מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריות - האם יש קשרנעמי02/07/2018
לילה טוב לכולם
האם יש קשר בין זה שההגיון הקודם הקלטתי ההפריה מספר 5, לכמות ההפרעות שאצטרך בסיבוב הזה??
(יש כאלה שתמיד נקלטות ההפריה ראשונה / הפריה מספר 2 וכיוב...?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין תאום בין מספר ההפריות שנדרש להשגת היריון ראשון אל מול המספר הנדרש להשגת היריון שני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת hcg וגדילה שדייםסיליה02/07/2018
היי.
עברתי הפריה לפני 12יום. בינתיים אין כל שינוי בגודל/מלאות השדיים... זה מעיד על משהו?
קראתי שככל שהורמון הhcg עולה זה משפיע על גדולת השדיים... מאיזה רמה זה בא לידי ביטוי?
אני מאבדת אמונה כי ברעיונות קודמים חשתי נפילות בשלב זה... זה בהכרח קשור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הייתי סומך על תופעות קליניות שונות ובכלל זה בשדיים כמדד להצלחת הטיפול או לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברה של תרומת זרעטליה02/07/2018
שלום. רכשתי מספר מנות זרע מבנק זרע פרטי ונכנסתי להריון. נותרו לי מנות זרע בבנק הזרע, שאני לא מתכוונת לעשות בהן שימוש. האם יש דרך להעביר אחת מהן לחברה שמאוד זקוקה לתרומת זרע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת התורם הייעודי הנה באחריות בנק הזרע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תועלת בהזרקת פרגניל בנוסף על אוביטרל?O02/07/2018
האם יש תועלת בהזרקת פרגניל בנוסף על אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לכך שום ערך מוסף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה, האם להפסיק טיפולים ולהמתיןמיואשת02/07/2018
לפרופסור יעקב אשכנזי או פרופסור דוד בידר
בת 46, התחלתי שוב טיפול טבעי לאחר שלא החזרתי מוקפא בגלל שרירית הרחם הגיעה החודש רק ל 5.7מ"מ.
בפרוטוקול טבעי בעבר ובכלל רירית הרחם הייתה 8 מ"מ. (ביצעתי ניתוח הסרת פוליפ במרץ)
האם יש סיכוי שרירית הרחם תחזור לעצמה על אף גילי? האם להפסיק טיפולים ולעקוב אחרי הרירית עד שתתעבה?
האם פיפל יכול יעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שתגובת רירית הרחם תשתפר במחזורים הבאים,יחד עם זאת הרופא המטפל יכול להציע לך טיפול תומך לשפר את התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות, מחזורים לא סדירים ואוליגוספרמיהאוריה02/07/2018
שלום!
אני בת 24 ובעלי בן 25. אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות עם ביוץ ומחזורים לא סדירים. בעלי אובחן כסובל מאוליגוספרמיה בדרגה בינונית. שאר הפרמטרים תקינים. (מורפולוגיה תקינה!!) שנינו בריאים!
השאלה שלי היא כזאת-האם אין סיכוי בכלל להריון טבעי.? ואם חייבים התערבות-יתכן והזרעה תהיה מספיקה או שבגלל שכמות הזרע נמוכה נהיה חייבים Ivf? תודה!
מנסים לסדר קצת את הראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שניסיון טיפולי משולב בהשריית ביוץ+ הזרעות ישפר את סיכוייך לזאת לפני הפניה לטיפול בהפריה חוץ גופית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של בטא והתוצאה שלהאנונימית02/07/2018
היי
אשמח לדעת מהם טווחי הבטא שמצפים להם בהתאם לימים, כאינדיקציה לקיום הריון..
נניח אם עושים בדיקת דם ביום 12 / ביום 14 ...
מתי הבטא מתחילה לעלות?
ובאיזה יום ניתן לראות היריון בבדיקה ביתית עם מקלון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לזהות עליה בביטה כשבוע לאחר ההשתרשות(ימים12-14לאחר הביוץ)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה יום בדרך כלל מתרחשת ההשתרשות?
אנונימית03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יום 5-6 לאחר הביוץ(שאיבת הביציות)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני שאיבהפרוגי02/07/2018
פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה- מה משמעותו? השפעה שלילית על האנדומטריום? סיכוי נמוך להריון? להספיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר02/07/2018משמעות הדבר שהיה תהליך של עליה עצמונית של הורמון הביוץ וכי הטיפול לא טוב.
בכל אופן אין מספיק פרטים כדי להגיד מה קרה.
במקרים כאלה לא כדאי להחזיר עוברים, אם יוצרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
פרוגי02/07/2018LH עדיין נמוך מאוד, 0.7. , אבל פרוג' מאוד גבוה 15. לדעתך לא יווצרו עוברים תקינים? מה יכולה להיות הסיבה לעליה? עודף ימי FSH בלבד? ביוץ עצמוני על אף LH נמוך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ דודנ בידר ציפ גנטיענת02/07/2018
פרופ בידר שלום
ציינת שבגיל 42 הסיכויי לבע יות כרומוזומליות 1:80 אני עושה מי שפיר וציפ גנטי האם הבדיקות האלו מספיקות במידה ויוצאות תקינות כדי לוודא שאין בעייה בעובר או שצריך עוד בדיקה מלבד הסקירות והלבון עוברי שעושים בכל הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר02/07/2018מספיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון של הטיפול ההורמונליטליה02/07/2018
שלום רב,
אני בת 37 ,באמצע תהליך הטיפול ההורמונלי ב-IVF ראשון. ביום ה-15 למחזור. עד כה קיבלתי זריקות פירגיון 300 מ"ל ולאחר מכן מונופור 375 מ"ל .
מעקב הזקיקים באולטראסואנד אינו מתרומם, וכרגע E2 עומד על 81.7 ופגרוסטרון- קטן מ-0.9 .
הרופא המטפל המליץ על הפסקת התרופות ל-5 ימים ולבצע אולטראסאונד ובדיקת דם נוספים לאושש את שחלותיי.
האם מקובל להפסיק טיפול הורמונלי ולחכות ? אין אפשרות להחליף מינונים ולראות איך זה מתפתח ?
האם זה שכיח שאיני מגיבה לטיפול תרופתי?
מהם הסיבות שיכולות להיות שאין גירוי שחלתי מספיק לייצר זקיקים?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר02/07/2018לא נהוג להפסיק טיפול אלא שאצלך אין תגובה לטיפול ואין ברירה אלא לברר מדוע.
או שהתרופות לא בסדר או שהשחלות לא בסדר.
יש לך את הבדיקות ההורמונליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
טליה04/07/2018שלום פרופ' בידר,
בוצעה בדיקת פרופיל הורמונלי ( ראה מטה) במחזור הוקדם ,ביום ה-2 לווסת 26 יום לפני תחילת הטיפול ( ווסת סדירה כל 26 יום).
יש לציין שנמצא חשד להידרוסלפינג בשתי החצוצרות בחלק הקרוב לשחלות ולכן התחלתי IVF. מאולטראסאונד 2- 5 לא נמצאו נוזלים בצד הימני.
L (E-2) 120 pmol/L
TSH 2.14 mIU/L
LH 5.00 IU/L
FSH 7.40 IU/L
PROLACTIN 150.1 mIU/L
PROGESTERONE <2
TESTOSTERONE- TOTAL <0.9
DHEA SULPHATE 1.99 µmol/
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר05/07/2018אם לא נטלת תרופות קודם לפרופיל אזי הוא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים בצוואר הרחם - מפריעים לפני הריון או במהלך הריון?איריס02/07/2018
לאחרונה נמצאו בבדיקת היסטרוסקופיה 2 פוליפים בגודל של 1 ס"מ כל אחר בתעלה צוואר הרחם, מתכננת הריון, האם חייבים להוריד אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ` דוד בידר02/07/2018לא מפריע אך אנחנו ממליצים להוציא , וזאת שבעתיד אם יהיה משהוא שלא יגידו אולי זה מזה ולמה לא הוצאנו.
בעיקרון לא מפריע לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מתכוון "אולי יהיה משהו"?
איריס02/07/2018
האם אתה מתכוון לדימומים מהפוליפ? ולכך שזה אולי סרטני? או שאולי התכוונת שאם יהיו דימומים כלשהם לא ידעו אם זה מההריון או מהפוליפ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה
פרופ` דוד בידר02/07/2018נכון.
אם יהיה, באופן נדיר, גידול כלשהוא, אפשר להגיד ;למה לא הוצאנו הפוליפ ,למרות שברור שמהפוליפים לא קורה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה של אוביטרלבת 40.502/07/2018
אחרי החזרת 2 עוברים טריים, קיבלתי תמיכת חצי אוביטרל (היה גם דקפפטיל אחד)
ואת החצי האחרון של האוביטרל הזרקתי לפני 6 ימים, היום בטא חיובית (878), אמרו לי שאין צורך בתמיכה נוספת (או שזו אי הבנה). האם זה הגיוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר02/07/2018צריך תמיכה וגינלית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למטופלות הפריה חוץ גופיתאלון01/07/2018
שלום לכן.
מכיוון שאשתי לא בעניין של הפורום אני כותב במקומה.
בבוקר היא עברה החזרה,צריך יומיים מנוחה ובערב הלכה לקניות בסופרמרקט.סוכם שהיא תעשה את הקניות ואני אגיע אחרי זה לסחוב את הקניות לאוטו והביתה.אחרי הקופה כשהכל היה בעגלה,וגם היה שם סל כבד ששוקל 15 עד 20 קילו(לפי הערכה)בלי לבקש מימני עזרה,היא פתאום הרימה אותו כשהוא עדיין בעגלת הקניות כי חיפשה משהו מתחתיו.פעולה זו ארכה אולי2 שניות.אני יודע ששאלה זו נובעת מחרדה מסויימת-אך אולי תוכלו לענות לי האם פעולה זו יכולה לגרום לכך שההריון נפל אם הוא ניקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר01/07/2018אין מצב כזה שההריון שנקלט יפול או לא לא יקלט..
בפעם הבאה תסע לקנות הכל לבד, ולסחוב הכל, וכך תהיה שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אלון01/07/2018בחלק השני של תגובתך רשמת:או לא לא יקלט".ניראה שהמילה לא בטעות הוקלדה פעמיים והכוונה היתה-שאין מצב שבגלל הארוע הזה ההריון שהיה אמור להיקלט(אם היה אמור להיקלט)-לא ייקלט ובשורה התחתונה-אין בסיס וסיבה לחרדה שלי.האם אני צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שלו היתה ברורה, ההריון לא יפול.
לילי02/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ` דוד בידר02/07/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי בדיקת סונוהידרוסלפינגוגרפיהלנה01/07/2018
שלום,
סליחה מראש על התיאורים אני קצת מודאגת.
עברתי בדיקת סונוהידרוסלפינגוגרפיה (צילום רחם) ביום שישי האחרון. במהלך הבדיקה היה דימום.
מיום שישי עד היום, יום ראשון, היו הכתמות חומות ובעת מאמץ ליציאה היה דימום אדום.
האם תקין? כמה זמן צריך להמשיך הדימום/ ההפרשה? האם לגשת לבדיקת רופא? מודאגת ואודה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר01/07/2018לאחר צילום רחם יש את מה שאת מתארת וזה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופסורים- הדימום התחזק
לנה02/07/2018שלום,
בהמשך לשאלתי מעלה, ככל שהימים עוברים מבדיקת סונוהיסטרוסלפינגוגרפיה שבוצעה ביום שישי האחרון הדימום מתחזק אך צבעו חום. האם גם אם הדימום מתחזק אין צורך בבדיקה של העניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ` דוד בידר02/07/2018חום זה דימום ישן וזה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר הריון בגיל מבוגרענת01/07/2018
פרופ בידר שלום
ברשותך 3 שאלות:
1. כפי שבעבר כתבתי לך אני בת 42 בשבוע 13 הריון טבעי ללא טיפולים האם עקב הגיל עדיין יש סכנה להתפתחות תקינה של ההריון? כי אני מבינה בפורום שזה לא מובן מאליו הריונות תקינים בגיל מאוחר .
3. האם בשבוע כזה הסיכויי להפלה יורד משמעותית.
3. בעבר היו לי מס' הריונות כימיים רצופים בגיל צעיר יותר 33 כל חודש הריון כימי במשך 4 חודשים שמתוכם 2 הריונות באותו חודש לאחר שבטא התאפסה והייתה קטן מ-2 בכימי הראשן ואז לאחר 18 יום עוד הריון איך יכול להיווצר 2 הריונות באותו חודש גם אם זה כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ` דוד בידר01/07/20181.עקב גיל יש יותר סיכויים לבעיות כרומוזומליית,
בגיל 25 זה 1 ל 5000 ובגילך זה 1 ל 80. אך עדיין יותר סיכויים שהכל תקין. אם עד כה ראו שהכל בסדר אזי הסיכויים שזה ימשך כך.
2.הסיכויים להפלה יורדים מאוד.
3לגבי מה שהיה בעבר ,אי אפשר להתייחס בלי לראות בזמן אמת מה קרה.
אין אפשרות למצב שאותו תיארת לכן יש טעות כלשהיא בפירוש שלך של הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)