מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםפיפי29/12/2007
_נתוני_שחלה_ימנית
:זקיקים בגודל26 מ"מX26
נתוני_שחלה_שמאלית
הערות:נצפו זקיקים קטנים
עובי אנדומטריום 7 מ"מ
יום 12 למחזור?
האם אני מוכנה להזרעה?
תודה
אני בטיפול של אקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פיפי
ד''ר דוד ישי29/12/2007נראה שהשחלות אכן נמצאות בסביבת מועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם בזמן מחזור - והשלכותיו?גילי29/12/2007
לרופאים שלום רב,
ב-3/12 קיבלתי מחזור (ונאמר לי לנוח חודש מהטיפולים) וב-20/12 נקבע לי תור לצילום רחם.
יצא שבדיוק ביום צילום הרחם (ב-20/12) קיבלתי מחזור (ודיווחתי עליו עוד טרם הכניסה לצילום).
הרופאה אמרה שלא בטוח שזה מחזור, שאבדוק את זה גם למחרת, ובכל מקרה החליטה שאם זה רק התחלה - אז אפשר לעשות את הצילום, ועשיתי אותו.
מכיוון שיום הצילום יצא יום ה', והשתחררתי מהצילום בשעות הצהריים, הייתי מאוד לחוצה להגיע למרפאת הפוריות על מנת לקבל מרשם ופרוטוקול. בעת הגיעי, ועוד קודם לכן בשיחת הטלפון שיצרתי עם המרפאה, בה ציינתי שאני בדיוק יוצאת מצילום רחם ושממש לפניו גיליתי שאני במחזור, לא הציגו בפניי שיש בעיה מסוימת להתחיל טיפול במצב כזה, אך ברצוני לשאול:
האם באמת אין סיכון, במידה ויתפתח הריון, בכך שהזקיק שיתפתח בעצם היה תחת היוד והצילום?
בינתיים התחלתי טיפול במנוגון ביום שבת ה-22/12, ולכן אני מאוד לחוצה לדעת בקשר לסיכון.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם בזמן מחזור - והשלכותיו?
פרופ' שחר קול29/12/2007הצילום לא משפיע לרעה על הזקיק בתהליך גדילתו לקראת ביוץ.
יש לוודא מצב הורמונאלי מתאים לגירוי שחלתי שכן הדימום הגיע מאוד מוקדם לעומת הצפוי.
יש לברר הסיבה לשיבוש מהותי בסדירות המחזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גילי29/12/2007ראשית, תודה על תשובתך.
רציתי לשאול בקשר לבירור של פשר הדימום - למה הכוונה? איך בעצם ניתן לברר את זה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
פרופ' שחר קול30/12/2007בדיקת דם ל"הורמונים" כדי לוודא המצב ההורמונאלי המתאים לביצוע צילום רחם, וכמובן, לשלול אפשרות של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקהשיר28/12/2007
שלום לכם רופאים יקרים,
אני לאחר 3 מחזורים של IVF. במחזור הראשון שאבו 16 עוברים ושרדו 14 הוחזרו 2 והשאר הוקפאו.
במחזורים הבאים שאבו 12-14 ביציות נוצרו 9 עוברים החזירו לי 3 עוברים והשאר לא התאימו להקפאה .
שאלתי היא האם כדאי לעשות הפסקה או להמשיך? במחזור הראשון כן הצליחו להקפיא וב-2 המחזורים הבאים לא הצליחו להקפיא אף עובר.
אני דיי מיואשת ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה
פרופ' שחר קול29/12/2007מציע לדון עם רופאי היחידה לגבי הסיבות לריבוי העוברים באיכות נמוכה.
אם אכן יש 12 עוברים קפואים עדיף לנסות מחזורי הפשרה על פני מחזורי שאיבה חדשים.
אין צורך בהפסקה לפני מחזורי הפשרה, אותם ניתן לבצע ברצף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפולים אחרי הפלהאורה28/12/2007
כמה זמן אחרי הפלה אפשר לחזור שוב לטיפולים, כלומר להתחיל הכנה לשאיבה? האם צריך לחכות למחזור הטבעי הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדוה
ד''ר דוד ישי28/12/2007אני בהחלט ממליץ להמתין לוסת הטבעי הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לאחר החזרת עובריםNARNYA28/12/2007
עשיתי החזרת עוברים ביום שני ולאחר שימוש יומי בנרות נוצרת אצלי דלקת האם מותר להשתמש בתכשירים אנטי בקטריאליים ,רשום בספח של הנרות שאסור להשתמש אנא ..מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי28/12/2007את צריכה לגשת לרופא משום שאם יש דלקת אמיתית, צריך אולי לתת לך את התמיכה בזריקה ולטפל בזיהום הנרתיקי. אם מדובר רק באי נוחות קלה אפשר להמשיך בטיפול ובשלב זה לא לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורעידית28/12/2007
ב-12.12 זריקת אוביטרל ב-13 הזרעה. ב-16 וב-20 זריקות אוביטרל לתמיכה
מתי ייחשב כאיחור??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי28/12/2007אם אין הריון, אמור הוסת להופיע 14 יום מהביוץ ( לפי החשבון שלי - 27 ). כל יום אח"כ יחשב איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של אנטיביוטיקה על הזרעלילוש28/12/2007
שלום
לבעלי יש דלקת בגרון והוא מקבל אנטיביוטיקה, האם תהיה לכך השפעה על הזרע? אנחנו בטיפולי הפריה והוא אמור לתת זרע בשבוע הבא להשבחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילוש
ד''ר דוד ישי28/12/2007האנטיביוטיקה לא תפגע בזרע. אבל אם יש חום, הוא כן יכול להשפיע לכן חשוב להוריד אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי, יש לי שאלה דחופה בהקשר הזה
לילוש30/12/2007דר' ישי ערב טוב
בהקשר זה רציתי לשאול, אם לבעלי היה חום ביום חמישי שישי ושבת, האם החום השפיע על הזרעים הקיימים, או על העתדיים? הרופא נשים שלי טען שאין השפעה לזרעים הקיימים מכיוון שהם נוצרו לפני החום והאנטיביוטיקה אלא לזרעים הבאים. זה נראה לי קצת מוזר!
ההשבחה שלנו ביום חמישי, האם כדאי ליצור תחלופת זרעים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש
ד''ר דוד ישי30/12/2007הרופא שלך צודק. החום משפיע על תהליך הבשלת הזרעונים ולא על אלה הקיימים.
בהפרש כזה בין החום להזרעה כבר יכולה להיות השפעה. לא ברור לי מה זה תחלופת זרעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי תחלופת זרעים
לילוש30/12/2007התכוונתי לכך שאם נקיים יחסים , אז יווצרו זרעים חדשים., השאלה האם עדיף לא לקיים ואז זה אומר שהזרעים שיגיעו להזרעה הם אלה מלפני המחלה, כאשר אמרת לי פעם שלא טוב שזרעעים מגיעים להשבחה כאשר יש שבוע הימנעות מיחסים, או לקיים יחסים ואז יגיעו להזרעה הזרעים החדשים . אני עוברת השאיבה ביום חמישי כאשר חלק מהזרעים יעברו מיקומניפולציה
תודה, ואני מקווה שהסברתי את עצמי כראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי תתייחס בבקשה
לילוש01/01/2008רשמת לך הבהרה , ההפריה כנראה תתבצע או ביום שישי או ביום ראשון, לא קיימנו יחסים שבועיים ובעלי מיום שישי האחרון החל אינטביוטיקה בשל דלקת בגרון שיצרה חום!, האם מותר או כדאי לקיים יחסי מין ולקחת את הסיכון שהזרע יהיה פחות טוב בשל החום שהיה, או להימנע ולהישאר עם זרע שנמצא כבר שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש
ד''ר דוד ישי01/01/2008לא ממש הבנתי את השאלה. אבל , אם את עוברת מיקרומניפולציה, אני מניח שבכל מקרה יהיו מספיק זרעונים טובים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת על שאלה שלא נענתהרעיה27/12/2007
לרופאים היקרים והסבלניים, שלום.
אני מעונינת להבין האם יש ענין במצבי לערוך צילום רחם.
ובכן, אחד ההריונות שלי היה מחוץ לרחם, מיד אחריו הריתי - הריון רגיל.
מזה 9 חודשים מנסים להכנס להריון ולא הסתייע לנו.. (בני 33)
במעקבי ביוץ נצפה ביוץ, לסרוגין משתי השחלות.
האם העובדה האחרונה מצביעה על כך שאין חסימה באחת החצוצרות?
תודה מקרב לב. רעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעיה
ד''ר דוד ישי28/12/2007אין קשר בין העובדה שאת מבייצת בסדירות לשאלת מצב החצוצרות. מאחר שעדיין לא ניתן לקבוע שיש בעית פוריות, אני מציע שתנסו להרות ספונטאנית עוד מס' חודשים.אם לא תהרי יש בהחלט מקום לצילום רחם וכמובן לבדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב הבטאשריתי27/12/2007
הייתי מבקשת לברר על תוצאות הבטא שלי (לפני חודשיים עברתי הריון כימי אז אני בחששות)
מחזור אחרון 24/11 הזרעה 6/12 ביוץ 7-8/12
ב- 20/12 בטא 119
ב- 24/12 בטא 610
ב- 27/12 בטא 2852 עם פרוגסטרון 140
האם העלייה של הבטא לא מהירה מדיי ?
והאם יש סיכויי לתאומים?
לפי החישוב אני כמעט בשבוע החמישי מתי הכי מוקדם אפשר להבדק ע"י הרופא כי אני לא רגוע
תודה רבה וסוף שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
ד''ר דוד ישי28/12/2007הבטא עולה בקצב תקין. לא הייתי מנסה ללמוד ממנו על מס' העוברים. בשבוע 5 אפשר לדעת כמה שקים יש. בשבוע 7 אפשר למדוד את העובר/ים ולראות את הדופק שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום ה -25 למחזורפוריה27/12/2007
שלום רב לרופאים מקסימים.
שאלה - ווסת אחרונה - 3.12.07
ביוץ זוהה בסביבות 19 -20 לחודש.
מחזורי נעים בד"כ בין 28-30 יום.
היום, יום 25 למחזור ( בערך 8-9 ימים לאחר הביוץ) היה לי דימום מאוד קל, ורדרד, שנראה רק בניגוב (סליחה על התיאור) וטיפה
ורודה על התחתונית - ממש קטנה. האם יכול להיות שיש דימום של השרשת עובר, כפי שקראתי
בפורומים שונים? כרגע, 7 שעות אחרי, לא נראה יותר סימן לדמם כלשהו חוץ מדקירות קלות ממש בצד ימין. מה דעתכם והאם יכול להיות שאולי רמז להריון?
מקווה מאוד מאוד.
תודה מקרה לב.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמז
פרופ' שחר קול27/12/2007יכול בהחלט להיות על רקע הריון שמתחיל.
אם יהיה איחור - כדאי לבדוק בטא בדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ד''ר דוד ישי28/12/2007זאת אפשרות. אני מקווה בשבילך שזה כך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםרוני27/12/2007
ד"ר שלום
בת 32 יש לי ילד בן 8 (ספונטני) ומאז לא מצליחה להכנס להריון אני אחרי 3 הזרעות שנכשלו עם אקקלומין + פרוגינובה וזריקת אוביטרל הרופא שלי שלח אותי לעשות צילום רחם ואני שואלת עד איזה יום מהמחזור אפשר לעשות את הצילום המחזור שלי מסודר כל 29-28 יום אני מבייצת ביום 14-16 .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול27/12/2007רצוי לבצע הצילום בפרק הזמן שבין סיום המחזור לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות..
דלית28/12/2007לדברי ד"ר פילמר אחת מהן פתוחה (עשה לי היסטרוסקופיה) עדיין כדאי לנסות לפתוח גם את השניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות..
פרופ' שחר קול29/12/2007בוודאי, 2 חצוצרות פתוחות עדיפות על אחת מבחינת הסיכוי להריון ספונטאני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת חצוצרות.דלית27/12/2007
לפני מס' חודשים ביקרתי במרפאתו של ד"ר קול והוא הציע לי לעשות פתיחת חצוצרות
אני ב IVF שלושה מחזורים 5 הפריות שנכשלו.
האם ע"י פתיחת חצוצרות אצליח להרוות באופן טבעי.
?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר דוד ישי28/12/2007ישנו סוג של חסימה של החצוצרה שאותו מניתן לפתוח. אם דר' קול ראה את הצילום והציע לך לנסות לפתוח אותן, כנראה שיש לך את הסוג הזה של החסימה. אם הפעולה תצליח, אם את מבייצת באופן סדיר ואם הזרע תקין יש סיכוי שתהרי באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום אחרי שאיבת ביציותטלי27/12/2007
שילשום עשיתי שאיבת ביציות ונשאבו 7 ביציות מתוכן כרגע 6 עוברים, 3 יפים. מאתמול יש לי חום. השאלה: האם להחזיר את העוברים היום אחר הצהרים או שבגלל החום לא כדאי? האם יכול להיות שהחום הוא בגלל השאיבה? יש לי רק חום בלי שום דבר אחר. אין כאבים.
תודה על התשובה, אשמח אם מהר כדי שאוכל להחליט לפני ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא אותה נועה שלמטה...
טלי27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשלבי טיפולנועה27/12/2007
מיום 5.12 התחלת הזרקת דקפפטיל 0.1 (כל המזרק).
מיום 16.12 - התחלת הזרקת דקפפטיל (חצי מזרק) + 450 פיורוגון + 2 אמפולות של LUVERIS 75IU.
בדיקות ב-16.12 - איסטרודיל 31, זקיק 20, רירית 3 מ"מ
בדיקות ב-23.12 - איסטרודיל 145, בצד ימין: זקיק בגודל 10+, שמאל: זקיקים קטנים, רירית 6.6.
בדיקות היום - 27.12 - איסטרודיל (טרם ידוע), ימין: זקיק בגודל 13, משמאל: 10 ו- 11, רירית 10.
אשמח גם לשמוע את חוות דעתך בנושא, בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשומת לב:
נועה27/12/2007בדיקות הדם - נעשו לפני התחלת הזרקת הורמונים פיורגיון + לובריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה ב- 16.12
נועה27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיסטרודיל
נועה27/12/2007איסטרודיל 410 (יחידות ישנות) - אני גם שואלת בכמה מכפילים על מנת לקבל
תוצאה של יחידות חדשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהצלחה גם לכן
כרמית27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
פרופ' שחר קול27/12/2007מדובר בשחלות עם תגובה נמוכה יחסית, אך מסתמנים 4 זקיקים שיכולים לתת ביציות טובות.
צריך להמשיך עוד מספר ימים ולקוות לטוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ד''ר דוד ישי28/12/2007עדיין לא הגעת לתגובה השחלתית הרצויה. צריך להמשיך בסבלנות.
אני מקווה שקלעתי לנושא שעליו בקשת את חוות דעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נועה30/12/2007היום 30.12.07 ביצעתי גם בדיקת דמים:
איסטרודיל 536, ונצפו בשחלה אחת: זקיק 17, ובשחלה שניה: 12 ו-13 - הרירית 9.
יש לציין שביום חמישי: הדמים היו 410, זקיק 13 ושניים 10 ו- 11, והרירית הייתה 10.
הדמים עלו רק ב-126, והרירית ירדה מ-10 ל-9 - האם אין בעיה של ירידה כלשהי?
אמנם, חלפו רק יומיים לאחר הבדיקה ביום חמישי, וביום ראשון - היום, ביצעתי שוב בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לנועה.
ד''ר דוד ישי30/12/2007הרירית בסדר. יש זקיק שמתקרב לגודל הרצוי, אבל רמת האסטרוגן מעט נמוכה. אני מקוה שהיא תעלה ביום יומיים הבאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק - אני לפני שאיבה
נועה02/01/2008שתי הביציות הקטנים פתאום קפצו ל-17 ו-15.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםluli27/12/2007
ב18.12 הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים באותו מצב שהיו לפני ההקפאה
מתי אני יכולה לבצע בדיקה ביתית ...........אני ממש במתח כי בבית חולים נתנו לי ב01.01 ?
אני ממש לא מרגישה כלום .......ההרגשה לפני מחזור גם אותה אני לא מרגישה ?
אני גם מקבלת נרות לתמיכה בוקר וערב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול27/12/2007ממליץ להמתין בסבלנות עד 1.1.08
בדיקת דם רגישה ומדויקת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם רופאים מקסימים -אמתין
luli28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לולי
ד''ר דוד ישי28/12/2007אם את רוצה לעשות בדיקה ביתית, חכי ליום ה 14 לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים
luli30/12/2007היום יום ה13 להחזרה אתמול חשתי בכאבים חזקים בבטן התחתונה
והיום היתה לי הפרשה דמית ...........אפשר לומר שההחזרה לא הצליחה או להמתין עוד יום
צריך אולי להגביר את התמיכה ?אני מקבלת 200מג אסטרוגסטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים
פרופ' שחר קול30/12/2007מציע להמשיך בטיפול.
מחר - בדיקת דם להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)