מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזורחסוי05/11/2007
שלום ד"ר
ב-3/10 קיבלתי מחזור (מחזורים קבועים כל 30-31 יום),
במעקב זקיקים שנערך במהלך 10/2007 - לא התפתח זקיק מוביל (היה זקיק בגודל 13-בלבד,),בדיקות דם תקינות
עד ליום זה טרם קיבלתי - (הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 1-2/11)- בבדיקה ביתית-לא סימון להריון.
ולשאלה - מדוע עדיין לא קיבלתי מחזור , ומתי לדעתך אקבל מחזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוה
ד''ר דוד ישי05/11/2007לפי התיאור שלך נראה לי שלא בייצת החודש ( מה שקורה מדי פעם ) . במצב כזה קשה לדעת מתי יהיה הדימום ולעיתים צריך להעזר בתרופות כדי "לזרז" אותו. התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומי השרשהחדווה05/11/2007
שלום רב,
מהם דימומי השרשה?
מתי, לאחר הזרעה, הם מופיעים?
מהם התסמינים שלהם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חדווה
ד''ר דוד ישי05/11/2007כדי שהעובר יוכל להתפתח, הוא חייב להתחבר לכלי הדם שברירית הרחם, דרכם הוא יקבל את צרכיו. ההתחברות הזאת עלולה לגרום לדימומים. אי אפשר לאפיין את הדימומים האלה. הם נעים בין הפרשות קלות לדימומים שמזכירים בעוצמתם דימום ויסתי. ההשרשה מתחילה ביום החמישי לחיי העובר ( בסוף השבוע ה 3 להריון ). והתהליך כולו נמשך מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור שחר קולליאת05/11/2007
עשיתי טיפול הפריה חוץ גופית ראשונה התשובה היתה שלילית. יש לי 2 עוברים מוקפאים.לפי מה שקראתי סיכוי ההצלחה יותר נמוכים . האם יש טעם לנסות שוב? או כדאי להתחיל את כול התהליך שוב? והאם אתה חושב שהטיפול הראשון נכשל בגלל שהיה לי גירוי יתר קל בשחלות? והאם זה יכול לחזור על עצמו בטיפולים הבאים ? ואם התופעה נגרמה עקב מינון יתר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית היקרה:
פרופ' שחר קול05/11/2007מציע להמשיך במחזור הפשרה.
גירוי קל בשחלות אינו אמור להפחית סיכויי ההריון.
אם אכן היה גירוי יתר שחלתי, יש מקום להפחית את המינונים אם יהיה צורך במחזור טרי נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הפרייה דחוףףף בבקשה!דניאלה05/11/2007
שלום לרופאים המלאכים!!!
אני בת 30, עברתי עד כה 2 שאיבות שלאחר השנייה נקלטתי להריון ועברתי הפלה נדחית לצערי.
אתמול עברתי שאיבת ביציות בפעם השלישית ונשאבו 12 ביציות. היום קיבלתי תוצאות הפרייה כי הופרו 5 עוברים בלבד????!!!! נראה מחר מה טיבן ולכמה תאים התחלקו.
בשתי השאיבות הקודמות הופרו כל הביציות למעט 1 או שניים וכולם היו בדרגה של 8 תאים ביום השלישי...
אשמח לקבל חוות דעתכם מדוע חלה נסיגה כזאת? והתוצאות כה עגומות...
הפרוטוקול לא שונה מקודמיו. אני מש לחוצה שמא מה שהופרה טיבו ירוד ושאקבל בשורות איוב מחר... האם כתוצאה מהגרידה התוצאות כה עגומות? דרך אגב עברתי פרוטוקול ארוך, דקא מהיום ה21 כל יום 0.1 מ"ג ואח"כ גונל 150. יש לציין שבטיפול הנוכחי משום מה לעומת קודמיו לא קיבלתי מחזור ולאחר שהושג דיכויי התחלנו את הגונל. האם הסיבה שלא קיבלתי מחזור יכולה להסביר את התוצאות?
אודה מאוד לתשובתכם וסליחה על האורך...
ערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה היקרה:
פרופ' שחר קול05/11/2007גם 5 הפריות יכולות להביא להריון.
זה קורה, פוריות ו - IVF זה לא מדע מדויק.
יתכן והמצב ההורמונאלי לא היה אופטימאלי כאשר החלו את הדקפפטיל, ואולי זו הסיבה.
אבל, יש לזכור, כי זה קורה גם כאשר הכל תקין, וחוזרים בדיוק על אותו פרוטוקול: יכולים לקבל תוצאות שונות לחלוטין.
הפלה קודמת אינה משפיעה על איכות הביציות והעוברים.
עדיין יש סיכוי סביר להריוו, לא להרים ידיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון
דניאלה21/11/2007ד"ר קול היקר!!!
רציתי להודות לך מאוד על התמיכה.
שאלתי אותך ממש לפניי 16 יום את השאלה שלמעלה ו ביום שני התבשרתי שאני בהריון.
העידוד שלך שעוד ייתכן הריון אל אף אחוזי ההפרייה הנמוכים מהרגיל- גרם לי להגיע רגועה להחזרה. בסופו של דבר היו 7 עוברים.
הוחזרו 2 עוברים 8 תאים, ביום ה12 בוצעה ב.דם והבטא- 535. היום יומיים אחרי 1725
מה דעתך? האם אתה ממליץ על משהו מיוחד בעקבות כך שבפעם הקודמת שנקלט הריון זה נגמר בגרידה....
תודה לך על הכל אתה מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון!!
פרופ' שחר קול22/11/2007הכל נראה מצוין.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוך תודה!!! אשמח רק...
דניאלה22/11/2007לדעת אם אתה חושב שהפעם כדאי לבצע בדיקות מיוחדות או לקחת אספירין לזרימה טובה יותר של דם או קלאקסן ... רק ליתר ביטחון. אני ממש חוששת בפעם שעברה היה הריון שעשה רושם תקין לחלוטין ובבדיקה שגרתית הדופק פסק בשבוע 10. לא נחקרה הבעיה, פשוט נאמר לי שהרבה הריונות מסתיימים בשליש הראשון וזה שכיח ובכל זאת מאחר וזה הריון ממש יקר אחריי מאמצים רבים ואני חוששת לאבדו.. אהם ניתן לעשות משהו שימנע?
אני אשמח לתשובתך ושוב תודה לך על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ליתר ביטחון
פרופ' שחר קול22/11/2007אני בדעה שיש לקחת תרופות כאשר יש צורך מובהק, ולא "רק ליתר ביטחון".
אולי אני בדעת מיעוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך!
דניאלה22/11/2007אנסה להירגע ולקוות לטוב..
אני מבינה את ההיגיון שלתת תרופות רק שי צורך ממשי, אבל כנראה שאני יותר מדיי חרדה להמשך ההריון. אצטרך לעבוד על עצמי ולא לחפש פתרונות שאף עלולים להזיק...
שוב תודה ושבת נפלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דוקטור שחר קול או ישי דודליאת05/11/2007
כאשר רוצים להחזיר עוברים שהוקפאו למרות שמצבם באיכות נמוכה עד בינונית. האם יש עדיין סיכוי שעובר יתפתח ? ומהם אחוזי הצלחה הטיפול כאשר מחזירים עוברים לאחר הקפאה? האם יש הצלחה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי05/11/2007יש בהחלט סיכוי להריון מעוברים מוקפאים. בארץ בממוצע הוא עומד על כ 20% .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה.....מישמיש05/11/2007
שלום לכל המומחים
השאלה שלי היא כזאת
מה ההסתברות שהזרעה תביא הריון?????. (שיש בעית זרע )
בלהתחשב בזה שאנחנו מאוד צעירים העם זה במת נתון לצידנו ולמה לא לעבור ישר להפריה
העם יש נוהלמסויים שהרופא חייב לבצע.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישמיש יקרה
פרופ' שחר קול05/11/2007תלוי באיכות הזרע. יש לראות את כל הנתונים כדי לייעץ.
הרופא לא חייב לבצע דבר שהוא לא בהתאם למקובל מבחינה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר הזרעהחדווה05/11/2007
ב1/11 עשיתי הזרעה (שניה). הרופא אמר שעלולים להיות לי מעט כאבים ודימומים קלים ביום- יומיים שאחרי. ואכן כך היה.
בנוסף, אתמול, ב- 4/11 היו לי כאבי גב תחתון ובטן קשים והיום דימום. מה זה אומר? שההזרעה לא נקלטה? הפלה טבעית? אני מוטרדת..
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול05/11/2007מוקדם מאוד לדבר על הריון.
יתכן ומקור הדימום מצואר הרחם, זה לא נדיר לאחר הזרעה.
אם מדובר בדימום טרי, יש מקום לבדוק בצורה מדוקדקת את מקור הדימום. יש לשלול מקור צוארי.
לא סביר שיגיע וסת 4 ימים לאחר ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חדווה05/11/2007ראשית, "וואו". תודה על התשובה המהירה.
אין זה מחזור. אני יודעת.
הדימומים הינם הפרשה חומה והעניין הוא שאני סובלת מכאבי גב, כנראה בשעות הערב (אתמול בערב ועכשיו זה שוב מתחיל...)
מה זה אומר?
לא כתבתי שאני בת 37. (מה שלא מוסיף לסיכויי להרות...:-)))
ושוב, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה היקרה
פרופ' שחר קול05/11/2007כאבי גב יכולים להיות על רקע הגירוי השחלתי שעברת.
זה לא קשור לדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעת בהריוןשני05/11/2007
שלום,
האם מומלץ להתחסן נגד שפעת בהריון?
בשנים האחרונות אני נוהגת להתחסן אולם כעת אני מנסה להרות (בסוף השבוע אני מתכוונת לעשות בדיקת דם כדי לבדוק האם נקלטתי החודש) ובמקום עבודתי מחסנים מחר את העובדים נגד שפעת -אני חוששת להתחסן למקרה שאני בהריון... מה דעתכם? להתחסן או להמתין לראות שאני לא הרה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ' שחר קול05/11/2007חיסון שפעת לא מפריע להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית הבטאמבקרת05/11/2007
ראשית , תודותיי לדייר קול וכל מח' IVF של בית חולים אלישע. עשיתם עבודה נהדרת!
ולעצם העניין:
החזרת מוקפאים : 15.10.07
בטא 28.10.07: 112
בטא 30.10.07: 289
בטא 5.11.07: 5556
האם זה קצב עליה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והמשך שאלה לד''ר קול.....
מבקרת05/11/2007אחרי בדיקת הבטא של היום נאמר לי להופיע במחלקה באלישע לאולרטאסאונד ב 15.11.07.
האם כל המעקב בנתיים יבוצע ע''י מחלקתכם? עד איזה שלב אני אהיה בקשר עם המחלקה?
ועוד משהו- האם יש צורך לקחת חומצה פולית / מולטיויטמינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ' שחר קול06/11/2007אם נראה עובר עם דופק - המשך המעקב יהיה ע"י רופא מטפל. לא ביחידת ה - IVF
מוומלץ לקחת חומצה פולית לפני ההריון ולכל אורך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעליה תקינה
פרופ' שחר קול06/11/2007בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ......המשך שאלה
מבקרת06/11/2007שלום ד''ר,
א) על מה יכול להעיד דימום קליל בניגוב בשלב זה של הריון?
ב) האם כאבי בטן קלים שדומים לכאבי מחוזר הם תופעה תקינה?
תודה על התשובות והסבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד על דימום - לד''ר קול
מבקרת06/11/2007התקשרתי למחלקה באלישע עם תלונה על דימום, ואחיות המליצו לי להוסיף לתרופות תמיכה שלי (אסטרופם פעמיים ביום, אנדומטרין 3 ביום) תרופה בשם אוטרוגסטן. האם אתה ממליץ לקחת?
לציין כי דימים קל ביותר, ממש בניגוב.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרוגסטן
פרופ' שחר קול07/11/2007מדובר בתרופה נוספת המכילה פרוגסטרון, כמו אנדומטרין.
לא יזיק עם תקחי, לא בטוח שחיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/11/2007דימום קל וכאבי בטן קלים יכולים להיות סימנים חסרי משמעות. רק בדיקת אולטרסאונד תקבע.
עם כל הלחץ הנפשי, רוב הסיכוי שהכל יהיה בסדר.
בכל מקרה, יכולתנו להשפיע על התוצאה הסופית היא די שולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התייחסותך!
מבקרת07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנידנוד אבל יש עוד שאלה!!
מבקרת07/11/2007עם הדימום מתחזק?!!! לא כדי לעבור במחלקה לבצע אולטראסאונד ע''מ לשקול אמצעי חיזוק נוספים?! אני בלחץ איסטרי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ' שחר קול07/11/2007מציע שתגיעי מחר לבדיקת אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה שנעלמה?אנונימית05/11/2007
לרופאים שלום,
לאחר שעברתי לפרוסקופיה זה נראה כאילו קצת קשה לראות את השחלה השמאלית שלי אבל עם עם קצת לחץ הצליחו לראות(פעמיים).
כאשר עשיתי החודש מעקב זקיקים לפני IVF הרופא לא הצליח לראות את השחלה השמאלית בכלל והוא גם לא הצליח להגיע אליה בשאיבה...
השאלה היא למה הוא לא רואה אותה,האם יכול להיות שהיא זזה לאן שהוא?(נשמע קצת הזוי...)
והאם יש לזה השפעה על הצלחת הטיפול-הכוונה לאחר החזרת עוברים כי בעצם נשארות לי ביציות בשחלה הזו מבלי שהן נשאבו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטומיה
פרופ' שחר קול05/11/2007בהחלט יכול להיות ששחלה ממוקמת גבוה באגן, כך שאין גישה אליה בזמן שאיבת הביציות.
אין לכך השפעה על תוצאות הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אנונימית05/11/2007אני מבינה את זה שהמיקום יכול להקשות או לגרום לכך שזה יהיה בלתי אפשרי להגיע אל השחלה.
אבל זו לא תופעה שהיתה קיימת תמיד.
מה יכול היה לגרום לשינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי
פרופ' שחר קול05/11/2007שינויים באנטומיה של האגן, אולי עקב הידבקויות. קשה מאוד להעריך בלי לראות בעיניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןפיקי05/11/2007
ביומיים האחרונים קשה לי יותר להכניס את המוליך ויש הרבה יותר נזילות ממה שהיה בהתחלה
אני מרגישה כאילו בפנים נפוח יותר וקשה להכניס
האם העובדה שאני לקראת המחזור יכולה להשפיע על כך (זה החל ביום 12 אחרי הביוץ )
והאם יש מצב שהאנדומטרין דוחה את התחושות של המחזור
כי החודש פעם ראשונה מאז שאני זוכרת את עצמי שאני לא מרגישה הרגשה של מחזור.
אני יודעת שהדימום יגיע אחרי שאפסיק את התמיכה אבל מוזר לי שגם כל התחושות של המחזור לא כאן
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול05/11/2007יש חלופות לאנדומטרין: אוטרוגסטן, גסטון.
אנדומטרין יכול לשבש התחושות הטיבעיות.
יש להמתין 14 יום ממועד הביוץ לבדיקת הריון.
זו הדרך היחידה לדעת בדיוק מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי היריון אצל רופא נשיםאילה04/11/2007
הי דוקטור,
עוד יומיים לערך (יום ג') אני אמורה לקבל מחזור (בתקווה שלא יגיע).
מחר יש לי תור לרופאת נשים שקבעתי כבר לפני חודש למטרת בדיקות פוריות אבל יש לי הרגשה שאולי אני בהיריון.
השאלה שלי: האם רופאת הנשים תוכל לראות אם אני אכן בהיריון כבר בשלב זה יום יומיים לפני האיחור? או שכדאי לדחות את התור למועד מאוחר יותר?
מודה לכם מראש על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילה
ד''ר דוד ישי04/11/2007לא. היא לא תוכל לדעת. העדות הראשונה להריון היא בדיקת הדם שנעשת חיובית בסמוך ליום הוסת הצפוי. באולטרסאונד אפשר לראותו לראשונה כ שבוע מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. עזרת לי מאד
אילה05/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאירנה04/11/2007
לדר' קול!
האם אתה אישית מבצע טיפולי פוריות?
ואם כן איך אפשר להגיע אליך, אני חברת קופ"ח מכבי?
מה צריך להביא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
פרופ' שחר קול05/11/2007מכבי - בריאות האישה חיפה.
יש להביא מכתב הפניה מרופא נשים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציטאירנה04/11/2007
שלום!
בלסטוציט - מה זה ? כמה תאים זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט
פרופ' שחר קול04/11/2007ביום ה - 5 להתפתחות, מכיל כמה עשרות תאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב דוקטור ישי דוד שאלה נוספתליאת04/11/2007
מחר לאחר שהעשה את בדיקת הדם[יום 12]ואם יש תוצאה שלילית. האם יש צורך לבדיקה נוספת.ואם כן מתי? והאם אתה יכול להעריך ממה נובע הדימום וכאבי הבטן. תודה רבה גם על התשובה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר דוד ישי04/11/2007אם התשובה שלילית אין טעם לחזור עליה. התופעות שאת מתארת יכולות להיות קשורות להשרשה של העובר או לוסת שמתחיל להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)