מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבב חדש מתי ניתן להתחילב08/03/2018
לאחר סבב שנכשל,בטא שלילית וקבלת מחזור, האם ניתן להתחיל מיד סבב חדש באותו החודש או שיש לחכות עד למחזור נוסף אחכ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רצוי להמתין חודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ׳ בידר מה התועלת בהתחלת טיפולי הפריה בכדורי פרגילוטןןא08/03/2018
אמרו לי ליטול כדורי פורגליטון האם אוכל לעשות פרופיל הורמונלי אחרי פורגליטון או שזה עלול להזיק ????׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לא קיבלתי תגובה אשמח
מאיה08/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי טיפול פוריותלי07/03/2018
שלום
שאיבה ב 16/2 החזרת שני עוברים יפים ב19/2 ובדיקת בטא ראשונה ב2/3והתוצאה היא 588. בטא שנייה ב4/3 והייתה 1700.
השאלה היא האם מדובר בהריון תאומים??
מתי אוכל לעשות אולטראסאונד ולדעת כמה עוברים נקלטו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי בהחלט סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול IVFבלה07/03/2018
ערב טוב,
השבוע שלחתי בפקס את הבקשה 0חתומה ע"י הרופא) לביצוע טיפול IVF.
איך אני אמורה לדעת אם אישרו לי את הבקשה?
והכי חשוב מתי יש תשובה?
איך זה עובד מבחינת הועדה? הם עוברים על התיק הרפואי או רק מתייחסים למה שכתוב בדף ששלחתי?
חוששת שלא יאשרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וועדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2018ההתיחסות היא לנתונים המסופקים ע״י הרופא המצדיקים טיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בקרינון 8% פעמיים ביוםטלי07/03/2018
תמיכה של קרינון 8% פעמיים ביום לפני החזרת בלאסטוציסט מתרומת ביצית. ביום ההחזרה עובי הרירית היתה 10. עברו שבועיים ואין הריון לפי בדיקת ביטא. 1-האם נהוג להמשיך את התמיכה או להפסיק ? 2-האם מחכים להופעת מחזור ? 3-מתי נהוג להתחיל סיבוב חדש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להפסיק המחזור יופע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתינה לבטא עוד 3 ימיםנורית07/03/2018
אני 10 ימים אחרי החזרת 4 עוברים יש לי כמו כאבי מחזור והפרשות כהות כמו לפני שיש לי מחזור .זה מעיד על טיפול שכשל או שזה לא מעיד על שום דבר כי שמעתי שיש בנות שחוו דימומים וכאבי מחזור ואפילו קיבלו והן היו בהריון בסופו של דבר מה שכן אני עם תמיכה של אוביטרל שלקחתי אתמול חצי מנה אחרונה .
עדיין כל האופציות פתוחות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים חזקים אחרי דופקליאור07/03/2018
שלום רב
רציתי לשאול יש לי דימומים חזק עם מדי פעם קרשי דם שיוצאים.
במיון נאמר לי שהם רואים עדיין עובר עם דופק מתאים לשבוע
האם היריון יכול להחזיק מעמד במצב הזה? או שזה תחילה של הפלה?
חשוב לי לציין, שלוקחת קלקסן והתבקשתי להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דמם בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2018מדובר בהפלה מאיימת-מצב המצביע על סכנת הפלה להיריון הקיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים אחרי דופק-דחוף
ליאור07/03/2018השאלה שלי מה הסיכויים שזה ישרוד? והאם יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעל 50%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני ביוץ שלי השתנוליאת07/03/2018
שלום רב : בת 39 טיפול שעבר לקראת שאיבה פעם ראשונה שטופלתי בגלולות למניעת הריון והיה שילוב דקפפטיל גונל וכו', לאחר הסבב של השאיבה שלא בוצע החזרה חיכינו למחזור שיגיע ולאחריו למועד הביוץ הטבעי להחזרה, הביוץ הגיע רק אחרי 18 יום ! בדכ הביוץ שלי מגיע גג ביום ה13 למחזור . לצערי הטיפול נכשל, האם זה אומר שגם בסבב הטבעי הבא יקרה מצב כזה של ביוץ מאוחר? או שהגוף כבר חוזר לעצמו ובסבב הבא הביוץ יהיה כבד'כ?
יש להניח שמצבך יתאפס לקראת הטיפול הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית עם מקלוני ביוץאפרת07/03/2018
האם ניתן עם מקלוני ביוץ לבדוק גם הריו?
ן כי שמעתי שהם עובדות על אותו העיקרון...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר07/03/2018ניתן וזה די אמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין שהתחיל מבטא מאוד נמוךטליה07/03/2018
היי
בת 39+ילדה בת שנה וחצי.
כרגע לאחר ivf (ראשון לאחר הלידה)
שאיבה ב 8/2
החזרה 1: 11/2
החזרה 2: 13/2
ב 23/2 יום שישי בטא 26.1
25/2 יום ראשון בטא 98.4
27/2 יום שלישי בטא 422.1
1/3 יום חמישי בטא 994.4
6/3 יום שלישי בטא 6766
הבטא עולה יפה אך התחילה מאוד נמוך.
כרגע בשבוע 5 פלוס 6
הרופא טוען שהוא מודאג מתקינות ההריון מאחר והבטא התחיל מאוד נמוך.
אשמח לשמוע את דעתך...
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
פרופ` דוד בידר07/03/2018לא ברור לי למה הרופא מודאג.
בכל אופן יש לעשות מעקב מקובל ויש סיכויים שהכל טוב.
תעשי את כל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טליה07/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת איקוקלומין כדור פוריותרות06/03/2018
מה קורה אם לקחתי כדור איקוקלומין ל4 ימים במקום 5 זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאל
פרופ` דוד בידר07/03/2018לא זה בסדר ואין בעיה בין 4 ל 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להצלחת החזרת עובר מוקפאגילי06/03/2018
ללא הורמונים בכלל!!!
האם היו הצלחות בהחזרת עובר ללא תמיכה לאחר החזרת עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה
פרופ` דוד בידר07/03/2018יש, רק שזה תלוי בגיל ובמצב העובר שיופשר.
בכל אופן זה תמיד פחות אוב מטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתינה לבדיקת דופק בחששות רביםאנונימית06/03/2018
בת 27 על רקע pco אבל עם מחזור סדיר.
Ivf ראשון החזרת מוקפא בלסטוצ יום 6. בטא 640 לאחר יומים בטא 1500. מחכה בקוצר רוח לבדיקת דופק.
מה הסיכויים שלי לשמוע דופק והריון תקין?
האם הריון ivf יש לו יותר סיכוי הפלות?
חוששת מאוד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, אפשר לשאול משהו ?
ליהי06/03/2018
קודם כל המון מזל טוב ! מאחלת לך שימשך תקין ועגול.
אפשר לשאול מה הרגשת שנקלט ההריון ?והאם יש לך כאבי מחזור והפרשות ? אני מחכה לביטא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושות
אנונימית06/03/2018תודה רבה..הלוואי..
האמת שלא הרגשתי שום דבר מיוחד . לא כאב חזה, וממש בקטנה כאבי מחזור רגילים.. הפרשות כן אבל בגלל הקרינון.
ועכשיו חוץ מחזה כואב אין תחושות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים
פרופ` דוד בידר06/03/2018הסיכויים טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגרסטון אחרי הזרעהטלי06/03/2018
שלום , מתי בד"כ נהוג להתחיל תמיכת פרוגרסטון אחרי ההזרעה ? יום אחרי ההזרעה ? שבוע אחרי ההזרעה ?
ולכמה ימים בסה"כ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום אחרי.
ליאן06/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר06/03/2018אין צורך בתמיכה אחרי החזרות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כשיש בעיה בגופיף הצהוב?
ליאן06/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופ' ,
טלי07/03/2018
אני שאלתי על תמיכה לאחר הזרעה - אז התכוונת לרשום:
אין צורך בתמיכה אחרי הזרעה ?
רוצה לוודא.
תודה רבה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר07/03/2018אין באמת דבר כזה של בעיה בזקיק הצהוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים עם הבעיה שלי?לאה06/03/2018
שלום .
אני מטופלת בivf כבר שנה וחצי
הבעיה היא אצלי אני בת 39 בעבר ילדתי. יש לי היום אנדימטריוס בדרגה בנונית ושרירין שהוא מחוץ לרחם אבל מעוות את חלל הרחם, עברתי היסטרוקפיה הבחנתית ובסוף החליטו לא להסיר לי את השרירן מכיוון שזה יכול לפגוע לי ברחם וגם שלוקח זמן החלמה אז הרופאים המליצו לוותר על הסרת השרירין .כרגע נתנו לי 3 חודשים דקפפטיל במינון של 3.75 כל זריקה בהפרש של חודש ולאחר הזריקה ה 3 התחלתי פרטוקול חדש .כרגע החדירו לי 3 עוברים ואני בהמתנה לבטא .רציתי לדעת מה הסיכוי להריון... עם הבעיה שיש לי ועם הטיפול שנתנו לי יחד עם גילי .מציינת שזה כבר ivf רביעי שלי אחרי הפסקה ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2018בנתונים שציינת יש לך בהחלט סיכוי טוב להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה ?
לאה06/03/2018אמרו לי להגיע ב 13 לחודש זה לא מאוחר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)