מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכים של אסטרידול אחרי החזרהאנונימית09/11/2017
בבדיקת דם שנערכה שבוע אחרי החזרה
e2-1601
progestrone-42.6
האם תקין e2 גבוהה והאם זה יכול להעיד על הצלחה?
בפעמים קודמות ה e2 היה נמוך בהרבה מזה ופעם ראשונה שזה מעל 1000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה
פרופ` דוד בידר09/11/2017אין ערך לבדיקות האלו לאחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מאכל בהריוןאביבית09/11/2017
שלום למומחים. אני מאוד שומרת על תזונה בהריון ובטעות אכלתי סופלה שוקולד עם מרקם נוזלי בפנים שעשוי גם מקציפת ביצים...חשבתי שזה בסדר כי זה עבר תנור אבל אמרו לי שזה לא טוב להריון כי זה לא אפוי לגמרי. האם עלי לחשוש? האם לשים לב למשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה לי שיש מקום לדאגה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאות של GBS, האם ייתכן קשר לקשיים בכניסה להריון?סיגל09/11/2017
שלום רב,
אני בסוף שבוע 35 להריון אחרי IVF, עשיתי השבוע משטח והתברר שאני נשאית של GBS. אופן ההתנהלות והטיפול ברורים לי, אבל הממצא העלה אצלי תהייה האם ייתכן שיש קשר בין הנשאות לקשיים בכניסה להריון? אני בת 35, לפני ההריון הזה עברתי 7 הזרעות שלא הניבו כלום, אחרי שעברתי ל IVF עברתי שתי החזרות שהסתיימו בשלילי, עוד אחת שהניבה "חצי הריון" שלא התפתח מעבר לשלב הדופק, ואחכ הגיע ההריון הנוכחי המיוחל. במהלך כל הטיפולים הוגדרתי כ"אי פיריון לא מוסבר", עם פרופיל הורמונלי תקין, תגובה שחלתית תקינה (ב ivf היה לי גירוי יתר ממינון די מינימלי), הרבה ביציות באיכות טובה וכו'.
במקרה או שלא, במהלך סבב ההחזרה בו ההריון הזה נקלט נטלתי אוגמנטין, עקב סינוסיטיס. האם ייתכן שכל הכישלונות הקודמים נבעו בעצם מזיהום ב GBS, ש"טופל" במקרה בסבב ההחזרה האחרון? אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מגיעים למרפאות האלה ?אילנית09/11/2017
למרפאות של בחירת מין העובר בקפריסין הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבדוק מול המרפאות באינטרנט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בייתית אחרי אוביטרללימור09/11/2017
בוקר טוב.
האם בדיקה בייתית להריון כשבועיים אחרי אוביטרל(כאשר הביוץ היה כיממה וחצי בקירוב אחריו)הינה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדרש לבצע היסטרוסקופיה?יעל08/11/2017
שלום
בת 38 ושני ילדים באופן ספונטני שנולדו בניתוחי קיסריים בשל מצג עכוז.
בנסיון לילד שלישי היו לי שני הריונות כימים ואחריהם שלוש הזרעות שכשלו ושני החזרות שכשלו.
בדיקות דם תקינות.
זרע תקין.
צילום רחם תקין עם חצוצרה מעט משוכה אך תקין.
Amh 0.66
הרופא אומר שלא צריך היסטרוסקופיה ולדעתו הבעיה לא שם. אבל לתחושתי משהו בקיסריים השתבש.
האם לדעתך כדאי לבצע? אם כן למה?אם לא אנא הסבר
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר09/11/2017אני בדיעה של הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת לקראת הצלחת הזרעהאנונימית08/11/2017
שלום
אחרי שבועיים של גונל אף.
אסטרדיול 487. פרוגרסטרון 1.7
זקיק מוביל 18. ועוד זקיקים רבים גם בשחלה ימין ושמאל עד 14-15.
היום אוביטרל ועוד יומיים הזרעה.
מה הסיכוי שההזרעה תצליח?
האם לדעתכם יש חשש לריבוי זקיקים או יש חשש לציסטות? או גם וגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ` דוד בידר09/11/2017יש לך רק זקיקי אחד שהוא טוב.
הגירוי היה מינימלי ואין ממה לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אנונימית09/11/2017תודה
והאם יש לזה משמעות שהביוץ הוא ביום ה25 ולא ביום ה14?
האם זה ביוץ פחות טוב?
(מזכירה שלקחתי גונל )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר09/11/2017בעיקרון יש פחות סיכויים אך קיימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
אנונימית09/11/2017אפשר לשאול למה?
זה הסיכויים פחות טובים?
פשוט החודש פעם ראשונה עם גונל אף
וקצב הגדילה של הזקיק היה איטי.
אז הגעתי ליום 25 לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים
פרופ` דוד בידר09/11/2017חשבתי שזה מחזןור טבעי.
בדרך כלל מזריקים סביב 11-12 יום זריקות כדי להגיע ל זקיקים גדולים.
למשוך זמן רב זה פחות טוב ולא מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון לפני שאיבהנדיה08/11/2017
היום עברתי שאיבת ביציות. הייתי בפרוטוקול טריגר כפטל. נשאבו 9 ביציות. ביחידה בה אני מטופלת נאמר לי שלא יעשו החזרה החודש כי פרוגסטרון 8 וזה גבוה. המליצו להקפיא את העוברים שיתקבלו ולא להחזיר טריים. עד עכשיו עברתי 11 החזרות. 6 טריים וחמש קפואים בלי הצלחה למרות שעוברים תמיד בלסטוציסטים ביכות טובה מאוד. ביקשתי בכל זאת לשקול להחזיר טריים והשאר להקפיא. האם יש סיכוי לטריים בחודש הזה עם פרוגסטרוו גבוה או שאין להם סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נדיה08/11/2017טיפול טריגר כפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר09/11/2017תמיד יש סיכויים אך זו המדיניות במקרים של עלית פרוגסטרון במהלך הגירויי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהי יש פרגובריס למסירה?שרה08/11/2017
הרופא שלי לא נמצא באזור ואני לא מוצאת את המרשם ואני חייבת 3 פרגובריס להיום דחוף יש למישהי במקרה מוכנה לשלם על זה ממש דחוף להיום
בנות נא להירתם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נפיחות לאחר החזרהיעל08/11/2017
ביום שישי היתה שאיבה.
ביום ראשון החזרה של 2 עוברים.
בגודל 4A, ובגודל 2A
ביומיים האחרונים אני מרגישה נפיחות בבטן התחתונה, ואי נוחות באזור, יציאות יחסית תכופות.
האם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
פרופ` דוד בידר08/11/2017מדובר בגירוי שחלתי בינוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שחלתי
יעל09/11/2017מה ההשלכות של גירוי שחלתי בינוני לגבי ההחזרה?
האם זה פוגע בהשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין השלכות,חא פוגע בהשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונלית של אנדומטריןאסתי08/11/2017
שלום רב,
אם עובי הרירית ברחם תקינה. האם בכל זאת בשלב החזרת ביצית מופרית יש לקחת תמיכה הורמונלית של אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר08/11/2017זה לא קשור לרירית.
התמיכה ניתנת בטיפולי הפריה חוץ גופית כתמיכה הגופיף הצהוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר להסיק מפרופיל הורמונליערגה08/11/2017
שלום. מה אפשר להסיק מתוצאות הבדיקות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
ערגה08/11/2017pmol/L 140 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 3.55 17-OH-PROGESTERONE
mIU/L 2.42 TSH
IU/L 3.60 LH
IU/L 13.20 FSH
mIU/L 331.6 PROLACTIN
2> PROGESTERONE
nmol/L 1.00 TESTOSTERONE- TOTAL
nmol/L 4.20 ANDROSTENEDIONE
μmol/L 1.59 DHEA SULPHATE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר08/11/2017רמת FSH מוגברת מראה על רזרבה שחלתית לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מהלך זקיקיםמיכל08/11/2017
שלום,
היום עשיתי מעקב זקיקים ביום ה-9 למחזור, ויש זקיק של 22 מ"מ, במעקב הקודם לפני יומיים הוא היה 21 מ"מ וחשבתי שזו ציסטה, האחות אמרה שאם זה גדל זה לא נראה ציסטה. עובי הרירית 8 מ"מ, האם זה הגיוני שזקיק כזה גדול ביום התשיעי למחזור כשהביוץ מסתמן ליום ה- 12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף בירידה שבוע אחרי החזרהאנונימית08/11/2017
בוקר טובב
ב2.11 יום חמישי עשיתי החזרה של עובר אחד.
לפני יומיים,ביום שני מדדתי חום בבוקר 36.5
והיום צנח ל35.9. אני מבינה שחום גוף שבירידה מסמל שהעובר לא נקלט? או לא בהכרח? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בהכרח-לא הייתי סומך על מדד זה ככלי ניבוי הצלחה או לא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים ובטא יורדת ועולהשירה07/11/2017
חברה היה לה בטא שעלה , ירד ועכשיו שוב עלה...בנוסף יש דימומים עם גושים, הבט נבדקה היום ויש עליה, למרות שאתמול ושלשום יש דימומים, מה זה אומר?
היא ממש בדילמה, הרופאה בהתחלה אמרה שההריון לא תקין והציעה גרידה, אחר כך ראו שק הריון , מדובר על הריון ממש בהתחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שמדובר בהיריון לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)