מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחהרימוני10/11/2007
שלום רב בת 32 שני ילדות גדולות בנות 11ו12 רוצה להכנס להריון אחרי שנים עם התקן הוצאתי לפני 5 חודשים עשיתי בדיקות והכל תקין אבל אני לא מצליחה בהריונות הקודמים לא היתה בעיה מאז שהוצאתי את ההתקן המחזור שלי התקצר ליומים וחצי ביום הראשון דימום מוגבר וזהו המחזור דיי סדיר בדרך כלל מקדים בכמה ימים מה יכולה להיות הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
פרופ' שחר קול10/11/2007יתכן והבעיה נובעת מההתקן שהיה ברחם. מציע להתחיל ברור הכולל בדיקת אולטרסאונד נרתיקי, ופרופיל הורמונאלי.
המשך לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת דאוןנני10/11/2007
שלום רב,
האם יש קשר בין תסמונת דאון לבין רמות גבוהות של fsh???
אני בת 34 עם רמות גבוהות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר
פרופ' שחר קול10/11/2007השאלה לא ברורה.
האם הכוונה: נשים עם FSH גבוה בסיכון יתר ללידת ילדים עם תסמונת דאון?
התשובה שלילית.
הסיכון לתסמונת דאון הוא בהתאם לגיל האישה, לא לרמת ה - FSH שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןדני09/11/2007
דר' שלום- אני בשבוע החמישי להריון, הבטא עולה יפה ברוך השם, אך מדי כמה שעות יש לי התכווצוית כמו לפני מחזור.....אני לא יודעת אם זה נורמלי או לא , זה הריון ראשון , עשיתי אולטראסנוד הכל היה נראה נורמלי, ואני מודאגת מההתכוצויות.
ממה הן יכולות להיגרם והאם זה צריך להדאיג אותי לגבי ההמשך, רק אציין שהן לא רצופות באות בלילה לכמה דקות אבל הכאב מעיר אותי ואחר כך מדי פעם במהלך היום.
אין לי דימומים או הפרשות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ימית
ד''ר דוד ישי10/11/2007הכאב נשמע לי כמו תחושות רגילות שיש בהריון. לדעתי אין לך סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ישי דויד מודה לך מקרב לב.
דני10/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh רמות גבוהותנני09/11/2007
ערב טוב,
אני בעלת רמות גבוהות של fsh , אם וכאשר (בע"ה) אקלט להריון ייתכן שההריון יהיה שונה מבחורה אחרת ללא רמות גבוהות של fsh?
נאמר לי שיש קשר בין תסמונת דאון לוולדים לרמות גבוהות fsh ייתכן?
*האם קרה שהיה הריון עם רמות גבוהות של ההורון הנ"ל?
*אם כן איזה מס' רמה אפשר בכל זאת לגיע להריון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי10/11/2007המשמעות של רמה גבוהה של FSH תלויה בעיקר בשני גורמים.האחד הוא גיל האישה ( במבוגרות יותר המשמעות גדולה יותר ) והשני מידת העליה ברמה. יש סיכוי להריון עם רמה גבוהה של FSH אבל הוא כמובן נמוך יותר.
אם יש הריון, אין ל FSH הגבוה שום משמעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםדיקלה09/11/2007
התחלתי טיפול של פיוריגון ביון השלישי למחזור בכמות של 150 יום שני 100 יום שלישי 100 יום רביעי ועד היום 50 הרופא אמר לי שיש 3 זקיקים מובילים נתן לי להמישך את הזריקות עד ליום שני ויום שלישי הזרעה כמו כן נקבע הזרעה ליום חמישי בשעה 18:20
שאלתי היא מתי צריך להזריק את האוביטרול באיזה שעה וכמה שעות יש לאוביטרל השפעה עד לביוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה
ד''ר דוד ישי09/11/2007הביוץ מתרחש 36 שעות לאחר מתן אוביטרל. השאיבה מתבצעת כשעתיים לפני הביוץ. בהתאם לשני נתונים אלה קובעים את זמן ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דיקלה10/11/2007הרופא ביקש מימני להגיע להזרעה בשעה 18:20 ביום חמישיכמו כן ביקש אובטרול ביום שלישי
באיזה שעה ביום שלישי אני צריכה להזריק את האוביטרול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דקלה
ד''ר דוד ישי10/11/2007כאשר מדובר בהזרעה זה לא ממש חשוב. את ההזרעה אנחנו עושים בין 24 שעות לפני הביוץ ובין 24 שעות אח"כ. ( לפעמים גם וגם )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לא בסדר?ליוארה09/11/2007
היי דוקטור,
אני מנסה להיכנס להריון כבר 4 חודשים ללא הצלחה.
אני בחורה בריאה בת 22 ווסת סדירה כל-28-29 יום בעלי בן 25 בריא.
החודש השתמשתי ליתר ביטחון בבדיקת שתן לוודאות ביוץ ואכן הראה כי היה ביוץ ב-27/10
היום בבוקר קיבלתי מחזור שוב!!
מה שמראה כי הכל תקין, 14 יום מיום הביוץ זה בדיוק היום ו-מחזור?!?!
מה לא בסדר?
האם כדאי שבעלי יבצע בדיקת זרע?
האם אם נתונים כמו שלנו כזוג בריא ייתכן כי לא יהיה הריון בכמה נסיונות?
לעזתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי09/11/20074 חודשים הוא זמן קצר כדי להכריז על בעיה או כשלון. על אחת כמה וכמה אם לפני כן היית עם גלולות. הסיכוי של זוג בריא כמוכם להרומ עומד על כ 20%. אל תתיאשו ותמשיכו לנסות בלי בדיקות ובירורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 15רוני09/11/2007
ד"ר שלום,
לאחר הפרייה שלישית.
תמיכה חצי פרגניל כל 3 ימים פרגניל אחרון ב 3/11/07.
בבדיקת דם שערכתי אתמול
E2=400
P=7
בטא=15
טרם קיבלתי מחזור.
הרופא שלי אומר שאני לר בהריון אבל לא יש לי בטא 15? (זה לא מלמד על הריון?) ולמה טרם הגיע המחזור?
בנוסף P=7 זה לא נמוך מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה הריון כימי?
רוני09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יש סיכוי להריון?
רוני09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
פרופ' שחר קול09/11/2007קשה לקבוע האם זה הריון "כימי" או שאריות של פרגניל בדם.
רמת הפרוגסטרון אינה מבשרת טובות באשר לסיכוי להריון תקין שיניב לידה.
מציע להמתין ליום ראשון הקרוב, 11.11 ולחזור על בדיקת הדם, אם עד אז לא יגיע המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בפרוגסטרוןנילי09/11/2007
אני אחרי IVF ואתמול קבלתי תשובה חיובית אבל נאמר לי שיש לי חוסר בהורמון פרוגסטרון.
ערך BETA היה 26
ערך הפרוגסטרון היה 4.6
נותנים לי עכשיו Crinon (אותו לקחתי מיום ההחזרה)
וזריקות Geston כל יום
אני אמורה להיות בשבוע רביעי.
מה משמעות החוסר בהורמון שיש לי?
מה הסיכוי שלי לקליטה והשתרשות?
יש עוד דברים שכדאי לי לעשות או להקפיד עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שושי
ד''ר דוד ישי09/11/2007החוסר בפרוגסטרון משבש את הסיכויים להריון. אני מקוה שעם התוספות שקבלת העניין יסתדר.
אין דברים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח לאחר השבחה העם יש תקווה?????מישמיש08/11/2007
ריכוז 12 מיליון
אחוז תנועה 25% בינוני
נפח 0.54* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישמיש
ד''ר דוד ישי09/11/2007יש תקוה. תמשיכי לנסות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל וביוץגליה ה.08/11/2007
הזרקת אוביטרל ולמחרת נצפה באולטראסאונד זקיק בגודל 20. ולידו עוד זקיק קטן. השאלה: אם לא היה מוזרק האוביטרל האם הזקיק הקטן היה עשוי להתפתח יותר? האם בעצם זירוז הביוץ ישפיע על איכות וגודל הביצית? אם לא היה האוביטרל האם ההתפתחות של הביצית הייתה תקינה יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול08/11/2007זקיק בקוטר של 20 ממ נחשב למתאים לביוץ.
הזקיק הקטן (כמה בדיוק?) יתכן ולא יניב ביצית ברת הפריה.
זקיק של 20 ממ עשוי להתחיל את תהליך הביוץ באופן ספונטאני, אלא אם משתמשים באנאלוגים של GNRH
איכות הביצית תהיה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחייבות להפריית מבחנהנני08/11/2007
שלום רב,
אני חברת קופת חולים מכבי (כרטיס זהב), האם התחייבויות להפריית מבחנה מוקצבות? כלומר כמה מאשרים בדרך כלל?
הבנתי כי הקופות אינן מספקות התחייבויות לאחר 3 ניסיונות נכון הדבר?
זה מוקצב ?
אודה להסבר בנושא.
רב תודות לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחייבות
פרופ' שחר קול08/11/2007סל הבריאות כולל עד 2 ילדים למשפחה.
אין התייחסות למספר הנסיונות.
כל הקופות מחוייבות לתת התחייבויות בהתאם.
לכן יש נשים שכבר עברו 30- ויותר טיפולים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יודע אם נערך פעם סקר לגבי לידותגלית יבנה08/11/2007
בנים יותר מבנות מהפריות חוץ גופיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנים בנות
פרופ' שחר קול08/11/2007יש מעט יותר בנים מנבות.
לא הבדל משמעותי ממה שקורה באוכלוסיה הכללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול היקרהילה08/11/2007
היי יש לי שאלה אני לפני החזרת עוברים אני עים אסטרופם 3 פעמים ביום ראשון אני אמורה לעשות אולטרא ראשון במחזור הפשרה זה שאלתי היא האים אנו יכולים לקיים יחסי מין במקביל לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ' שחר קול08/11/2007כן. לא יכול להזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתחסוי08/11/2007
שלום אני בת 26.5 , נשואה שנתיים וחודשיים
מנסה כבר שנה וחצי להכנס להיריון עוד לא נקלטתי
עשיתי בדיקות: שחלות תקינות בדיקת הורמיונים תקין
בדיקת זרע תקין!
מחזור לפעמים ב 29 לפעמים 30 לפעמים 31 ולפעמים 32 המחזור שלי נמשך שבוע
רופאת הנשים שלי אמרה לי לקחת את האאיקמולין ב 5 למחזור אם החודש אני לא אכנס להיריון!
היום אני ב5 למחזור , רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת את האאיקמולין הזה
אשמח לקבל תשובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת
פרופ' שחר קול08/11/2007תכנית הטיפול שניתנה לך היא מקובלת.
יש ויכוח האם היא גם מועילה, אך זו פרשה נפרדת.
במילים אחרות, ודאי שאת יכולה לקחת איקקלומין, השאלה האם זה הטיפול המיטבי.
שאלה נוספת עוסקת במיצוי שלב האיבחון, ובעיקר - צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הריון כימיTZCO08/11/2007
אני לאחר IVF ראשון שהסתיים בהריון כימי, ברצוני לשאול שתי שאלות:
אתמול בבדיקת הדם הבטא היתה 7.5 האם עליי לבצע עוד בדיקת דם על מנת לוודא שזה מגיע לאפס?
היו לי דימומים במשך שבועיים וחצי, ונכון לכרגע כשבוע אני ללא שום דימום - איך אדע מתי אני אמורה לקבל את המחזור הקרוב על מנת לבצע החזרת מוקפאים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרה
פרופ' שחר קול08/11/2007עם קצב הירידה של הבטא תקין - אין צורך במעקב נוסף.
הכנת הרחם תתחיל לאחר המחזור הבא, בתנאי שבדיקת דם בסיסית תהיה מתאימה לכך. לכן, המתיני בסבלנות לבוא המחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)