מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועד ביוץ משוערמימי06/01/2008
עשיתי היום מעקב זקיקים, ולפי המעקב נראה כי הביוץ במרחק של לפחות כמה ימים, זקיקים:8, 10 מ"מ ורירית 5 מ"מ.
אולם לפי בדיקת הדם מהים נראה כי הביוץ קרוב יותר... :
LH - 10.1
E-2: 551
פרוגסטרון - 5.3
האם הפער הגיוני? כיצד ניתן להסבירו?
מתי כדאי לעשות בדיקת זקיקים נוספת? יום שלישי? רביעי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול06/01/2008אכן, מציע ביקורת ביום שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירןתהילה06/01/2008
הובחן אצלי שרירן 42 מ"מ בדופן הרחם אני בלחץ השבוע אני עוברת את ההפריה ואני פוחדת שלא יצליח האם זה יכול להפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן
פרופ' שחר קול06/01/2008חשוב לדעת היכן השרירן, והאם גורם לעיוות של חלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ מטורףתהילה06/01/2008
שלום אני לפני הפריה חוץ גופית ואני מתה מפחד מההרדמה כללית רציתי לדעת כמה זמן פחות או יותר נמצאים בהרדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
פרופ' שחר קול06/01/2008מדובר בהרדמה של 10 - 15 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
סיון06/01/2008אין לך ממה לחשוש זה ממש לא נורא כמו שחושבים
לפני הפעם הראשונה זה מאוד מלחיץ.. (אני עברתי את זה כבר פעמים וגם הייתי מאוד מאוד לחוצה)
בהצלחה לך..
והלוואי שתצטרכי רק הרדמה אחת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורסיגל06/01/2008
שלום רב,
מקבלת מחזור כל 27 יום בד"כ, לפעמים יוצא בין 27 ל 30 יום.
זיהיתי את מועד הביוץ במדויק ע"י ערכת ביוץ אך המחזור הגיע 17 יום ממועד הביוץ (שהם 30 יום מיום המחזור האחרון) ולא לאחר 14 יום מהביוץ.
האם היה הריון כימי או שזה נחשב אחור רגיל במחזור .
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי06/01/2008ישנם איחורים בהופעת הוסת גם ללא הריון. הערך של 14 יום, זה פרק זמן ממוצע. בנוסף, קחי בחשבון שהערכה היא לא שיא הדיוק, ובכל מקרה הביוץ הוא 24 שעות לאחר שמופיע הקו החזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוררויטל06/01/2008
שלום רב לרופאים היקרים,
אובחנתי כבעל שחלות פוליציסטיות (ע"י בדיקת דם ושיעור יתר). יחד עם זאת, מחזורי הינם סדירים ממועד הפסקת הגלולות (5 חודשים) וכן היו ביוצים הן לפי ערכות ביתיות והן לפי בדיקת פרוגסטרון.
נכון להרגע המחזור מאחר לי ב4 ימים. בדקתי בבדיקת הריון ביתית והתשובה שלילית. האם התופעה של מחזור לא סדיר כצפוי לבעלת שחלות פוליציסטיות חוזרת לי (בגיל 17 המחזור לא היה לי סדיר ולכן מאז-כ8 שנים נטלתי גלולות), או שמא זהו איחור נורמלי, או שמא עלי לעשות שוב בדיקת הריון?? תור לרופא נשים יש לי עוד שטלשה שבועות עקב הצפת תורים ואני מאוד חוששת.
אודה לתשובתם.
המבולבלת,
רויטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור-תוספת
רויטל06/01/2008יש לציין כי גם החודש נצפה ביוץ ע"י הערכות הביתיות כשם שהיה עד כה. כפי שהבנתי במידה ואכן היה ביוץ והריון לא נקלט, מחזור אמור להגיע אחרי 14 יום בדיוק. ומכאן דאגתי, אם זה לא הריון אז מדוע המחזור מאחר...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל.
ד''ר דוד ישי06/01/2008באופן כללי אפשר לומר שלרוב הנשים עם וסת לא סדיר על רקע של PCO, יש תקופת חסד של מס' חודשים לאחר תקופה ממושכת של גלולות, שבה יש מחזורים סדירים עם ביוצים. זה חלון הזדמנויות מצויין להריון. אח"כ , בהדרגה חוזר המחזור לסורו.
באשר לחודש הזה. יתכן שהביוץ היה מאוחר יותר ממה שחשבת. ואולי, למרות מה שמראה הערכה לא בייצת. חכי עוד כמה ימים, חזרי על בדיקת ההריון, ואם אין הריון גשי לבדיקת רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרון וכריתת חצוצרותטלי06/01/2008
לרופאים היקרים שלום רב,
יש לי מחלת קרון שכתוצאה ממנה היו לי מספר דלקות בחצוצרות לאורך השנים וגם הדבקויות. לאחרונה אובחן מצב שנקרא הידרוסלפינקס שאם הבנתי נכון החצוצרה חסומה ויש לה שק המכיל נוזל. נאמר לי על ידי רופא הנשים שלי שזה עשוי להסביר למה טיפולי ההפרייה שלי (ארבעה) לא הצליחו ויש סיכוי שהנוזל חודר לרחם ומקשה על היקלטות העוברים ואולי כדאי לשקול כריתת החצוצרות כדי להגדיל את הסיכוי. האם הוא צודק? ואם כן האם את הניתוח עושה מומחה לפוריות? האם כריתת החצוצרות לא תקטין דוקא את הסיכוי להריון? כמה זמן אחרי ניתוח כזה אפשר לעשות שוב הפרייה? תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני בת 29
טלי06/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
ד''ר דוד ישי06/01/2008צודק הרופא שלך. חצוצרות דלקתיות מלאות בנוזל מורידות את הסיכוי להריון ועדיף לכרות אותן. מצער שזה קורה לאישה צעירה כמוך . אבל אין מה לעשות. החצוצרות במצב כזה חסרות תועלת ואין סיכוי להריון טבעי דרכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןמעיין05/01/2008
האם יחסי מין כל יום או כמה פעמים ביום בהיריון אחרי IVF משפיעים לשלילה??? שבוע חמישי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמית
ד''ר דוד ישי05/01/2008אני לא חושב שמישהו בדק מה קורה להריון אם מקיימים יחסי מין מס' פעמים ביום. ככלל, ככל שידוע לנו אין כל בעיה עם יחסי מין בהריון , כל זמן שהכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא מחזורים חודשייםדינה05/01/2008
אין לי מחזורים חודשיים מזה כעשר שנים, אולי בעקבות הפרעת אכילה בשנות העשרה והעשרים. כעת אני בת 38 ומעוניינת לשקול הבאת ילד לעולם. בבדיקה אצל רופא נשים נאמר לי שהזקיקים שלי מאד קטנים ולא מתפתחים. האם זה אומר שאני לא מבייצת? האם יש סיכוי במצב זה להביא ילד?בתודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דינה
ד''ר דוד ישי05/01/2008המידע שיש אינו מספיק כדי לדעת האם את מבייצת או לא. יש צורך לעשות פרופיל הורמונלי. כדאי שתפני למומחה לפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ויחסיםשירה05/01/2008
בוקר אור רופאים נפלאים!
אבקש לדעת האם קיים סיכון כלשהו לקיים יחסים בזמן נטילת הפרוגינובה טרם החזרת המוקפאים? וכן האם לאחר ההחזרה מומלץ שלא לקיים יחסים? ואם אכן קיים האיסור, מה בדבר מין אוראלי?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה ויחסים
פרופ' שחר קול05/01/2008קיום יחסים לא ישפיע על התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון הזרעהנטע05/01/2008
בת 31 + 2 . ביום 11 למחזור היה זקיק 19 e2= 3.3 פרוגסטרון = 434 , ביום 12 אוביטרל,ביום 14 הייתה השבחה והזרעה. לאחר הזרעה קמתי מיד וחשתי את הנוזל נפלט. לצערי קבלתי וסת ביום 27 . 1. האם היה עדיף לבצע הזרעה ביום 12 או 13 על פי ערכי הבדיקות וגודל זקיקים?
2. האם הסיבה להעדר הפריה יכולה להיות בגלל שקמתי מיד וצואר רחם לא נסגר?
3. זרע מוחדר 3.3 במהירות טובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע
ד''ר דוד ישי05/01/2008נראה לי שהפכת בין הערכים של E2 ופרוגסטרון. בכל מקרה, נראה לי שהתזמון של ההזרעה היה נכון. הסיבה לכך שלא הרית היא שטיפול כזה נותן סיכויים של 20% בלבד להריון.
מצטער אבל את השאלה השלישית אני לא מבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון הזרעהנטע05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נטע
ד''ר דוד ישי05/01/2008נראה לי ששכחת לכתוב את השאלה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיבה לדאגה????חסוי05/01/2008
שלום רופאים יקרים!
עברתי לפני 3 ימים החזרת מוקפאים (3.1.08) 2 עוברים
מזה שבוע אני מצוננת, בדר"כ אין לי חום
במקום חום יוצא לי הרפס ויש לי מין גולה כזו באזור הצוואר
כל התופעות שהזכרתי יצאו לי היום יום שבת
רציתי לדעת אם יש מקום לדאגה וזה יכול להשפיע על התוצאות.
שאלה נוספת היא , אני לא מרגישה כלום, כלומר פה ושם דקירה אבל חוץ מזה כלום
לעומת פעם שעברה שאולי היו סימנים או שהייתי הרבה יותר קשובה ויכול להיות שטוב שאני לא מרגישה את אותם סימנים כי פעם שעברה נכשלה.
תודה לכם ושבת שלום :-)
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי05/01/2008ההצטננות שלך לא תשפיע על הצלחת הטיפול. חשוב להוריד חום אם מתפתח חום גבוה. אין קשר בין התחושות של האישה ובין סיכויי ההצלחה, בודאי לא בשלב כל כך מוקדם לאחר החזרת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
חסוי05/01/2008כמו שאמרתי , בדר"כ אין לי חום
והתופעות שמגיעות במקום זה הרפס (פצע חום) וכמו גוש באזור הצוואר
ואת זה אי אפשר לאמוד כמו גובה חום
השאלה אם תופעה זו יכולה להזיק , ואיך אני יכולה לטפל בזה
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ושאיבהלילוש05/01/2008
שלום לרופאים
אתמול עברתי שאיבה, יומיים לפני השאיבה החל לשרוף לי בפתח הנרתיק, הרופא אמר שאולי פטריה אבל אין שם שום דבר משמעותי וביצע לי בכל זאת את השאיבה. זה מגרד ושורף נורא!
1.האם אין סיכוי שהזיהום יעבור לשחלות שכן נכנסים דרך הנרתיק?
2.האם מותר להשתמש בקרם חיצוני לפטריה ודלקת כאשר משתמשים בתמיכה פרוגרסטרונית וגנאלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילוש
ד''ר דוד ישי05/01/2008הפטריה בנרתיק לא גורמת לנזק לשחלות או לעוברים. בגרד החיצוני אפשר לטפל ע"י משחה כמו דרמקומבין. אפשר לקחת גם טבליה חד פעמית של חומר שנקרא טריקאן דרך הפה לטיפול בפטריה שבתוך הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
לילוש05/01/2008גם בתהליך ההחזרה שבו הצנטר עובר דרך הנרתיק אל הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילוש
ד''ר דוד ישי05/01/2008גם ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא פטריה, כנראה שזאת דלקת בשתן
לילוש06/01/2008היי דר' ישי
הצריבה היא מהשתן, קבלתי סידורל והרופא שלח אותי לתרבית. אני מקווה שתשובתך בעינה עומדת ואין בעיה עם ההחזרה ולקיחת אנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלי ביוצים אפשר הריון טבעי?דינה04/01/2008
אחרי תקופה ארוכה של נסיונות טבעיים להכנס להריון ומחזורים מאד לא סדירים, כולל תקופה של חמישה חודשים בלי מחזור בכלל, רופא נשים שלח אותי לבדיקות ואמר שגם כשיש לי מחזור כנראה אני לא מבייצת. האם זה אומר שלא אוכל להכנס להריון באופן טבעי? האם כדאי להמשיך טיפול אצל רופא הנשים או לעבור למומחה של פוריות? תודה רבה על תשובה והפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלינה
ד''ר דוד ישי04/01/2008במחזור וסת כמו שתארת, לא ברור האם יש ביוץ. ואם הוא ישנו, מאד קשה לאתר אותו. זה כמובן לא אומר שלא יכול להיות הריון טבעי, אבל הסיכויים הם נמוכים. לכן אני ממליץ לעשות בירור ולהתחיל בטיפול אצל מומחה לפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון IVFדניאל04/01/2008
שלום, שאיבה ב 11/12 והחזרה 14/12, קיבלתי תשובה חיובית של הריון, ב 2/1 תשובת הבטא היתה 2014
עפ"י מה סופרים את שבועות ההריון
ומתי נוכל לשמוע דופק, אני לחוצה מאוד !!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון IVF
פרופ' שחר קול04/01/2008סופרים משבועיים לפני השאיבה.
ניתן לראות דופק עוברי כ- 4 שבועות לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)