מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע IUI של תורם זרעאדווה25/02/2018
שאלה שנשאלה 100 פעמים וראיתי 200 תשובות שונות בכל מיני מקומות...
כמה זמן שורד זרע IUI מתורם זרע בגוף האישה לאחר הזרעה ?
זרע IUI = זרע שעבר השבחה לפני הקפאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר26/02/2018סביב 48 שעות ואולי מעט יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים לפני הזרעהמירב25/02/2018
שלום, קיבלתי הבוקר מעקב זקיקים לפני הזרעה:
זקיק 20
E2 862
LH 5.5
PROG נמוך מ-2
מתי צפוי ביוץ לפי הנתונים והאם ה-E2 לא נמוך מידי יחסית לזקיק ?
תודה, מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר26/02/2018בערך בעוד 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יומיים לאחר החזרת עובר-המשךמישהי25/02/2018
שלום לרופאים ותודה על המענה. (מזכירה: שאיבה ב18/2 של 14 ביציות. ניתן דקפפטיל 36 שעות לפני. החזרה של עוהר שהוגדר טוב בלסטוציסט ב22/2. ב24/2 בבוקר כבר דימום). לצערי הדימום נמשך. האמת שהוא מתרחש רק לאחר מאמץ בשירותים. (פעילות מעיים-ולא מדובר בטחורים אלא בוודאות בדימום מהנרתיק). הדם אדום, מטפטף קלות לאסלה ונראה היטב בניגוב. הוא לא זורם כי אני מסתפקת במגן תחתון. השאלות שלי:1. איך קורה מצב שכזה פחות מ48 לאחר החזרה של עובר שהוגדר כ"טוב ומתחלק יפה"- בלסטוציסט?
2. התמיכה שניתנה לי מיום השאיבה ואילך היא זריקת פרונטוגסט חצי אמפולה. ומיום שבת-24/2 הוסיפו גם 2 נרות וגינליים של אוטרוגסטן 200.
3. האם יש איזושהיא דרך לדעת ולוודא את כשלון ההחזרה כדי שלפחות לא אמשיך לקחת לחינם את התמיכה? נאמר לי להמשיך בה עד ה5/3 ורק אז להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר26/02/2018יש סיכוי שהדימום הוא מעצם הפעולה.
יש לחכות סבלנות בשלב זה עד לבדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונלי פעם ראשונההודיה25/02/2018
שלום רב טיפול הורמונלי פעם ראשונה ( אי פוריות לא מוסברת)...עשיתי היום 25.2.18 מעקב זקיקים ובדיקות דם לאחר 6 ימים עם גונל. 3 ימים ראשון של הטיפול לקחתי זריקה של 62.5 ובשלושת הימים הבאים הורידו לי מינון ל37.5 אלו התשובות שהגיעו היום לאחר ששת ימי הטיפול..אני רואה שהe2 גבוה מאוד פוחדת להמשיך להזריק מהי המלצתך לפי תוצאות הבדיקות?
E2-6365
פרוגסטרון-5.3
Lh-34.4
אציין שאני מיועדת להזרעה. ויש גם המון זקיקים קצת מלחיץ
האם קיבלתי מינונים גבוהים מדיי בשביל התחלה?
צירפתי את הקובץ של ה us
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר26/02/2018לפי התוצאות יש ביוץ עצמוני.
לא הייתי ממשיך טיפול ועקב התגובה יש צורך במינון נמוך בעתיד, אם לא תהרי, ולא לעלות אותו עד להשגת כ 2 זקיקים גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ עצמוניייייייי
יעל26/02/2018זה כל כך מבאס
ביקשתי מינון נמוך
הרוםאה התעקשה
3 ימים 62.5
ואז שלוש ימים 37.5
זה נקרא מינון גבוה?
יצאו זקיקים
כאילו שאני לפני הפרייה
באיזה מינון כדי להתחיל
לדעתך? למה
היא נתנה לי
מינונים שנותנים
לפניivf ?
סך הכל הייתי מיועדת
להזרעה?
אשמח אם תענה
לשאלותיי..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לך לעשות גם פרופיל הורמונלי
הדס26/02/2018הי,
אני עשיתי פרופיל הורמונלי ולפי זה ידעו את המינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
בר26/02/2018עשיתי..נראה כאילו
סתם החליטה לפוצץ
אותי בהורמונים
כאילו שאני שפן ניסיונות
אפשר לשאול בכמה
התחלת פעם ראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
הדס26/02/2018
אני לא השתמשתי בגונל אלא בהורמון אחר אז אין לי אינדיקציה למינונים . רק יכולה להגיד לך שהרופא הסביר לי שהמינון תלוי בגיל, במשקל ובפרופיל ההורמונלי.
אולי תכתבי את הנתונים האלה לרופאים והם יוכלו לכוון אותך יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
25 יחידות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בהחזרת בלסטוציסטמרינה25/02/2018
שלום.אודה לתשובתך. אחרי כמה ימים מבצעים בדיקת דם לאחר החזרת בלסטוציסט והאם זריקת פרוגסטרון ריטארד משפיעה על תוצאת הבטא כמו למשל במקרה של אוביטרל.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות 10 ימים.
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2018זריקת הפרוגסטרון לא משפיעה על התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת קלקסן על זריקות ההורמוניםר.25/02/2018
שלום,
האם נטילת קלקסן בזמן הזרקת ההורמונים (gonal f) משפיעה על כמות הביציות? השאלה היא האם דלול הדם ע"י הקלקסן מנטרל את ההשפעה של זריקות ההורמונים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מנטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה על כמות הביציותר.25/02/2018
שלום,
האם נטילת קלקסן בזמן הזרקת ההורמונים (gonal f) משפיעה על כמות הביציות? השאלה היא האם דלול הדם ע"י הקלקסן מנטרל את ההשפעה של זריקות ההורמונים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר25/02/2018אין השפעה של הקלקסן , לא על התרופות ולא על הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות גונאל f ודימום- מודאגת מאוד.דנה24/02/2018
שלום,
וסת אחרונה בתאריך 15.2.
אני מזריקה ג'ונאל f במינון 37.5, היום הזרקתי זריקה שישית ולאחר כמה שעות הבחנתי בדימום קל עם הפרשה חומה.
מה הסיבה לדימום? האם לדווח לרופא? מחר אהיה בבדיקת דם ראשונה ואולטרסאונד זקיקים ראשון לסבב הטיפול הנוכחי.
מודאגת ואודה מאוד למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר25/02/2018כדאי לדבר עם הרופא לאחר הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות נמוכה של דרגת עוברשירן24/02/2018
היי .. שבוע טוב . רציתי לשאול.. אני בתחילתו של שבוע 5 להיריון .. הבטא הראשונה הייתה 199 ולאחר יומיים הוכפלה ל516. הרופא אמר שתקין ולא צריכה לחזור על בדיקה. בכל מקרה אני מוטרדת כי לא מרגישה שום שינוי. האם מוקדם ? יש אפשרות שזה היריון כימי ? אני מחכה בקוצר רוח לבדיקת האולטרסאונד ומרגישה פחד שהכל יהיה בסדר .. בדרכ העוברים שלי לא היו באיכות גבוהה והופתעתי שנקלט סוף סוף .. יש אפשרות שבגלל איכות נמוכה של דרגת עובר ההיריון עלול להיכשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני
פרופ` דוד בידר25/02/2018לא חייבים להיות סימנים וזה נכון לחכות לאולטרה סאונד אחרי הבדיקות שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עובר
שירן25/02/2018והאם זה נכון שעובר באיכות נמוכה בעל פחות סיכוי ? חוששת מהאולטרסאונד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיאורטית הכול אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Tsh סידן t3 t4 האם יש קשרמיכל24/02/2018
שלום פרופסור בידר אי פיריון לא מוסבר..בדיקת tsh יצאה 3.4( תקין) והסידן היה 10.6 הרופאה הציעה לבדוק את בלוטתt3 ו t4 זכור לי שאמרה שאם תתגלה שם בעיה אז זה אומר שאניי בבעיה היא הייתה רופאה מחליפה הרופא הקבוע שלי אמר שהחריגה של הסידן ממש קלה (הגבול זה 10.4 )ואמר שלדעתו אין צורך והכל בסדר..ועכשיו אני תוהה? האם יש קשר לאי פוריות t3 t4? האם לדעתך אני צריכה לבדוק את העניין בהקשר לפוריות ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
פרופ` דוד בידר25/02/2018אין כל קשר והבדיקות שלך בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 40 לוקחת 4 איקלממין האם זה יעלה סיכוי להריון מרובה עובריםחלי24/02/2018
שלו מנסה כבר חודשיים להכנס להריון 2 כדורים לא נקלטתי הרופא המליץ על ארבע כדורים ביום למשך חמישה ימים ואז לעשות מעקב ולהזריק את הזריקה אורביטל - האם זה יעלה סיכוי להריון
האם אוכל להקלט אם בן זוגי לרוב גומר בחוץ ושוב חודר האם באופן הזה כן יהי. סיכוי להקלט
האם כשגבר גומר בחוץ ושוב חודר עדיין יוצא לו זרע בתוך הנרתיק שיספיק לגרום להריון כמובן ביום הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 40
פרופ` דוד בידר25/02/2018טיפול בכדורים שאת מקבלת לא מתאים לגילך.
אם הזרע לא יגיע לנרתיק אז כמובן שאין כלל סיכויים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה האם לאיקלממין יש גיל בלעדי...? ואם כן מדוע הרופא נתן לי זאת ... וחברה טובה לקחה איקלממין בגיל 40 וילדה תאומים ...
לורה05/03/2018לא קיים סיכוי להריון ממשגל נסוג בגיל 40
הגבר חודר שוב כשהוא גומר בחוץ האם יש מצב שבחדירה השניה. יצא לו זרע וכן יהיה סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
פרופ` דוד בידר06/03/2018הכל יכול להיות רק שש לכדורים תופעות לואי, גורמות ל ציסטות וסיכויי הריון, בגילך, מאוד מאוד נמוכים וזה לא טיפול מקובל.
יתכן והרופא שלך דוגל בזאת , אך עקב גילך יש לטפל בטיפולים הנותנים סיכויים פי כמה וכמה.
לעניין המשגל , אזי לפי מה שאת כותבת ,שוב, הסיכויים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין נשים שיולדות אחרי גיל 40 טבעי ? ואם הרופא חושב אחרת מה אעשה ואם כך אתה אומר שיחסי מין משגל נסוג בטווח100 אחוז לא להשיג הריון
לורה07/03/2018שוב סליחה
ככה מבחינת בדיקות פוריות התוצאות מראות רמת פוריות טובה
כמו כן ביום 14 הגעתי למעקב זקיקים והרופא פרופסור בהכשרתו
אמר לי שאני מגיבה מאוד טוב לאיקלממין ושהביוץ כבר קרה ומשער שזה היה ביום 12 .
ביום ה-12 קיימתי יחסי מין ... וניסיתי לדחוף זרע מהיד שלי לנרתיק
האם באמת זה חסר סיכוי להשיג הריון
ואיך אומרים שלא משנה איך טיפת זרע תגרום להריון
והכיצד גבר שגמר בחוץ ושוב מיד חודר אין לו עוד זרע באיבר והזרע לא יוצאת ... מה זה. לא נכון והאם כל גבר מרגיש שהוא גומר בול בשניהה לא ייתכן שיצא לו זרע בפנים טרם שיצא מהנרתיק כדי לגמור בחוץ. ושוב אני מדגישה הוא גומר בחוץ ומיד חודר שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
פרופ` דוד בידר07/03/2018ברור שיש נשים שמצליחות להרות טבעי בגיל מעל 40.
אלא שלא מצליחות מגיעות לטיפולי פריון ואז הסיכויים קטנים.
אם אצלך אין קיום מין כמו שצריך זה עוד יותר מוריד סיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הרופא אומר על אישה בת 46 שנכנסה להריון לא מתוכנן כשבעלה גומר רק בחוץ
לורה07/03/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות גונאל ומעקב זקיקיםריקי24/02/2018
שלום לך.
בכוונתי להתחיל במחזור זה את זריקות הגונאל ביום החמישי של המחזור.האם זה בסדר?ולעשות מעקב ראשון ביום העשירי למחזור לאחר 5 הזרקות בשעות הערב ומספר שעות לפני ההזרעה השישית.האם ניתן תאורטית בנסיבות האלה לפספס את הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם למעקב
ריקי24/02/2018והאם זה קריטי בנסיבות הנ"ל שציינתי להגיע למעקב ביום 10 למחזור אחר הצהרים עם תוצאות בדיקות דם לlh,פרוגסטרון ואסטרדיול שיתבצעו בבוקרו של יום זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יומיים לאחר החזרת עוברמישהי24/02/2018
שלום,
מאד מודאגת. ביום ראשון 18/2 עברתי שאיבת ביציות. (טיפול במנופור ואורגלוטרן. 14 ביציות נשאבו.קיבלתי 2 אמפולות של דקפפטיל 0.1 שלושים ושש שעות לפני השאיבה). ביום חמישי-22/2 הוחזר עובר אחד. היום-שבת, 24/2 התחיל דימום ממשי. אציין כי מיום ראשון-יום השאיבה אני מקבלת זריקת פרונטוגסט חצי אמפולה.
מה לעשות? כיצד להתנהל? האם יש מקום להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמשיך בהוראות הרופא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר? לא לשנות דבר?
מישהי24/02/2018האם להמשיך כרגיל? מה הכוונה להמשיך בהוראות הרופא? הרופא אמר לקחת זריקת פרונטוגסט. זה מה שאני עושה. אבל החל דימום.
האם עלי להיבדק? האם למיון? האם יכולה להתנהג כרגיל ולעבוד /ללכת או לשכב במיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פוריות במחיר גמישפופ23/02/2018
היי בנות
התחלתי חדש בטיפול פוריות .קניתי כל התרופות בבד אחד ומתברר שאני לא אמשיך בכלל בהליך...
גמישה במחיר .
אם מישהי מעוניינת נא לכתוב בפורם ואני אחזור
בהצלחה לכלכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה כעס ובכייעל23/02/2018
ביום שלישי 20.2 היתה לי החזרה של עובר יום 6.
היום היתה לי מריבה גדולה וצעקתי הרבה ובכיתי הרבה .עכשיו יש לי ממש כאבים ברחם. האם ייתכן ופגעתי והרסתי משהו בתהליך?
כועסת על עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)