מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים ריקים- פרופ בידר / אשכנזי אשמח גם לתשובתכםמתוסכלת06/07/2018
תודה דר גירש. אשמח לשמוע גם את תשובת פרופ בידר / אשכנזי.
במעקב US היו 8 זקיקים גדולים ועוד כמה קטנים. E2 8000. בשאיבה הזקיקים היו ריקים לא נשאבה אף ביצית. הרופא שלי לא יודע להסביר למה. הזרקתי אוביטרל וגם פרגניל בזמן. פרוג' היה גבוה מאוד טרם השאיבה אבל LH נמוך- האם זה מוריד סיכוי לביוץ מוקדם? הזקיקים היו עם נוזל צלול.
בבקשה, האם יש לכם איזשהו הסבר למצב הזה?
פעם ראשונה שזה קרה לא נראה לי שזה בגלל הגיל (34).
מתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ריקים
פרופ` דוד בידר06/07/2018מה זה פרוגסטרון גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15 nmol/L
מתוסכלת06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר08/07/2018הרמה גבוהה ולא מתאימה לתהליכי הביוץ.
עלית פרוגסטרון יכולה לנבוע מסיבות שונות כמו שהתחלת הטיפול לא הייתה בזמן הנכון ,או שהיה ביוץ כלשהוא או שיש הריון ולכן אין לטפל כי כל התהליך לא ברור ולכן לא נמצאו ביציות.
היות והפרוטוקול הטיפולי לא בידנו אי אפשר להגיד בדיוק מה היה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם את שייכת לקבוצת הנשים המשתייכות לקבוצת ההיפוגונדוטרופיק היפוגונדיזם,הטיפול חייב לכלל גם מרכיב של LH,אחרת עלולה להיות תגובה שחלתית לחא ביציות,מחבד זאת בקרב נשים עם שחלה פוליציסטית עלולה להיות תגובה כזו,כמו כן יתכן וו תן ה-HCG נעשה בנוכחות זקיקים שטרם הבשילו,לבסוף יתכן והתכשירים להשריית הביוץ פגומים בנסיבות חשיפתם לחום או מצבים אחרים,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת מרכיב של lh?
לנה09/07/2018שלום,
סליחה שנדחפת לפוסט. מה זה אומר מרכיב של lh כדי לגרום לביציות להיות לא ריקות? אני עם שחלות פוליציסטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכיב
פרופ` דוד בידר09/07/2018שהתרופה תכלול שני הורמונים; FSH ו LH.
למשל בגונל פ יש רק FSH
ב מנופור את שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה תפקידם של אסטרופם של אוטרוגסטן בטיפול?איה06/07/2018
1. אשמח להבין מה תפקידם של אסטרופם של אוטרוגסטן בטיפול?
2. אם אני לא בחורה ספורטיבית אבל כן רוצה להתחיל לעשות ספורט אירובי לשיפור שיבולת לב יראה, יש בעיה לעשות זאת בתחילת ההריון? יכול לפגום בשליטה או לאחר מכן בהתפתחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאל
פרופ` דוד בידר06/07/20181.האסטרוגן המופרש מהזקיק הגדל במהלך החודש מכין את רירית הרחם לקליטת ההריון על ידי כך שהוא מגדל את הרירית של חלל הרחם.
בזמן הביוץ מופרש גם פרוגסטרון שמטרתו לעבות עוד יותר את הרירית ולגרום לשריר הרחם להיות המנוחה היות וכאשר אין פרוגסטרון , הרחם כל הזמן מתכווץ קלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט
פרופ` דוד בידר06/07/2018לגבי הפעילות אפשר בנידה מועטת בהתחלה ובהמשך יוצר.
בכל מכון כושר יש הוראות מדוייקות להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים והשפעה על פוריותפליפה06/07/2018
שלום,
ביצעתי היסטרוסקופיה לפני מספר ימים בה הוסרו שני פוליפים ובוצע סקרצ׳ינג לקראת החזרת מוקפאים. מספר שאלות:
1. האם ידועה השפעה של פוליפים על השתרשות עוברים? (ברקע כשלונות חוזרים, ואני בעצם רוצה לדעת האם הסרתם משפרת סיכויים)
2. האם יש מניעה לביצוע מחזור החזרת מוקפאים על קלקסן וסטרואידים במחזור הקרוב, כלומר וסת מגיעה כשבוע לאחר היסטרוסקופיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים
פרופ` דוד בידר06/07/20181.הדפעת הפוליפים לא ברורה. אנחנו ממליצים על הוצאתן כי אנחנו חושבים שזה יותר טוב אך יש, כנראה, הריונות גם עם פוליפים.לא הבנתי למה עשו לך מה שאת קוראת סקרציינג .....
2.אפשר להחזיר במחזור הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והבהרה
פליפה06/07/2018תודה רבה על תגובתך.
סקרצ׳ינג (או פיפל נקרא בארץ אני חושבת) להבנתי מבוצע כדי לעודד קליטה של עוברים במחזור ההחזרה הבא, ומבצעים אותו ״על הדרך״ בעת ביצוע היסטרוסקופיה.
שאלה נוספת, האם לקיחת אספירין עבור מחזרה ההחזרה לאחר ההיסטרוסקופיה עם הוצאת פוליפים איננה מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.הוצאת הפוליפים משפרת את סיכוייך חהשתרשות תקינה של העובר 2.לטעמי כדאי להמתין ולעקוב אחרי התאוששות רירית הרחם במחזור ניטרלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שהסיכויים אפסיים?יאוש06/07/2018
שאם שישה סבבי טיפול IVF לא הצליחו, הסיכויים להצלחה בהמשך אפסיים? רוב הנשים יצליחו עד 6. אין לי עוד תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר אליעזר גירש06/07/2018לא נכון.
תלוי בגורם לאי פריון שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי הצלחה לאחר סבב 6- פחות מ5%
יאוש06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איני יודע מהיכן האינפורמציה אולם בטעות יסודה,כאמור הדבר תלוי ברקע לאי פריון שלך ובעיקר לגילך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיה ואסטרופם בשבועות 3,4אלון06/07/2018
שלום לכם.
אשתי אחרי החזרה בשלב של ההמתנה לבטא הראשונה מבקשת מימני לעשות לה רפלקסולוגיה בכפות הרגליים.קראתי גישות שונות בנושא-האם זה יכול לעשות נזק?ודבר נוסף-התמיכה שלה היא אנדומטרין פעמיים ביום,אסטרופם פעמיים ביום ומיקרופירין פעם ביום.היא מקפידה על הנ"ל למעט אסטרופם שאותו היא לוקחת רק פעם ביום בטענה שפעמיים עושה לה לא טוב.האם זה קריטי להצלחת התהליך שהיא לוקחת רק פעם ולא פעמיים ביום אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העוברים שהוחזרו היו טריים
אלון06/07/2018ולא מוקפאים.אולי זה רלוונטי לעניין האסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קריטי,אין בעיה עם רפלקסולוגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עוברים לאחר 6 ימי התפתחותליטל05/07/2018
שלום רב, ביום ראשון אני אמורה להחזיר עוברים שהוקפאו ביום ה6. נאמר לי להזריק אוביטרל מחר בכל שעה מה שבדרך כלל תמיד אומרים שעה מדוייקת האם זה תקין? דבר נוסף..האם באמת נשים נכנסות להריון מעוברים בלצוסיסטים בני 6 ימים? עד היום תמיד הורפאו ביום ה5 ואכן נקלטתי ל2 הריונות וילדתי. עכשיו מדובר על ילד 3 ויש לציין שבמאי עברתי הפלה גרידה בשבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הבלסטוציסט
ד``ר אליעזר גירש06/07/2018שלום ליטל,
מה שחשוב זה איכות של בלסטוציסט ואיכות רירית הרחם. אם שניהם באיכות גבוהה וקיים סינכרון ביניהם (מבחינת התאמת הימים), אזי קיים סיכוי גבוה להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים לאחר 6 ימי התפתחות
ליטל06/07/2018שאלה נוספת...האם זה נכון הזרקת אוהיטרל היום כאשר ידוע לי כי בייצתי ביום רביעי...וההחזרה צפוייה ליום ראשון הקרוב? תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר אליעזר גירש06/07/2018אוביטרל יכול לסייע לצמיחת רירית ולקליטת העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות אחרי הזרקת דקפפטילדנה05/07/2018
שלום,
אני בת 35, יש לי שני ילדים מIVF ומנסה כבר מספר שנים להרות שוב. עכשיו לקראת טיפול בפרוטוקול ארוך, מזריקה דקפפטיל מזה שבועיים. בחודש האחרון נטלתי פרוגילוטון והתחלתי את הדקפפטיל באמצע הכדורים החומים במחשבה שאקבל וסת לאחר כשבוע, מספר ימים אחרי סיום הכדורים.
חלפו שבוע וחצי מסיום הפרוגילוטון וטרם קיבלתי וסת. היום ביצעתי בדיקות וראו באולטרסאונד שיש 3 ציסטות צלולות בקוטר 2-3 ס"מ כל אחת. בבדיקת הדם יש פרוגסטרון 1.4 ואסטרדיול 1900 pmol/l.
אם ככה השאלות שלי הן-
1. האם הציסטות נוצרו בעקבות הדקפפטיל?
2. הבנתי שבמצב כזה זה מעיד על סיכויי הצלחה נמוכים יותר של הסבב, האם זה אומר משהו על הסיכויים שלי באופן כללי או ספציפית לסבב זה?
3. הרופא שלי ביקש שאמשיך דקפפטיל ואחזור על הבדיקות בעוד שבוע, האם סביר שהציסטות ייעלמו בפרק זמן זה? מה אמור להשתנות תוך שבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
פרופ` דוד בידר06/07/201821.הציסטות לא נוצרו עקב הדקפפטיל.
2.רמת האסטרוגן גבוהה מאוד ולא ברור למה, לכן יש לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים ואז נגיד לך מה קורה.
3.אםשר לעשות מה שהרופא שלך הציע . הציסטות לא נעלמות מהר אך מה שחשוב זה יהיו בדיקות הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמים מתי יכול להופיע?סיוון05/07/2018
פרופסור שלום 2 שאלות:
1.באיזה שבוע להריון יכולים מתחילים צירים מוקדמים אם יש כמובן ? האם זה משבוע 17 יכול להופיע?
2. האם הסיבה העיקרית לצירים מוקדמים זה התייבשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים
פרופ` דוד בידר06/07/20181.לא צריכים להיות צירים מוקדמים באופן רגיל אלא לקראת לידה, משבוע 36 בערך.
2.הצייבשות היא סיבה נדירה לצירים מוקדמים.
לרוב זה קורה בתאומים או במבנה רחם קטן או לא תקין או בעיות בצואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר מבנה ולחח הרחם
סיוון06/07/2018פרופ בידר שלום
תודה על המענה בעבר, האם התכוונת שמבנה רחם קטן וחלל רחם קטן זה אותו דבר ?עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית והרופא אמר שיש לי שחלל הרחם שלי קטן האם יכול להיווצר כתוצאה מזה צירים מוקדמים או שחלל הרחם גדל וזה לא קשור למבנה הרחם? התחלתי את ההריון אם אורך צוואר 3.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלל
פרופ` דוד בידר06/07/2018ועכשיו באיזה שבוע את.?
לא חייב שיהיו צירים מוקדמים אל אם יש אזי זה עקב מבנה הרחם שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידריש לי חלל רחם קטן
סיוון06/07/2018פרופ בידר אני בשבוע מוקדם יחסית 14+2 אך אני שואלת זאת כי הרופא אמר לי שיש לי חלל רחם קטן אז שאלתי היא האם חלל רחם קטן זה מבנה רחם קטן או שזה שני דברים שונים וחלל רחם קטן גודל אם ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלל הרחם צפוי לגדול עם התפתחות והתקדמות ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6.6 הריון יקרמיכל05/07/2018
שלום.
בת 42 ללא ילדים.הריון טיבעי אחרי הרבה נסיונות שלא צלחו.וסת אחרונה ב18/5/18ביוץ מוקדם,קיימתי יחסי מין עד היום האחד עשר של המחזור.
באולטרסאונד שני שבוצע היום נראה רק שק תקין ללא עובר.יש עוד תקווה להריון תקין..?גיל ההריון 6.6.מצורף קובץ.
תודה על מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר06/07/2018היה צריך לראות שק חלבון ורוטב עוברי.
אם המבצע לא טעה אזי ההריון לא התפתח טוב.
בעל מקרה אין מה למהר ויש לחזור על הבדיקה אחרי שבוע ואז נדע בברור מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ריקים עם נוזל צלולמתוסכלת05/07/2018
במעקב US היו 8 זקיקים גדולים ועוד כמה קטנים. E2 8000. בשאיבה הזקיקים היו ריקים לא נשאבה אף ביצית. הרופא שלי לא יודע להסביר למה. הזרקתי אוביטרל וגם פרגניל בזמן. פרוג' היה גבוה מאוד טרם השאיבה אבל LH נמוך- האם זה מוריד סיכוי לביוץ מוקדם? הזקיקים היו עם נוזל צלול.
בבקשה, האם יש לכם איזשהו הסבר למצב הזה?
פעם ראשונה שזה קרה לא נראה לי שזה בגלל הגיל.
מתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים "ריקים"
ד``ר אליעזר גירש06/07/2018שלום לך,
בטבע לא קיים מצב של זקיקים ריקים. אם אין ביצית אז גם הזקיקי אינו מתפתח. ביצית ותאי זקיק נמצאים בקשר הדוק ואין התפתחות של אחד מהם ללא שחכן השני.
בדרך כלל ביצית לא נשאבת מזקיק במצב בו טריגר לביוץ (במקרה שלך אוביטרל) אינו עשה עבודה מספיק טובה. במקרים כאלה מקובל לתת שתי מנות של אוביטרל או מנה של אוביטרל + GnRH agonist.
במקרה שלך גם זה לא המקרה כנראה, בגלל שפרוגסטרון גבוה ו-LH נמוך. זה סימן לביוץ מוקדם כנרה (קורה יותר לנשים סביב גיל 40).
יתכן מצב נוסף: הפרוגסטרון גבוה בא מיותרת הכליה ו-LH נמוך אם שאיבה בוצע מוקדם וזקיקים אינם נחספו לטריגר של ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מתוסכלת06/07/2018תודה. אבל כאמור היה טריגר לביוץ. והשאיבה היתה 36 שעות לאחר הטריגר. אז לסיכום לא ככ הצלחתי להבין- ביוץ מוקדם על אף LH נמוך? אם אכן היה ביוץ למה היו זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר אליעזר גירש06/07/2018LH נמוך או לפני עליתו או אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור משפר את הסיכוי לקליטת עובר?jessica05/07/2018
מומלץ?
יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
פרופ` דוד בידר06/07/2018לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון שאיבה - טיסה לחולסמי05/07/2018
הי , אנחנו אמורים לטוב מחר ב 8 בבוקר לסופ"ש , הבעיה אשתי לפני שאיבה , עשתה בדיקות דם הבוקר , תוצאות:
Estradiol, 17betablood 4265.3
Progesterone 1.7 ,
אורך הזקיקים 18,18, 15,14
השאלה האם ניתן להמתין לשאיבה ליום שני אחה"צ ? (היום חמישי אח"צ)
האם ציטרוטיד יוכל להשהות את הביוץ ?
יש סיכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר06/07/2018ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין תקוה בעולם כלליאוש05/07/2018
סבב ללא החזרה. פרוגסטורן היה גבוה. יש טעם ליטול תמיכה בשביל לאזן את המצב ההורמונלי, המחזור? נאמר לי ליטול סינרל אבל אני לא רואה טעם.
ללא תמיכה מחזור יגיע תוך מספר ימים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתיני למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות באיקקלמין ואוביטרל וציסטותעמליה05/07/2018
שלום, טופלתי באיקקלמין ואוביטרל ועכשיו ביום השני לווסת יש ציסטה צלולה שבתוכה זקיקים קטנים. השאלה היא האם אפשר בכלל להמשיך טיפולים כלשהם כשיש ציסטה או שבכל מקרה אצטרך לחכות שהיא תעלם? כמובן שאתייעץ גם עם הרופא המטפל. אני בת 29 פוליציסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לאפס את המצב בשימוש בגלולה חטווח קצר-10 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שהתחיל מבטא נמוכהנגה05/07/2018
קראתי כאן שהריון יכול להתחיל מבטא נמוכה...
אם זה אחרי הפריה כך שיודעים במדויק את יום ההחזרה ואין טעות בחישוב, מה יכולה להיות הסיבה לכך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פי רוב היריון לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)