מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משאףאור23/12/2007
אני צריכה לדעת איך קוראים לטיפול הורמונלי עם המשאף? אני מתחילה טיפול שני ואין לי מרשם ולא הספקתי לקחת מהיחידה.
הטיפול עם המשאף הוא ל-3 פעמים ביום אתה יכול לעזור לי עם שם התרופה שאוכל לבקש מרופא הנשים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאף
פרופ' שחר קול24/12/2007שני משאפים מצויים בארץ: סופרפקט (בוסרלין) או סינרל (נפרלין).
שניהם אנלוגים של GNRH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטא עלתהדנית23/12/2007
שלום,
היום עשיתי בטא נוספת, להזכירכם יום חמישי בטא26 ופרוגסטרון 28.3
היום בטא 82 ופרוגסטרון 32
העליה בבטא טובה?
בקשר לפרוגסטרון הרופא שלי טוען שאין מה לדאוג לגביו, זה נראה לי נמוך
האם יש קשר בין עליית הבטא לעליית הפרוגסטרון? ככול שהבטא תעלה גם הפרוגסטרון יעלה?
אני אמורה לסמוך עליו אבל אני דואגת
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה
פרופ' שחר קול23/12/2007העליה תקינה. הפרוגסטרון בגדר התקין.
אפשר לקחת פרוגסטרון כ"חיזוק" אם כי הצורך אינו מובהק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנית23/12/2007האם הפרוגסטרון ימשיך לעלות ביחסיות לעליית הבטא?
מתי אתה ממליץ לעשות שוב בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול24/12/2007צפוי כי הפרוגסטרון יעלה בהמשך.
תדירות מעקב הבטא תלויה בדרגת החרדה. אין נזק במעקב בטא מידי יומיים.
זה עשוי לחזק את בטחונך.
כאשר בטא עובר 1500 ניתן כבר לעשות אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
דנית24/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי נוסףשלומית23/12/2007
שלום רב,
לצערי התבשרתי היום על הריון כימי נוסף. אנחנו מוגדרים כלא מוסברים. הכל לכאורה תקין. ההריון הקודם היה לפני שנה וחודש במחזור טבעי. מאז היו 5 הזרעות 2 IVF מלאים ושלוש החזרות מוקפאים. ההריון הזה התקבל לאחר ה- IVF השני (פרוטוקול ארוך - דקא 3.75 - חצי אמפולה, גונל 187.5 למשך שישה-שבעה ימים, פעמיים לובריס 75, פרדניזון מהיום הראשון של הזרקת הגונל. נשאבו 23 ביציות. תרמתי 4, מתוך הנותרות היו 13 הפריות. החזרה כפולה - 2 עוברים אחרי שלושה ימים, בלסטוציסט אחרי 5 ימים).
בטא לאחר ההחזרה הראשונה 16, הוכפלה פעמיים והיום התבשרתי שירדה.
השאלה - האם ההריונות הכימיים הם רק מזל רע? האם זה כבר הזמן לבדיקת קרישיות יתר? האם ההריון הכימי מעיד על משהו שלא מתפקד טוב, למרות שהעוברים שלנו תמיד יפים?
תודה! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימי
פרופ' שחר קול23/12/2007לרוב מתחילים ברור "הפלות חוזרות" לאחר 3 ארועים רצופים של הפלות טבעיות, או הריונות כימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי23/12/2007
בתאריך 22.8.07 בוצעה שאיבה בתאריך 6.12.07 בוצעה החזרת מוקפאים בתאריך 20.12.07 לאחר בדיקת בטא שתוצאתה 340 התבשרתי על הריון באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע
פרופ' שחר קול23/12/2007החישוב הוא :
מס' הימים שחלפו מיום ההחזרה + גיל העוברים בימים ביום ההקפאה+14
כל הסכום הנ"ל לחלק ב - 7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי25/12/2007מס' הימים שחלפו מיום ההחזרה ועד היום 19 ההחזרה בוצעה ביום 6.12
השאיבה בוצעה בתאריך 22.8 ביום חמישי וההחזרה בוצעה ביום שישי אז לפי ההגיון גיל העוברים היו בני יום לפני שהוקפאו ועדיין אחרי כל החישובים הללו התוצאה שיצאה לי היא 4.85 וזה עדיין לא הגיוני לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לורד
אמאני25/12/2007קודם כל מזל טוב והריון קל ותשמרי על עצמך הרופא התכוון מספר הימים שחלפו מיום ההחזרה והם 19 ימים כי את עשית את ההחזרה ב06-12-07 אז חלפו 19 ימים ותוסיפי 14 ימים ותוסיפי את בן כמה ימים היו העוברים לפני שהקפיאו אותם אם בני יומיים אז זה יוצא 19+14+2=35 אז מחליקים את ה35 ל7 והוא התכון לשבועות אז יוצא לך 5 יעני את היום בשבוע החמישי ואם הקפיאו העוברים ביום אחר לא ה2 אז מוסיפה את זה לימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאמאני
ורד25/12/2007תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי החזרהג23/12/2007
שלום רב,
אני לאחר שאיבה ובהתלבטות לגבי מספר העוברים שיש להחזיר,
בעבר מספר הזרעות ללא הצלחה,
לאחר מכן שאיבה והריון עם תאומים שהסתיים בהפלה בחודש מתקדם.
ולאחר מכן מספר מחזורי מוקפאים ללא הצלחה.
בגלל ההסטוריה שלי נאמר לי שיש אפשרות להחזיר 2 ביום השלישי לשאיבה או 1 ביום השלישי ו- 1 ביום החמישי לשאיבה או 1 בלבד ביום החמישי לשאיבה. עם המלצה לבחור באופציה השלישית.
שתי שאלות:
א. מה הסיכויים הגדולים ביותר לכניסה להריון?
ב. האם במקרה של שני עוברים ניתן יהיה לבצע דילול לעובר אחד ע"מ למנוע הפלה כמו במקרה הקודם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי החזרה
פרופ' שחר קול23/12/2007עובר "יפה" בן 5 ימים יתן את מירב הסיכויים.
"דילול" מ - 2 אינו שיגרתי, אך במקרים בסיכון גבוה ניתן לבצע זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםליאת23/12/2007
שאלה לדוקטור שחר קול . אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים. שהחזירו לי אותם אמרו לי שהם במצב תקין והם מחולקים 2 תאים. האם יש סיכוי להריון ? או שאם הם היו מחולקים ל4 תאים הסיכוי היה יותר גבוה? שאלה נוספת מדי פעם אני מרגישה כאבי בטן קלים. האם זה קשור להחזרה או שזה בגלל תופעת ההרמונים והכדורים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים
פרופ' שחר קול23/12/2007העוברים שהוחזרו עשויים לתת הריון.
כאבי בטן קלים אינם צפויים לאחר מחזור הפשרה.
"ההורמונים" שבשימוש במחזור הפשרה לא עושים כאבי בטן.
גם פעולת ההחזרה עצמה לא אמורה לגרום לכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הבדיקותLI23/12/2007
שלום,
לקחתי סרזט לאחר ההריון -לפני כשנה
הפסקתי את השימוש בו לאחר חצי שנה מעת הלידה עד היום יש לי דימומים חוזרים ונישנים בלי סדר במחזור
נכון להיום אני מדממת כבר שבועיים וחצי בדיקת אולטרסאונד ב"ה הכל תקין הרופא אמר אין שאריות מהלידה וכו...
הבדיקות הן בתוצאה של פגורסטרון-4.5
FSH-10.8
LH-21.2
TSH-1.62
אסטרדיול-E-2 שווה 200
מה כל זה אומר-האם הכל תקין-מאיפה יכול לנבוע כל המחזור הארוך הזה?והאם זה פוריות תקינה
תודה מראש
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול23/12/2007הבדיקות מעלות האפשרות שיש בעיית ביוץ, ואולי זו הסיבה לדימום לא סדיר.
יש מקום לברור מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 21-hydroxylase deficiencyריקי23/12/2007
שלום,
יש לי 21-hydroxylase deficiency
אני מטופלת אצל אנדוקלוגית ומקבלת דקסמטזון
אני מתכננת להכנס להריון בקרוב
רציתי לדעת כיצד 21-hydroxylase deficiency משפיע על סיכויי כניסה להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר 21
פרופ' שחר קול23/12/2007ללא טיפול - חוסר ביוץ.
עם טיפול ואיזון מיטבים - יש ביוץ תקין, ואין בעייה להרות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץר.23/12/2007
שלום רב. במשך 8 שנים לקחתי ברציפות גלולות עקב מחזור לא סדיר. לפני כ5 חודשים הפסקתי ופניתי לרופא נשים לבדוק שהכל בסדר כי זכרתי שלפני 8 שנים המחזור לא היה סדיר... בדיקות הדם הראו חשד לשחלות פולציסטיות- טטוסטורון מעט מוגבר ויחס הפוך בין LH ל FSH. בנוסף המראה היה אופייני גם באולטרסאונד. למרות כל זאת מהפסקת הגלולות אני מקבלת מחזור באופן סדיר, בודקת ביוץ בערכה (יש ביוץ כל חודש לפיה) ואף נשלחתי לבדוק פרוגסטרון חודש שעבר שיצא 47.6(הייתי רוצה לדעת בבקשה מהידע ומהנסיון הרב שלך אם יש לי סיבה לדאגה שמא המחזור שנהייה סדיר ישתבש פתאום ואיך זה שכל הסימנים מראים על שחלות פוליציסטיות ולמרות זאת הכל בסדר... (בלי עין הרע כמובן).
תודה תודה!
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול23/12/2007לפי הפרוגסטרון יש לך ביוץ טבעי.
זה מה שנחוץ להריון.
מראה השחלות ממש לא חשוב.
כל זמן שיש ביוץ סדיר יש סיכוי טוב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וציפיה...מימי23/12/2007
ד"ר שלום,
לאחר שניצפו שני זקיקים בני 21,22 מ"מ הזרקתי אוביטרל ביום 11.12.07 ועשינו הזרעה ביום למחרת, ה-12.12.07.
מתי אני יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית ומתי ניתן לעשות בדיקת דם לבטא.
אציין כי מבדיקת פרוגסטרון שעשיתי 8 ימים לאחר ההזרעה הפרוגסטרון היה 66, כך שמסתמן שהיה בוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול23/12/2007קחי דם לבטא ב - 26.12 אם עד אז לא חגיע מחזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת הורמוניםרעיה22/12/2007
שלום,
אני בת 33. בבדיקות דם ביום ה-5 למחזור נמצא כי:
ESRADIOL - 525.30 PMOL/L
FSH - 9.43
LH - 7.90 MIU/ML
PROLACTIN - 60.50 M/UL
TESTOSTERO - 2.03 NMOL/2.03
TSH - 0.77 MIU/ML
מה תובנותיכם לגבי בדיקה זו?
האם רמת ה- FSH גבוהה מאד? האם היא עלולה להקשות על כניסה להריון?
אציין כי יש לנו ילדים והריתי את האחרון מהר מאד, הלידה היתה לפני שנה וחצי,
האם יתכן שבפרק זמן זה רמת הפוריות ירדה באופן משמעותי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעיה
ד''ר דוד ישי23/12/2007ה FSH בתחום הנורמה. הפרולקטין גבוה וצריך לחזור עליו. צריך לקחת את הבדיקה כ 3 שעות לאחר שקמת משינה. שאר ההורמונים תקינים.
מבחינת הפוריות. ירידה כזאת אפשרית צריך אבל לקבוע ראשית שיש בעית פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר..
רעיה23/12/2007ראשית - תודה.
שנית - הבנתי שהפרולקטין דוקא נמוך.. גם נאמר לי כך מפי רופא,
וגם בדף התוצאות - הגרף מורה שערך הפרולקטין נמוך.
האם אני טועה?
תודה על ההתיחסות - רעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
רעיה24/12/2007תודה רבה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעיה
ד''ר דוד ישי24/12/2007אם היחידות הן של mlU/L את צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה תרופתית בהחזרת מוקפאיםשירה22/12/2007
שלום רב רופאים יקרים
מתי מתבצע הפרוטוקול של הכנה תרופתית בהחזרת מוקפאים(האם ביום מסוים של המחזור)?
האם אלו נרות/כדורים?ולמשך כמה זמן?
תודות. שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי23/12/2007את ההכנה מתחילים בימים הראשונים של המחזור עם כדורים של אסטרוגן. כאשר רירית הרחם עבה מספיק, מוסיפים פרוגסטרון ( בד"כ בתכשיר וגינלי ). את העוברם מחדירים לרחם יומיים או שלושה לאחר תחילת הפרוגסטרון, בהתאם לגילם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיה ירודהר.22/12/2007
שלום רב,
שאלתי היא מהו התזמון המומלץ לקיום יחסי מין בעת הביוץ במקרה שהמורפולוגיה נמוכה? (אך כל שאר הערכים תקינים). האם יום כן יום לא או שמא רק ביום הביוץ עצמו בעזרת מעקב זקיקים? זאת כמובן על מנת שהזרעים הטובים לא יתבזבזו...
תודה על עזרכתם,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר דוד ישי22/12/2007כמובן שבמקרה כזה חשוב מאד התזמון של הביוץ. וכשהביוץ מתודמן במדוייק הייתי ממליץ לקיים יחסי מין יום לפני הביוץ, ביום הביוץ וביום של למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהלילך22/12/2007
שלום,
ביום ג' בלילה קיבלתי אוביטרל. ביום חמישי בבוקר נשאבו 7 ביציות.
ביום חמישי ושישי הרגשה טובה למעט אי נוחות קלה בבטן. היום מהבוקר אי נוחות של הבטן , כאב קל, מידי פעם טיפה מתחזק (יש לציין שמדי פעם ישנם גזים שיציאתם מקלה על הכאב).
שותה כ-2-2.5 ליטר מים. הרגשה כללית טובה, ללא בחילות.
האם צריך להיות מודאגים מכאב הבטן במקרה שהוא קל יחסית ונסבל? ההחזרה אמורה להיות מחר בע"ה.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
לילך22/12/2007רציתי להדגיש שהכאב מורגש בעיקר בעת עמידה זקופה ופחות בישיבה או בשכיבה.
כמו-כן, כדור אקמול לא ממש עזר לשיפור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ד''ר דוד ישי23/12/2007חשוב שמחר לפני ההחזרה יעשה לך הרופא בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי22/12/2007זה נשמע לי כמו תחושות רגילות של אישה לאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בדיקת הורמויניםמיכל22/12/2007
אני בת 26 עושה מעקב זקיקים החודש ללא זקיק מוביל . עשיתי בדיקת דם של 21 למחזור חודש זה
תוצאות הבדיקה מראות כך:
620( estrdiol (e-2
pmi/l
progesterone 42.4.nmoi/l
שאלתי אליכם מה תוצאה זו אומרת ומה צריכך לעשות
הרופאה שלי המליצה לי עוד לפני תוצאות הבדיקה לקחת אסטרופם 2מ'ג +איקקלומון
רציתי לדעת אם לקחת ומה הסיכוים להריון בלקיחת כדורים אילו אודה לכם על תשובתכם מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי23/12/2007ההורמונים מראים שהחודש בייצת.
לגבי הטיפול. אין לי שום מידע עלייך, ולכן לא אוכל לחוות את דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)