מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות גופנית לאחר הזרעהיולי12/07/2018
שלום ,
האם יש מניעה לעשות כושר גופני בזמן הטיפולים בכלל ובפרט לאחר שלב ההזרעה ? תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירי ההזרעה הייתי ממליץ להמנע מפעילות אירובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר12/07/2018הזרעה זה למעשה כמו קיום יחסים ,ואחרי יחסים אין שום מניעה משום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש12/07/2018פעילות ארובית אינה מונעת התקדמות תאי הזרע מנרתיק לחצוצרה על מנת להפרות את הביצית, במידה והיא שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר דימום אחרי החזרהאלון12/07/2018
שלום לכם.
במידה ולא עושים בדיקת דם להריון כשבועיים לאחר ההחזרה(של 3 עוברים)-אחרי כמה ימים לאחר ההחזרה בהנחה שלא היה דימום ובהינתן שאחרי ההחזרה יש תמיכת אנדומטרין ואסטרופם ומיקרופירין-כבר אפשר להתחיל לגלות אופטימיות שניקלט הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר12/07/2018כאשר נוטלים אסטרופם ופרוגסטרון, זה יכול לעכב מחזור, ככה שאי אפשר לדעת בלי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התמיכה ההורמונאלית עלולה לעכב את המחזור בהעדר היריון וליצור ציפיות מיותרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי החזרה
אלון13/07/2018אשאל בצורה אחרת-כמה ימים בממוצע אחרי החזרת עוברים ובהיעדר הריון וביהנתן תמיכה אחרי ההחזרה מגיע המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בממוצע בין יומיים שלושה לאחר הפסקת התמיכה מופיע מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה12 ימים אחרי החזרה
אלון14/07/2018לפני מספר שנים באחד מהפורומים רשמת שאם לא ניקלו הריון בעקבות החזרת עוברים אז 12 ימים אחרי ההחזרה יגיע מחזור.האם התשובה ניתנה בזמנו כי 12 ימים זה הממוצע וגם מתוך הנחה שלוקחים תמיכה הורמונלית אחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות הקלדה
אלון15/07/2018ניקלט ולא ניקלו בהודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2018כתבתי כי כאשר מדובר בשאיבה והחזרת עוברים טריים זה לא ימנע וסת כי אז נותנים רק תמיכה בפרוגסטרון.
כאשר לוקחים אסטרוגן גם כן,זה יעכב וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם רק אחרי ההחזרה
אלון15/07/2018שלום פרופסור.
הבנתי מכתיבה שלך בעבר שאסטרופם יעכב ווסת אם הוא נילקח לפני הביוץ.
האם הוא יעכב ווסת גם במקרה שלנו שבו אשתי לקחה אסטרופם רק אחרי השאיבה וההחזרה?הרופא רשם 2 כדורים בייום ובפועל היא לקחה לפעמים 1,לפעמים 2 ויום מסויים גם לא לקחה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ענה לך וזה מה שנכון
שירן15/07/2018אלון,כמטופלת IVF זה נכון יכול להיות עיכוב כאשר לוקחים אסטרוגן אין לזה חוקים הווסת יכול לבוא 16 יום או 18 יום לאחר ההחזרה כל אישה ותגובת הגוף שלה . זה או שיש הריון או שאין הריון לכן רצויי אפילו לא להיכנס לזה כי מה שקובע זה רק בדיקת בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר15/07/2018נכון.
כשמוסיפים אסטרוגן אחרי שאיבה, ולא ברור לי למה, זה כאילו את לוקחת את שניהם ,וזה יכול לאחר את הוסת.
כאשר נוטלים פרוגסטרון בלבד כתמיכה, שזה מה שצריך, הוסת תגיע אם אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת צטרוטייד בזמן ביוץאורית12/07/2018
שלום רב,
אני מטופלת IVF, והתחלתי בשבוע שעבר את הסבב השלישי. היום, לאחר ביצוע אולטרסאונד, ניתנה לי הוראה ליטול צטרוטייד, אך התחלתי היום לחוש מדי פעם כאבים קלים בבטן התחתונה המזוהים אצלי ככאבי ביוץ.
מה מומלץ לעשות במצב כזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטיד
פרופ` דוד בידר12/07/2018אי אפשר לענות על שאלתך.
ל IVF יש פרוטוקול ויש בדיקות דם, רק אז אפשר להגיד לך מה לעשות.
היות ובידנו אין שום נתונים לא נוכל להגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוס יין אדום שבוע לאחר החזרהאני12/07/2018
היי
אני שבוע לאחר החזרה.
האם זה בסדר לשתות כוס או חצי כוס יין אדום באירוע חשוב שאני הולכת אליו או יכול לסכן את ההריון או לפגוע בעובר במידה וההחזרה הצליחה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין
פרופ` דוד בידר12/07/2018יכולה בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר מדוע מותר
אני14/07/2018הרי ממש אוסרים שתיית אלכוהול בהריון. מדוע לאחר החזרה אם כך, אין בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיין
פרופ` דוד בידר15/07/2018מי אוסר שתיית יין בהריון?
אחד הטיפולים בצירים מוקדמים זה שתיית יין.
כאשר מדובר באלכוהוליזם זה פוגע בעטבר.
כאשר מדובר ביין פה ושם,פעם בשבוע וכו,
זה לא פוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, משרד הבריאות
אני15/07/2018מצורף קטע מההנחיות של משרד הבריאות לגבי צריכת אלכוהול בהריון.
מסכים בהחלט עם הקביעות האלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלורטין גבוהה מה עושים?איילה בן יוסף12/07/2018
יש לי רק עוד 3 חודשים אנדריקרינולוג בנתיים אנ ללא טיפול לגבי זה שיש לי פלורקטין גבוהה....ואני לא מצליחה להכנס להריון כבר שנה וחודש,הייתי בהריון והיתה לי הפלה טבעית לפני שנה..מאז יש לי פלורקטין גבוהה ותת פעילות בלוטת התריס ואני לא בריאה נפשית חולת סכיזופרניה איזה תרופות מתאימות להנס להריון כי לא רוצים לתת לי תרופות מתאימות להריון הרופאים לא יודעים איזה תרופות מתאימות...הם תמיד מנסים לשנות וכשאני מבררת על התרופה אני מגלה שזה עושה מומים בעובר או ממית עוברים ...ואני לא יודעת מה לעשות...!מה לעשות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
פרופ` דוד בידר12/07/2018יצכן שאת לוקחת כדורים שגורמים לעליית הפרולקטין.
דבר זה גורם לבעיות ביוץ.
יש לפנות לרופא המטפל בך באופן פסיכיאטרי ולהתייעץ על חלופה לטיפול.
גם תת פעילות בלוטת התריס גורמת ליתר פרולקטין ויש לאזן הבלוטה ולכן אין בריאה אחא לפנות לקופת החולים שלך , לרופא המשפחה ולבקש תור בדחיפות.
בפורום לא נוכל לתת לך טיפול מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונה האם תקין?שירן12/07/2018
שלום, הריון שבוע 15 יש מידי פעם כאבים בשבוע האחרון וזה פעם ראשונה מאז תחילת ההריון , מדובר בכאבים ממש קלים ונסבלים שהולכים ובאים באיזור בטן תחתונה .
נבדקתי השבוע הכל תקין אך הרופא אמר שצריך לעקוב אחר צוואר הרחם שכרגע תקין .
האם כאבים קלים זה בסדר בשבוע הזה? האם קשור להתרחבות הרחם? והאם כאב קל מידי פעם בשלב הזה יכול לגרום להתקצרות צוואר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר12/07/2018יש כאבים כאלה ויש לבדוק שתן לתרבות.
לרוב אילו תופעות של הריון והמצב יחלוף.
נכון לעקוב על אורך הצוואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי בעת שימוש בקלקסןסיגל12/07/2018
שלום, בת 40 שוקלת 49 קילו. לאחר הפלות חוזרות נעשה בירור ונמצאה קרישיות גבולית. התחלתי לקחת בהמלצת הרופא קלקסן 60 מ"ג מיום הביוץ. אני כבר מזריקה קלקסן כמה ימים ומאז שהתחלתי יש לי תופעה מוזרה שהראש דופק וכבד ואני מרגישה תחושה כמו של זרמים בראש, כמו נוזל שעובר בראש וגם תחושה של חום בראש. אני פוחדת שהמינון לא גבוה מידי בשבילי. מה יכול להיות הגורם לתופעה ואיך כדאי להמשיך לנהוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר12/07/2018המינון הנכון הוא 40 מ״ג ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שישי - טשטוש ראיה?תודה12/07/2018
שבוע 6, 3 ימים בתשישות נוראית ועכשיו גם קשה לי לקרוא, יש לי טישטוש קל בראיה. זה נורמלי? יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפנות לרופא לברר רקע אפשרי-טשטוש בראיה אינה תופעה שגרתית של היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מי שפירנירית12/07/2018
פרופסור בוקר טוב
באיזה שבוע עושים מי שפיר ולאחר כמה ימים חולפת הסכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
פרופ` דוד בידר12/07/201818-21
סכנה מידית ב 48 שעות הראשונות.
יש גם סכנה מאוחרת,באופן לא שכיח ,עד אחרי שבועיים מדיקור.
למעשה אם את חשה בסדר אחרי יומיים אזי נדיר שיהיה סיבוך כלשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר קלקסן בזמן מי שפיר
נירית12/07/2018פרופ בידר
אני מזריקה קלקסן 40 ואם אני זוכרת יש הנחיות לא להזריק לפני מי שפיר או מותר? אם אסור מתי אפשר לחזור להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ` דוד בידר12/07/2018יש להפסיק יום לפני מי שפיר ולחדש 24 שעות אירי מי שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית לאחר החזרת בלסטוליב11/07/2018
7 ימים לאחר הזרקת שליש אוביטרל.
בדיקה ביתית חיובית מצרפת תמונה..
ועוד בדיקה של לייף עם פס חלש מאוד ליד בטא 100.
עדיין שאריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטו
פרופ` דוד בידר12/07/2018זה לא שאריות אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לקחת פרנטאל בנוסף לברזל. היה לי רגישות יתר פריחה וגם גירוי בעוראלינה11/07/2018
ערב טוב! אני בהריון שבוע 17 + 3. בשבוע 16 התחלתי לקחת פרנטאל בנוסף לברזל. היה לי רגישות יתר פריחה וגם גירוי בעור במיוחד באזור השדיים. שדיים אדומים, גירוי גם חיצוני וגם פנימי. הפסקתי לקחת את הויטמינים, לפני כ 5 ימים. אבל הגירוי עדיין לא עבר. רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדוק תיפקוד כבר. יצא לי alt gpt 98
הבנתי שזה גבוה פי 2. האם זה מסוכן לי או לעבור?
מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` דוד בידר12/07/2018בהריון הבדיקה יכולה להיות גבוהה ויש לחזור על הבדיקה
לא צריך לקחת פרנטל עם ברזל.
ויטמינים גם מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר דוד תרופות בהריוןסיון11/07/2018
פרופ בידר שלום אודה לתשובותיך:
1. האם מותר לקחת זינט בהריון עם G6PD ?
2. הייתי בבדיקה אצל הרופא המטפל והריון שבוע 15 צוואר הרחם 3 לפני יומיים נבדקתי היה 4 . הרופא הסביר לי בנוייה בדיקת צוואר רחם ואמר שהיא 3 ושזה תקין אך צריך מעקב עוד שבועיים לראות שלא מתקצר.
היה לי צוואר לפני 4 שבועות 3.6 מה הסיבה שיכולה להיות בשלב כל כך מוקדם להתקצרות? האם 3 זה עדיין תקין בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
פרופ` דוד בידר11/07/2018אורך בצואר משתנה מבדיקה לבדיקה,
הבדיקות של הצואר שלך תקינות ונובעות מפעילות תקינה שלו במהלך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
פרופ` דוד בידר12/07/2018אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי אחרי החזרת עובריםאלון11/07/2018
שלום.
הבנתי שהבעיה עם ג'קוזי אחרי החזרת עוברים ולפני בדיקת דם להריון זה לא הזרמים של אלא טמפרטורת המים החמה.אם מדובר בטמפרטורת מים של 33-34 מעלות בלבד האם עדיין מומלץ להימנע מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג’קוזי
פרופ` דוד בידר11/07/2018אין תשובה לשאלה שלך לדבר שלא נבדק מעולם.
אם להגיד לפי תחושת בטן אז אין בעיה עם ג’קוזי אחרי החזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית לאחר 10 טיפולי ivfשרית11/07/2018
היי.. אני אחרי החזרת שני עוברים מתרומה. בטא יצאה 13.7 ולמחרת 17.29. האם יש תקווה? יש מצב שזה מכפיל את עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר11/07/2018ההריון לא תקין ונקרא הריון כימי.
יש לדאוג שהבטא תהפוך לשלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת בלסטו מוקפא ביום אחורף11/07/2018
רופאים יקרים,יום 20 למחזור, ביצעתי אתמול צ.אולטרסאונד בקופ"ח, רירית הרחם נצפתה על 6 מ"מ. ביצעתי שוב בערב בקליניקה הפרטית, והטכנאית ציינה כי רירית הרחם הינה 8 מ"מ. אני מצרפת צילום. האם באמת.הרירית.הינה 8, חוששת מאוד כי לאורך כל החודש הרירית קרטעה.
ביצעתי היום שוב בקופה, הרירית בקושי 6. האם המכשור שונה..
בנוסף השתחרר ביוץ היום, זקיק אחד כבר התמוסס. אני מקבלת לתמיכה אסטופם ואנדומטרין עד להחזרה, האם תקין שהביוץ ישתחרר היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר11/07/2018האם עברת גרידה כשהיא או התערבות בחלל הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית, החזרת בלסטו ביום א
חורף11/07/2018כן, במרץ עברתי ניתוח הסרת פוליפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר11/07/2018לרוב אין פגיעה ברירית לאחר הוצאת פוליפ.
כמו כן לא הבנתי איך בלקיחת אסטרוגן ופרוגסטרון יש ביוץ, כי אין.
כל הפרוטוקול שלך לא מוסבר טוב כך שקשה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)