מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ספירת שבועות אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפאיאנה14/03/2018
צהריים טובים
ב28.2.18 הייתה החזרה של בלסטוציסט מוקפא בן 5 ימים.
ב11.3.18 בטא ראשונה הייתה 70
13.3.18 בטא שניה הייתה 129.
באיזה שבוע אני?
מצי אפשר לעשות us דופק?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת שבוע לאחר ההחזרה
ד``ר אליעזר גירש15/03/2018שלום יאנה,
החזרת בלסטוציסט (זה יום 5 של עובר ויום 5 לאחר "ביוץ").
החישוב הוא 14 יום לפני הביוץ - תחילת מחזור, ז.א. שהחזרת בלסטוציסט בוצע ביום ה-19 (כמעט 3 שבועות). היום 15 במרץ, אז 19+15 = 34 יום. את מתקרבת לסוף שבוע 5.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בכל מקרה מתקבל הרושם שערכי הביטה אינם מצביעים על היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת amhריקי14/03/2018
שלום.
התקבלה תשובת AMH שעשיתי בסוף פברואר כשגילי היה 43 ועוד 4 חודשים
יצא 0.99
תוצאה זו-לאיזה גיל זו נחשבת תוצאה ממוצעת?
והאם לגילי זו נחשבת לתוצאה טובה והאם לפי התוצאה יש טעם לנסיונותיי להגיע להריון תקין עד גיל 45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רזרבה שחלתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2018התוצאה מצביעה על רזרבה שחלתית תקינה לגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף לגבי התוצאה
ריקי14/03/20180.99 amh זה רק"תקין"לגיל 43 ועוד 4 חודשים?זה לא ערך שהוא יחסית טוב לגיל? ואם זה יותר טוב מהממוצע לגיל אז עבור איזה גיל פחות או יותר תוצאה של 0.99 נחשבת לממוצעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שנות ה-30
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יד סיכוי? ומה זה אומר?תקווה חדשה14/03/2018
דר שלום רב,
בוצעה שאיבה ב21/2 ויומיים לאחר מכן החזרה 23/2 החזרה של עובר אחד.
תוצאות בטא - 7/3 - 21
11/3 - 69
13/3 - 85
הבנו שזה לא תקין, האם יש עוד סיכוי או שלהספיד? מה הסיכונים שיש ולמה לצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבצע הזרעה מחרתהילה13/03/2018
היי
צריכה לעשות הזרעה מחר..האם אפשר לבצע את ההזרעה כשלוש/ ארבע שעות מהרגע שבעלי נותן את הזרע? או שהזרע ייהרס? פשוט לא מוצאת מחליפה לבוקר בעבודה ולא מוצאת פיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2018הזרע המושבח פעיל ושורד זמן רב,כך שמספר שעות הנו יסר משמעות מהותית לגבי תוצאות הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב נכון של שבוע ההריוןשירה13/03/2018
הוחזר בלאסטוציסט אחד בתאריך 25.02.2018 וסת אחרונה 08.01 ומאז אני עם תמיכה של קרינון . כעבור 14 יום ממועד ההחזרה תשובת ביטא 2600. איך לחשב באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלצסטו ובטא האם תקין?לינוי13/03/2018
היום הייתי ביחידת ivf שם עשו בדיקת דופק ראשונה והיה דופק תודה לאל.
אני רוצה בבקשה שתגידי לו אם זה תקין גודל העובר.
עשיתי החזרה ב14/2
עובר בלצסטו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור אשכנזי-פלייז
לינוי13/03/2018עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאי האיחסון של גונאל Fריקי13/03/2018
בוקר טוב.
לקחתי מדחום לבדוק את הטמפרטורה של המקרר בו אני מאחסנת את התרופה הנ"ל.
אמורים לאחסן בטמפרטורה 2 עד 8 מעלות זה טמפרטורת מקרר אך בפועל המקרר שבו איחסנתי היה עם טמפ' 1 עד 1 וחצי מעלות וזה היה בטמפ' זו כנראה מפפר שבועות(כנראה שבועיים-שלושה או יותר)
האם לדעתכם כדאי לזרוק את התרופה ולקנות חדשה או זה לא קריטי והיא לא התקלקלה?
אחרי הגילוי הנ"ל העלתי את הטמפ' במקרר שתתאים לתנאי האיחסון המומלצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונל-אייסון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018להערכתי בתנאי הטמפרטורה שציינת לא נגרם נזק לתכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ לאחר החזרת עובריםמירי13/03/2018
בשבת החזירו עובר מוקפא 3 ימים.
הייתי במנוחה שבת וראשון עד שני בצהריים.
אתמול בערב נתקלתי במקרה מאוד קשה.
אישה איבדה את הכרתה בעבודה. הזמנתי ניידת. אך הבנתי שעלי לפעול מהר. עד שהניידת הגיע הצלחתי להחזיר את האישה להכרתה. ונאלצתי לסחוב אותה קצת מאזור שעשוי להיות מסוכן עבורה. היא אומנם אישה רזה , בערך 45 קג.
אך הלחץ והמאמץ של הסחיבה גרמו לי לכאב בטן קשים נורא בלילה.
הרמתי רגליים על כרית כל לילה והבוקר חלפו הכאב בטן.
מה הסיכוי שהמקרה יכול לגרום לאי קליטה של עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאמץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018אין סיכוי שהאירוע השפיע על סיכוייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה,נוספת
מירי13/03/2018ההחזרה היתה בשבת בבוקר. עובר יום שלוש.
מתי אמורה להיות ההשרשה?
אשמח להבין כיצד; אין סיכוי שהמקרה השפיע על הסיכויים?
סחבתי אישה ששוקלת בערך 45-42 קג. לא יכולתי להשאיר אותה במקום שיגרום לה לסיכון.
הרי אומרים שאסור להפעיל מאמץ ובטח לא לסחוב מעל 3 קג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אספר לך עליי
לינוי14/03/2018בדיוק בימים שאמור היה להיות התשרשות של העובר שהוחזר לי,הבן שלי בן 3 לא הרגיש טוב לילות שלמים התקפל מכאבי בטן והרמתי אותו בעמידה המון המון המון,ובטוח מעל 3 קילו.
והעובר השתרש.
שזה אמור להקלט זה נקלט וכשזה לא אז לא.
תחשבי על הריונות ספונטניים שנשים מתנהגות רגיל וברחם גדל לו עובר,עד האיחור בווסט.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד. אך...
מירי14/03/2018יש הבדל בין ילד בן שלוש לבין אישה ששוקלת 45 קג.
תשובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2018כעבור יומיים שלושה מההחזרה,המאמץ אינו משפיע על הרחם ורירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מירי14/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית 2 פסים ברורים.
מירי21/03/2018אתמול היו כאבי בטן חזקים ומעט דימום.
הגברתי תמיכה ל 4 אוטרוגסטן 200.
היום בדיה ביתית 2 פסים ברורים.
הרופא ביקש מני לעשות היום בדיקת בטא בגלל הדימום שהיה אתמול.
מה הסיכוי שהפס בבדיקה הביתית משאריות של אוביטרל שהזרקתי ב 10/3?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא חיובית!!! לא מאמינה!!!!
מירי21/03/2018אחרי מה שעברתי אמרתי לעצמי שאין סיכוי!!! לסחוב אישה ששוקל 45 קג לנסות להרים אותה. מזל שלא ויתרתי והמשכתי עם התמיכה.
מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלת חיים קבלת חיים!!
לינוי21/03/2018כייף לשמועע
מזל טוב!!
המשך הריון תקין ומשעמם שהסתיים בידיים מלאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן!!! תודה רבה לינוי!!!!
מירי22/03/2018אני עדיין לא מעכלת שאני בהריון!!!!
בהצלחה בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מירי22/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב מירי !!
קרן22/03/2018
טוב שעדכנת , סיפור מרגש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מזל טוב כמה זמן בדקת ביתית אחרי אוביטרל
לימי22/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קרן ולימי :)
מירי22/03/2018לימי, בדקתי ביום ה 11 להחזרה.
בהצלחה לכולן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה פרופסור ג'קי.
מירי24/03/2018מאחלת לכולן בהצלחה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות מעט דמיותשרון12/03/2018
שלום
אני 11 יום אחרי הזרעה. בדיקת הריון ביתית חיובית. טרם הספקתי לעשות בטא. היום הופיעו מעט הפרשות חומות. למה זה קורה? והאם יש מה לעשות?
בנוסף, קבלתי מרופא המלצה לקלקסן ואנדומטרין, החל מבטא.. האם בטא צריך לעשות אחרי יום המחזור המשוער או שאפשר גם לפני?
פשוט אם אני כבר בהריון אז למה להמתין עד לבטא... אני סובלת מהפלות חוזרות והריונות כימיים מרובים ודואגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018בצעי בדיקת ביטה לאלתר,תקחי תמיכה כנדרש ובצעי ביקורת ביטה תוך יומיים להעריך את המשך התפתחות ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בטא
שרון14/03/201812 יום להזרעה וביוץ. 14 יום אוביטרל. ערך 53. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות של קרינוןלינוי12/03/2018
אני בשבוע 6+2
מחר אני אמורה לבדוק דופק ביחידה מקווה שהכל יהיה תקין.
שאלה-אני משתמשת בקרינון 3 פעמים ביום כתמיכה,
יש פעמים שיוצאים לי גרגירים של התמיכה עצמה בצבע חום/שחור.ויש פעמים שהתמיכה יוצאת בצבע שלה,ויש פעמים שזה יותר מגרגירים כאילו הרבה מהקרינון יוצא בצבע חום שחור.
חשוב לצייון שזה לא דימום,המוליך של הקרינון יוצא נקי וכן הניגוב עצמו.
מימה זה יכול להיות?האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
אנונימית13/03/2018גם לי אותו דבר.
כבר כמעט חודש לוקחת קרינון פעמיים ביום בוקר וערב .
הקרינון רובו יוצא בצבע חום שחור.
אין הכתמות על התחתונית או בניגוב.
חוששת מאוד ממה זה נובע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018זוהי ההפרשה שנוצרת בעקבות ספיגת הקרינון בנרתיק-הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות וזמן שאיבהיעל12/03/2018
שלום רב,
רציתי להתייעץ אתכם לגבי תוצאות הבדיקות וזמן השאיבה :
6 ימים הורמונים (5 ימיםגונאל 300, 1 יום מונופור 300)
ומתוכם 3 ימים גם צטרוטייד
תוצאת בדיקת דם:
אסטרודיול 6210.1
פרוגסטרון 2.2
LH 2.2
מעקב זקיקים
זקיקים שמאל 13, 12
זקיקים ימין 19, 19.5, 16, 10
רירית 5.8
בדרך כלל לפני שאיבה אסטרודיול מגיע ל- 10,000 , פרוגסטרון 2.5 בערך.
האם הערכים מהבדיקה הנוכחית תקינים?
מתי אמורה להיות שאיבה עם ערכים כאלה?
מה המשמעות של השינוי בערכים? ערכים גבוהים תקינים יותר? האם זה מעיד על איכות ביצית?
אשמח על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2018ערכים תקינים יש להמשיך במעקב עד להבשלת הזקיקים למתן היעודי של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי של מחזור חזקיםאביה12/03/2018
שלום מחר יש לי בטא אני ביום ה 15 אחרי ההחזרה של 4 עוברים , עם תמיכה של אוביטרל חצי מזרק שקיבלתי לפני שבוע .כבר שבוע יש לי כאבי מחזור חזקים כאילו אני עומדת לקבל בכל רגע ורוב הפעמים אני שלילית שאולי לא נקלטתי להריון, ככה שבוע זה כאבים שבאים והולכים .והמחזור לא מגיע לשמחתי .
השאלה שלי 1. האם יש כאבי מחזור בעוצמות גבוהות גם כאשר יש הריון ?
2.ואם יש הריון למה יש כאבים כאלה חזקים בבטן ממה זה נובע? יכול להיות שזה הרחם שמתרחב לקראת ההריון ?
יש לציין שכבר שאני בפרוטוקול ארוך של דקא ולא קיבלתי מחזור כבר 3 חודשים
תודה מראש מהאחת שמתחרפת כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא בודקת ביטא ? תלכי לבדוק..
מאיה12/03/2018
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בודקת בטא
אביה12/03/2018בגלל בשפעת האוביטרל
1.האפשרות קיימת2.האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם הפרוגסטרון צריך לעלות ?ורד12/03/2018
שלום פרופ' ,
עשיתי שתי בדיקות ביטא לאחר הזרעה (אחת אחרי 14 יום ושניה אחרי 17 יום)
הביטא הוכפלה ב"ה אבל הפרוגרסטון נשאר סביב 52-53 nmol/L
האם זה תקין או מצריך תמיכה ??
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי שיטת דואל טריגריעל11/03/2018
מה זה שיטת דואל טריגר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואל טריגר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2018זהו פרוטוקול טיפולי העושה שימוש בשני תכשירים במטרה להפיק הליך הורמונאלי אופטימאלי בעיקר במקרים של תגובה ירודה וכישלון יוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל12/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא גיל הריוןסתם אחת11/03/2018
היי,
עברתי החזרת בלסטוציסט מוקפא ב- 23/02 וב- 05/03 בטא 233 שעלתה כל יומיים, באיזה שבוע אני?
ואיך מחשבים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 5
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)