מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי IVF עקב תסמונת קלייפלנטרפרפר28/02/2018
שלום,
אני עוברת טיפול IVF עקב תסמונת קלייפלנטר של בעלי.
עשיתי כבר שתי שאיבות.
בראשונה נשאבו 9 ביציות, 6 הופרו ונשארו 2 ליום 5.
פעמיים החדירו עובר ולא נקלט.
שאיבה שנייה: 15 ביציות נשאבו, 6 הופרו, החדירו לי 2 ואתמול קיבלתי תשובת בטא 9.
האחות אמרה שאני צריכה להפסיק תמיכה כי התשובה כנראה שלילית.
רציתי לדעת למה הטיפולים לא מצליחים?
מה יכולות להיות הסיבות והאם זה נורמלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ` דוד בידר01/03/2018האבחנה של אי הפריון שלך היא בעית גבר.
בטיפולי הפריה נוצרים עוברים וכאשר המבנה הגנטי שלהם לא תקין אזי לא יקלטו.
באין ברירה יש להמשיך בטיפולים ובהחדרת עובר
תקין יהיה הריון.
באופן כללי הסיכויים להריון ללא טיפול הוא כ 50% לחודש ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הפרייה - ביצית שלא הופרתהאנונימית מודאגת28/02/2018
ביום שלישי שאבו לי 4 ביציות, היום התקשרו אלי ואמרו לי שרק ביצית אחת מתאימה ואולם לאחר תרומת הזרע לא הצליחה ההפריה וששמו את הביצית באינקובטור להסתכלות או משהו כזה ושמחר יודיעו לי מה עלה בגורלה. מה הסיכוים במצב כזה שהביצית תצליח להיות מופרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר01/03/2018קלושים, ואין הריונות מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת תינוק לא בריא בגיל 44ריקי28/02/2018
שלום רב.
נניח הריון בגיל 43 ולידה ב44.
למרות כל הבדיקות המתקדמות שיש בימינו ובהנחה שמשתמשים בהם-מהי הסבירות פחות או יותר של לידת ילוד"לא תקין"או לא לגמרי תקין כלומר עם פגם או מום כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר01/03/2018נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרון לאחר טיפול ivfשרית28/02/2018
שלום,
לאחר החזרת שני עוברים.
בטא ראשונה: 145 פרוגסטרון 19
בטא שניה: 545 פרוגסטרון 35
בטא שלישית: 1386 פרוגסטרון 35
כל הבדיקות נעשו בהפרש של יומיים.
כתמיכה לוקחת אוטרוגסטן 200 - 4 כדורים ביום.
אסטרופם - 2 כדורים ביום.
ובנוסף, דופאסטון פעם אחת ביום.
האם ערכי הפרוגסטרון תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ` דוד בידר01/03/2018הערכים תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פרוטוקול ארוך מתחיל ביום ה-21טל28/02/2018
אם פרוטוקול ארוך מתחיל ביום ה-21, בין הביוץ לוסת - איך יודעים שלא היתה השתרשות? או שפשוט לא יודעים?
אם כן נקלט עובר, התרופות שנותנים לדיכוי יפגעו בהתפתחות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך
פרופ` דוד בידר28/02/2018הפרוטוקול אכן מתחיל ביום 21.
לא פוגע בהשתרשות ולא פוגע בעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים אחרי החזרת עובריםאורית28/02/2018
אני אחרי החזרה של 3 עוברים שהחזרו לפני 4 ימים
עם תמיכה של חצי אוביטרל כל כמה ימים , היום ראיתי שיש לי הפרשות חומות ובדרך כלל לפני מחזור מופיע לי הפרשות חומות בתחתון .
מה הסיכוי שהטיפול יצליח ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר28/02/2018ההפרשות החומות זה דם ישן וקרוב לודאי עקב הטיפול ואין להם משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם קשר לשרירן ואנדימטריוס?
אורית28/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
פרופ` דוד בידר01/03/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ושבע הפלות חוזרותשרון28/02/2018
שלום רב
אני בת 39, אמא לשניים. עברתי 7 הפלות כשה 4 האחרנות ברצף... מנסה כבר שנתיים וכל פעם נופל... מומחה להפלות המליץ על קלקסן, בדיקת פרוטאין s שלי גבולית והוא סבור שזו הבעיה. הרופא המטפל מתנגד בכל תוקף כי טוען שכבר יש ילדים ויהיו עוד. בנתיים אני גם מתבגרת וגם חווה עוד אובדנים... מה דעתך בנושא? האם לקחת למרות ההתנגדות שלו? אין לו טענה מסוימת רק שקלקסן זה לא סוכריות. גם הפלות זה לא סוכריות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר28/02/2018הייתי נותן קלקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי החזרת עובריםלוקה28/02/2018
היי, אני בדיוק שבוע לאחר החזרת 2 עוברים (פלסטו). עד לפני יומיים החזה היה מאוד מתוח וכואב וביומיים האחרונים הוא מרגיש די רגיל. שלשום לאחר מתן פיפי בניגוב יצא ממש מעט הפרשה חומה בהירה יחד עם שאריות אנדרומטין. והיום גם כן לאחר פיפי על גבי הניגוב ממש ס"מ של הפרשה אדמדמה כהה מאוד. האם זה מעיד על משהו לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ` דוד בידר28/02/2018לא מעיד על כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גם המחזור יקדים?אורית28/02/2018
שלום לפרופסורים.
לפני כשבוע עברתי טיפול עם גונאל.
כתוצה מלקיחת הגונאל הביוץ הקדים ב-3 ימים . האם גם המחזור צפוי להקדים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקדים
פרופ` דוד בידר28/02/2018באופן עקרוני צריך להקדים עקב הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי הזרעה בבנק הזרעאני28/02/2018
שלום , היום עשיתי הזרעה בבנק הזרע . הרופא חיבר את המנה למזרק ואז שם אותה על השולחן איפה שכל הציוד. לאחר כמה שניות הוא עשה איזושהי תנועה והפיל ובטעות את המנה עם המזרק על הריצפה ואז מיד הרים אותה.
האם נראה לך שנגרם נזק למנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנה
פרופ` דוד בידר28/02/2018לא נגרם שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול טורדני והחזרת עובריםרוני27/02/2018
שלום רב.
מזה כשבוע יש לי שיעול טורדני. מעבר לזה אין כאבים אחרים שקשורים. אתמול עשו לי החזרת עוברים. האם השיעול יכול לפגוע בקליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
פרופ` דוד בידר28/02/2018לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבדיקה הזאת אומרת? והאם התוצאה תקינה? הבדיקה נעשתה בתחילת המחזורaaa27/02/2018
PT-INR 0.94 INR
PT-SEC 11.1 Sec
PT % 108 %
FIBRINOGEN CALCU 335 mg/dL
APTT-sec 31.9 Sec
APTT-R 1.15 Ratio* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר28/02/2018הבדיקה בודקת עניני קרישיות והיא תקינה ואין לה שום משמעות.
זנ נעשה בדרך כלל לפני פעולה כרורגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן ודימום אחר החזרהמישהי27/02/2018
שאיבת ביציות יום 18/2. החזרת עובר 22/2. בלסטוציסט. 24/2 כבר החל דימום שנמשך עד עכשיו. דם אדום, טיפות מעטות גם באסלה. נראה היטב בניגוב. מקבלת פרונטוגסט חצי אמפולה כל יום +2 נרות אוטרוגסטן. הרופא מעודכן והנחה להמשיך ככה. אבל תוצאת ב.שתן הגיעה כעת ממיון: "צמיחה דלה". עד כמה דחוף לעדכן את הרופא? האם יכול לחכות למחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן
פרופ` דוד בידר28/02/2018השתן- אין שום דחיפות.
הדימום, קרוב לודאי , עקב ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין הורמונים וגזיםאני27/02/2018
שלום. האם ידוע שגונל ואוביטרל גורמים לפעילות יתרה במעיים וגזים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
פרופ` דוד בידר28/02/2018לא ידוע, אם זה היה ככה היינו מייצריםן גזים במקום לחפש אותם בים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תשובה מצחיקה :) תודה!
אני28/02/2018
כייף לצחוק :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלי היום ה-2 לווסתשני27/02/2018
בת 28 בריאה ללא ילדים, אחרי 5 הזרעות שלא צלחו.
האם הנתונים מדאיגים?
TSH 1.67
DHEA SULPHATE 301.5
PROLACTIN 16.37
FSH 9.73
LH 9.9
ESTRADIOL 33.6
TESTOSTERONE- TOTAL 0.27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שני27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום עשיתי בדיקת דם (יום 3 לווסת)
שני28/02/2018LH 8.2 IU/L
ESTRADIOL (E-2) 176 pmol/L
PROGESTERONE 1.4 nmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר28/02/2018הבדיקות בגבולות הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)