מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזו בדיקת דם צריך לבקש כדי לברר קרישיות יתר? ובאיזה שלב של המחזור צריך לעשות אותה?שוש28/10/2017
רופא משפחה יכול להביא לי גם בדיקה כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות
פרופ` דוד בידר28/10/2017רופא משפחה גם יכול לשלוח.
מדובר במקבץ של קרוב ל 13 בדיקות תחת שם של טרומבופיליה.
ברגע שיהיה הטופס המעבדה תעשה את כל הבדיקות הנחוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה לפני טיפול IVFD28/10/2017
שלום,
אני לפני IVF, כנראה ביום שני, גיליתי עכשיו שיש לי הפרשות למרות שלקחתי צטרוטייד אחד אתמול בערב עם מונופור, הסבב טבעי, המחזור היה בשבת לפני שבועיים
1.פיספסתי טיפול?
2. מה ניתן היה לעשות כדי למנוע ביוץ?
3.האם לפחות לקיים יחסי מין עם בעלי, או ברגע שיש הפרשות זה מאוחר מידי?
ביום חמישי האסטרדיול היה 514.2
פרוגרסטרון 1.3
LH 7.8
זקיק 12
רירית 6
לקחתי בקבלת המחזור 4ימים פעמיים ביום אסטרופם
ואתמול מונופור 225 וצטרוטייד 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ` דוד בידר28/10/2017להפרשות אין קשר.
חשוב בדיקת הדם והאולטרה סאונד, שבנתיים מתקדם כמחזור טבעי תקין.
לא הבנתי האם הזרקת צטרוטיד בלי להזריק הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
D28/10/2017המחזור היה לפני שבועיים, הסבב טבעי. כתבתי הכל ברור ומפורט
תוכל להשיב לשאלותיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הפלה בגלל נוזליםנונו28/10/2017
שלום לכם .
שבוע 15 הריון לאחר נסיון אחרון להחזרה לפני כריתת חצוצרות שמלאות בנוזל .
נקלט עובר אחד .
עד איזה שבוע יש סכנה להפלה בגלל הנוזלים?
או הסכנה לכל אורך ההריון?
ומה חש בנוזל הזה להיות "רעיל" לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
פרופ` דוד בידר28/10/2017ההידרוסלפינקס לא גורם להפלה אלא מפריע בקליטה,ככה שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי סיום היחסים בחלון ההזדמנויותלימור28/10/2017
ראשית,תודה על זמינותכם הרבה במתן התשובות.אתם עוזרים הרבה לי ולמטופלות אחרות.אז כידוע לקחתי שבוע גונאל עד יום חמישי האחרון 26.10 וביום זה בשעה 16 אחר הצהרים הזרקתי אוביטרל כי הרופא אמר שהביוץ"היום,מחר או מחרתיים".יחסים היו ב26.10 בשעה 22 בערב,ואתמול בלילה שבין 27 לחודש ל28 בחצות הלילה.מכיוון שלא ידענו כל כך יקדים בגלל הגונאל,בעלי שפך זרע לבטלה ב24 לחודש בערב וחבל-כי הוא נכנס לחלון ההזדמנויות ב26 לחודש בערב אחרי הימנעות של יומיים בלבד במקום למשל 4 ימי הימנעות.אבל לאנבוכים על חלב(במקרה הזה זרע)שנשפך.ואתמול למשל בלילה לקח לו זמן עד השפיכה.זה לא בא לו בקלות כמו למשל לפני 10 שניםצכי הוא כבר לא צעיר כל כך.בנסיבות האלה האם כדאי לקיים יחסים בלילה גם בסביבות חצות(הלילה שבין 28 ל29 לחודש שזה 24 שעות אחרי היחסים הקודמים)או מחר 29 לחודש בבוקר מוקדם כ30 שעות אחרי היחסים הקודמים ואז לסיים?כי הרופא גם הורה על התחלת אנדומטרין מחר ה29 לחודש בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלון
פרופ` דוד בידר28/10/2017לא הבנתי כל כך את הטיפול.
כאשר מטפלים על ידי גונל פ ואוביטרל הביוץ יהיה סביב 36-40 שעות מהאוביטרל.
אם לא עשית מעקב של אולטרה סאונד ודם והרופא "ניחש" את הביוץ זה לא טיפול נכון.
לכן בעלך תשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר הטיפול
לימור28/10/2017להלן הסבר הטיפול כי לא הבנת אותו כל כך.מחזור התחיל ב18.10.ב19 לחודש בערב התחלתי גונאל f900.בבדיקת הדם ובמעקב הזקיקים ב22-23 לחודש עדיין אי אפשר היה להבחין בכלום.ב26 לחודש בבוקר עדיתי בדיקת דם:אסטרדיול 1102,פרוגסטרון 0.99 וlh יצא 16.68.אחר הצהרים של אותו היום הרופא הבחין בזקיק יפה בגודל 16 או 17 לא זוכרת בדיוק שקרוב לביוץ ועדיין לא בייץ והורה על הזרקת אוביטרל בסביבות שעה 16 של אותו יום ה26 לחודש.ההמשך כמו בפנייה הרודמת שהובילה לתגובתך תחת הכותרת"חלון".אז אם כך מה התשובה לשאלה בסוף הפנייה הקודמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
פרופ` דוד בידר28/10/2017ובכן, רופא שלך חשב שבגלל שהורמון ה LH עלה לאמה גבוהה שיהיה ביוץ לבד,לכן נתן גם הוראה למתן האוביטרל.
אין שום חלון ושום תריס, הביוץ יהיה 36-40 שעות אחרי האוביטרל לפי הנתונים שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ 24 שעות לאחר אוביטרל
לימור28/10/2017אם כך,כיצד ניתן להסביר שבערך 24 שעות בלבד אחרי האוביטרל,כלומר אתמול ב27 לחודש בשעות אחר הצהרים,מקלון ביוץ של הערכה"תשובה כנה"הראה על 2 פסים,על ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר28/10/2017לא בודקים ביוץ לאחר אוביטרל.
זה בודק , למעשה את האוביטרל.
תמיד אחרי אוביטרל יש ביוץ במאת האחוזים ולא צריך לבדוק,תמיד יהיו פסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי ההזדמנויות עם האוביטרל
לימור28/10/2017אוקיי.ממש לא ידעתי את זה שמיותר לבדוק ביוץ עם ערכה בייתית אחרי אוביטרל.
אם כך בנסיבות הטיפול שלי 36 עד 40 שעות אחרי אוביטרל זה היה היום ה-28 לחודש בסביבות 6 בבוקר.(פלוס מינוס שעתיים לכאן או לכאן)כי האוביטרל ניתן ב26 לחודש בשעה 16.
היו יחסים ב26 לחודש בשעות הערב המאוחרות(סביבות 22-23),בחצות הלילה ,בשעה 24 בלילה שבין 27 ל-28 לחודש וכן ב28 לחודש היום ב16 אחר הצהרים.
האם הכיסוי לביוץ מושלם,יש טעם לקיים שוב יחסים?(ואם כן אז מתי?).
אתם פשוט נכס בפורום הזה.אין דרך אחרת לתאר את תרומתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר29/10/2017הזרע נשאר במערכת סביב יומיים ככה שזה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות היחסים בזמן הביוץלימור27/10/2017
אתמול(26.10)אחרי שבוע של גונאל-אחר הצהרים הזרקתי אוביטרל כי הרופא הבחין בביוץ ב"יומיים הבאים".
קיימתי יחסים אתמול בערב בסביבות שעה 22-23 והיום(27.10)בצהרים הבחנתי בביוץ בבדיקת שתן בבית עם ערכת ביוץ.
בעלי בן 46 והוא לא יכול להפיק זרע כמו בעבר.הוא יכול אם זה על בסיס יומי כשיש הפרש של יממה בין כל פעם ופעם-משהו כמו 3-4 יממות ברצף.(לפחות זה מה שידוע לי).
בנסיבות האלה-באיזה תדירות להמשיך את היחסים שהתחילו כאמור אתמול בערב?אולי כדאי לנסות כל 12-18 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם תיעוד של מועד הביוץ המפוי רמוי לקיים יחסים עוקבים פעם ביום למשך יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת התשובה ומידע נוסף
לימור28/10/2017היוטעויות הקלדה בתשובה אך הבנתי שיש לקיים יחסים פעם ביום-לצורך העניין אחת ל24 שעות במשך יומיים.
ולעניין התנוחה-השפיכה ביחסים האחרונים התרחשה כששכבתי על צד שמאל של גופי ואחרי השפיכה שככתי על הגב ולאחר 2-3 דקות עברתי לשכב על צד שמאל.
האם היה משהו לא תקין במהלכים האלה החל משלב השפיכה כששכבתי על הצד וכל מה שעשיתי אחרי זה?האם מבחינת הפעולות האלנה של התנוחה בזמן השפיכה ואופן השכעבה מיד אחריה אפשר לעשות משהו יותר טוב להגדלת סחכויי ההתעברות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילטון ופרוגינובה לאחר היסטרוסקופיהמילי27/10/2017
שלום,
בשנה האחרונה עברתי גרידה + 4 היסטרוסקופיה בעקבות שארית והדבקויות בין לבין קיבלתי תמיכה של פרוגילטון עם תגובה קלה של הפרשה דמית בין החפיסות. השבוע עברתי היסטרוסקופיה נוספת ביום הרביעי של חפיסת פרוגילטון. לאחר ההיסטרוסקופיה (הדבקויות הופרדו,רירית לא סדירה). קיבלתי הנחיה 21 יום פרוגילטון ו11 יום פרוגינובה
האם עלי להתחיל חפיסה חדשה של פרוגילטון או שניתן להמשיך מהיום החמישי של החפיסה ולכך להוסיף פרוגינובה.
שואלת כי מבינה שיש הבדל בין הכדורים הלבנים והאדומים של הפרוגילטון ואם אמשיך מהיום החמישי ייצא שאקח את הפרוגינובה במקביל גם עם הכדורים האדומים של הפרוגילטון.
אודה על תגובה בהקדם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה והכדורים הלבנים של הפרוגילוטן הנם אותו תכשיר המורכב מאסטרדיול ,כך שבפועל נילקח אותו תכשיר אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ללא וסת וללא הריון- היתכן?דנה26/10/2017
הי, אני עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון. וסת אחרונה ב19.9. במעקב זקיקים בתאריך 4.10 נראה זקיק בגודל 16 עם רירית בעובי 4 מ"מ. בתאריך 8.10 נראה נוזל בדוגלס ברחם עם רירית 4.4 מ"מ. הטכנאית ציינה כי הביוץ כבר היה. בתאריך 26.10 בדיקת דם להריון יצאה שלילית וטרם הגיעה הוסת. אציין כי אינני נוטלת הורמונים.
1. האם יכול להיות הריון ואם כן מתי לעשות בדיקת דם חוזרת.
2. האם הוסת לא מגיעה כתוצאה מרירית רחם מאוד דקה? אציין כי אין הכתמות או הפרשה חומה כלל. האם הוסת יכולה עוד להגיע וכמה ימים להמתין?
מודאגת מאוד מהמצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי לא היה ביוץ היות ונתוני רירית הרחם שלך לא תואמים מצב טרום ביוצי או פוסט ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה27/10/2017תודה על המענה המהיר. אודה אם תוכל להסביר מדוע לדעתך לא מדובר בביוץ. רירית הרחם שלי דקה כתוצאה משימוש ממושך בגלולות. נטלתי אותן במשך 10 שנים. חודש שעבר היה ביוץ, הייתי אצל רופאת הנשים שלי שזיהתה ציסטת גופיף צהוב שנוצר כתוצאה מביוץ אז היה ביוץ וגם אז רירית הרחם שלי הייתה מאוד דקה והופיעה וסת ככתמים קלים מאוד. אז ידוע לי שרירית הרחם שלי מאוד דקה. לא יכול להתרחש ביוץ עם רירית רחם דקה? אשמח להסבר. טרם הגיעה הוסת החודש. האם יש טעם לעשות בדיקת דם נוספת או שאין סיכוי שהיה ביוץ ושאולי קיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדי לקבוע זאת בוודאות נדרש מעקב אולטרסאונד,ומעקב הורמונאלי שזיפי שעונה על כל השאלות המתעוררות בעקבות מסר הנתונים שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אחרי החזרת עובריםיעל26/10/2017
שלום
ראשית תודה על מענה מהיר מקצועי וענייני בכל פעם שאני שואלת כאן. תודה.
לשאלתי- היום הייתה החזרה של מוקפאיים. מיד לאחר ההקפאה קמתי לשירותים לרוקן שלפוחית ומיד צעדתי לרכב כרבע שעה הליכה.
בבית מצאתי כי כתם הפרשתי שקוף קטן הופיע בתחתונים.
האם יכול לביות כי הועברים נפלו או נפלטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,בהחלט תיתכן הפרשת רירי צווארי בנסיבות הטיפול וההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות יום 8 למחזורלימור26/10/2017
שלום לכם.
להלן תוצאות מהבוקר היום השמיני למחזור.החל מהיום השני אני מזריקה גונאל f900
אסטרדיאול 1,102
Lh היה 16.68
פרוגסטרון 0.99
גיל 43.
מתי פחות או יותר צפוי ביוץ?אחרי כמה ימים מתוצאות אלו?
והאם יש בתוצאות משהו חריג ולא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לקבוע ללא נתונים על גודל הזקיק/זקיקים מובילים שיש לך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק אחד ואוביטרל
לימור27/10/2017בוקר טוב.בהמשך לשאלה הקודמת-ביום ה8 או ה9 אתמול ואחרי שבוע של גונאל-הרופא הבחין בזקיק אחד יפה בגודל"טוב".האם תקין שרק זקיק אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לזקיק יש גודל לכן לא ניתן לבצע הערכה על סמך דירוגו כ"טוב"
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לפי הערכים אני בביוץ?כ26/10/2017
שלום
האם אני בביוץ? אם לא עוד כמה ימים?
אסטרדיול 514
פרוגרסטרון 1.3
LH 7.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם מדובר במחזור טבעי מדובר על טווח של יומיים שלושה לפני הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
כ26/10/20171. יש הבדל בערכים בין טבעי להורמונים?
2. שמתי לב שכל יומיים האסטרדיול מכפיל עצמו, כלומר אם היום 514 אז בשבת יהיה כבר 1000 ומשהו, לא אפספס את הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
כ26/10/2017514 אסטרדיול לא מעיד שאני כבר בביוץ?
ערכי אסטרדיול בביוץ נעים בין 500-1100* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי להלן ,אם תנהגי לפיה קיים סיכוי ק3טן שתפספסי את הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גיל ההריוןהיי26/10/2017
נכנסתי להריון בטיפולי פוריות, יש לי 3 שאלות, אשמח למענה מפורט:
1.איך יכול להיות שהורידו לי שבוע מגיל ההריון למרות שאני יודעת בוודאות מתי היה ביוץ לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם?
2.האם בגלל זה 14 ימים אחרי הביוץ בדיקת הריון הייתה שלילית?
3.האם זה בגלל שיש לי שלב לוטאלי ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב גיל ההיריון שלך הוא משך הזמן ממועד הביוץ+שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני יודעת העניין הוא שהורידו לי שבוע האם העובר התפתח לאט יותר?
היי26/10/2017מהמחזור ועד הביוץ עברו שבועיים בדיוק ומהביוץ עד לבדיקת הריון בטא חיובית עברו 20 ימים.
לפני בדיקת הבטא יצא שלילי
הביוץ היה בוודאות 20 ימים לפני הבטא החיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הסוגיה בדבר הפער בין גיל ההריון לגודל העובר יש להפנות לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMH מתי עושיםשרית26/10/2017
באיזה שלב של החודש מומלץ לעשות בדיקת דם לAMH?
אני בדקתי יומיים לפני הביוץ.....עדיין אין תשובה....האם זה היה נכון ...או שהייתי צריכה להיבדק במועד אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH
פרופ` דוד בידר26/10/2017רצוי לעשות לא בוסת.
בשאר הימים אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF לגיל מעל 45נטלי26/10/2017
בת 46 בעוד חודש....בריאה רווקה ..כל ההורמונים ביום השלישי לווסת תקינים...ביוץ מגיע כל 14 יום ומחזורים כל 28 יום...היסרוסקופיה תקינה..
ניסיתי הזרעה אחת שלא הצליחה ללא כל טיפול הורמונלי...
השאלה - האם להמשיך לנסות עוד הזרעה או שתיים...או לעבור לטיפול IVF ?
אני מודעת לסטטיסטיקה לגבי טיב הביציות בגילי..אבל קראתי שיש קליניקות בחול שמתמחות בטיפולים חדשניים לנשים מעל גיל 45 עם ביציות שלהן ועם הצלחות...
מה לדעתך עליי לעשות ? אני לא רוצה לבזבז זמן יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ` דוד בידר26/10/2017אין שום דרכי טיפול להשגת הריון בגילך.
אין בחו״ל שום מקום שיטפל בך בגלל שהם מתמחים, הדבר היחיד שהם מתמחים זה בלקיחת כסף.
אם את לא מעונינת בתרומת ביציות אז את יכולה רק לעשות הזרעות, שהסיכויים להרות מהם אפסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאשרמן לאחר גרידהיעל25/10/2017
שלום ,
אני אמא לשני ילדים.עברתי שתי גרידות רצופות בעקבות הריון שהפסיק להתפתח פעמיים בשבוע 8 .
לאחר מכן חזר המחזור והוא היה סדיר ותקין אבל משום מה בחודשיים האחרונים הוא מאוד מאוד חלש.האם ייתכן שנוצרה אשרמן פתאום אחרי שהמחזור הראשון אחרי הגרידה היה תקין ?
מאוד לחוצה.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשרמן
פרופ` דוד בידר26/10/2017אי אפשר לומר זאת רק על פי מה שאת כותבת.בכל אופן זה שהיה מספר חודשים מחזור תקין הוא נגד התופעה.
אפשר לבדוק לאורך המחזור החודשי את מבנה הרירית ולהגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץ ומדדי אסטרדיולדבי25/10/2017
שלום
מהם ערכי הביוץ?
בין כמה לכמה צריך להיות האסטרדיול ושאר הערכים?
ותוך כמה זמן הביוץ מתפוגג
האם ניתן לקראתו לבצע כל יום US ובדיקת דם על מנת לא לפספס?
ואיך ייתכן שבדיקות דם תקינות אך אין עדיין זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים וביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2017ערכי אסטרוגן500-1100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי26/10/2017מדוע אם כן קראתי שמישהי כותבת שיש לה אסטרדיול 2611 ועניתם לה שהביוץ צריך להתרחש ביומיים הקרובים? ועוד מישהי עם 950 ועניתם שעדיין טרם התרחש?
מדובר בהליך טיפולי הורמונאלי שבו יש יותר מזקיק אחד,ובמקרה הנדון מדובר במחזור טבעי שבו מתפתח זקיק מוביח איד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי28/10/2017בטבלת ביוץ כללית ללא הגבלת זקיקים גם כתוב אסטרדיול בין 500-1100
התכוונת 500-1100 לסבב טבעי?
הבנתי מקריאה ברשת שהטבלה היא כללית
לא מבינה כבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...................................
דבי28/10/20171. בסבב טבעי לכמה צריך להגיע האסטרדיול, הפרוגרסטרון,LH בזמן ביוץ?
2. יש לי הפרשות מהבוקר האם זה מעיד שאני כרגע בביוץ?
3. איך ניתן היה למנוע ביוץ? לקחתי אתמול בערב עם המונופור גם צטרוטייד אחד, ועכשיו אני צריכה לקחת שוב, האם שני צטרוטייד אתמול היו מונעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על הרופא שלך העוקב אחרי התגובה שלך ומכיר אותה מקרוב שיתן מענה ראוי לשאלות שהעלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)