מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צטרוטייד לפני שאיבהSharona18/09/2019
היי,
ביום שישי אני אמורה לעבור שאיבה ( טופול במחזור טבעי)
הרופא רשם לי צטרוטייד לקחת היום ב 12:00 אבל חיכינו קודם לתוצאות של בדיקות הדם ולכן יצא שלקחתי אותו רק ב 13:30
את האוביטרל אני צריכה לקחת ב 22:00
זקיק בגודל 17.
1. האם זה משמעותית איחור בלקיחת הצטרוטייד? האם יכול להיות ״שפיספתי לעכב את הביוץ״ . לקחתי גם אתמול ב 17:30
2. גם ה- LH וגם האסטרודיל ירדו לי מהבדיקות שלפני יומיים
lH לפני יומיים היה 3.6 וירד ל 1.6
אסטרודיל לפני יומיים היה 388 וירד ל 210
זה לא מאוד נמוך לזקיק בגודל 17?
תודה שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העיכוב לא יזיק,בכל מקרה התגובה ההורמונאלית דלה באופן יחסי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר... שאלה נוספת בנושא
Sharona18/09/2019האם זה יכול להעיד על זקיק ללא ביצית ( האם זקיק ללא ביצית גדל?)?
או להעיד על איכות הביצית ?
הזקיק גדל בקצב שאמור לגדול , לפני יומיים היה 14...
האם זקיק ללא ביצית גדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת אם כי נסיבות המקרה תומכים בקיומה של ביצית אחת לפחות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר הזרעה כולל אובריטולשני18/09/2019
היי לפני שבועיים עשיתי הזרעה ביום ה12 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 9.18 זה ניקרא הריון ויש לציין שנתנו לי יום לפני ההזרעה אובריטול ביום ה13 למחורת עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילית זה אומר שיש סיכוי להריון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה שחשוב הנה הבדיקה השנייה שתצביע על עליה מהותית בערך הביטה עוד יומיים,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונטוגסט ופרוגסטרון ריטארד - האם החומר הפעיל בהם זהה?דקלה18/09/2019
שלום,
אני נוטלת פרונטוגסט 100 מ״ג מידי 4 ימים. ניתקעתי בלי התרופה ויש ברשותי פרוגסטרון ריטארד 500 מ״ג.
שאלותיי:
1. האם ניתן באופן חד פעמי להזריק פרוגסטרון ריטארד במקום פרונטוגסט?
2. ואם כן - האם עליי להזריק באותו מינון בדיוק? כלומר לשאוב 100 מ״ג מתוך הפרוגסטרון 500 מ״ג? במילים אחרות: האם 100 מג פרונטוגסט=100 מג פרוגסטרון ריטארד או שהיחסים שונים?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם מדובר בשני תכשירי פרוגסטרון ,אין בעיה להזריק את הפרוגסטרון ריטרד כאלטרנטיבה במינון שבין 250-500 מ״ג
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור קרישיות- הפלות חוזרותקרין17/09/2019
שלום ד"ר,
לאחר שהופנתי לבירור לאחר 2 הפלות רצופות. מצרפת 2 ערכים שיצאו חריגים בבדיקה, אשמח לדעת האם הם מעידים על בעיית קרישיות.
B2 Glycoprotein (IgM) =2 U/ML
Protein S = 60%
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים נמוכים לא נראה שיש בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לחדד את השאלה / החזרהיעל17/09/2019
היי, ביצעתי החזרה ב10.9 יום שלישי. מוקפא יום 3 על בסיס מחזור טבעי ללא שום תרופה. יום לאחר ההחזרה החלו כאבי בטן תחתונה וגב תחתון הגיע יום שבת לא כאב בכלל. יום ראשון חזרו הכאבים היום שוב כבר לא כואב. פחדתי שזה דלקת כתוצאה מההחזרה מה דעתך?( מציינת שאף פעם לא סבלתי מדלקות ב"ה) הכאב שהיה היה כאב קל. היה לי כמו כאבי מחזור .שאלתי הנוספת היא . נניח והיה איזשהי דלקת זה יכול לגרום לרחם להתכווץ ולא לקלוט את העובר? אני יודעת שבכאבי מחזור הרחם מתכווץ. והיה לי כאב דמויי מחזור. אשמח למענה על שתיי שאלותיי
תודה ויום טוב🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחדד
פרופ` דוד בידר17/09/2019הכאב יכול להיות מסיבות שונות. הסיבה העיקרית היא מעבר הקטטר דרך הצוואר והגירוי גורם לתופעות כאלה. להוכיח דלקת קלה זה לא ניתן וזה גם לא משנה.
לדעתי זה לא פוגע הסיכויים להשתרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים על ביוץ טבעידנה16/09/2019
שלום,
האם ישנו יתרון של החזרת מוקפאים על ביוץ טבעי על פני החזרת מוקפאים על הורמונים ודקפפטיל? שואלת מבחינת סיכוי ההשתרשות ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין יתרון לאחד על פני השני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקוו השני במקלוני הביוץלימור16/09/2019
שלום לכם
בדקתי על ערב אחת ליממה עם מקלוני ביוץ
יום חמישי האחרון בערב פס שני חלש שבקושי רואים
שישי-הפס התחזק אבל עדיין לא היה בעוצמה דומה לראשון(זה מה שרשום בהוראות כדי לזהות עלית LHׂׂ).הוא היה לצורך העניין שני שליש 2/3 עוצמה מהראשון.
זה בדיוק מה שהיה בשבת בערב
ואתמול ראשון בערב הוא נחלש ולצורך העניין היה רק 1/3 עוצמה
אני לא יודעת איך להתייחס למימצאים האלה
האם להתייחס לערב הראשון שבו זה הגיע לעוצמתו המקסימלית כערב שבו התרחשה העליה ברמת LH למרות שזה הגיע רק כאמור ל2/3 עוצמה מהראשון ואז בעצם לא היה צריך להמשיך לבדוק?
האם זה שקיימתי יחסים בשבת בבוקר ואתמול ראשון בבוקר לפי המימצאים הנ"ל זה"מספיק"כדי להתעבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון היחסים היה לפי הציפיות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לתופעות שניצפו בדגימות
לימור16/09/2019האם יש הסבר
1.למה פעמיים רצוף(יום אחרי יום)העוצמה של הקוו השני היתה מקסימלית ולא ירדה ביום השני אלא רק בשלישי?
2.למה העוצמה המקסימלית היתה רק 2/3 מהקוו הראשון כאשר לפי ההוראות אמורה להיות עוצמה דומה לקוו הראשון(או אף יותר מימנו)?
האם קשור לגיל 44 וחצי ולכך שהעלייה ברמת ההורמון לא מספיק חזקה?ואם זה כך האם זה אומר שאולי כלל לא היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גטן לאחר החזרת מוקפאיעל15/09/2019
היי עשיתי החזרת עובר מוקפא בן 3 ימים בתאריך 10.9 . יום אחרי ההחזרה התחילו כאבים ברחם ובגב התחתון עד עכשיו ( 15.9) מציינת שבהחזרה לא כאב לי בכלל היה מעולה. ואני לא לקחתי שום תרופות לא אוביטרל ולא נרות. על בסיס טבעי לגמרי מה הסיבה לכאב ברחם ובגב התחתון ? האם טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר15/09/2019יכול להיות שזה מעצם ההחזרה, עקב גירויי צוואר הרחם או שהייתה דלקת כלשהיא.
כמו כן יכול להיות שזה כאב גב תחתון שלא קשור להחזרה אולי מהשכיבה.
לדעת בדיוק ממה זה נובע, וללא בדיקה גופנית, קשה לדעת אלא רק לנחש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרהההה
יעל15/09/2019לא הייתה שום דלקת וגם לא היה שום גירוי בהחזרה..ממש תוך 2 דקות זה נגמר לא הרגשתי כלום. השרשה לא גורמת לכאבים מנסה לחשוב בכיוון חיובי אבל כשנזכרת שזה התחיל יום אחרי ההחזרה זה נראה לי פחות הגיוני...זה ממש כאבי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר15/09/2019עצם החדירה לרחם, אפילו ללא שום בעיות יכולה לגרום לדלקת קלה ולעיתים יותר קשה.אם ימשיך כדאי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
יעל16/09/2019ואיך בודקים אם ישנה דלקת? אולטראסונד? באיזה דרך?
יעל16/09/2019האם לפני בטא לאחר החזרה אולטראסונד יכול להזיק? המליצו לי לגוא לבדיקת דם ו us האם אוכל לבקש us חיצוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילת הריון חוץ רחמיהילה15/09/2019
היי,
וסת אחרונה 19/8 -12/9 בטא 208 -15/9 בטא 607 אסטרודיול 190.6 פרוגסטרון 24.63.
ברקע אנמטריאוזיס הריון טבעי ניתן לשלול הריון חוץ רחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילת
פרופ` דוד בידר15/09/2019אף פעם אי אפשר על סמך בדיקות התחלתיות לשלול האם ההריון הוא כך או אמרת.
בכל אופן לפי הבדיקות שעשית רוב הסיכויים שזה הולך בסדר וזה לא הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר קפוא על בסיס טבעי או הורמונליטליה15/09/2019
שלום רב,
אני נעזרת בפונדקאית, סיימנו 4 החזרות (3 מבוססות הורמונים, 1 בסיס טבעי), 3 מתוכן לא צלחו ואחת הסתיימה בהריון ודופק שפסק בשבוע 8.
לקראת החזרה חמישית , יש לנו בלסטוציסט בן 5 ימים, ומתלבטים כעת אם להחזיר אותו על בסיס ביוץ טבעי של הפונדקאית(ההחזרה האחרונה היתה טבעית אך לא נוצר הריון). מחזוריה סדירים, רירית בין 7-8 מ״מ והיא מעדיפה החזרה טבעית ולא הורמונלית ומרגישה כך הרבה יותר טוב. האם יש הבדל מבחינת סיכויי הצלחה לטיפול טבעי או הורמונלי ? אני בת 38 כמעט והפונדקאית בת 35. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר וההחזרה על בסיס הורמונאלי הוכיחה את עצמה פעמיים,הייתי בוחר באופציה הזו כדרך מועדפת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם פרוגסטרון נמוך מ-2?מיכאלה13/09/2019
היי, בת 34, ברקע קשיים להיכנס להריון על רקע בלתי מוסבר. נולד תינוק מהפריה לפני יותר משנה ואנחנו לקראת החזרה של עובר מוקפא. היום אני 8 ימים אחרי מחזור. התחלתי היום במעקב זקיקים ובדיקת דם לקראת המוקפא, ובתוצאות נכתב אסטרדיול 438, פרוגסטרון <2 ובטא 118. יש לציין שלפני 8 ימים היה מחזור לגמרי רגיל. היום החל שוב דימום חלש. אותה תופעה בדיוק קרתה לפני שנתיים וחצי - במקרה גילו אחרי מחזור בטא 58 שהמשיכה לעלות קצת ואז נספגה, והפרוגסטרון היה גם אז קטן מ-2. מה הסיבות שיכולות להיות לתופעה הזו? יכול להיות שהגוף לא מייצר פרוגסטרון ובגלל זה ההריון לא מתפתח? תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי להיריון לא תקין גבוה מאוד,בכל מקרה יש לבצע בדיקה חוזרת כדי לבדוק את המגמה ולשלול גם אפשרות של היריון מחוץ לרחם,באשר לתמיכה הייתי שוקל לספק לך עד לבדיקת הדם החוזרת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ואוביטרל דחוףאור11/09/2019
שלום דר, מקבלת גונל במשך 8 ימים 50 יחידות, נכון להיום יש זקיק צד ימין 14 זקיק צד שמאל 15(צד שמאל לא רלוונטי כי יש חסימה) האם הגונאל לא משפיע מספיק?
(אציין שלפני חודש קיבלתי 100 גונאל ל7 ימים,והתוצאות היו 4 זקיקים ובדיקות דם גבוהות ובוטל הטיפול מחשש ריבוי עוברים)
שאלה נוספת לגבי הטיפול הנוכחי קבלת אוביטרל יום שישי והזרעה יום ראשון, האם מיום שישי תהיה השפעה עדיין של האוביטרל?חוששת שנפספס ביוץ.
)אין לנו אפשרות לקיים יחסים מבחינה דתית טבילה וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר12/09/2019הזקיקים עדיין רטנים
צריך להזריק חמישי , שישי ושבת וביום א לחזור על הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג בהריון מותר?רבקה11/09/2019
שלום רב
שבוע עשירי, האם מותר לעשות מסאג?
במידה ולא , מה עם מסאג רק בכפות רגלים- רפקסולוגיה??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג׳
פרופ` דוד בידר11/09/2019מותר.
יש לציין בפני המסגיסט/ית את העובדה שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Restless legs שבוע 18קרן11/09/2019
אני בשבוע 18. חווה את תסמונת רגליים חסרות שקט(RLS) משלב מוקדם של ההריון . ההמוגלובין מעט נמוך אבל מטופל (כרגע 10,מאגרים מלאים) ,חסר בחלבון ומגנזיום עקב היפרמזיס והקאות קשות שהיו עד לפני שבוע אבל משתפר. בנתיים אני לא מצליחה לישון ואני סחוטה מעייפות.ישנה חצי שעה (למקרה שמצליחה בכלל להירדם) ומתעוררת חסרת שקט וחייבת להזיז את הרגליים. נוטלת את כל התוספים. התופעה מוכרת לי מכל ההריונות שעברתי אבל הפעם התחיל מאוחר ואני לכ מסןגלת לתפקד ביום שאחרי מעייפות אפילו ישיבה ללא תנועה נהייתה סיוט.אבל הכי הלילות.אני רק ריצה לישון קצת. לרופא שלי אין פתרון.אשמח לדעת אם יש לכם עצה מה ניתן לקחת בשלב זה כדי להירדם ולהרגיע את חוסר,השקט שבטוח בהיריןן? תודה רבה.
בראש ובראשונה יש לבצע בירור לשלול אנמיה,סכרת,סיפור משפחתי,עישון ,אלכוהו,ישנה קבוצות שונות של טיפול כמו תרופות הרגעה,תרופות ממשפחת הדופמינרגיות,לו לעיתים תרופות נגד התכווצויות,וכמובן הפחתת קפאין,ישנו גם טיפול התנהגותי בהרגלי השינה,עיסויים,אמבטיות חמות ועוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון או תמיכה אחרת ומועד נטילתןנטע11/09/2019
שלום,
הרופא רשם לי דופסטון כתמיכה (3 כדורים ביום).
מועד ההזרעה שלי מחר בבוקר. מתי אני צריכה להתחיל ליטול את התרופה, והאם חשוב לקחת אותה כל 8 שעות?
בנוסף, האם זוהי התמיכה הטובה ביותר שקיימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון
פרופ` דוד בידר11/09/2019לא נהוג לקחת תמיכה בזמן הזרעות.
בכל אופן תתחילי היום , בוקר צהריים וערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
נטע11/09/2019להתחיל לקחת לפני הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
פרופ` דוד בידר11/09/2019לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)