים (שתמיד היו מאד מאד לא סדירים עם תקופות ארוכות של אין מחזור בכלל). ואם זה באמת נכון, אפשר לעשות טיפולי IVF ולהמשיך להניק? חשוב לי מאד לא לסיים עדיין את ההנקה אבל מצד שני היה כל כך קשה להכנס להריון שאני מוכנה להתאמץ בשביל שהיה לי עוד ילד. אם אכנס להריון אפשר להמשיך להניק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VF אחרי לידה ראשונה
פרופ' שחר קול09/01/2008מציע לגדל את התינוק בשקט ובשלווה, להמשיך ולהניק אותו בלי חיפזון.
לאחר סיום ההנקה יש לשקול חזרה לטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)