מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת ביוץ חיובית 3 ימים אחרי אוביטרלשר03/03/2018
היי
ביום רביעי הזרקתי אוביטרל, וביום שישי היתה הזרעה. היום יום שבת בדיקת ביוץ ביתית עדיין חיובית מאוד, זה היום השלישי. היתכן כי עדיין לא התרחש ביוץ? מדוע lh נשאר גבוה בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר04/03/2018תמיד יש ביוץ אחרי אוביטרל.
לא צריך לעשות בדיקות דם ולא שתן האוביטרל קיים בדם במשך כ 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהוא גורם לבדיקת ביוץ להיות חיובית?
שרון04/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר05/03/2018אם הבדיקה נעשתה ב 4 הימים אחרי הזריקה אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס מחזור טיפול פוריותמבואסת03/03/2018
היי אני בטיפולי פוריות כמכעט שנה במהלכה היה לי ניתוח היסטרוקפיה ניתוחית שסב כרתו לי מחיצה ופוליפים שהיו
מיומה בקיר האחורי של הרחם לדברי רופאים לא מפריעה לקליטת עובר..עברתי עד כה 4 הזרעות 3 על בסיס טבעי
ואחד על בסיס הורמונים לצערי ללא הצלחה.
אני בת 31. לא הריתי מעולם..
החודש התחלתי טיפול עם גונל מינון 87.5 מהיום ה 5 לוסת לאחר מכן עשיתי אטלטרסאונד זקיקים + בדיקות דם
הוא טען שאינו רואה כלום , יותר מאוחר רופא פוריות שלי אמר שהיה טעות בבדיקות דם והאולטרסאונד ,וכך יצא שפספסתי מחזור טיפול..בגלל רשלנות של טכנאי ומעבדה פספסתי חודש טיפול ..אני ממש מאוכזבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהצלחה במחזור הטיפולי הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אוטרוגסטן במשך שבועייםעדי02/03/2018
נאמר לי שאני צריכה לקחת אוטרוגסטן במשך שבועיים. היום הוא היום ה-14. מחר הייתי אמורה לעשות בדיקת דם, אך מטבע הדברים זה לא יתאפשר.
האם עליי להמשיך ליטול את הכדורים, או להפסיק את נטילתם?
עד כה עברנו, בעלי ואני, ארבעה מחזורי השבחת זרע+הזרעה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חהמשיך לקחת עד לבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים איזה מינון כדאי להתחיל לדעתך לפי הנתונים שכתבתיניצה02/03/2018
שלום רב!!!
רציתי לשאול לדעתך
אני בת 32
שוקלת 54
גובה 1.53
אין שחלות פולציסטיות
לא סובלת מרזרבה שחלתית נמוכה
לצורך התחלת טיפול הורמונלי ( פעם ראשונה)
באיזה מינון היית מתחיל איתי? גונל
אשמח למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
100 יחידות ליום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
נטע02/03/2018100? לצורך הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למטרת הזרעה 50 יחידות יספיקו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של הורמונים - מתי צפוי ביוץ?ליאן01/03/2018
שלום רב .
לפני החזרה של עובר מוקפא 3 ימים.
בדיקה דם ראשונית יום 8 למחזור על בסיס טבעי.
e2: 269
lh 9.90
פוגרסטרון 2>
מתי צפוי הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם את מטופלת במחזור טבעי ,או באמצעות טיפול הורמונאלי תחליפי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי
ליאן02/03/2018החזרת עובר ללא הורמונים.
מתי צפוי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת......
ליאן02/03/2018מה אחוזי הצלחה בהחזרת עובר מוקפא במחזור טבעי לעומת החזרה על בסיס הורמונלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין מספר ימים לפני הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעודכנות להיום. מתי צפוי ביוץ?
ליאן05/03/2018רירית תלת שכבתית 8.7 .
זקיק 18.
e2 791.
lh 13.10
פוגרסטרון 2 >* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות עוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מעודכנות להיום 6/3. מתי צפוי ביוץ?
ליאן06/03/2018
e2 1100
lh 24
פוגרסטרון 2>
זקיקים.
רירית תלת שכבתית 9.3
זקיקים 18, 19.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ליאן06/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ תוך 36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעודכן? התעייפתי מהבדיקות.
ליאן07/03/2018נכון להיום. באם ביוץ צפוי היום?
2 זקיקים . 21, 20.
רירית 9.
e2 1115
lh 48
P 2.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקראת ביוץ קרוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעודכן להיום. היה ביוץ?
ליאן08/03/2018
e2 676
lh 31.10
pro 5.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים בבדיקת קרישיות יתרריקי01/03/2018
שלום לכם.
לפני 10 שנים בקירוב ילדתי פעמיים בהריון ספונטני.כתוצאה ממספר הפלות חוזרות בשנתיים האחרונות עשיתי בדיקת קרישיות.רוב הסעיפים בנורמה למעט ה2 הבאים.( Sct ratio(lac יצא 1.5 ratio והיה צבוע באדום כאשר הנורמה 0.7 עד 1.22 והיה גם mthfr c6779 הטרוזיגוט.האם 2 הסעיפים האלה ובמיוחד הראשון יכולים להיות ההסבר להפלות החוזרות?גילי 43.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות בהחלט קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לסעיפי הקרישיות הבעייתיים
ריקי02/03/2018ומה הטיפול המומלץ למימצאי הקרישיות ומתי להתחיל לקחת אותו?
אחרי הביוץ (כלומר בשבועות 3-4),רק אחרי שיוודע שיש הריון(בשבוע 5)או רק עם זיהוי דופק עוברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מייד לאחר הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי יום 4 למחזורלין01/03/2018
שלום רב, אני בת 27 ועברה שנה וחצי של ניסיונות להרות.
החודש מתחילה טיפול IVF ושלחו אותי שוב לעשות פרופיל הורמונלי, האם יצא תקין? מבחינת הרזרבה השחלתית גם?
TSH 1.32 mIU/L
LH 11.9 IU/L
FSH 8.9 IU/L
PROLACTIN 452 mIU/L
ESTRADIOL (E-2) 151 pmol/L
PROGESTERONE <1.20
TESTOSTERONE- TOTAL 1.5 nmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים, לחץ ומתח נפשילחץ01/03/2018
אם אני בנאדם לא רגוע ולחוץ מטבעי והטיפול וההרומונים וההמתנה לבטא גורמת לי לטפס על קירות ולעוד יותר לחץ ...זה יכול לגרום לטיפול להכשל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתח נפשי וטיפולי פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018מתח נפשי עלול להפחית את שיעור ההצלחה בשל IVF על ידי פגיעה באחד המנגנונים הבאים:
- שינוי ברמות הקטקולאמינים שעלול להיגרם בעקבות הפרעה בהולכה עצבית.
- הפרעה בתפקוד השחלה שעלולה להיגרם מהפרעה בתפקוד המוח בחלק ההיפוטלמי - היפופיסרי (החלק במוח שמפקח על הפרשת ההורמונים האחראים לתפקוד השחלה).
- שינויים בהפרשת קוטיזול ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה האחרונה תקינה?דנה01/03/2018
שלום רב,
אני מטופלת ivf icsi ואשמח לדעת האם ערכי הבטא תקינים?
ב 18.02 הבטא 35
ב 20.02 הבטא 75
ב 22.02 הבטא 196
ב 26.02 הבטא 1241
ב 01.03 הבטא 2764
האם הבדיקה האחרונה תקינה? היא בהפרש של 72 שעות ולא 48 כמו הקודמות. הus רק ב 12.03 ואני לחוצה ומתרגשת ממש!!
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הבטה תקינות,יש לבצע עוד חמישה ימים בדיקת אולטרסאונד לאישור דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא- האם תקינים?דנה01/03/2018
שלום רב,
אני מטופלת ivf icsi ואשמח לדעת האם ערכי הבטא תקינים?
ב 18.02 הבטא 35
ב 20.02 הבטא 75
ב 22.02 הבטא 196
ב 26.02 הבטא 1241
ב 01.03 הבטא 2764
האם הבדיקה האחרונה תקינה? היא בהפרש של 72 שעות ולא 48 כמו הקודמות. הus רק ב 12.03 ואני לחוצה ומתרגשת ממש!!
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפור לפני החזרת מוקפאיםמרינה01/03/2018
בת 39
המטרה לעבות את רירית הרחם בעזרת מונפור 100 יחידות כל יום
לפני החזרת מוקפא.
טיפול מקובל?
עד כמה יעיל הטיפול בקליטת עוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול אפשרי ,אם כי פחות שימושי בטיפולי החזרת מוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים רצופים לאחר החזרהמישהי01/03/2018
שלום,
מזכירה בקצרה: 18/2-שאיבה. 36 שעות לפני ניתן 2 אמפולות 0.1 של דקפפטיל. (חשש מגירוי יתר. אסטרוגן יותר מ10,000 ותגובה שחלתית חזקה). 22/2-בוצעה החזרה. 24/2-בבוקר- פחות מ36 לאחר ההחזרה החל דימום.
התמיכה שניתנה מיום השאיבה 18/2 ואילך-זריקת פרונטוגסט חצי אמפולה כל יום. ומ ה24/2- גם 2 נרות אוטרוגסטן.
הדימום נמשך ונמשך. יש התכווצויות בטן כמו לפני מחזור, פעילות מעיים מוגברת וכו.
הרופא הנחה למרות זאת להגיע לבדיקות רק ביום ראשון-4/3.
היום עשיתי בדיקות הורמונים (הייתה לי הפנייה ישנה שלא ניצלתי) אך לצערי לא כללה גם בדיקת בטא.
מצרפת קובץ.
האם יש דרך כלשהי "לגאול אותי מיסורי" המשך הזריקות כבר עכשיו? אני בסבל נפשי וגם פיזי עמוק ורב על הכשלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2018התמיכה ההורמונלית שקיבלת בעקבות השריית הביוץ עם דקפפטיל היתה חסרה בהורמון אסטרוגן והירידה החריפה ברמת ההורמון הייתה הסיבה המרכזית לדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-( מה לעשות כעת?
מישהי01/03/2018אני מבינה זאת דר. הרופא רצה לתת לי פרוגינובה או אסטרופם לאחר השאיבה אך הזכרתי לו שלפני כחודשיים הגבתי לפרוגינובה בצורה רעה מאד ולא יכולתי לקחתה. אז הוא נתן לי אותה להסדרת דימום בין ויסתי ללא קשר לivf. במינון של 4 כדורים ליום ולא יכולתי לשאת זאת. (הדימום גם הסתדר מעצמו ובמחזור שאחרי הכל היה תקין). לכן הפעם הוא החליט "לוותר" לי על זה.
ואני הנחתי שאם הוא מוותר זה אומר שזה לא חובה. אחרת בטח היה מכריח אותי או לפחות מסביר לי מה הסיכון אם לא אקח.
כעת-האם לפחות אפשר להפסיק תמיכה לפני 5/3? אני שבורה פיזית ונפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרופא לא יודע את זה??
מישהי01/03/2018כשהוא מחליט "לוותר לי" על תמיכה כזאת? כי ביקשתי?
:-(
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לקוות שהטיפול הייעודי הבא יהיה מוצלח יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל שקוף לאחר החזרת עובריםטלי01/03/2018
אתמול עברתי החזרה של שני עוברים, מיד לאחר ההחזרה כאשר הרופא הוציא את המפסק נזל מעט נוזל שקוף החוצה, האם ייתכן שהעוברים נפלטו איתו? אם לא מה זה? אני ללא תמיכה נרתיקית...
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות?
טלי01/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשה צווארית שזלגה החוצה בעקבות המניפולציה הטיפולית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מעיד על הריון לא תקין?לינוי01/03/2018
היום שוב ביצעתי בדיקה של רמת פוגרסטרון.
הבטא עדיין לא הגיע.
אבל שלשום הפוגרסטרון היה 11.09 היום הוא 10.58.
שלשום הבטא הייתה 940.
מה אני אמורה לעשות עם זה?
זזה מעיד על הריון לא תקין?
אני מחכה לבטא של היום עדיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטא הגיע-2351
לינוי01/03/2018שהייתה שלשום 941
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון לפני ביוץמאיה01/03/2018
בוקר טוב פרופ' וחג שמח!
במעקבי ביוץ לפני הזרעות טבעיות ערכי הפרוגסטרון שלי נעו בין 2.1-2.4 .
החודש לראשונה שילבתי גונאל בהזרעה וערך הפרוגסטרון לפני ביוץ יצא נמוך מ-2 (לא כתוב מספר מדוייק, רק כתוב שהערך נמוך מ-2) .
השאלות:
1- האם פרוגסטרון לפני ביוץ נמוך מ-2 נחשב תקין ?
2- האם הגונאל הוא זה שגרם לירידה בפרוגסטרון ?
3- האם מצב זה מצריך תמיכה לאחר ההזרעה (כמו קרינון וכו') ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/20181.תקין
2.לא
3.לא בהכרח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)