מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםמור27/12/2007
אני לפני החזרה ז"א היום והרופא שלנו אמר כי הפשרו שני עוברים אחד מהם שלם והשני בעל 4 תאים בלבד הוא שאל אותי האם להפשיר את השניים הנותרים שיהיה לנו סיכוי טוב ומצד שני הוא אמר שגם העוברים הללו יש להם סיכוי אך לשני פחות החלטנו להמשיך עם העוברים הללו ולא להפשיר את הנותרים ראוי לציין כי מצב הרירית אופטמלית לשאלתי האם במצב זה יש סיכוי לאופטמיות או שהיינו צריכים ללכת על האלטרנטיבה השנייה ? האם עובר בעל 4 תאים יכול להמשיך ולהתחלק ברחם האם התפתחותם ברחם שונה? מה דעתך ? נראה היה הגיוני לא לבזבז את שני העוברים השניים שנשארו לי מוקפאים אם אחד מהם שלם והשני 4 תאים יש לנו החזרה עוד שעה אשמח לשמוע ממך בהקדם תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
פרופ' שחר קול27/12/2007ההחלטה סבירה.
עובר של 4 תאים יכול לתת הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום והתעלפות אחרי הריון כימיאורה27/12/2007
לרופאים שלום,
בת 31 אחרי IVF בגלל בעית חצוצרות.
14 יום אחרי החזרה בטא היתה 120. 16 אחרי החזרה 410.
ארבעה שבועות אחרי החזרה לא נצפה שק הריון והרופא אמר לי שזה הריון כימי ושאחכה למחזור באופן טבעי (שלא הגיע).
אתמול, שבעה שבועות אחרי ההחזרה התעלפתי בעבודה וא"כ התחיל דימום חזק מאד עם כאבים בלתי נסבלים בבטן קצת בצד. הרופא שלי בחו"ל. האם זו הפלה? מחזור? האם יש משהו לעשות כנגד הכאבים הבלתי נסבלים (משככי כאבים לא עוזרים)? ההרגשה הכללית מאד לא טובה, האם ככה זה צריך להיות? גם כמויות הדם נראות לי מאד מאד גדולות.
אודה מאד לכם על תשובתכם מהר. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי למיון, יתכן וזה כימי, אך יתכן ו
לילוש27/12/2007לכי למיון, יתכן וזה כימי, אך יתכן והשק הריון מחוץ לרחם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת למה לא עונים לך אבל גם לי
טלי29/12/2007נראה כמו לילוש שכדאי שתבדקי מהר. מקווה שכבר עשית את זה. מאחלת לך בהצלחה בפעם הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילוש ואדוה! כבר אין צורך
אורה29/12/2007תודה רבה לכן לילוש ואדוה. אחרי שחיכיתי לתשובה מרופאי הפורום ולא קיבלתי החלטתי לפנות לרופא אחר באופן פרטי. תודה רבה לכן. כבר אין לי צורך בתשובת הרופאים פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדוה, שלחתי לך עוד מסר אישי
אורה29/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אדוה
ד''ר דוד ישי29/12/2007את חייבת לגשת עוד היום למיון נשים. לאור מה שסיפרת, חייבים לשלול הריון מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה וחברותיה...שירה26/12/2007
שאלה נוספת רופאים יקרים!
במידה ולקחתי את התרופות לעיבוי הרירית(ודיכוי הביוץ)ואין עוברים מוצלחים לאחר ההפשרה, האם אפשר להתחיל חודש לאחר מכן את הטיפול מחדש(פיוריגון, שאיבה וכו').
או שמא הדיכוי היה כה עמוק שיש צורך בזמן ממושך יותר? ובכלל, האם נגרם נזק כלשהו בשימוש בתרופות הללו?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי28/12/2007התרופות אינן גורמות נזק. הדיכוי שלהן הוא מידי וחולף מיד כשמפסיקים אותן. אפשר להתחיל טיפול חדש כבר בחודש אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים ועודשירה26/12/2007
שלום רב לרופאים המומחים!
האם ידוע לכם על הריון תאומים במוקפאים?אבקש לדעת מה הסיכויים במוקפאים לתאומים? האם קיים בכלל? מה גורלו של עובר מופשר אחד בלבד, האם יכול להתחלק לתאומים?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
פרופ' שחר קול27/12/2007מחזור הפשרה יכול להניב תאומים אם מחזירים 2 עוברים או יותר, בעיקר אם העוברים באיכות טובה.
הריון תאומים מעובר אחד אפשרי, אך נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאף...אור26/12/2007
מה עושה הטיפול במשאף???
אני שואפת 3 פעמים ביום ונראה לי ממש מגוחך ..אפשר הסבר קצר ...
האם זה בדיוק אותו דבר כמו זריקות דקפפריל אותם עשיתי בפרוטוקול הקודם הקצר?
האם אחרי שאני אקבל מחזור ניתן יהיה לעבור לזריקות בלבד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאף...
פרופ' שחר קול27/12/2007המשאף מכיל אגוניסט של GNRH.
גם דקפפטיל הוא אגוניסט של GNRH
אם המשאף לא נוח ניתן לעבור לזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר טיפול IVF-אנא עזרתכםנדיה26/12/2007
שלום רב,
אודה מאוד לתשובתכם בנדון.
הנני לאחר שנה וחצי של טיפולי פוריות וטיפול ראשון IVF בו הוחזרו לי שני עוברים עם ארבע תאים ושברים.המחזור האחרון היה ב23/11 .ההחזרה בוצעה ב10/12 ביום ה13- 23/12 נעשתה בדיקת דם ונמצא :
E-2 4056
progesteron 131.2
Beta-HCG 305
לאחר יומיים(כלומר היום ה25/12)
E-2 4362
progesteron 180.8
Beta-HCG 610
האם ההריון הוא תקין?נשלחתי לעשות בדיקות נוספות בעוד חמישה ימים.האם הערכים הללו יכולים להצביע על הריון תאומים?
נתמכת בestroferm,endometrin,prednizon
בנוסף להכל יש לי כאבים בבטן תחתונה,שילשולים(סליחה על הפרטים) וכאבי ראש ממש חזקים.אני מאוד מפחדת לאבד את ההריון הזה...אנא עזרו לי להסיר דאגות מלבי.
אודה מאוד לתשובתכם המהירה.אני מאוד לחוצה.אני לא צריכה להסביר מה זה לקבל תשובה חיובית לראשונה לזוג שעובר טיפולים...
בכבוד רב,
נדיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה כבר כמה ימים.
רעיה27/12/2007אשמח מאד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נדיה
ד''ר דוד ישי28/12/2007ההורמונים ברמה תקינה ועלית הבטא טובה. חבל לנסות לנחש את מס' העוברים. חכי לאולטרסאונד ותדעי.
בקשר לשלשול. תאכלי מאכלים שגורמים לעצירות ויותר חשוב, שתי הרבה. אם את מרגישה לא טוב פני לבדיקה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון יחסי מיןגל26/12/2007
אני מטופלת באיקקלומין, עכשיו כבר יום 14 למחזור. אנו מקיימים יחסי מין כל יום, כבר שבוע, כן כן. האם אכן יש לקיים יחסים יום כן יום לא, לאחר שבוצעה בדיקת זרע והכל תקין? או שאפשר רצוף, האם איכות הזרע יורדת בכל זאת? מבולבלת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי28/12/2007בעקרון, רצוי להתכוונן ליום הביוץ, וסביבו לקיים יחסי מין. אין טעם ואין צורך לקיים יחסי מין מתחילת המחזור ועד סופו במשך כל יום. גם כאשרה הזרע באיכות טובה,קיום יחסי מין כל יום עלול לאורך זמן להשפיע על איכותו. אם מקיימים יחסי מין סביב הביוץ, אפשר לקיים יום יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכות ביוץ?דג זהב26/12/2007
בקצרה... מנסים שנה להיכנס להריון ראשון, אני מטופלת באיקקלומין כבר חודש שני...
היום אני ביו"מ 18 וכבר מיו"מ 12 אני בודקת ביוץ בערכת ביוץ
בשלושה ימים האחרונים שאני בודקת ביוץ עם הערכה מופיע לי 2 פסים (ז"א יש ביוץ).
כבר מיו"מ 15 יש לי ביוץ לפי הערכה אנחנו מקיימים יחסים יום כן יום לא כפי שנדרש...
אבל שאלתי היא האם הגיוני שבמשך שלושה ימים רצוף הערכה מזהה ביוץ??
מתי הפסים צריכים להעלם? האם להמשיך לבדוק?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר דוד ישי28/12/2007כמובן שביוץ לא יכול להמשך 3 ימים. הערכה, מסתבר, אינה מכשיר מדוייק. אני מקווה אבל שהביוץ היה סביב אחד הימים שהראתה הערכה ושקיום יחסי המין כפי שקיימתם כיסה אותו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' ישי - צילום רחם בזמן מחזורגילי26/12/2007
דר' ישי שלום,
ב-3/12 קיבלתי מחזור (ונאמר לי לנוח חודש מהטיפולים) וב-20/12 נקבע לי תור לצילום רחם.
יצא שבדיוק ביום צילום הרחם (ב-20/12) קיבלתי מחזור (ודיווחתי עליו עוד טרם הכניסה לצילום).
הרופאה אמרה שלא בטוח שזה מחזור, שאבדוק את זה גם למחרת, ובכל מקרה החליטה שאם זה רק התחלה - אז אפשר לעשות את הצילום, ועשיתי אותו.
מכיוון שיום הצילום יצא יום ה', והשתחררתי מהצילום בשעות הצהריים, הייתי מאוד לחוצה להגיע למרפאת הפוריות בכרמל על מנת לקבל מרשם ופרוטוקול. בעת הגיעי, ועוד קודם לכן בשיחת הטלפון שיצרתי עם המרפאה, בה ציינתי שאני בדיוק יוצאת מצילום רחם ושממש לפניו גיליתי שאני במחזור, לא הציגו בפניי שיש בעיה מסוימת להתחיל טיפול במצב כזה, אך ברצוני לשאול האם באמת אין סיכון, במידה ויתפתח הריון, בכך שהזקיק שיתפתח בעצם היה תחת היוד והצילום?
כמו כן, מכיוון שאני מטופלת שלך ונשלחתי לצילום על ידך, ברצוני לשאול האם לקבוע תור אליך עם תוצאות הצילום? למרות שרופאה אחרת הציצה בו, אך לא אמרה לי יותר מדיי, רק ציינה שיש פיזור דו-צדדי, והבנתי שהכל תקין. (בידי רק הדיסק - אין נייר תשובה).
בינתיים התחלתי טיפול במנוגון ביום שבת ה-22/12, ולכן אני מאוד לחוצה לדעת בקשר לסיכון.
בתודה מראש,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
גילי26/12/2007לד"ר ישי שלום,
בינתיים הצלחתי להשיג את דוח הצילום, ואלה תוצאותיו:
חלל הרחם בגדדול, צורה ומיקום תקינים.
אין פגמי מילוי.
שתי החצוצות מפותלות, בעיקר הימנית, כך שלא נין לקראות אתה החצוצרה הימנית עקב פיתוליות יתר.
החצוצרה השמאלית ניתן לראות בחלקה הפרוקסימלי.
יש לראות מעבר של חומר ניגוד דרך שתי החצוצרות ופיזור בחלל הבטן.
מכיוון שאני כבר באמצע טיפול הורמונלי, רציתי לדעת לגבי פיתוליות היתר של החצוצרות, האם מומלץ להמשיך בהזרעות או שסיכויי ההפרייה התוך גופית קטנים בשל כך ומומלץ לעבור ל-IVF?
בתודה מראש,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה והמשך טיפולכרמית25/12/2007
היי ד"ר קול,
אני מטופלת שלך והיום עשיתי בדיקת דם והערך של HCG-B Quantitative הוא 168 - לפי דעתי אני בהריון אני רק צריכה את אישורך.
זריקת אורביטול בתאריך 8.12 ההזרעה בוצעה בתאריך 10.12, האם המשך הטיפול אצלך או אצל רופא נשים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ובהצלחה ........בקרוב אצלנו
luli27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב...בהצלחה
שלי26/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאמי
כרמית26/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול????
כרמית26/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה והמשך טיפול
פרופ' שחר קול27/12/2007הטיפול אצלי עד הדגמת דופק עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במנופוררחלי25/12/2007
ערב טוב
ברצוני לדעת כמה נוזל אני צריכה להוסיף ל-3 אמפולות של אבקה?
תודה וערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
ד''ר דוד ישי25/12/2007למיטב ידיעתי אמפולה אחת של נוזל מספיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתנטלי25/12/2007
יומיים לאחר ההחזרה התחילו לי כאבי בטן ,בבטן התחתונה,כמו דקירות כאלה ואפילו מידי פעם בלילות אני מתעוררת מהכאבים!
אמרו לי שזה יכול להיות סתם כאבים ומצד שני, אמרו לי שיכול להיות שעובר נקלט כי גם אז כאבים כאלה...האם זה נכון?
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
ד''ר דוד ישי25/12/2007אלה שתיים מהסיבות האפשריות. יכולות להיות סיבות אחרות. לא הייתי בונה על זה את הסיכויים להריון. אם הכאבים חזקים את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץץץץץץץץץץץץץנטלי25/12/2007
לפני שישה ימים עשיתי החזרת עוברים (2 עוברים 8 תאים כל אחד מהם).
יש מצב שאני יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית אחרי שישה ימים(אני בלחץ הסטרי) ולקבל תשובה נכונה?
ואם לא אז מתי הכי מוקדם אפשרי לעשות בדיקה ביתית?
ושאלה אחרונה בבדיקה ביתית הבנתי שכאשר התשובה היא חיובית אז זה 100% נכון ואם זה שלילי(חס וחלילה)יש עוד סיכוי שבבדיקת דם תהיה תשובה שונה!!
תודה וסליחה על השאלות הארוכות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי25/12/2007הכי מוקדם שאפשר לעשות את הבדיקה זה 12 יום מיום החזרת העוברים ובבדיקת דם. כל בדיקה מוקדמת יותר היא חסרת משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםליהי25/12/2007
ערב טוב
ביום רביעי 19/12 עברתי שאיבה 4 ביציות שהופרו , ביום שישי ביצעו החזרה לשניים : האחד 6 תאים והשני 5 תאים. מאז אני בטיפול תומך אסטרופם 4 מ"ג ליום , כדורי נרתיק אנדומטרין.
שאלתי היא החל מיום שבת אני מפרישה הפרשות לבנות "ממש קרם" סליחה על התיאור.
האם זה בסדר, האם זה רומז עם זה לכיון חיובי או שלילי בנוסף מיום ראשון אני בטיפול מוקסיפין בשל דלקת גרון חמורה.
סליחה על הסיפור הארוך
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
ד''ר דוד ישי25/12/2007ההפרשות קשורות לאנדומטרין. זה נורמלי וזה תקין ואינו קשור לסיכויי ההריון. חשוב לקחת מוקסיפן כשצריך. המוקסיפן אינו מסכן את העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצוות הרופאים המהממים!!!הילה25/12/2007
שלום רב אני בשבוע תחילת 8 יש לי 2 שאלות:
1. עד איזה שבוע אני צריכה לקחת את התמיכה של הנרות+הכדורים?האים כולל שבוע 9 ?
2. משפצים אצלנו בעבודה והיום צבעו את הדלתות בצבע שמן היה ריח של הצבע אותו נשמתי האים יש סיכיון בעניין זה יכול להיות שנגרם לי נזק? החלונות היו פתוחים האים בכול זה מסוכן לי לאור מצבי? תודה אובהת אותכם מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי25/12/2007עד שבוע 8 כולל זה בהחלט מספיק ( כולל טווח ביטחון ).
לא נראה לי שריח הצבע מסכן אותך או את העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)