מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל הריון לאחר החזרת מוקפאיםאנונימית27/02/2018
שלום
אחרי החזרת עובר מוקפא בלסטו' יום 6.
בטא 646
תאריך וסת אחרונה 29.1
תאריך החזרה 15.2
באיזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיל
פרופ` דוד בידר27/02/2018הוסת האחרון צריך להיחשב כ 1.2.18
את שבוע 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוב שחלתי? האם יש סכנה? אם כן איך מונעים מה עושים שהשחלות יתרקונו מתי זה קורה?נעמה27/02/2018
האם יש מצב לסיבוב של השחלה? (מצרפת קובץ)
הפסקת טיפול. הייתי מיועדת להזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב
פרופ` דוד בידר27/02/2018מדוע פתאום שאלת על סבב?
סבב יכול להיות גם עקב גירויי , גם אחרי טיפולי הפריה וגם ללא שום טיפול.
הסיכויים לסבב, בכל מקרה ,קטנים ואני לא חושב שלך זה יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב שחלתי
בר27/02/2018היי..שואלת על סבב
שחלתי כיוון
שהאחות אמרה לי
שרצוי לקחת
פרוגסטרון
כדי שלא יהיה סבב
ושהזקיקים ייעלמו
..לא מעוניינת
בפרוגסטרון.
שאלה נוספת
האם לדעתך
אפשר לקיים יחסים?
אמרו לי שלא מחשש
להיריון מרובה עוברים.
לא באמת מאמינה
שזה יקרה
והלב שלי כואב
מלפספס את החודש
..מצרפת לך גם
בדיקות דם מהיום..
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב
פרופ` דוד בידר28/02/2018האחות מבלבלת את המוח.
אין בעיה מיחסים ולא יהיה סבב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר מבנים ציסטים ברחםת27/02/2018
מספר מבנים ציסטים ברחם, שלא היו במעקבים הקודמים. כן כן ברחם. ולא בשחלה, תיתנו קצת קרדיט לכותבות פה שהן לא מפגרות לגמרי, ויודעות להבחין בין רחם ושחלה. יום 6 לסטימולציה, האם זה בעייתי? ישפיע על הטיפול? חודש וחצי אחרי גרידה, US ביקורת רחם היה ריק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנים
פרופ` דוד בידר27/02/2018לרוב מדובר במבנים בצואר הרחם הנקראים ציסטות נבוטיין והן לא מהוות בעיה.
אם זה משהוא אחר תשלחי מה כתב הבודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה- מבנים ציסטים
צ27/02/2018הציסטות הן בפונדוס, ובדופן האחורית של הרחם, ולא בצוואר. מדאיג? מהווה בעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות
פרופ` דוד בידר28/02/2018לא מדאיג, יתכן ומדובר בשרירנים..
לא שלחת תמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
גגג28/02/2018שרירנים לא צצים פתאום תוך שלושה ימים, ושרירנים במרקם אחר מציסטה נוזלית.. זה לא ממש עוזר. בהנחה שאלו ציסטות מלאות בנוזל-
1. האם זה כתוצאה מהסטימולציה?
2. האם פוגע בטיפול?
3. האם חולף?
בבקשה תענו תשובה קוהרנטית המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות
פרופ` דוד בידר28/02/2018זה בטוח לא מהתרופות
תשלחי תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
גגג01/03/2018.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
כככ03/03/2018אשמח מאוד לדעת מה אבחנתך. האם אדנומיוזיס? מה עוד באבחנה מבדלת? עד כה מחזורים קצרים וקלים ללא כאבים או קרישים. האם יכול להיות כתוצאה מהגרידה, ובעיקר האם ישפיע על הטיפול? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות
פרופ` דוד בידר05/03/2018בת כמה את.?
הגרידה הייתה לפני חודש וחצי, מתי נעשתה הבדיקה במהלך המחזור?
האם לקחת תרופות לאחר הגרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
פ05/03/201833. מטרגין. US שבועיים לאחר הגרידה.
US פה מיום 8 למחזור.
זה לא נראה טוב נכון?
עכשיו אני אפילו עוד יותר מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות
פרופ` דוד בידר06/03/2018צריך לבדוק זרימות דם לציסטות האלה.
אם זה לא חולף בבדיקת אולטרה סאונד חוזרת, ויש זרימות דם לציסטות ,כדאי לעשות היסטרוסקופיה לשלילת שאריות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים יום 6 להיפרסטימולציהת27/02/2018
שלום. במהלך מעקב זקיקים יום 6 להיפרסטימולציה, הופעה של מבנים ציסטים ברחם. מה משמעותם? האם ישפיעו על המשך טיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר על השחלות,ולא הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם ולא שחלה
לא סתומה27/02/2018תודה פרופסור, אני יודעת מה ההבדל בין שחלה ורחם, והמיסטות הן ברחם. מספר מבנים ציסטים קטנים בדופן האחורית של הרחם, מה המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שהחצוצרות לא סתומותריבה27/02/2018
שלום רב.
אני רוצה לבדוק שהחצוצרות שלי לא סתומות - איזה בדיקה עלי לבצע? האם צילום רחם או היסטרוסקופיה אבחנתית ?
מה יותר אמין ? ומה פחות כואב ?
תודה, ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהיגה לאחר החזרת בלאסטוציסטיםמרים26/02/2018
1-האם מותר לנהוג או לנסוע באוטובוס לאחר ההחזרה ? אני פוחדת מהקפיצות בכביש.
2-מתי מותר לקיים יחסי מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.מותר2.כעבור יומיים מההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות גונאח לא במרווחי זמן שוויםריקי26/02/2018
שלום רב.אני צריכה להזריק גונאל אף המינון 75 5 פעמים ולהתחיל במעקב.כתוצאה מאילוצים שונים,במקום שיהיה מרווחי זמן 24 שעות בין הזרקה להזרקה,כתוצאה מאילוצים שונים זה יהיה 24 ואחרי זה 12 ואחרי זה 36 ואחרי זה 24.האם זה"מותר"ומה המשמעות מבחינת אפקטיביות הטיפול אם זה יהיה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פערי הזמן גדולים מדי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני בטא - עם בחילות וכאבי רטשמעיין26/02/2018
שלום
אני 11 יום לאחר החזרת עוברים.
מחר בטא
יש לי גם כאבי ראש וגם בחילות
האם זה סימן להריון עוד לפני בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר בלסטוציסט יום 5מור26/02/2018
היי
החזרה הייתה ב18.2 מתי ניתן לבצע בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל באותו יום של ההחזרה
מור26/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא לפני ה-28 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בטא
מור28/02/2018527 IU/L מעיד על הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול רפואי בטיפולי פיריוןדנה26/02/2018
שלום..רוצה לשאול למה אישה בטיפולי פיריון חייבת לעבור פרוטוקול רפואי שבכלל לא מתאים לה. 3 הזרעות עם הורמונים ורק אם לא מצליח אז הפרייה חוץ גופית. אז נכון בנשים שאין להם ביוץ ,וגבר שיש בעיה מסויימת של זרע אז הגיוני אבל אישה שמבייצת וכל הבדיקות תקינות והזרע מעולה פלוס אפילו בחודשים ספונטניים לפעמים מבייצת שני זקיקים יפים למה צריך למוטט עם הפרוטוקול הזה??? עשיתי 2 הזרעות טבעיות עכשיו התחלתי חודש אחד טיפול הורמונלי שניפסק כי הרופאה לא ציפתה שאגיב טוב מדיי??? הרי אם יש חודשים שאני מבייצת 2 זקיקים למה שטיפול הורמונלי יעזור לי??? למה לא נותנים לי ישר הפרייה חוץ גופית .?? לכל אישה צריך להיות פרוטקול שמתאים לה אז למה כולן חייבות לעבור קודם 3 הזרעות עם הורמונים?? כולן על אותו הפרוטוקול..אשמח לקבל מענה שיגרום לי להבין את המערכת המוזרה הזאת..תודה
טיפול באי פריון על רקע בלתי מוסבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2018העובדות מדברות בעד עצמן-טיפול משולב בהשריית ביוץ+הזרעות תוך רחמיות מעלה את סיכוייך פי 4 להרות על פני מחזור ספונטני בגלל שילוב גורמים המעצימים את פוטנציאל ההתעברות הן בגלל השינויים ההורמונאליים,מספר הזקיקים הבשלים,התיזמון האופטימאלי,איכות זרע משופרת ומרוכזת העוברת צהליך העשרה וקפסיטציה,הזרקה ישירה לרחם.
לכן הגיוני חבצע מספר טיפולים כאלו המעניקים סיכוי של עד 60% להרות לפני פניה שרירותית להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול הזוי
בר26/02/2018אוקיי אז למצבי
הזרעה טבעית
שעושים השבחה
של הזרע
גם לא עזר
אני מתעקשת
על הפרייה
חוץ גופית ללא הורמונים.
עשיתי 2 הזרעות
טבעיות שלא צלחו
וניסיתי סבב הורמונלי
שהשאיר אותי בטראומה
לא מוכנה שוב
איך אפשר לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול הזוי
בר26/02/2018אוקיי אז למצבי
הזרעה טבעית
שעושים השבחה
של הזרע
גם לא עזר
אני מתעקשת
על הפרייה
חוץ גופית ללא הורמונים.
עשיתי 2 הזרעות
טבעיות שלא צלחו
וניסיתי סבב הורמונלי
שהשאיר אותי בטראומה
לא מוכנה שוב
איך אפשר לעזור לי?
מה האופציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי זאת באופן פרטי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה חוץ גופית
בר27/02/2018אבצע באופן פרטי
תוכל להגיד לי בערך
כמה עולה לעשות הפרייה
חוץ גופית על בסיס
מחזור טבעי? יודעת שזה
יקר. רוצה לדעת כמה
בערך?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ כמה ימים אחרי שאיבהדניאלה26/02/2018
שלום לכם. ביום שלישי בשבוע שעבר עברתי שאיבה והיו לי קצת כאבים ביום שאחרי (לא משהו קיצוני).שלושה ימים לאחר מכן השתתפתי בריצת 10 קמ שאני נערכת לקראתה זמן רב.
כשחזרתי הביתה ועשיתי פיפי הוא היה בגוון אדום ונורא נבהלתי. זה. הדם לא הגיע מהנרתיק...
נורא נבהלתי אבל יכול להיות שהצבע האדום היה מסלק שאכלתי? בכל אופן, אני כבר אחרי החזרה ומרגישה מצויין.. רק לדעת מה זה יכול להיות? אף פעם לא קרה לי בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין חכך משמעות לגבי הצוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן של אוביטרל בשתן ובדםיעל25/02/2018
כמה זמן אוביטרל נשאר בשתן?
כמה זמן אוביטרל מופיע בדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר26/02/2018סביב 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בשתן עד מתייעל25/02/2018
שלום הוחזר לי עובר יום 6 ב20.2.18 .
באותו היום הזרקתי אוביטרל מזרק שלם.
היום בערב 25.2.18 ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית עם פס חלש.
האם הבדיקה מהימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר26/02/2018יכול להיות, האוביטרל יכול להיות בדם סביב 4-5 ימים.
תעשי בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט בדיקת הריון
יעל26/02/2018אפשר לבצע כבר דם או מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפחות7 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם, אודה לעזרה. אני בחודש ללא טיפולים ותמיכה. מה מעידות התוצאות? האם המחזור קרב?דנה25/02/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` דוד בידר26/02/2018את אחרי ביוץ ווסת יכולה להגיע , פלוס מינוס כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה סיכוי להריון?
דנה26/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיד תיתכן אפשרות כזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך להעריך לפי התוצאות שקיבלתי ביום ראשון?
דנה27/02/2018במקרה עשו לי את הבדיקה של ההורמונים (עשיתי בדיקות אחרות ומשכו גם את זה)
הייתי צריכה לקבל היום, אני לא מרגישה שום סימן של הריון
ולא מסוגלת לעשות את ביטה אחת ולראות שלילי
החל מהבוקר נחשב שמאחר לי
E 348
LH2.38
P 27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין דרך ודאית להתנבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא עם הכפלה לא תקינה לאחר החזרהשולמית25/02/2018
ב 18 לחודש ביטא 23
ב 20 לחודש ביטא 57
ב 25 לחודש ביטא 104
האם עדיין סיכוי שזה יהיה תקין?נאמר לי שהמינימום התקין להכפלה זה 1.4
באם יש סיכוי שנשאר אחד מתוך 2 שהוחזרו?
או שאין סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר26/02/2018לעליה זו סיכויים קטנים להתפתחות הריון אך עדיין לא סופי.
בדיקה נוספת תגיד מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)