מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטאליהי01/01/2008
הי
אני לאחר החזרת שני עוברים מיום 21/12/07 דהיינו כ- 12ום ( שני עוברים נוספים לא הצליחו להתפתח ולכן לא הוקפאו)
ביצעתי בטא היום 01.01.08והתוצאה 43 האם הבדיקה מאותת על רמה מתיאמה לגיל ההריון או שזה נמוך? ייתכן שגם עוברים שהוחזרו לא ישרדו?
שאלה נוספת אני לאחר שלוש הפלות רצופות כאשר בבירור נאמר שעלי להתחיל לקחת בהריון הבא קלקסן מתי אני אמורה ללכת לרופא כדי להתחיל מעכשיו או מבדיקה א.ס. עם דופק בשבוע6 ?
תודה על כל העזרה.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
ד''ר דוד ישי01/01/2008רמת הבטא טובה. אם כי לא ניתן להסיק ממנה על הסיכוי של ההריון הזה להצליח. את חייבת להתחיל את הקלקסאן מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול היקר!!!!!!!!כרמית01/01/2008
עשיתי הזרעה בתאריך 10/12
ביום שלישי שעבר בתאריך ה 25/12 עשיתי בדיקה לבטא והתוצאה הייתה 168
היום 1/1/08 עשיתי בדיקה נוספת לבטא והתוצאה הייתה 2660
האם העלייה תקינה ?
האם אפשר לעשות כבר אולטרסאונד? לבדיקת דופק?
שכחתי לציין שאני מטופלת שלך ואני מאוד שמחה שכך.
תודה על המענה המהיר!!!!!!!!!!
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול02/01/2008יופי!
העליה תקינה.
דופק עוברי - בואי ב - 10.1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול
כרמית02/01/2008אפשר כבר לדעת באיזה שבוע אני? ממתי סופרים ? באיזה שבוע כבר צריך לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובהר ב - 10.1
פרופ' שחר קול03/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי05/01/2008שלום מחזור כל 29 יום
היה לי כאבים חזקים בזמן המחזור וגם הרבה דימום
מחזור קיבלתי 30.12.07, בדרך כלל המחזור נמשך 6 ימים
היום אני עדיין רואה כתם חום האם זה אומר שיש משהו או שזה נורמלי?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהלינוי01/01/2008
שלום רב!
אני בתחילת הריון לאחר ivf ונתבקשתי לבצע את הבדיקה:(syphilis ab sceening(elisa
אבקש לדעת מה בודקת הבדיקה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול01/01/2008נוגדנים לסיפיליס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםפיקית01/01/2008
עברתי היום צילום רחם
קיבלתי תשובות ומנסה עד שנגיע לרופא להבין באופן כללי מה זה אומר, אודה לעזרתך בפענוח .
"יש לראות פגם מילוי פסי לאורך צואר הרחם ופגם מילוי פסי רוחבי בקרן השמאלי של חלל הרחם".
וגם
רשום שהחצוצרות תקינות אבל לא ראו טוב את המעברים
תודה על כל ההשקעה שלכם כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול01/01/2008יש לדעת את כל הרקע שלך כדי לייעץ, אך כנראה שיש מקום להיסטרוסקופיה, ולבחון שוב את נושא המעבר בחצוצרות. האם בעיה טכנית של הצילום או רמז לבעיה מכאנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולאמאני01/01/2008
שלום לך אני מטופלת ב ivf והופניתי לצילום רחם ואני מאוד מפחדת מהידבקויות האם לאשה שיש לה הידבקויות סימנים ודרך בדיקות ההורמונים לא יכולים לזהות בעיה כזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות
פרופ' שחר קול01/01/2008לא ניתן לאבחן הידבקויות לפי הורמונים.
צילום רחם אינו כה "מפחיד".
שנה טובה, ופוריה.
בהצלחה לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח מוזרחסוי01/01/2008
שלום יש לי ריח לא טוב בזמן מחזור מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
פרופ' שחר קול01/01/2008רצוי לבדוק, אולי יש תהליך דלקתי בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי01/01/2008
שלום מחזור כל 29 יום
דימום עד 4 ימים השאר חום
המחזור שלי נמשך שבוע
רצתי לדעת האם בגלל שהמחזור שלי ארוך יותר קשה לקלוט היריון ?
האם מחזור קצר יותר קל לקלוט היריון או שאין קשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר
פרופ' שחר קול01/01/2008אם יש ביוץ, והרחם תקין, יש סיכוי להריון, בלי קשר לאורך המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבכרמית01/01/2008
כמה ימים אחרי ההחזרה בIVF אפשר לראות שק היריון ולצפות דופק??? אני יודעת שבטא עושים אחרי 10-12 ימים, אבל דופק מתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ' שחר קול01/01/2008לרוב, ניתן לראות דופק עוברי 4 שבועות לאחר שאיבת הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ.רונה01/01/2008
אשמח לדעת, מתי לדעך יתרחש הביוץ (החודש- טיבעי ללא טיפולים):
E2=249
P=2.4
זקיקים קטנים בימין, בשמאל- זקיק מוביל 20 מ"מ.
רירית 7.
והאם יכול להיות שלא יתרחש ביוץ כלל מהזקיק המוביל?
תודה- רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
רונה01/01/2008אציין- פוליצסטית, חודשיים ללא מחזור.
ממתינה למחזור או להריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' שחר קול01/01/2008רמת האסטרדיול לא מתאימה לזקיק של 20 ממ.
יתכן ולא מדובר בזקיק.
קשה מאוד לנחש מתי יהיה הביוץ.
יש להשמיך ולעקוב. רצוי גם לצרף LH למעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה- בבקשה...
רונה01/01/20081. זה בוודאות זקיק, שגדל במשך 3 ימים, במעקב זקיקים.
איך זה יכול להיות?
2. האם הערכים בדם אינם מעידים על יומיים שלושה לפני ביוץ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות
פרופ' שחר קול01/01/2008אנא, צייני יחידות של בדיקת האסטרדיול!!!
התשובה הנ"ל מתייחסת ליחידות חדשות: פיקומול לליטר.
יתכן והמעבדה שלך עובדת לפי היחידות הישנות. זה סיפור אחר לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות הבדיקה
רונה01/01/2008E2 - פיקומול.
P= ננומול
שוב- המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחידות
פרופ' שחר קול01/01/2008ערך האסטרדיול לא מתאים לזקיק של 20 ממ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות לא נקלטיםדנה01/01/2008
לרופאים בקר טוב,
עברתי 7 שאיבות והחזרות ומעולם לא נקלט לי הריון. אני בת 32 ולא נמצאה לכך סיבה. במעבדה נאמר לי שהעוברים שלי תמיד מאד יפים מבחינת מספר התאים, התחלקות, סימטריה גרעין וכ"ו. גם בדיקות רחם ,רירית וכולי שלי כולם תקינות. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את סיכויי הקליטה? האם יש מומחים המתמחים בנושא זה באופן ספציפי? האם יש דבר כזה שאישה פשוט אינה יכולה לקלוט הריון באופן מוחלט וצריכה לותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי הזרע תקין
דנה01/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריונות לא נקלטים
פרופ' שחר קול01/01/2008כדי ליעץ יש צורך במכלול המידע שאינו זמין, כמובן.
יש שורה של בדיקות במצבי כישלונות חוזרים.
הברור די דומה לזה של הפלות חוזרות.
ניתן לנסות עוד שורה של התערבויות כגון סיוע בהנצה, פיפל, בלסטוציסטים ועוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים מתחת ומעלגילי31/12/2007
לרופאים שלום רב,
מחזור אחרון ב-20/12, התחלת מנוגון ב-23/12.
ב30/12 תוצאות בדיקות הדם הן:
LH - 5.3
E-2 - 1953
PROGESTERINE - 1.3
ב-30 לחודש היה זקיק מוביל בגודל 15.
מחר בדיקות דם ו-US נוספות.
רציתי לדעת האם החריגות האלו של ה-E2 ושל הפרוגסטרון מראות שחלף כבר הזמן, או שאין להם יותר מדיי משמעות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
גילי31/12/2007השאלה מכוונת להזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים מתחת ומעל
פרופ' שחר קול01/01/2008הערכים טובים, ומעידים שעדיין לא היה ביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להפסיק את הטיפול?רחלי31/12/2007
ערב טוב ,
אני לקראת שאיבת ביציות עם פרוטוקול ארול של "סופרפקט" "גונל" ו"מנופור"(וגם דקסמטזון).אך, משום מה נראה שזה לא בסדר וכנראה שה"סופרפקט" לא השפיע מאחר שאני לאחר שבוע ויום של הזריקות והפרוגסטרון הגיע לרמה של 26.8 והאסטרוגן ל-1629 כאשר יש לי
זקיקים בימין- 16.15.14.13.12.11
וזקיקים בשמאל 17.16.13.12.11.10
והרירית גם דקה מידי בעובי של 5.5 ברצוני לדעת האם יש טעם לעשות את השאיבה או פשוט להפסיק את הטיפול ?
ממתינה לתשובה דחופה
תודה רבה רבה
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רחלי01/01/2008צהריים טובים,
היום עשיתי שוב בדיקת דם והפרוגסטרון ירד ל-19 והרירית הגיעה ל-7 ויש זקיק מוביל של 19
הרופא אמר לי לקחת בנוסף לזריקות 2 דקפפטיל 0.01
האם יש עוד סיכוי? או שכדאי להפסיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק
פרופ' שחר קול01/01/2008בנוכחות פרוגסטרון = 26 הסיכוי להריון הוא קלוש.
יש לשקול הפסקת המחזור, ותכנון מחזור חדש, אולי עם תרופות שונות, או פרוטוקול אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש המשך לשאלה מאחר והפרוגסטרון ירד
רחלי01/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור31/12/2007
האם ייתכן שבזמן הבדיקה (אתמול) היה רמת Lh 27
ופרוגרטרון 3.7
שזה מרמז על ביוץ בימים הקרובים?
ואז שני ההורמונים יעלו?
כמו כן אני עושה היום בדיקת ביוץ ביתית
וזה מראה לי חיובי -נראה לי
שני קווים לא חזקים אך באותו צבע
השאלה שלי האם יכול להיות ביוץ בימים הקרובים?
או שהערכה הביתית ראה קולטת Lh גבוה ואז אומרת ביוץ
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן / האם יכול להיות.
פרופ' שחר קול01/01/2008בוודאי שיתכן.
כדי לתת תשובה יותר מדוייקת יש צורך בערכי האסטרדיול, וממצאי בדיקת האולטרסאונד.
יתכן ומדובר בבעיית ביוץ, ולכן LH גבוה.
בדיקת שתן ביתית לביוץ אינה אמינה במצבים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה בבקשה
אור01/01/2008ערך הוא 200 pmol/L - קטן
נראה לי
בכל מקרה אולטרסאונד לא נעשה
זוהי רק בדיקת דם כייון שהמחזור מאז שהפסקתי את הגלולות לא מגיע סדיר
אך בבדיקות שנערכו בחודשים האחרונים נראה כי הביוץ קיים
רק שמגיע לא סדיר
בכל מקרה לפי התוצאות יכול להיות כי הביוץ קרוב?
אלו התוצאות בדיקת דם יום ראשון:
TSH | mIu/l | (
2.34
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
27.4
|
FSH | IU/l | *
5.2
|
Estradiol (E2) | | לחץ לתוצאות
|
Progesterone | nmol/l | *
3.7
|
HCG-B Qualitative (B) | | שלילי
|
Testosterone Total | nmol/l | (
2.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ?
פרופ' שחר קול01/01/2008התוצאות מרמזות על בעיית ביוץ.
לא רואים באופק ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בעיה?
אור01/01/2008שלום לך על איזה בעיה אתה מדבר בדיוק
שכן בכל הבדיקות שעברו אמר לי הרופא כי הכל בסדר בביוץ
ואכן היו ביוצים ומחזור לאחר מכן
לא נאמר לי על שום בעיה
מה דעתך ועל איזה בעיה אתה מדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בטא?לילך31/12/2007
שלום,
אוביטרל ב-18/12/07.
שאיבה - 20/12/07.
ב-23/12/07 החזרה (עוברים בני 4 תאים).
מתי אני יכולה לבצע בדיקת בטא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורטל
ד''ר דוד ישי31/12/2007ביום ה11-12 מיום החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להורותחסוי31/12/2007
בת 36.5 מנסה להורות כשנה ,בדיקות הורמונליות תקינות ...
אולטרסאונד ביום העשירי למחזור הראה זקיק בגודל 18.08 מ"מ כאשר המחזור שלי כל 32-33 יום.
מה לדעתך הטיפול שאני צריכה לעשות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/12/2007לפני שאשיב חשוב לי לדעת איך מצב הזרע ומה תוצאות צילום הרחם. אם הבדיקות האלה לא נעשו, זה מה שאת צריכה לעשות בשלב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)