מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוצים של 21 יוםמורן11/11/2017
שאלה לד״ר בידר
דר בידר,אתה טוען בהרבה תגובות שביוץ טבעי ביום 21 פחות טוב מביוץ ביום 14.מה אתה מציע לעשות לנשים עם מחזורים של 35 יום.מה כדאי לעשות כדי להיקלט להריון אם ביוץ חל ביום 21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר12/11/2017אם אישה לא מצליחה להרות,וסיבת האי קליטה קשורה בביוץ אז יש טיפולים טובים לסדר את התהליך,ואז הסיכויים גדלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב החצוצרות אחרי הפלהמירי11/11/2017
שלום
אני אחרי שתי לידות והפלה אחת שהיה עובר ברחם ונפל.לא מצליחה להיקלט חמישה חודשים.
הרופא הפנה אותי לצילום רחם.אמר שבגלל הפלה יכול להיות שלתוצאה נסתמה.
האם יכול להיות מצב שיש לי חצוצרה אחת או שתיים סתומות אם הצלחתי להיקלט להריון 3 פעמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות
פרופ` דוד בידר12/11/2017הסיכויים קטנים אך נכון לבצע צילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פטריה בהריוןאאא11/11/2017
שלום!!
מתנצלת מראש אם השאלה תשמע קצת מוזרה......
אני בהריון מתקדם ויש לי פטריה בנרתיק
אני ובעלי קימנו יחסי מין ולאחמ״כ באתי במגע עם איבר מינו באמצעות הפה.
האם הפטריה יכולה לעבור לפה ואו לפגוע בעובר בדרך כזו או אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
פרופ` דוד בידר12/11/2017לא תהיה שום פגיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך בעקבות הזרקה מוקדמת של אוביטרלמירי11/11/2017
קיבלתי אוביטרל על זקיק צעיר מדי.זקיק היה 18 ו E2=586.בדרך כלל אני מבייצת על זקיק 22 ו E2 באיזור 1000. לטעמי זה היה מוקדם מדי. רמות פרוגסטרון היו נמוכות מבדרך כלל ווסת קלה יותר.האם זה קשור לתזמון מוקדם של אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
פרופ` דוד בידר11/11/2017לא קשור.
ברגע שניתן אוביטרל יש ביוץ ופרוגסטרון ברמה טובה.
אם אין הריון אז הפרוגסטרון יורד ולא כאשר הפרוגסטרון בסדר אז יהיה הריון בסיכוי טיב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בשליש ראשוןמוריה11/11/2017
אני בשבעו 5
מפחדת לקיים יחסי מין. כי שמעתי שלא כדאי להגיע לאורגזמה כי יש מצב שזה מזיק לעובר
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ` דוד בידר11/11/2017זאת ששמעת ממנה אולי חסר לה אורגזמות.
אפשר לקיים יחסים עם כל המשתמע מזה.,לאורך כל ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות אוביטרל חוץ מתזמון הביוץאירנה11/11/2017
האם לאוביטרל יש עוד יתרונות חוץ מתזמן הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר11/11/2017בעיקר גורם לביוץ טוב מאוד.
יש רופאים שגם נותנים אותו כתמיכה בזמן טיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 16 ימים אחרי אוביטרללימור11/11/2017
שבת שלום.אני 16 ימים אחרי אוביטרל ואין מחזור.מחר בבוקר(ביום ה17)בדיקת דם.האם עוד לפני הבדיקה אפשר לגלות אופטימיות זהירה שיש סבירות של מעל 50 אחוזים שניקלטתי מעצם זה שעברו 16 ימים מהאוביטרל או שעוד מוקדם לקבוע שיש סבירות שכזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי האוביטרל
לימור11/11/2017שכחתי לציין שאני עם תמיכת אנדומטרין אחרי האוביטרל והביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16 ימים
פרופ` דוד בידר11/11/2017לרוב זה סימן טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות של הורמון LHאירנה11/11/2017
מה צריכות להיות רמות של הורמון LH בדם,כדי
שיהיה ביוץ עוד 36 שעות?
האם 10-11 זה מספיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערך לא משקף את הפיק הנדרש שאחריו מתרחש ביוץ תוך 24-28 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי זריקת אוביטרלמירי11/11/2017
האם תרופות להשראת ביוץ כמו אוביטרל גורמות לרמות יותר נמוכות של פרוגסטרון? האם בהזרעה על בסיס אוביטרל,כדאי לקחת תמיכה של פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתן האוביטרל מעודד את הגופיף הצהוב הנוצר לאחר הביוץ להפריש בפועל רמות גבוהות יותר של פרוגסטרון,על פי רוב לא נדרשת תמיכה נוספת של פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטו ועובי הריריתמיכל10/11/2017
היי, אם הבנתי נכון, בלסטוציסטים שהוקפאו ביום השישי צריכים להחזיר לרחם ביום השישי מהביוץ. בטיפול של החזרה על בסיס טבעי , האם עובי הרירית יורד אחרי ביוץ ועדיין מחזירים את העוברים, או שעובי הרירית לא יורד אחרי שישה ימים מהביוץ? לא ממש הבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר10/11/2017עובי הרירית נמדד עד הביוץ
לאחר הביוץ הרירית מתעבה ואין למדוד אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה - טיפול MINI IVF הוספת פרטיםשרי10/11/2017
אני מוסיפה קצת פרטים לשאלה שלי- השבוע מלאו לי 46 ..רווקה..היסטרוסקופיה תקינה...להלן תוצאות הורמונים ביום ה-3 לווסת -DHEA-S: 2.84
FSH-8.1
LH-3.7
TSH-1.42
E2-157
פרוגסטרון- קטן מ 1.5
AMH - 2.19
ביוץ תקין כל 13 יום...מחזור תקין כל 26 יום...
לפני טיפול Mini IVF מתכננת לעשות אותו בחול כי בארץ לא מאשרים לי בגלל הגיל...ואני רוצה לנסות את הביציות שלי..
...רציתי לשמוע חוות דעתך....הרופא אמר לי לקחת גלולות למניעת הריון כ 10 ימים שנקראות YASMIN.. ואחר כך לעשות אולטרא סאונד גניקולוגי.. זקיקים וספירת דם להורמונים...ולאחר מכן הפסקה של עוד כ 10 ימים ואז התחלת טיפול שכנראה יכלול מספר זריקות הורמונליות לפני השאיבה... ואז שאיבה.. האם זה פרוטוקול מוכר ? ? והאם זה נשמע הגיוני ? אני קצת חוששת מנטילת הגלולות...
מה דעתך ? האם לעבור את זה או שזה סתם ניסוי של הקליניקה ? האם יכול להיגרם לי נזק למחזור ולביוץ?
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיני
פרופ` דוד בידר10/11/2017לא יהיה נזק משום טיפול, רק שאין טיפולים כאלה בגילך.
את מבזבזת זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרת מוקפאים שאלהמיכל10/11/2017
שלום,
אני לקראת החזרת מוקפאים שהוקפאו ביום ה- 6, במחזור טבעי ככל הנראה. עשיתי היום מעקב זקיקים, ביום ה- 11 למחזור ויש ביצית בקוטר 23 ממ ממוצע, הרירית בעובי של 9.3 מ"מ , הפרוגסטרון 1.6 והאסטרדיול 1913.
אני כנראה לפני ביוץ, אבל קצת מוזר שהפרוגסטרון די נמוך והביצית גדולה עם פרוגסטרון גבוה....זה בסדר? מתאים לטיפול לדעתך? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
את לפני ביוץ,באשר לתיזמון ההחזרה שלך עלייך לדון עם הרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בזמן טיפוללימור10/11/2017
בוקר טוב.
אני בטיפול אנדומטרין(ובהנחה שהיתה קליטה-אני בסוף שבוע 4).
האם יחסי מין הכוללים החדרת אצבעות של בן הזוג אל הנרתיק כולל הזזה שלהם בתוכו יכולים לגרום לנזק להריון?(בהנחה שנקלט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה במהלך הטיפול
לימור11/11/2017ומה בדבר שימוש בחומר סיכה על בסיס מים KY ג'לי בזמן טיפול אנדומטרין?גם לא סביר שישפיע לרעה על הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על טיפול Mini IVFשרי09/11/2017
אני לפני טיפול Mini IVF עושה אותו בחול...רציתי לשמוע חוות דעתך....הרופא אמר לי לקחת גלולות למניעת הריון כ 10 ימים ואחר כך לעשות אולטרא סאונד זקיקים וספירת דם להורמונים...ולאחר מכן הפסקה של עוד כ 10 ימים ואז התחלת טיפול שכנראה יכלול מספר זריקות הורמונליות לפני השאיבה... האם זה פרוטוקול מוכר ? מה מטרת נטילת הגלולות ? והאם זה נשמע הגיוני ? אני קצת חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה בנדון ניתנה בפורום האחר שהשאלה נשאלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מיני
פרופ` דוד בידר10/11/2017זה לא טיפול שמקובל לגרות שחלה, אך כנראה מסיבות שידועות לרופא שלך ,כמו גיל, תגובה שחלתית, החליט על ״המצאה״ חדשה.
היות ואין פרטים עליך אי אפשר להגיד מה קורה איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ לפי הערכים האלהשוש09/11/2017
LH 15
E2 1339
PRO 1.20
חודש שעבר טופלתי בזריקות פיורגון והחודש עשיתי הפסקה עם הטיפולים.
במחזור טבעי כמו עכשיו אף פעם לא היה לי אסטרדיול גבוה מ800 ועשיו יש לי מעל 1000 ללא הורמונים.
מתי יהיה ביוץ?
ואם יכול להיות שהE2 גבוה בגלל חודש שעבר - צ'יסטה אוליי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביוץ קרוב,אולם כדי חדעת בוודאות יש לבצע בדיקה עוקבת בעוד יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)