מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתית לאחר אוביטרלמירי17/03/2018
ב 10 לחודש הוחזר עובר מוקפא בן 3 יום.
באותו יום לאחר החזרה הזרקתי אוביטרל 1 לתמיכה.
מתי נכון לעשות בדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ב-22 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מירי18/03/2018ביום בדיקת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת......
מירי18/03/2018היום משעות הצהריים כואבת לי נורא הבטן בצד שמאל. היו גם קצת דקירות..
לא זכור לי כאבים כאלה בהחזרות הקודמות.
האם התופעה ידוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018אפשרי,אולם שווה התיחסות של הרופא במידה ולא יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת עוברים בין 2 תאים האם תקין?לילך17/03/2018
החזירו לי 2 עוברים שהתפתחו ל2 תאים בלבד.
השאיבה היתה ביום א וההחזרה בשלישי.
האם החלוקה בסדר?לא היה אמור להתחלק ליותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם קצב חלוקה איטי,אך בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של סבב חדשסבב חדש17/03/2018
רוצה להתחיל סבב חדש מיד, ולא לחכות עוד חודש, יודעת כבר שסבב נוכחי נכשל כי הבדיקות הבתיות שליליות. טרם מחזור. האם אפשר לעבור את הסטימולציה והכל מיד מבלי לחכות באמצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבב טיפולי חדש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018באופן תאורטי הדבר אפשרי אולם נתון לשיקולו של הרופא המטפל שלך על סמך הנתונים הקליניים שלך ומצב השחלה לאחר הגירוי שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי תופת אחרי החזרת עוברים סובלתלילך17/03/2018
שלום ,
אני בת 41 עברתי שאיבת 10 בציות יום א והחזרה של 2 יום ג.היום מוצש אני סובלת מכאבי תופת "למטה" .כאבים בלתי נסבלים.יש לציין שזה טיפול 4 וגם בפעמים הקודמות היה את אותו כאב שחלף אחרי ההחזרה .
מה הסיבות האפשריות?יכול להיות שהכאב הוא סמפטום של המקור לכשלון הטיפולים ?אודה למענה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי שהכאבים על רקע הגירוי השחלתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר הפלה טבעיתדנה17/03/2018
אני לאחר הפלה טבעית (ללא גרידה וללא כדורים)
הביטא לא הכפילה את עצמה ואז התחילה לרדת ולבסוף הגיע דימום
ביום שישי עשיתי בדיקה, תוצאה של הביטא 70
אני מרגישה כאבים כמו בביוץ
האם יכול להיות שהביוץ הגיע שבוע לאחר התילת הדימום?
האם יכול להיות שהביוץ מגיע לפני שהבטא מתאפסת?
מה התהליך שקורה בדר"כ, תוך כמה זמן צפוי ביוץ? תוך כמה זמן אני צפויה לקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד להתאפסות הביטה לא צפוי הליך ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגע ההתאפסות צוך כמה זמן מגיע הביוץ?
דנה18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
דנה18/03/2018כמה זמן מרגע התאפסות הבטא מגיע הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
2-3 שבועות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת פרופיל הורמונאליאנונימית17/03/2018
שלום,
לקראת ivf התבקשתי לעשות בדיקת פרופיל הורמונאלי עדכני. ביום החמישי למחזור עשיתי בדיקה
אני מצרפת תמונות של חלק מהתוצאות
אשמח לשמוע את דעתך? בנוסף האם יש קשר בין כל נושא המוגלובין לבין אי ההצלחה להיכנס להריון(טבעי/טיפולי הזרעה וכו..)??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
אנונימית17/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
אנונימית17/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונאלי תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018אין קשר לאנמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפול גונאל מוקדםריקי17/03/2018
בוקר טוב.
באיזה יום של המחזור לכל המוקדם ניתן להתחיל את טיפול הגונאל?ביומו השני?השלישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 3
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול אחרי החזרת עובריםמיכל16/03/2018
שלום. אחרי כמה דקות החזרת עוברים השתעלתי נורא כמה פממים כך שהבטן התכווצה מנש. האם שיעול גורם לכיווץ הרחם ויכול לגרום לפליטת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר אליעזר גירש16/03/2018שלום מיכל,
כמה שאני יודע, צוואר הרחם אינו נפתח משעול. לא לדעוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך הפשרת עוברים מוקפאיםמיכל15/03/2018
שלום. אשמח אם תוכל להסביר לי בכמה מילים על תהליך ההפשרה. הבנתי שאורך כ40 דקות בתמיסות ונעשה ביום שלפני ההחזרה. האם זה נכון? איך נשמר עד ההחזרה עצמה? ומתי בעצם יודעים כמה עוברים שרדו את ההפשרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר אליעזר גירש15/03/2018שלום מיכל,
עניתי לך קודם לשאלה זו בפורום פריון ואמבריולוגיה. חבל שאת לא בודקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טובה!
מירי16/03/2018גם אני אשמח לקבל תשובה.
הייתי בטוחה שמפשירים שעה לפני ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת עוברים
ד``ר אליעזר גירש16/03/2018שלום מירי,
חוזר על התשובה למיכל:
שלום מיכל,
את העוברים ניתן להקפיא בכל שלב להתפתחותם: מיום 1 עד יום 5-6. לפי זה גם מבצעים את ההפשרה. אם העוברים הוקפאו ביום 2 ורוצים לבצע החזרה ביום 3, אז מפשירים אותם כאשר רירית הרחם שלך תואמת ליום 2, מגדלים את העוברים בתרבית, כמו שמגדלים את העוברים הטריאים, ואז למחרת, ביום 3 עושים החזרת עוברים.
זאת דוגמה, קיימות אפשרויות להחזיר מיד עם הפשרה, ז.א. ביום 2, או אפשר גם לגדל ליום 5 ואז להחזיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מירי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 12 יום מהזרעהשרןן15/03/2018
האם בטא 53, 12 יום מהזרעה זה תקין? זה לא נמוך מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי השרשה לאחר החזרת עובר טרימילי15/03/2018
בת 30 והוחזר עובר יום שלוש נאמר לי שהוא יפה בלי שברים אבל לא נאמר לי הדירוג, ממה שראיתי על המסך יש לו 6 תאים. מה הסיכוי של עובר טרי כזה להשתרש בגילי, רירית טובה ואין בעית זרע
בגבולות 20-30%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה הפרוגרסטון ירד ככה?מירית15/03/2018
שלום רב. אני לאחר טיפול IUI עם ג'ונאל +אוביטרל 34 שעות לפני ביוץ .
תוצאות בדיקות דם -
BETA 393
PROG 56.6
לאחר יומיים -
BETA 998
PROG 42.3
למה הפרוגרסטון ירד ככה ? יש מה לעשות ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים תקינים בגבול ההשתנות האפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להימנע מפעילות אירובית?נורית15/03/2018
שלום רב פרופסורים
קראתי שאתם ממליצים לפחות שבוע מהחזרת עוברים, בטיפולי IVF, להימנע מפעילות אירובית אינטנסיבית. האם גם בניסיונות התעברות טיבעיים בסקס מתוזמן יש צורך להימנע מאירובי עד שבדיקת הריון חיובית??
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
נורית15/03/2018זה משנה לפי זמן השרשה? לפני/עד??... הביוץ היה לפני 3 ימים.
פעילות ספורטיבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2018המאפיינים של הליך הפריה טבעי שונים במהותם מהליך הפריה חוץ גופית ומכאן משנה הזהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין צורך להימנע מאירובי??
נורית18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ להמנע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי התחלת טיפול בגונאל fלירי14/03/2018
שלום
טופלתי בגונאל f במינון 75 שהוביל לערכים גבוהים של אסטרדיול-8000 וריבוי זקיקים והוחלט על הפסקת הטיפול.
בתאריך 3.3 הוזרקה זריקת גונאל אחרונה והרופא ציין כי אני אמורה לקבל וסת. הוסת עדיין לא הגיעה. האם יש צורך לגשת לבדיקת פרוגסטרון ואסטרדיול או להמשיך להמתין לוסת? תוך כמה זמן בדר"כ מסיום הטיפול הוסת מגיעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים גבוהים
מיכל14/03/2018היי..
היית מיועדת להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים גבוהים
מיכל14/03/2018היי..
היית מיועדת להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2018להמתין לקבלת המחזור שעלול להשתהות עם נוצרו ציסטות בעקבות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נורמלי בשבוע 4חלי14/03/2018
מה נחשב פרוגסטרון נורמלי לשבוע 4 ?
בברכה , חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים מעל ל-20 פיקומול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)