מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן בתחילת הריוןטמירה05/07/2018
הי, שבוע 5+ 3 ימים. בערך מהבטא חווה כאבי בטן המזכירים כאבי מחזור שלמיטב ידיעתי תקינים בהיריון ומתרחשים בגלל השינויים ברחם והשתרשות העובר. מאתמול כאבים עמומים כמו כאבי עיכול מלווה בשלשול כ-3 פעמים. מאז השלשול פסק אבל עדיין ישנו כאב עמום בבטן שאינני יכולה לשים את האצבע בדיוק איפה כואב ומה. לא לגמרי כאבי מחזור ולא לגמרי כאבי יציאות. האם מצריך בדיקה או שכאבים עמומים בחלל הבטן הם מוכרים בתחילת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב זה כל עוד אינך מדממת אין דחיפות לבדיקה,יחד עם זאת אם הכאבים יתכצמו יהיה צורך בביקורת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידר צירים מוקדמיםענת05/07/2018
פרופ בוקר טוב
יש לי 3 שאלות אודה לתשובתך:
1. באיזה שבוע מתחילים צירים מוקדמים ואיך מרגישים אותם כלומר איך ניתן לדעת האם יש סימנים?
2. בהריון קודם היו לי צירים מוקדמים ולא ידעתי וזאת כאשר החל דימום עקב שיליית פתח האם שיליית פתח מדממת היא זו שגרמה לצירים ?
3. מה הסיכויי שצירים מוקדמים ושליית פתח יחזרו בהריון הזה אני בשבוע 14?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר05/07/20181.כאשר ושמורים מוקדמים אז מרגישים אותם.
יש צירים מוקדמים שלא מרגישים וזה תופעה נורמלית.
2.הצירים המוקדמים היו עקב שליית הפתח והדימום.
3.רוב הסיכויים שלא יחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם דינאמי בהריוןמאיה04/07/2018
פרופ שלום
האם יש כזה דבר צוואר רחם דינאמי בהריון כלומר שמתארך ומתקצר כל הזמן בצורה משמעותית או שזה איבחון שונה בין בין מיכשור למיכשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
פרופ` דוד בידר05/07/2018הצוואר הוא תמיד דינמי בהריון ומשתנה מבדיקה לבדיקה, רק שצריך להיות בטווחי הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר "טוב" לעומת "בינוני" בהחזרהאלון04/07/2018
שלום לכם.
האם בהכרח סיכוייו של עובר"טוב"ללא פרגמנטציות במעבדה לאחר 3 ימים לפני שעושים החזרה-הם טובים יותר להתפתח ולהביא להריון תקין מאשר עובר שהוגדר אחרי אותו מספר הימים במעבדה כעובר"בינוני"עם פרגמנטציות?או שלא בהכרח?כלומר האם יכול להיות מצב שדווקא העובר ב"בינוני"יביא להריון תקין ולא ה"טוב"?הערה:ל-2 העוברים היו בהחזרה 6 תאים לכל אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר05/07/2018עובר טוב יקחט יותר טוב מעובר בינוני.
אחוז ההריונות בהחזרת עובר אחד טוב מאוד הוא פי כמה וכמה מעובר פחות טוב.
אך כשיש הריון אין יותר בעיות כלשהן בין עובר טוב שנקלט לבינוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון שבוע 16נטלי04/07/2018
צהרים טובים! אני בהריון שבוע 16. מדי פעם אני מנקה בבית. ריצפה, שירותים, אמבטיה. ללא אקונומיקה, אך עם חומרי ניקוי. האם מותר? האם יש סיכוי שזה משפיע על העובר? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר05/07/2018לא צריך להשפיע.
תנצלי את ההריון שבעלך ינקה השרותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות במרקם "פוליפולקולרי"- עזרה בבקשהשי04/07/2018
שלום לכולם - אשמח מאוד לעזרתכם!
אני ובעלי מנסים להרות כחצי שנה. בבדיקה גניקולוגית נמצאה אצלי ציסטה בשחלה, שכעבור חודשיים נעלמה, אך עכשיו שוב המחזור מאחר להגיע...
הרופא שבדק אותי לא ציין את המונח "שחלות פוליציסטיות", רק אמר שהשחלות "עשירות" בזקיקים, ולכן לעתים עלולות "להתבלבל" ולא לבייץ. בטופס הבדיקה כתוב בהערות על שתי השחלות: מרקם פוליפולקולרי. האם מדובר בשחלות פולציסטיות? ואם כן - האם זה משהו שניתן לטפל בו? זה משהו שיכול לחלוף מעצמו?
(אציין שאני בת 33, והמחזור שלי תמיד היה סדיר, רק מאז שהתחלנו בניסיונות התחילו פתאום הבעיות...)
המצב הזה מאוד מלחיץ אותי! אשמח לדעת מה אפשר לעשות, ומה זה אומר מבחינת בעיות פוריות, לתומי תמיד חשבתי שהגנטיקה המשפחתית תעמוד לטובתי ...כולן אצלנו נכנסות להריון מהאוויר ורק אצלי זה פשוט לא קורה :(
תודה למסייעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
פרופ` דוד בידר05/07/2018הרופא רואה הרבה זקיקים באולטרה סאונד ואומר שיש לך הרבה זקיקים שזה נקראה פוליציסטי.
במצבים כאלה יש הפרעה בתהליכי ביוץ.
אם יש לך וסת סדיר אז זה לא מתאים כל כך לשיחות פוליציסטיות.
אלא שכעת את אומרת שיש כן בעיות בביוץ.
אם זה כך אזי גרימת ביוץ טוב יעזור לך בפתרון הבעיה.
אם באמת מדובר בתסמונת זו אזי נולדים כך ואין כל כך הרבה בעיות לגרימת הריון.
מאמין שאחרי הריון ראשון תקליט בקלות לשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים במצב כזה?
שי05/07/2018תודה רבה
אכן הבנתי שמדובר בשחלות פוליציסטיות
הרופא אמר לי לבוא רק עוד 3 חודשים אם לא נצליח להכנס להריון
אבל מה אפשר לעשות בינתיים כדי לסדר את הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
פרופ` דוד בידר05/07/2018אז לא הבנתי יש לך וסת סדיר או לא?
אם לא ,צריך לגרום לביוץ טוב על ידי תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא והשפעה של אוביטרלדיסי04/07/2018
היי,
וסת אחרונה בתאריך 17/5 ואוביטרל לפני 15 יום, אתמול עשיתי בטא והתוצאה 132. האם זה הריון? האם התוצאה הזו היא ללא השפעה של האוביטרל?
וחשוב לציין כי ביומיים האחרונים יש לי כאבים בבטן התחתונה המרגישים כמו כאבי מחזור וכאבי ביוץ ביחד, האם זה תקין? אני צריכה להרגיש ככה? מה זה אומר?? וכן יש לי בדיקת בטא נוספת מחר, אבל אני סקרנית לדעת מה זה אומר, אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר05/07/2018זה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמונים לאחר החזרת עוברמישהי04/07/2018
שלום רב,
עברתי החזרה של עובר יום 3 ב1/7-יום ראשון. השאיבה הייתה ביום חמישי-28/6. (קיבלתי 2 דקפפטיל כמבייץ יומיים לפני השאיבה וביום השאיבה מייד לאחריה חצי זריקת אוביטרל). לוקחת כתמיכה רק נרות אוטרוגסטן 4 נרות של 200 מג-סהכ 800 מג ליום.
ביצעתי בדיקת דם היום 4/7 ואלו התוצאות:
Lh 0.5
Progrestrone 133.5
E2 917
רציתי לדעת האם הן תקינות? האם התמיכה מספקת או אולי אפילו גבוהה מידי במינון? ומה רמות הורמון הLh בהריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר05/07/2018אין שום משמעות לבדיקות היות ואת לוקחת תמיכה ולכן הבדיקות גבוהות מהרגיל עקב כך.
לא צריך לעשות בדיקות כי תמיד ההורמונים יהיו בערך הגבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי תומך ממושךאני04/07/2018
רציתי לדעת האם טיפול ממושך (של כמה נסיונות) באסטרופם / אוטרוגסטן / קלקסן יכול להיות מסוכן עבורי?
מגדיל סיכויים לסרטן או למחלות אחרות?
עברתי בעבר כבר 8 סבבים (ויש לי 2 ילדים), ועכשיו מתחילה שוב.....
חלילה לא רוצה לסכן את עצמי ושילדי ישארו בלי אמא בשביל עוד ילד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר05/07/2018אין קשר בין הטיפולים שלך למחלות סרטן או מחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שמתחיל בבטא נמוכהשולי04/07/2018
היי
האם יש סיכוי להריון שמתחיל עם בטא 20?! (ביום 13)
ובמידה וכן יתברר כהריון, האם יש איזשהו רמיזה מהבטא הנמוכה על כך שהעובר לא יתפתח כראוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמוך
פרופ` דוד בידר05/07/2018באופן כללי יכול להתפתח הריון תקין אחרי בטא ראשונית של 20.
ואם מתפתח בסדר אז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה טיפולי ivf בגלל הגילמירי04/07/2018
שלום אני אחרי הריון מולארי מלא.(complete mole)
מתחילה טיפולי ivf בגלל הגיל (בת 39).
הרופא שלי אמר שבטיפולי ivf כמעט ואין הריונות מולאריים מלאים
האם זה נכון ואני יכולה להיות רגועה.האם ב ivf רואים עובר מולארי ולא מחזירים אותו לרחם ?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר05/07/2018אין דבר כזה עובר מולרי שמחזירים.
כל הריון שמתפתח יכול להתפתח גם להריון כזה ואין קשר להפריה חוץ גופית.
בהריון מולרי מתפתחת רק השליה ללא העובר וזה עקב התחלקות תאי העובר שהוחדר לך.לרוב זה קורה כאשר העובר הוא עם כרומוזומים נשיים.
נכון שזה נדיר בהפריות אך קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
מירי05/07/2018למה זה יותר נדיר בהפריות?
האם עובר כזה נראה שונה מעובר תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ` דוד בידר05/07/2018כי בהפריות יש עובר שהוא משי ההורים באופן בטוח ולכן יותר נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 22+5 על פי חישוב תאריך החזרת עוברים בלצסטו'שירה04/07/2018
אין לי תאבון כאבי ראש ו...אווף אחד גדול.
אני בשבוע 22+5 על פי חישוב תאריך החזרת עוברים בלצסטו'
בדיקות שבוצעו-שקיפות עורפית-תקינה ללא בדיקת דם
סקירה מוקדמת תקינה
מעקבים תקינים לחלוטין.
והיום ...
בסקירה מאוחרת-חדברי הרןפא בדיקה תקינה
ועוברית שקטנה בשבוע מגיל ההריון נורא בלחץץץץ..
מצרפת מדדים'.
אשמח לדעת מנסיונכם וידעותכם המקצועיות ממש קשה לי עם הלחץ.
BpD - 54 ממ מתאים לשבןע 22.3
Hed cir 201 ממ מתאים לשבוע 22.2
AB.cir 166 מ"מ ומתאים לשבוע 21,5
יחס Hc/Ac 1.21
Femut length 36 ממ ומתאים לשבוע 21.5
הערכת משקל 425 גרם מתאים ל21.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליזז את עזרתכםם לחוצה ממש
שירה04/07/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר05/07/2018בשבועות כאלה , שבוע לכאן או לכאן הוא לא משמעותי ,כי יש טווחים לבדיקות שיכולות לנוע להבדלים של שבועיים לכאן או לכאן.
צריך לעקוב ולראות שהעובר מתפתח לפי קו ההתפתחות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה-המשך
שירה05/07/2018מאיזה שבוע הפער ניהיה משנה משמעותי??
באמת מודה מקרב לב על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית על הריוןסימה04/07/2018
דדוקטור שלום
הריון שבוע 14 הבוקר סחבתי 2 שקיות קצת כבדות מהסוטפר 10 דקות האם זה עלול לגרום לסיכון ההריון חלילה להפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר05/07/2018לא יקרה כלום להריון.
למה בעלך לא סוחב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל האישה התורמת ביציתאלינור04/07/2018
שלום
תמיד מזכירים את החשיבות של גיל האשה בתהליך הפוריות. אנחנו לקראת תרומת ביצית.
האם כאשר התורמות שקיבלנו כאופציות הן בגילאים 24,29,31,33, הגיל הוא עדיין פקטור קריטי? כלומר עדיף כמה שיותר צעירה?
* לכולן פריון מוכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ` דוד בידר04/07/2018עד 34 זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש יתרון ככל שהגיל צעיר יותר?
אלינור04/07/2018אנחנו רוצים למקסם סיכויים, לאחר אכזבות רבות.
האם לבת 24 יש יתרון על בת 31?
או שעד 34, אין הבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
פרופ` דוד בידר04/07/2018בין גילאים 22-34 אין שום יתרון לגיל.
ההצלחות בגיל 24 של תורמת דומות לאלו של תורמות בגיל 33.
הירידה באה אחרי גיל 45.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מולארי לאחר הפריהטל03/07/2018
שלום
עברתי גרידה לפני שבועיים בעקבות הפסקה של הדופק וחשד למולה חלקית (שבוע 9). תוצאות ההיסטולוגיה יצאו שאכן זו מולה חלקית. שאלתי היא איך יכול להיות שבהפריה ivf במיקרו מניפולציה התפתח הריון מולארי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מולה חלקית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2018מולה חלקית הנוצרת בטיפול IVF שבו מבוצעת מיקרומניפולציה (ICSI )נובע על פי רוב כתוצאה מהפריה בין ביצית עם מטען גנטי (הפלויד) יחד עם זרעון שעבר דופליקציה או שני זרעונים, כאשר המטען הגנטי הנוצר הוא 69XXY במרבית המקרים-כך שסביר שהוחזר עובר שהיה פוליספרמי(חדרו לביצית מסיבה כלשהי שני זרעונים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מולארי לאחר הפריה
טל04/07/2018לא היו אמורים לעלות על זה לפני ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)