מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בייציות-נני03/11/2007
שבוע טוב,
ברצוני להבין: יש לי מחזור סדיר זה אומר שיש לי רק בייצית 1 בגוף?.
אם ברצוני לעבור הפריית מבחנה אני צריכה מס' רב של בייציות.
*האם ניתן להשיג מספר רב של בייציות ללא התערבות תרופתית? כגון גונל או איקקלומין?
*ובכלל ייתכן שבגוף אישה יהיה סתם כך יותר מבייצית אחת?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייציות
פרופ' שחר קול03/11/2007תינוקת באה לאויר העולם כאשר יש לה כ - 2 מליון ביציות בשחלות.
עד גיל 12 יישארו רק כחצי מליון.
מידי חודש מבייצת ביצית אחת ובערך 1000 אובדות.
כך שבמהלך החיים יש בערך 500 ביוצים.
אם יש הריונות בדרך - פחות.
הרעיון ב - IVF - להשתמש בתרופות שימנעו אבדון של 1000 ביציות כל חודש, ע"י "הצלה" של בערך 10 והגעה לביוץ של 10 ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שחריפית03/11/2007
שבת שלום!
רציתי בבקשה לדעת לגבי פעילות גופנית ומאומצת האים מותר לי בזמן טיפול של אסטרופם?
החודש אני אמורה להחזיר עוברים שאלתי היא האים אני יכולה לחזור לפעילות גופנית עד להחזרה?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ' שחר קול03/11/2007אני מבין שאת לפני מחזור הפשרה.
אין כל מגבלה על פעילות.
את יכולה להתמיד בפעילות הרגילה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול שחר
יפית03/11/2007בהמשך לתשובתך היה לי גירוי יתר בשחלות לכך לא הוחזרו עוברים האים לדעתך הגירוי חלף?
לפני כשבועים היתה השאיבה ואז התגלה גירוי לכן הם לא הוחזרו אז האים מותר לי פעילות ד"ר קול תודה רבה אתה מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית היקרה:
פרופ' שחר קול03/11/2007בוא המחזור שלאחר השאיבה מבשר על סוף גירוי היתר.
במחזור הפשרה אין גירוי יתר, ולכן אין מגבלה על פעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshנני03/11/2007
שלום רב,
1.מהם הרמות הטובות ביותר של fsh ומאיזה רמות לא מאשרים הפריית מבחנה.
2.האם רמות גבוהות של fsh מעידות על איכות ירודה של בייצית ? (מלבד העובדה שזה גרום לבייצית אחר בגוף).
אודה על הסבר בנושא fsh
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול03/11/2007FSH מופרש ע"י בלוטת יותרת המוח, ותפקידו לגייס זקיקים לצמיחה לקראת ביוץ.
תמיד, אבל תמיד, יש לקחת במקביל גם בדיקה לאסטרדיול.
ל - FSH בלבד אין שום משמעות. FSH משמעותי כאשר האסטרדיול במקביל הוא נמוך (קטן מ - 200 פיקומול לליטר).
FSH רומז על התגובה השחלתית הצפויה לטיפול עם תרופות פריון.
מקובל שבערכים של מעל 15-20 אין טעם ב - IVF מכיוון שהסיכוי להשיג יותר מביצית אחת - קלוש.
לדעתי, בגילים צעירים יחסית יש טעם ב - IVF על בסיס ביצית אחת. יש סיכוי סביר להשיג הריון.
בגיל מבוגר - מעל 40, הסיכוי מאוד קלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנני03/11/2007
שבת שלום,
אני לאחר ivf כושל.
1.מדוע עליי לקחת גלולות לקראת המחזור שיבוא אם יש לי מחזור סדיר ואין לי ציסטה?
2.במידה ולא אקח את הגלולות האם זה ישפיע לרעה על ה ivf הבא?
3.מה הקשר בין גלולות לציסטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ' שחר קול03/11/2007זה לא חיוני, ומשמש בעיקר לתיזמון המחזור הבא, וכן לנסות ולגרום למצב הורמונאלי מיטבי עם תחילת הגירוי הבא.
אם לא תטלי - ההשפעה תהיה די קטנה.
מקובל שגלולות מסייעות לתהליך ספיגת הציסטות בשחלה. העדות המדעית לכך היא די קלושה, למען האמת. בנוסף, "ציסטה" זה ביטוי מאוד לא מדוייק, שכן קיימים סוגים רבים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ומחזור - דחוףדני03/11/2007
שלום שוב, היה לי ביוץ ב 17 לחודש, יש לי דימומים עדינים אבל מורגשים בהחלט בדרך כלל אחרי שתן או אחרי מאמץ בשירותים. בדיקת הריון חיובית מהבוקר....האם אפשר להציל בשלב כזה את ההריון במידה ואכן קיים? כי יש לי דימומים (וזה לא נראה לי דימומי השרשה כמו שכתוב כי הם בצבע אדום)....בבקשה עזרו לי והאם אני צריכה לפנות לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להציל
פרופ' שחר קול03/11/2007מציע בדיקת דם מחר בבוקר, כולל פרוגסטרון ואסטרדיול. אם רמות ההורמונים נמוכות ניתן לשלב "תמיכה" תרופתית, אם כי התוצאות לרוב מאכזבות.
יש לזכור כי דימום קל בתחילת הריון אינו מעיד בהכרח שמשהו לא תקין.
מעבר לזה, יש להודות כי יכולתנו "להציל" הריונות אינה טובה במיוחד. רוב ההריונות שנופלים אינם תקינים. אין בכוחנו לתקן אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקול שחר התותח!הילה03/11/2007
בוקר טוב,
רציתי לדעת לאיזה עובי ריבית שואפים להגיע לפני החזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול03/11/2007רוצים לראות רירית של מעל 7 ממ. ואולם כבר ראיתי מטופלות שהרו עם רירית של 6 ממ ואף פחות מכך.
לא פחות חשוב - מירקם הרירית, וסדירותה. זה כבר תלוי בעיין המנוסה של הבודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב להריוןרימוני02/11/2007
שלום רב מחזור אחרון ב4.10 קיימתי יחסים סביב למועד הביוץ עדיין לא קיבלתי יש לי הרגשה כללית של עייפות בחילות בלי להקיא וחולשה עשיתי בדיקה ביתית והיא שלילית בדרך כלל המחזור מקדים ולא מאחר האם יש סיכוי שיש הריון וזה עדיין לא מופיע בבדיקה מתי לעשות בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול03/11/2007עבר חודש ממועד הביוץ.
אם אומנם היה ביוץ סביר שיש הריון.
עדיף לבצע בדיקת דם להריון בהקדם - יום ראשון, 4.11, ממליץ להוסיף גם בדיקת אסטרדיול ופרוגסטרון.
בדיקות השתן אינן תמיד אמינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול המהמם!!!הילה02/11/2007
שבת שלום, אני לפני החזרת עוברים קיבלתי כדורים אסטרופם 3 פעמים ביום מה כדורים אלו אמורים ליצור?ואילו תופעות לוואי אמורים להיות בזמן השימוש בהם? ואחרי כמה זמן בערך מיום נטילת הכדורים מבצעים את ההחזרה?
תודה מראש ושוב שבת שלום ומבורכת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' שחר קול03/11/2007אסטרופם אמור לבנות את רירית הרחם, כדי לאפשר בהמשך השרשת העוברים.
יש גמישות רבה מבחינת משך זמן הטיפול. לרוב מקובל 10 - 14 יום, אך תקופות ארוכות יותר אינן חריגות.
לא צפויות תופעות לוואי מיוחדות, אולי כאב ראש, בחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל fנני02/11/2007
שבת שלום,
הבינותי כי מתן גבוה של גונל f למטרת גיוס רב של ביציות ל ivf
בסופו של דבר גורם לאיכות ירודה של הביצית.
*במיוחד שלאחר 3 טיפולים עדיין לא גוייסו ביציות (רק 1 טבעית).
-אם זה כך מדוע עדיין אני מזריקה גונל 300 ml ללא הועיל???
-האם אפשרי לשאוב את הביצית הטבעית שלי להפריה ללא תרופות?
-והאם אי מתן גונל תפגע לי באיכות הביצית???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי02/11/2007מלבד העובדה שיש אכן עדויות לכך שמינון גבוה מאד של הורמונים עלול לפגוע בביציות, אני לא רואה טעם לתת גונל F אם הוא אינו מעלה את מס' הבייציות. אפשר לשאוב את הבייצית הטבעית ואנחנו אף עושים את זה במקרים דומים לשלך. לא אגיד שזה קל ולא אגיד שאין עם זה בעיות , אבל זה אפשרי ובודאי עדיף על זריקות מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה להתייעץ בבקשהדני02/11/2007
בתאריך ה 17 לאוקטובר היה לי ביוץ מוכח עם בדיקות דם ומעקב זקיקים. אני לא חושבת שאני בהריון - בדיקות ביתיות שליליות אבל הדימום המחזורי שיש לי הוא מאד דל ולא זורם, אלא רק אחרי מאמץ בשירותים (סליחה על התאור). רציתי לשאול האם זה בסדר שהמחזור מאחר לי למרות שעברו מעל 14 ימים, אני יודעת שהוא קרב כי יש לי את כל הסמנים אבל האם זה שהוא מאחר מסמן או מצביע על בעיה כל שהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דני02/11/2007שכחתי לציין שמהחזור והמעקב היו טבעיים ללא תרופות כל שהם, ושבדרך כלל המחזורים שלי חזקים ומורגשים בניגוד לזה שעכשיו, ואני גם יודעת מהאולטראסנוד והמעקב שהיתה רירית רחם יפה ועבה ואני לא מבינה מה זה הדימום העדין שיש לי עכשיו זה לא קרה לי אף פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ימית
ד''ר דוד ישי02/11/2007התיחסתי בתשובה גם להערה הנוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ימית
ד''ר דוד ישי02/11/2007מתוך הנתונים שמסרת ,האפשרויות הן אחת מהשתיים. או שאת בהריון למרות הבדיקה ( אולי היא נעשתה מוקדם מדי ? ) או שלא בייצת ( על סמך מה קבעת בודאות שהיה ביוץ ? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר' ותודה על תשובתך
דני02/11/2007הייתי במעקב זקיקים ויום אחרי שהיה לי זקיק 20 מי"מ כבר לא היה לי זקיק יותר והיה נוזל בדגלאס.
הרופאה אמרה שזה מצביע על ביוץ תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר אחד
דני02/11/2007האם יכול להיות שהמחזור שלי הפעם פשוט מאד מאד חלש והוא פשוט יוצא בצורה של דמם חלש מדי פעם? ואם כן איפה כל הרירית המתפרקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאירנה02/11/2007
שלום!
האם פרוגסארון וגינלי (אנדומטרין או אוטרגסטן או שניהם יחד ) יכול לגרום לבחילות וכאבי ראש?
האם יש מצב של מינון יתר של פרוגסטרון ואם זה יכול להזיק?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אירנה02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול02/11/2007פרוגסטרון וגינלי אינו גורם לכאבי ראש ובחילות.
מינון יתר לא יזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא מוקדמת מדי?טליה02/11/2007
שלום,
בבדיקת בטא בדם 9-8 ימים לאחר ביוץ מאוחר - התוצאה יצאה שלילית (מועד הביוץ ידוע בוודאות בשל מעקב זקיקים ובדיקת ביוץ בשתן - בשל pco).
האם בשלב זה כבר ניתן לזהות תחילת הריון בדם? יכול להיות שבדקתי מוקדם מדי?
התוצאה יצאה בטא קטן מ- 3.
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות...דילגתם על שאלתי
טליה02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקדם
פרופ' שחר קול02/11/2007עם כל הקושי הכרוך בכך - אין ברירה חייבים לגלות מידה מסויימת של איפוק וסבלנות.
מציע להמתין 14 יום ממועד הביוץ, ואם לא מגיע מחזור - בדיקת דם לבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת...
טליה03/11/2007כאמור, אני בעלת מבנה שחלות פוליציסטיות, מחזור ממוצע כל כ- 30 יום והביוץ החודש התרחש בוודאות מאוחר ביום ה- 24. האם תמיד כשבועיים לאחר הביוץ מגיע המחזור ואז כביכול יש לי כעת איחור במידה ואין הריון?
כ- 9 ימים לאחר מועד הביוץ הבטא לא אמור להתבטא כבר בבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול03/11/2007אם אכן היה ביוץ אין הרבה אפשרויות: או מחזור או הריון...
כ - 9 ימים לאחר הביוץ ניתן לגלות בטא בבדיקת דם, אך תשובה שלילית אינה בהכרח שוללת הריון, שכן יתכן והרמה בדם נמוכה מידי מכדי לגלות בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ואוביטרולפיקי02/11/2007
שלום רב ותודה מראש על המענה.
ביום שני שעבר 22/10 הזרקתי אוביטרול בשעה 8:00 בבוקר.
היום ערכתי בדיקה בייתית (ואני יודעת שזה מוקדם אבל קשה להחזיק מעמד)
יצאה פס חלש מאד , האם יכול להיות שהאובטרול עדיין משפיע על הבדיקה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מוקדמת
פרופ' שחר קול02/11/2007זו בדיוק הבעיה עם בדיקות המבוצעות מוקדם מידי, אין תשובה ברורה.
הכל יתכן. אוביטרל שמשפיע, אולי הריון מתפתח????? מי יודע?
לכן אין טעם לבצע הבדיקה מוקדם. זה רק מגביר את הלחץ הנפשי ואי הוודאות.
עם כל הקושי הנפשי הכרוך הכך - אין ברירה יש לגלות איפוק וסבלנות.
מציע להמתין 16 יום ממתן האוביטרל, ולבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאחר ivfנני02/11/2007
צהריים טובים,
השבוע עברתי הפריה חוץ גופית שכשלה.
רופאי אמר לי לנטול גלולות יומיים אחרי המחזור שיבוא.
בחודש שעבר נוצרה לי ציסטה קטנה מהתרופות ולכן נטלתי 10 ימים "פמיניט" אשר גרמו לי לכאבי ראש קשים ולבחילות.
1. לצורך מה הגלולות אם אין לי החודש ציסטה?
2.האם המחזור לא אמור לנקות את הגוף בטבעיות ללא הגלולות?
3.למה בכלל צריך הפסקה של חודש לאחר כשל בהפריה חוץ גופית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ' שחר קול02/11/2007הגלולות הן כלי נוח מאוד לתזמן את המחזור הבא.
מחזור לא מנקה את הגוף. ניתן גם לתכנן על המחזור הטבעי, מבחינת התוצאה הסופית זה לא כל כך חשוב.
הפסקה נידרשת כדי לאפשר לשחלות לחזור לגודל הרגיל שלהן, בלי שאריות מיותרות.
אם יש עוברים קפואים - אין צורך בהפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןחסוי02/11/2007
שלום אני 4 ימים לפני המחזור האם אפשר כבר לדעת<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול02/11/2007לא בוודאות.
עדיף מעט סבלנות...
עוד 4 ימים - בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)